• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

ANIMALUTUL MEU

mod1

Administrator
Reaction score
0
aici discutam despre animalele noastre

astept cu nerabdare sa-l vad si pe gicuta :)

catelusa mea e speciala ,inteligenta si ascultatoare dar cu personalitate daca fac ceva ce nu-i convine comenteaza ......

pai comenteaza ma latra ce nu-i coment asta?sau vb in legea ei....trebuie sa o cunosti ca sa intelegi

Eu am o perceptie proprie privind captivitatea animalelor de companie ;). Sunt convinsa ca sunt aproape perfect adaptate sa traiasca in apropierea omului dar tot mi se pare ca nu le pot oferi libertatea care le-ar placea.
Asadar, am si am avut animale pe care altii din jurul meu nu le-au mai dorit sau nu le-au oferit cele mai bune conditii si au capatat handicapuri.
Am doi porumbei, de 12 ani, care nu s-au indragostit niciodata unul de celalalt ;) dar coabiteaza pasnic ;). Am si pesti - asta e o alta poveste.
Am avut doua testoase de apa, una de uscat, cu care m-am inteles foarte bine ;) .
Pisici - demult, cind locuiam la casa.

am si eu 2 catei care nu stau cu mine dar ii vizitez 1 data pe zi .o sa radete dar siecare are caracterul lui ,View attachment 4

Attachments

• Picture 003.jpg
    Picture 003.jpg
    36.3 KB · Views: 7
  • Picture 002.jpg
    Picture 002.jpg
    36.6 KB · Views: 7
foarte faini cateii, poti sa spui si ce rasa sunt si cate ceva despre ei, de unde-i ai, ce fac...

nu stiu ce rasa sunt ,ala maro care se cheama ursu are un an si l am luat de la cineva cand era mic.De el pot sa spun ca daca alearga un pic mai mult lesina ,este un iubaret (pt ca iubeste chiar si pisicile straine)si asteapta s al iei in brate.Aia alba are 2 ani in schimb este rea ,nu primeste pe nimeni in curte si o am de la alta catelusa ,este o rasa inteligenta si daca te ocupi de cand e mica sa o dresezi reuseste chiar sa si danseze(mama ei o facea)pt mine sunt speciali pt ca atunci cand ajung acasa ma asteapta cu drag si cand plec vad ca le curg lacrimi din ochi.

Trofeele intra aici ;) ?
(asta se vrea gluma, dar la ce vremuri traim - cu piine si circ - ne-a pierit umorul, mie sau voua ;) ).

Sa va prezint si eu animalutele mele :) .

Ea este Mitzu:
Thumb_PICT2300_600x500.jpg

El este Ares:
Thumb_PICT6166_600x500.jpg

Ea este Bubi:
Thumb_PICT4306_600x500.jpg

Ea este Broscotina
Thumb_PICT0550_600x500.jpg

Si mai am un purcelus burtos, dar nu am voie sa pun poza cu el :tongue: .

Ares este pisica comuna.
Sper sa semene doar la infatisare, nu si la caracter ... Ares al meu este un dracusor :) .

sa_ti traiasca ,am si eu o pisicuta care seamana leit cu ares (cand o sa am timp o sa ii fac o fotograsie)...te intreb si eu ceva ,,ce rasa e?

Imi place cainele tau. Are mutra de derbedeu sadea. De caine poznas . Sa fie sanatos .

cainii mei de la munca. cea rosie e cateaua mea preferata care acum are probleme

Attachments

• ct.JPG
    ct.JPG
    392.7 KB · Views: 17
am vreo 9, nu erau toti prin zona
tare simpatice pisicile, mai ales a doua. are mocuta de chinezoaica

Back