• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Anno 1777

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Astazi, neavand ce face, am dat curs unei invitatii trimisa de un amic si m-am inregistrat pe jocul Anno 1777.
Jocul in sine pare foarte interesant fiind un joc online care simuleaza un sistem economic, politic si militar asemanator cu cel din lumea reala. Esti in postura unui cetatean din secolul XVII care lupta pe toate planurile pentru a avansa in ierarhia sociala. Iti poti deschide companii, poti deveni guvernant sau poti sa ridici un imperiu militar. Totul depinde numai de tine.

Partea proasta este ca daca vrei sa te inregistrezi, iti trebuie o invitatie sau un cod de invitatie. Daca va tenteaza s-o facti, click mai jos.
http://www.anno1777.com/index.php?i=58793
O alta parte proasta este faptul ca la activarea contului trebuie sa trimiti un SMS care costa 10 centi. Dar acestia iti intra in contul din joc.

Partea buna, daca ar fi s-o numim asa, este ca banii din joc (euro) se pot retrage ca bani reali. Bine, jocul are 3 monede. Ron, aur si euro. Se pot tranzactiona intre ele, dar doar euro se pot retrage, dupa plata unor "impozite" in joc.
Deocamdata, dupa o zi de joc, mi se par cel mai bine 10 centi "investiti" de mine pe net :D

Bineinteles ca am uitat sa spun ceva...
Toti cei ce inscriu folosind link-ul de la mine vor fi "sclavii" mei, asta insemnand ca o cota parte din banii opriti de "stat" la tranzactiile lor ajung in contul meu. Contul virtual, din joc, bineinteles :)

:D si cam cat timp iti papa jocul asta? si sa mai fim si sclavii tai....hehe

Mai, din cate mi-am dat seama, timpul ti-l dedici tu, cat vrei... Cred ca se poate adopta stilul de a fi prezent de 2-3 ori pe zi cate 5 minute dar si stilul de a fi on aproape mereu.
Sclavul cuiva, daca vrei sa joci, oricum o sa fii. Partea buna e ca nu te bate stapanul la cap, ci doar primeste o taxa din castigurile tale.

Destul de addictive jocul. Am reusit sa fac si eu primii banuti in joc, dupa ce i-am "cheltuit" pe cei primiti la inregistrare pe prostii :D

maine studiez si eu jocul,sa vad,poate ma bag sclava:D

URAAAAAAAAAAA, s-a dat drumul iar la inscrieri!

Back