• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Antrenori si jucatori romani ce evolueaza in strainatate

Victoras Iacob, prezentat oficial la Aris

Victoras Iacob a plecat de la Iraklis Salonic la marea rivala Aris, unde va fi coleg cu fostul stelist Juan Carlos Toja.

capture2.jpg

"Dupa o luna de negocieri am ajuns la un acord si am semnat cu Aris. Am ajuns la unul dintre cele mai mari cluburi din Grecia si cred ca vom face treaba buna. Stiind nivelul acestui club, nu puteam refuza. Vreau sa joc cat mai mult si sa dau goluri. Sunt putin in urma cu pregatirea fizica, mai am nevoie de doua-trei saptamani pentru a ajunge la un nivel optim", a spus Victoras Iacob.

Iacob a semnat un contract pe o perioada de un an cu Aris Salonic, urmand sa aiba un salariu de 250 de mii de euro pe sezon.

sursa: http://www.onlinesport.ro/stiri/fot.../victoras-iacob-prezentat-oficial-la-aris.htm

Banel i-a cucerit pe francezi

Sefii lui Saint-Etienne sunt in al noualea cer dupa ce au reusit sa oficializeze transferul lui Banel Nicolita. Fostul jucator este considerat un jucator de talie internationala, in timp ce Banel este si el fermecat de ce a gasit in Franta.

banl.jpg

Transferul lui Banel la Saint-Etienne este anuntat si de site-ul oficial al francezilor, care noteaza urmatoarele: "Este un transfer de talie internationala. Dupa ce a trecut de vizita medicala, internationalul român si capitan al echipei Steaua, Banel Nicolita (26 de ani), a semnat un contract pe trei ani cu gruparea AS Saint-Etienne."

Aflat doar pentru cateva ore in Franta, Banel s-a declarat impresionat de conditiile pe care le-a gasit la St. Etienne.

"Sunt foarte multumit ca am ajuns la Saint-Etienne. Este un club ambitios, care are o pozitie buna în clasament. Toti cei cu care am discutat mi-au vorbit de bine echipa si suporterii. Stiu ca exista un public minunat aici. Sper ca împreuna sa obtinem cele mai bune rezultate si sa atingem obiectivele propuse", a spus Banel.

Antrenorul francezilor, Christophe Galtier, a explicat modul in care a ajuns Banel la St. Etienne. "Este un jucator foarte interesant pe care îl urmarim de aproximativ doua luni", a precizat Galtier.

sursa: http://www.onlinesport.ro/stiri/fot...teaua/78587/banel-i-a-cucerit-pe-francezi.htm

Mutu i-a dat gata pe italieni

Patronul echipei Cesena, Igor Campedelli, este in al noualea cer dupa prestatiile bune pe care Adrian Mutu le-a avut in meciurile de pregatire din aceasta vara.

mutu.jpg

"Ne-am atins tintele in perioada de mercato, ne-am intarit serios si am crescut nivelul tehnic. Mutu este un campion, l-am urmarit e foarte mult timp. Adrian este un talent mare si faptul ca am reusit sa il luam ne-a ajutat si in alte trensferuri deoarece Mutu este o carte de vizita importanta", a spus Igor Campedelli.

Adrian Mutu s-a transferat in aceasta vara la Cesena, venind din postura de jucator liber de contract dupa ce si-a reziliat pe cale amiabila intelegerea cu Fiorentina.

La Cesena, Mutu are un salariu de 2 milioane de euro pe an, cu 500 de mii de euro mai putin decat la Fiorentina.

sursa: http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/international/italia/78664/mutu-i-a-dat-gata-pe-italieni.htm

Mutu da gol dupa gol in Italia

Adrian Mutu nu resimte dezamagirea neconvocarii la echipa nationala si face show in Italia, unde da gol dupa gol pentru Cesena.

mutu.jpg

"Briliantul" a incheiat in tromba perioada de pregatire, marcand de trei ori in amicalul pe care Cesena l-a castigat cu 6-0 in fata celor de la Savignanese.

In partida amicala a evoluat si fundasul Stefan Popescu de la echipa de tineret a celor de la Cesena.

Mutu va debuta pentru Cesena in meciul cu Napoli, care se va disputa sambata de la ora 21:45.

sursa: http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/international/italia/78776/mutu-da-gol-dupa-gol-in-italia.htm

Torje a rupt-o pe italiana la prezentarea oficiala

Gabi Torje a fost prezentat oficial joi de Udinese, alaturi de ceilalti jucatori transferati de friulani in aceasta pauza competitionala. Torje a vorbit in italiana si s-a asigurat ca se pune bine cu cel mai important jucator al lui Udinese.

capture7.jpg

"Cunosc foarte bine campionatul, sunt prieten cu Stefan Radu si cu Mutu, abia astept sa ma bat cu ei. Am ales numarul 25 pentru ca a fost primul cu care am jucat, de la 16 ani. Are o semnificatie aparte pentru mine.Toata lumea vorbeste de Sanchez, eu sunt gata sa joc, sa arat pe teren ce pot. Normal ca exista o presiune, dar asta ma motiveaza. Di Natale? Este un zeu, un Dumnezeu pentru mine! Imi place enorm ce-am gasit la Udinese", a spus Gabi Torje.

Torje a semnat un contract pe o perioada de patru ani cu Udinese si va avea un salariu de 350 de mii de euro pe sezon, care poate ajunge pana la 500 de mii de euro.

Dinamo va primi acum 4 milioane de euro, iar daca Torje va deveni un jucator de baza in acest sezon, "cainii" vor mai incasa inca 2 milioane de euro.

Daca Torje va fi vandut pana in 2013, Dinamo va mai primi inca 1 milion de euro.

sursa: http://www.onlinesport.ro/stiri/fot...upt-o-pe-italiana-la-prezentarea-oficiala.htm

Gabi Torje i-a CUCERIT pe italieni! Pasă de gol în primul meci la Udinese şi mai multe ocazii de gol ratate! UITE cifrele fostului dinamovist

torje-poza.jpg

Gabi Torje a avut un debut cum nu se putea mai bun. Chiar dacă n-a marcat, fostul dinamovist a fost precum argintul viu în jumătatea adversă. A dat o pasă de gol pentru cel care spune că e "ca un Dumnezeu", Di Natale, şi a fost implicat şi în faza în care s-a deschis scorul. Jucat pe o poziţie care îi place, în ofensivă, un fel de al doilea vârf, Torje a încântat.

Prima dată, în minutul 2, Torje a primit o centrare în care, a sărit la cap, n-a ajuns la minge, însă l-a derutat pe adversarul care-l marca, astfel că mingea a ajuns la Basta, care a marcat cu un şut în cros.

La faza în care a dat pasă de gol, Torje a primit singur în care, a încercat un şut la colţul lung, dar a lovit mingea slab, fiind totuşi băgată în poartă de Di Natale.

A fost schimbat în minutul 67, însă a fost unul dintre cei mai buni de pe teren. Conform cifrelor contorizate de Gazzetta dello Sport, până în momentul schimbării, Torje a tras de patru ori spre poartă, a dat 19 pase, dintre care reuşite au fost 73.68%. A bifat o pasă de gol, a recuperat de două ori şi a suferit două faulturi.

N-a reuşit însă niciun dribling util şi niciunul dintre şuturile sale n-au prins cadrul porţii, însă a lăsat o impresie generală foarte bună.

sursa: http://www.prosport.ro/fotbal-exter...tate-uite-cifrele-fostului-dinamovist-8731214

Mutu a dat primul gol pentru Cesena

Adrian Mutu a inscris primul sau gol pentru Cesena in partida cu Lazio, pe care 'Calutii de mare' au pierdut-o cu scorul de 1-2.

capture11.jpg

"Briliantul" a deschis scorul in minutul 15 cu un sut bine plasat din 14 metri, dupa o preluare excelenta pe piept.

Dupa marcarea golului, Mutu a avut o prestatie destul de discreta, intalnindu-se foarte rar cu balonul. In partea secunda, Mutu a avut o lovitura libera de la 25 de metri, dar a executat in zid.

Lazio, la care Radu Stefan nu a putut evolua din cauza unei accidentari, a egalat in minutul 48 dintr-o lovitura de la 11 metri transformata de Hernanes.

Gruparea capitolina a preluat conducerea in minutul 55, dupa un sut necrutator al lui Miroslav Klose, care a patruns in zona centrala pe fondul unei greseli de pozitionare, stabilind totodata si scorul final.

sursa: http://www.onlinesport.ro/stiri/fot...79220/mutu-a-dat-primul-gol-pentru-cesena.htm

Pantilimon, titular in premiera la Manchester City

Portarul Costel Pantilimon a bifat, miercuri seara, primul meci ca titular la Manchester City in partida cu Birmingham City din turul 3 al Cupei Ligii Angliei.

pantilimon.jpg

Fostul timisorean a fost introdus de Roberto Mancini in prima garnitura dupa ce in campionat si Liga Campionilor postul de titular ii apartine de drept lui Hart.

Manchester City a deschis scorul in minutul 17 prin Owen Hargreaves, jucator inregimentat in vara pe ultima suta de metri prinzand un sut fabulos.

Italianul Mario Balotelli a inchis tabela inca din minutul 38, iar Manchester City a obtinut o calificare facila in turul patru al competitiei.

Pantilimon a avut o interventie salvatoare la sutul lui Jean Beausejour din lovitura libera, dupa care Kolo Toure a scos din fata lui Curtis Davies.

sursa: http://www.onlinesport.ro/stiri/fot...on-titular-in-premiera-la-manchester-city.htm

Cristi Săpunaru traversează o perioadă neagră la FC Porto

Fundaşul român nu se află în graţiile noului antrenor, Vitor Pereira, care a decis chiar să nu-l includă în lotul de jucători convocaţi pentru derbiul de vineri seară cu Benfica.

sapunaru_58334400.jpg

Presa portugheză susţine că Săpunaru nu este pe placul lui Pereira deoarece e limitat tehnic, potrivit ziare.com.

"Săpunaru a fost lăsat în afara lotului deşi şi-a revenit după accidentare. În realitate, nu se ridică la nivelul tehnic dorit de Pereira", scrie presa lusitană.

Cristi Săpunaru are 27 de ani şi evoluează la Porto din 2008.

În vara aceasta a fost la un pas de un transfer la Lazio, însă mutarea nu s-a mai perfectat din cauza pretenţiilor financiare ale celor de la Porto.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/cristi-sa...-neagra-la-fc-porto_873369.html#ixzz1Yo9UkDOb

Pantilimon a revenit pe banca lui Manchester City in campionat

Portarul Costel Pantilimon a luat loc, sambata, pe banca de rezerve a echipei Manchester City la meciul de campionat cu Everton, programat in etapa a 6-a din Premier League.

pantilimon.jpg

Pantilimon a debutat oficial la Manchester City, miercuri seara, in meciul cu Birmingham City din turul 3 al Cupei Ligii Angliei.

Roberto Mancini a inceput meciul de sambata cu Joe Hart in poarta.

Cu 17 goluri marcate in primele cinci meciuri din campionat, Manchester City a obtinutt victoria cu Everton, echipa in fata careia a pierdut cu 1-2 ambele meciuri disputate sezonului trecut.

Italianul Mario Balotelli a deschis scorul in minutul 68, pentru ca James Milner sa stabileasca scorul final in penultimul minut al meciului.

sursa: http://www.onlinesport.ro/stiri/fot...pe-banca-lui-manchester-city-in-campionat.htm

Marica are un nou antrenor la Schalke

Olandezul Huub Stevens a fost numit, marti, in postul de antrenor principal al echipei germane Schalke 04, pentru care evolueaza si internationalul roman Ciprian Marica.

In varsta de 57 de ani, Stevens il inlocuieste pe Ralf Rangnick, care si-a dat demisia dupa doar sase luni de la numirea in functie.

Stevens, care a semnat un contract valabil pana in 2013, revine la Schalke dupa ce a mai pregatit gruparea germana intre 1996 si 2002, mandat in timpul caruia a obtinut Cupa UEFA in 1997, Cupa Germaniei în 2000 si 2001, si ocuparea locului doi în Bundesliga în 2001.

sursa: http://www.onlinesport.ro/stiri/fot...403/marica-are-un-nou-antrenor-la-schalke.htm

Bogdan Stancu, un nou gol pentru Orduspor: A marcat împotriva echipei lui Florin Cernat

stancu.jpg

Fostul atacant al Stelei, Bogdan Stancu, a reuşit un nou gol pentru Orduspor, în meciul contra echipei lui Florin Cernat, Karabükspor.

Bogdan Stancu şi Culio au fost titulari în acest joc, fostul stelist reuşind să deschidă scorul în minutul 21, în timp ce argentinianul a încasat un cartonaş galben în minutul 10.

Culio şi Bogdan Stancu au fost împrumutaţi de Galatasaray pentru un sezon la Orduspor.

Orduspor a câştigat în cele din urmă cu 2-1. Al doilea gol al oaspeţilor a fost marcat de Fatih Tekke, în timp ce pentru gazde a redus din diferenţă Batdal, cu un minut înaintea finalului.

sursa: http://www.prosport.ro/fotbal-exter...t-impotriva-echipei-lui-florin-cernat-8826589

Retras de la naţională, Chivu este în faţa unui nou coşmar! Italienii: Inter îl dă afară

Retras de la naţională pentru a se concentra pe echipa de club, Cristi Chivu este aproape să rămână pe afară şi la Inter. Italienii anunţă că şefii nerrazzurilor au hotărât deja soarta fostului căpitan al naţionalei.

Contractul lui Chivu expiră în vara anului viitor, iar milanezii nu vor să îi mai prelungească înţelegerea, anunţă Ilsussidiario.net.

Chivu are unul dintre cele mai mari salarii de la Inter, 5.5 milioane de euro pe sezon.

Un alt coleg al românului, Samuel va rămâne pe Meazza. Argentinianul este aproape de prelungirea înţelegerii cu echipa sa.

calcio.jpg

sursa: http://www.prosport.ro/fotbal-exter...ou-cosmar-italienii-inter-il-da-afara-8850425

Dan Petrescu: Nu mai vreau să vin în România, poate e mai bine fără mine

Unul dintre cei mai în vogă antrenori români ai momentului, Dan Petrescu, este sătul de scandalurile din fotbalul românesc şi nu vrea să revincă în Liga 1.

dan_petrescu_66036000.JPG

Prezent în România cu echipa sa, Kuban, pentru amicalul cu U Cluj, de la inaugurarea Cluj Arena, "Bursucul" a fost implicat într-un scandal cu Gigi Becali. Motiv pentru care spune că nu vrea să revină în Liga 1.

"Iată că nici n-am venit bine în România şi deja am fost implicat într-un scandal. Tocmai de aceea nu mai vreau să vin pe aici, poate e mai bine fără mine", a spun Dan Petrescu.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/dan-petre...-mai-bine-fara-mine_878452.html#ixzz1ab3M12J3

Chivu face scandal in Italia

Intrat in ultimul an de contract la Inter Milano, Cristi Chivu a prins curaj si vorbeste deschis despre situatia sa in echipa, sarind indirect la gatul antrenorilor.

capture4.jpg

Roberto Mancini, Jose Mourinho, Rafa Benitez, Leonardo si Claudio Ranieri l-au folosit pe Chivu fundas stanga. Cum italienii i-au aratat usa, Chivu iese la atac.

"Eu sunt un fundas central. Ia sa-l puneti pe Maicon sa joace fundas central sau pe Samuel sa joace fundas de banda si o sa vedeti ce randament o sa aiba. Joc in banda stanga deoarece nu avem solutii. Trebuia sa nu joc pe aceasta pozitie inca din primul an, acum e cam tarziu. Joc de patru ani pe un post pe care nu-l stapanesc si e foarte dificil. Dar gata, vreau sa recuperez ceea ce-am piedut in ultimii patru ani", a spus Chivu.

Italienii au anuntat in repetate randuri ca in vara Chivu va fi lasat sa plece, dar el spune ca nu se gandeste la asa ceva.

"Asta nu e problema mea, ci a clubului. Cei de la Inter vor decide daca ma mai vor sau nu", a precizat Chivu.

sursa: http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/international/italia/79938/chivu-face-scandal-in-italia.htm

Mutu, coplesit de emotii

Adrian Mutu va evolua duminica pentru Cesena in meciul cu fosta sa echipa, Fiorentina. Inaintea meciului, Mutu spune ca va fi coplesit de emotii, dar ca va da totul pentru victorie.

capture7.jpg

"Fara niciun dubiu ca vor fi multe emotii. Dar avem calitate, vrem sa castigam pentru ca este singura posibilitate sa urcam in clasament. Cele mai frumoase amintiri cu Fiorentina le am din Champions League si din UEFA, cand am castigat la Eindhoven. Mi-as fi dorit sa imi inchei cariera la Fiorentina, dar s-a decis asa si ne-am separat in cele mai bune relatii", a spus Mutu.

Varful nationalei a precizat apoi ca se simte foarte bine la Cesena, echipa la care ar vrea sa ramana chiar si dupa ce isi va incheia cariera de fotbalist.

"Planul presedintelui este unul ambitios. Imi place, mi-as dori sa il ducem la capat. Cand ma voi lasa de fotbal, mi-ar placea sa lucrez aici. Orasul nu este foarte mare, dar este asa cum trebuie sa fie viata mea acum. E ceea ce am nevoie dupa tot ce s-a intamplat. Nu ma tem de responsabilitate, incerc sa fiu un exemplu pentru tineri. Ii vad la antrenamente ca ma urmarec, asa ca incerc sa dau tot ce am mai bun pe teren", a mentionat Mutu.

"Briliantul" a marcat un singur gol pentru "Calutii de Mare", dar spune ca adevaratul Mutu se va vedea in meciurile urmatoare.

"In pozitia in care am jucat nu pot sa dau tot ce am mai bun, asa ca ne gandim sa facem o schimbare care sa-mi puna in valoare calitatile", a explicat el.

Partida dintre Cesena si Fiorentina se va disputa duminica, de la ora 13:30, in direct pe Onlinesport.ro.

sursa: http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/international/italia/79958/mutu-coplesit-de-emotii.htm

Presa italiană: Chivu poate ajunge la Napoli. Victor Becali spune că nu a discutat cu nimeni

Presa italiană a scris vineri că fundaşul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, este dorit de Napoli şi ar putea ajunge la această grupare în iarnă, însă impresarul Victor Becali a declarat că nu a discutat cu nimeni în această privinţă şi este inutil să se facă speculaţii.

cristi-chivu-alexandru-hojda.jpg

"Cristian Chivu ar putea fi noua întărire a echipei Napoli în ianuarie: fundaşul echipei Inter are contract până în iunie şi clubul din Napoli se gândeşte serios să îl achiziţioneze", notează calcionews24.com, care menţionează însă că pentru Napoli ar putea fi o afacere "destul de costisitoare".

Victor Becali a declarat, pentru calciomercato.it, că este inutil să se vorbească despre ipoteze, având în vedere că nu a discutat cu nimeni despre o eventuală plecare a lui Chivu la Napoli. "Nu am discutat cu nimeni, deci este inutil să vorbim despre ipoteze. Spun doar că este un mare jucător, care a dat întotdeauna totul pentru echipa sa, jucând într-un rol care nu era al lui. Aţi văzut cu toţii ce joc a făcut marţi, ca fundaş central (n.r. - în meciul cu OSC Lille, scor 1-0, în Liga Campionilor). Acela este rolul său, dar s-a sacrificat pentru binele echipei", a spus Becali.

Impresarul a precizat că în mod sigur până la sfârşitul lunii iunie Chivu nu va pleca de la Inter Milano. "Vom aştepta până la sfârşitul lunii decembrie să fim abordaţi de Inter, iar apoi vom începe să ne uităm la alte variante. Până acum, Inter nu a prezentat o ofertă de prelungire a contractului. Dacă încă nu m-au contactat pentru un jucător precum Chivu, mă bate gândul că nu sunt interesaţi, poate au alte raţionamente de a se orienta spre fotbalişti noi.

Totuşi, avem o relaţie foarte bună cu Inter, iar în momentul în care ne vor chema vom fi mai mult decât disponibili să stăm la masa tratativelor. Dacă nu i se va prelungi înţelegerea, avem timp până la sfârşitul lunii iunie să discutăm cu alte grupări. Cu siguranţă un astfel de jucător nu va avea dificultăţi să găsească o echipă", a afirmat Victor Becali.

sursa: http://www.mediafax.ro/sport/presa-...ali-spune-ca-nu-a-discutat-cu-nimeni-8889904/

Bogdan Stancu da gol dupa gol in Turcia

Bogdan Stancu se simte de minune la Orduspor, echipa pentru care da gol dupa gol in prima liga din Turcia. Ultima "isprava" a "Motanului" a avut loc duminica.

tancu.jpg

Fostul stelist a marcat in partida din deplasarea de la Ankaragucu, acand 2-0 in minutul 49 din lovitura de la 11 metri.

Pentru Stancu, aceasta este a patra reusita in sapte meciuri pentru Orduspor. El este al patrulea golgheter din Super Lig, dupa Yilmaz, Webo si Mert Nobre.

Dupa victoria, scor 2-0, de la Ankaragucu, Orduspor ocupa locul trei in Turcia, cu 14 puncte, doua mai putin decat liderul Fenerbahce si la egalitate cu Galatasaray.

sursa: http://www.onlinesport.ro/stiri/fot...3/bogdan-stancu-da-gol-dupa-gol-in-turcia.htm

Chivu, printre cei mai slabi jucători la meciul Inter - Juventus. Ce note a primit de la presa italiană

Fundaşul Cristian Chivu a fost printre cei mai slabi jucători ai partidei pierdută de Internazionale Milano, scor 1-2, pe teren propriu, în faţa formaţiei Juventus Torino, în campionatul Italiei, evoluţia sa fiind apreciată de presa italiană cu note între 4 şi 5.

chivu-constantin-vladescu.jpg

"Părea să se fi regăsit, dar în ultimele două meciuri a dezamăgit. A primit un galben şi ratează meciul următor", a scris site-ul interistaweb.it, care l-a notat cu 4.

Nota 4,5 a primit-o românul de la agenţia Datasport, care a subliniat că evoluţia lui a fost foarte slabă.

Gazzetta dello Sport l-a notat pe Chivu cu 5, trecându-l la cei mai slabi jucători din teren, acelaşi calificativ primindu-l jucătorul român şi de la Corriere dello Sport.

Nagatomo este alături de Chivu în rândul celor mai slabi jucători la meciul de sâmbătă.

Formaţia Internazionale Milano, cu fundaşul Cristian Chivu integralist, a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), de echipa Juventus Torino, într-un meci din etapa a X-a a campionatului Italiei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Vucinici '12 şi Marchisio '33. Pentru Inter a înscris Maicon, în minutul 28.

Cristian Chivu a primit un cartonaş galben, în minutul 59.

sursa: http://www.mediafax.ro/sport/chivu-...ce-note-a-primit-de-la-presa-italiana-8918021

Dan Petrescu incheie sezonul en-fanfare

Dan Petrescu a incheiat sezonul regulat din Rusia cu o remiza importanta, scor 1-1, impotriva liderului Zenit Sankt Petersburg.

dan2.jpg

Denisov a deschis scorul in minutul 28 cu un sut din afara careului, insa Lacina Traore a punctat din penalty in minutul 66.

Pentru ivorian, acesta a fost al 14-lea gol din acest sezon. In doar un an, cota lui Traore s-a marit de zece ori, rusii cerand 30 de milioane de euro in schimbul sau.

Gigel Bucur si Dacian Varga au fost si ei titulari la Kuban Krasnodar.

Formatia lui Dan Petrescu a incheiat sezonul regulat pe locul sapte. Pana in primavara, campionatul Rusiei se intrerupe.

sursa: http://www.onlinesport.ro/stiri/fot...5/dan-petrescu-incheie-sezonul-en-fanfare.htm

Neşu a revenit pe stadion! Ce surpriză le-a făcut colegilor de la Utrecht înaintea meciului cu Ajax

Fotbalistul Mihai Neşu a asistat, duminică, la victoria formaţiei FC Utrecht, scor 6-4, cu Ajax Amsterdam, în campionatul Olandei, fiind pentru prima oară de la accidentul din 10 mai când românul s-a dus pe stadion, informează presa olandeză.

mihai-nesu-laurentiu-mich.jpg

Neşu, în scaun cu rotile, a urmărit meciul dintr-o lojă a arenei. De asemenea, sâmbătă, el a vizitat echipa la centrul de pregătire de la Domstedelingen.

Jucătorul echipei FC Utrecht, Mihai Neşu, s-a accidentat, în data de 10 mai, la coloană în urma unei ciocniri cu coechipierul său Alje Schut, fiind transportat de urgenţă la spital, unde i s-a descoperit o vertebră cervicală fracturată. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale de cinci ore, în care i-a fost refăcută vertebra fracturată din zona cervicală.

sursa: http://www.mediafax.ro/sport/nesu-a...-la-utrecht-inaintea-meciului-cu-ajax-8945166

Presa italiană: Chivu ar putea reveni la Ajax

Presa italiană continuă speculaţiile privind viitorul fundaşului Cristian Chivu, notând că jucătorul de la Internazionale Milano ar putea reveni la echipa care l-a lansat în fotbalul european, Ajax Amsterdam.

cristi-chivu-alexandru-hojda.jpg

Mai multe site-uri italiene au scris vineri că antrenorul Franck de Boer încearcă să-l convingă pe fundaşul român să vină la formaţia pe care o pregăteşte, unde Chivu a mai evoluat între 1999 şi 2003. Contractul lui Cristian Chivu cu Inter expiră vara viitoare şi până în acest moment jucătorul nu a primit nicio ofertă pentru prelungirea înţelegerii.

Presa italiană a precizat că jucătorul în vârstă de 31 de ani nu face parte din planurile de viitor ale actualului tehnician al lui Inter, Claudio Ranieri, care intenţioneză să întinerească echipa, şi a avansat mai multe posibile destinaţii pentru Chivu, printre care Napoli, Machester City sau Liverpool.

Tot mass-media din Peninsulă au mai scris că Ştefan Radu, fundaşul stânga român de la Lazio, este una dintre opţiunile pentru înlocuirea lui Chivu.

sursa: http://www.mediafax.ro/sport/presa-italiana-chivu-ar-putea-reveni-la-ajax-8963146

Back