• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

America, faliment , da sau nu?

America in faliment?

• Da

Votes: 1 33.3%
  • Nu

• Propaganda comunista, dom'le...

• Total voters
    3

Angela74

New member
Reaction score
0
Mai au timp pana pe 2 august sa ajunga la un acord.
Republicanii nu vor sa cedeze nici morti, ai lui Obama spun ca nu se poate sa faca sacrificii doar oamenii de rand si cer si alora bogati sa 'contribuie.
Eu zic nu, da asa fara convingere, mi-i cam teama ca din prostie si ambitie fara sens se sparge buba.

Am vrut sa bag chestionarul dar n-am reusit :D:

USA a dat faliment de mult, dar au minimalizat aspectul... au tiparit dolari fara acoperire, care au valoarea hartii igienice.... la o analiza atenta Grecia are o situatie mult mai buna.
In final statul federal se va "descompune" cu atat mai mult cu cat Texasul care este cel mai bogat stat, doreste sa-si recapete independenta..

anuk said:
Am vrut sa bag chestionarul dar n-am reusit :D:

Am rezolvat eu.

Acum, ontopic, parerea mea sincera este ca "falimentul americii" este strict propaganda. Cred in primul rand ca ar fi bine sa definim ce intelegem prin "faliment".
In al doilea rand, SUA are prostul obicei, in ultimul secol, sa intre intr-un razboi cand nu mai are bani, si sa rezolve problema. Industria de armament este unul din cei mai mari contribuitori la bugetul SUA.

Se pare ca-i serioasa treaba :D:

Panică extremă: Piețele financiare se prăbușesc una după alta

Ieri s-a înregistrat o altă “Joi neagră” pentru bursele americane, care au suferit cea mai mare prăbușire de la criza din 2008, pe fondul panicii din rândul investitorilor, iar valul a măturat în această dimineață și bursele asiatice.
bursa de la New York s-a prabusit ieri

Potrivit cifrelor finale, indicele Dow Jones a scăzut cu 512.76 puncte la 11,383.45 puncte, iar Nasdaq, dominat de acţiunile pe tehnologie, pierde 136.68 puncte şi coboară la 2,556.39 puncte. Dow Jones pierde în doar câteva zile de la sfârşitul lunii iulie aproape 1300 de puncte coborând la nivelul de închidere de pe 9 decembrie 2010.

Şi Indicele Standard & Poor 500 a scăzut cu 4.78% (sau 60.27 puncte) la 1200.07 de puncte.

http://www.evz.ro

Back