• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Antrenori si jucatori romani ce evolueaza in strainatate

Refuzat la națională, Zicu a reuşit un hat-trick pentru ŢSKA Sofia

Lăsat pe dinafară de Victor Piţurcă pentru meciul naţionalei din Belgia, Ianis Zicu a reuşit un hat-trick pentru ŢSKA Sofia în meciul de campionat cu Minior Pernik şi a devenit golgeterul Bulgariei, cu 12 reuşite în acest sezon.

zicu_85352400.jpg

Zicu a marcat în minutele 23, 74 şi 7, iar pentru Minior a înscris Krum Bibişkov, fostul atacant al Stelei. În ierarhia marcatorilor din Bulgaria, Zicu are 12 goluri, iar urmăritorul său, Marcelinho, doar opt.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/refuzat-l...k-pentru-tska-sofia_886231.html#ixzz1dWFtqKZs

Giovani se lauda cu oferte galactice pentru Chivu

Cristi Chivu este pe faras la Inter Milano, motiv pentru Giovani Becali sa se laude ca a programat trei intalniri cu reprezentantii celor mai bogate cluburi din lume.

chivu.jpg

Conform spuselor lui Giovani Becali, Chivu se afla in atentia celor de la Real Madrid, Manchester City si Paris Saint-Germain.

Inaintea negocierilor pentru transferul lui Chivu, Giovani pare ca se gandeste mai mult la nota de plata pe care o va achita, semn ca nu este increzator ca este capabil sa faca o noua mutare importanta.

"Eu vorbesc cu Roberto Mancini si pregatesc o intalnire cu el. Vorbesc si cu Leonardo ca sa stabilim o intalnire pentru un transfer la PSG. Luam un pranz, il platesc ei sau eu, si vorbim despre Chivu. Mourinho mi-a trimis un mesaj si mi-a spus ca ma asteapta la Madrid. Fiti siguri ca el va plati pranzul!", a spus Giovani Becali la gsptv.

Chivu mai are contract cu Inter Milano pana in vara anului urmator, insa italienii si-ar dori sa se desparta de el inca din iarna.

sursa: http://www.onlinesport.ro/stiri/fot...se-lauda-cu-oferte-galactice-pentru-chivu.htm

Ce spune Bănel Nicoliţă despre viaţa la Saint-Etienne

Mijlocaşul Bănel Nicoliţă a declarat pentru site-ul oficial al clubului AS Saint-Etienne că integrarea sa la echipa franceză, la care joacă din vară, nu a fost uşoară, însă a precizat că a fost ajutat mult de coechipieri şi de antrenor

banel-nicolita-constantin-vladescu.jpg

"Sunt foarte mulţumit. Joc fiecare meci cu aceeaşi dorinţă de a da totul pe teren. Sunt la dispoziţia echipei. Le mulţumesc din tot sufletul coechipierilor mei şi antrenorului. Integrarea nu a fost uşoară. Ei m-au ajutat mult şi este din ce în ce mai bine. Totul este nou şi frumos pentru mine. Viaţa mea este minunată. Savurez fiecare moment. Este un vis să joc aici", a spus Nicoliţă.

Bănel Nicoliţă face cursuri de franceză şi i-a spus zâmbind interlocutorului său, înainte de a acorda interviul în română, că ştie să spună în franceză, în afară de "Bună ziua, ce faceţi?", şi "atac, apărare, la dreapta, la stânga şi gol".

El a precizat că în campionatul Franţei toate echipele sunt de calitate şi competiţia este dificilă, mai puternică decât prima ligă din România din toate punctele de vedere.

Nicoliţă a semnat, la 31 august, un contract pe trei ani cu gruparea AS Saint-Etienne, pentru care a evoluat în patru meciuri în acest sezon şi a înscris un gol.

sursa: http://www.mediafax.ro/sport/ce-spune-banel-nicolita-despre-viata-la-saint-etienne-8990050/

Zicu pleaca in China

Aventura lui Ianis Zicu la TSKA Sofia se va incheia in iarna Dupa un tur fenomenal, in care a marcat deja de 13 ori, Zicu a acceptat o oferta din China.

zicu.jpg

Fostul golgheter al Ligii 1 si-a continuat forma buna de la Timisoara si in tricoul lui TSKA Sofia. Urmarit la ultimele meciuri de oficialii unei grupari din China, Zicu este pe cale sa paraseasca Bulgaria.

Chinezii au facut o oferta concreta de 2.2 milioane de dolari pentru Zicu, pe care TSKA o va accepta "in proportie de 90%", conform presei bulgare.

De asemenea, conditiile financiare care i-au fost oferite lui Zicu, de cinci ori mai mari decat in Bulgaria, l-au facut pe fostul banatean sa accepte fara sa stea pe ganduri.

"Sunt de acord sa plec, este o oferta buna", ar fi spus Zicu.

sursa: http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fotbal-intern/stranieri/81203/zicu-pleaca-in-china.htm

Olaroiu a castigat disputa cu Maradona

Schimbul de replici dure pe care l-au avut dupa meciul direct a starnit un memoriu din partea lui Maradona impotriva lui Cosmin Olaroiu. Fostul antrenor al Stelei a castigat insa disputa cu Maradona.

oli.jpg

Numit "drogat" de Olaroiu, Maradona s-a simtit lezat si le-a cerut celor de la Al-Wasl sa depuna un memoriu impotriva romanului.

Federatia de Fotbal din Emirate a judecat in regim de urgenta cazul, insa i-a dat dreptate lui Olaroiu.

"Nu ne putem baga in viata personala a unui antrenor, astfel ca nu putem lua o decizie", a motivat Federatia din Emirate, starnind furia celor de la Al-Wasl.

"Declaratiile despre viata personala a lui Maradona sunt scandaloase si nu au nimic in comun cu etica profesionala. Cosmin nu avea dreptul sa comenteze viata personala a unei legende a fotbalului mondial", a declarat Ahmed Khalifa, oficial la Al-Wasl.

sursa: http://www.onlinesport.ro/stiri/fot...31/olaroiu-a-castigat-disputa-cu-maradona.htm

Tottenham Hotspur îl vrea pe Cristian Chivu

Cotidianul The Gurdian a scris miercuri că gruparea engleză Tottenham Hotspur este interesată de achiziţionarea fundaşului Cristian Chivu, care încă nu şi-a prelungit contractul cu clubul italian Internazionale Milano.

cristian-chivu-2-afp.jpg

Site-ul tuttomercatoweb.it notează că fundaşul român este dorit în mod special la Tottenham de managerul Harry Redknapp.

În ultima perioadă, presa internaţională a scris că de serviciile lui Chivu mai sunt interesate echipele Manchester City, FC Liverpool, Ajax Amsterdam, Paris Saint-Germain şi Real Madrid.

sursa: http://www.mediafax.ro/sport/tottenham-hotspur-il-vrea-pe-cristian-chivu-9003406/

Lucescu ravneste la functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal

Eliminat din cupele europene, Mircea Lucescu este gata sa se reprofileze si sa renunte la antrenorat. Il Luce ravneste postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, ocupat in prezent de Mircea Sandu.

capture3.jpg

Contractul lui Mircea Lucescu la Sahtior va expira in vara, insa odata cu eliminarea din cupele europene probabilitatea ca el sa fie prelungit a scazut.

Ziarul National scrie, citand surse din anturajul lui Il Luce, ca tehnicianul in varsta de 66 de ani se gandeste sa renunte de tot la meserie pentru a veni in tara.

Potrivit sursei citate, Lucescu isi doreste sa preia conducerea Federatiei Romane de Fotbal pentru a se razbuna pe Mircea Sandu si pe familia acestuia.

Il Luce ar fi suparat pe Lise Sandu, sotia presedintelui, care a blocat revenirea sa la nationala in urma cu cativa ani, iar pe Mircea nu l-a iertat pentru ca l-a impins pe fiul sau spre demisie.

sursa: http://www.onlinesport.ro/stiri/fot...presedinte-al-federatiei-romane-de-fotbal.htm

Inca un pas gresit pentru Dan Petrescu in playoff-ul din Rusia

Kuban Krasnodar, echipa antrenata de Dan Petrescu, a remizat sambata pe teren propriu cu Spartak Moscova, scor 1-1, dupa ce s-a aflat in avantaj pana in minutul 86.

dan.jpg

In fata a 15.000 de spectatori, Traore a deschis scorul pentru Kuban in minutul 37.

Spartak Moscova, echipa pregatita de fostul international rus Valeri Karpin, a restabilit egalitatea prin Makeev cand mai erau doar patru minute din timpul regulamentar.

Atacantul roman Gigel Bucur a inceput ca titular pentru Kuban, fiind inlocuit in minutul 91 cu Urena.

Kuban ocupa locul sapte din opt echipe participante in playoff, fiind la 12 puncte de liderul Zenit Sankt Petersburg.

In etapa urmatoare, a 3-a a playoff-ului, Kuban se deplaseaza la Moscova pentru a intalni pe Lokomotiv.

sursa: http://www.onlinesport.ro/stiri/fot...ntru-dan-petrescu-in-playoff-ul-din-rusia.htm

Mutu a marcat doua goluri fabuloase pentru Cesena

Adrian Mutu a reusit sa inscrie doua goluri pentru Cesena in partida pe care "calutii de mare" au castigat-o cu 2-0 impotriva celor de la Genoa.

mutu2.jpg

Briliantul" a reusit sa deschida scorul in minutul 70 al partidei de la Cesena cu o scarita superba din lovitura de la 11 metri prin care l-a invins pe Frey, fostul sau coleg de la Fiorentina.

La zece minute distanta, Mutu a mai inscris o data cu un sut din marginea careului.

Prin aceste reusite, Mutu a ajuns la cota 3 in acest sezon. El mai inscrisese un gol intr-un meci cu Lazio Roma.

Dupa aceasta victorie, Cesena urca pe locul 19 in Serie A, cu 9 puncte in 12 meciuri.

VIDEO: Apasa aici pentru a vedea golurile lui Mutu!

sursa: http://www.onlinesport.ro/stiri/fot...ua-goluri-fabuloase-pentru-cesena-(video).htm

Super-Dan n-are mila de jucatori. Program infernal de Sarbatori

Kuban Krasnodar a intrat in vacanta dupa un an fenomenal, insa Dan Petrescu nu are mila de jucatori nici in perioada de pauza.

capture3.jpg

La plecarea in vacanta, Petrescu i-a anuntat pe jucatori ca au 20 de zile de vacanta in care pot face tot ce doresc, dar de pe 19 decembrie sunt nevoiti sa inceapa un program individual de pregatire.

"A sosit vremea sa va relaxati. Plecati in vacanta, dar de pe 19 decembrie trebuie sa incepeti sa va antrenati individual", le-a spus Petrescu jucatorilor.

Reunirea lui Kuban Krasnodar este programata pe 8 ianuarie. "Sper sa vina si cativa jucatori noi", a mentionat Super-Dan.

Kuban Krasnodar ocupa ultimul loc in play-off-ul pentru castigarea campionatului, avand 50 de puncte.

In urmatoarea etapa, pe 3 martie 2012, Kuban va intalni Lokomotiv Moscova in deplasare.

sursa: http://www.onlinesport.ro/stiri/fot...de-jucatori-program-infernal-de-sarbatori.htm

Dan Petrescu şi-a prelungit contractul cu echipa Kuban Krasnodar

Antrenorul Dan Petrescu şi-a prelungit până la 30 iunie 2015 contractul cu gruparea Kuban Krasnodar, a anunţat, marţi, clubul din prima ligă rusă.

dan-petrescu-vlad-chirea.jpg

În primul sezon în fruntea echipei, în 2010, Petrescu, în vârstă de 43 de ani, a reuşit promovarea în prima ligă.

"Sunt fericit că am semnat un nou contract. Sunt fericit la Krasnodar. Sunt fericit să lucrez cu această echipă, acest an a fost minunat. Sunt pregătit să dau totul pentru a ajunge în cupele europene, visul meu", a declarat Petrescu.

Oficialii de la Kuban s-au declarat fericiţi de prelungirea contractului lui Petrescu, pe care îl consideră "cel mai bun jucător al echipei".

sursa: http://www.mediafax.ro/sport/dan-pe...contractul-cu-echipa-kuban-krasnodar-9015290/

5 milioane de euro pentru Banel

Steaua l-a lasat pe Banel sa plece pentru doar 700.000 de euro, insa in doar doua luni cota mijlocasului a crescut de peste sapte ori. Banel are doua oferte, dintre care una de 5 milioane de euro.

banel.jpg

Prestatiile bune pe care Banel Nicolita le-a avut de la transferul in Franta l-au adus pe roman in atentia a doua echipe importante din Europa.

Betis Sevilla, echipa impotriva careia Banel a reusit meciul vietii, va face o oferta de 5 milioane de euro, in timp ce Spartak Moscova este gata sa plateasca pe loc 3 milioane de euro.

Conducerea lui Saint-Etienne nu doreste insa sa se desparta de Banel, considerandu-l un jucator vital in cursa pentru ocuparea unui loc de cupa europeana.

De la transferul in Franta, Banel Nicolita a reusit sa inscrie doua goluri si sa ofere doua pase decisive.

El are un salariu de 450 de mii de euro pe sezon.

sursa: http://www.onlinesport.ro/stiri/fot...eri/81549/5-milioane-de-euro-pentru-banel.htm

Mutu: Îmi dau un 6,5 pentru anul 2011 cu Cesena, 8 cu naţionala

Atacantul Adrian Mutu a declarat, sâmbătă, pentru Sky Sport că îşi acordă nota 6,5 pentru anul 2011 cu formaţia Cesena şi 8 pentru evoluţia la naţionala României, adăugând că este optimist înaintea partidei cu fosta sa grupare, Juventus.

adrian-mutu-octav-ganea.jpg

"Începutul aici, la Cesena, a fost dificil pentru mine, da acum este mai bune. Din ianuarie până acum îmi dau un 6,5. Şi 8 în ceea ce priveşte naţionala ţării mele. Putem face un joc bun cu Juventus. Cei de la Juve sunt puternici, dar şi noi putem să ne spunem cuvântul", a spus Mutu.

Adrian Mutu a mai precizat, într-un interviu acordat cotidianului Gazzetta dello Sport, că a petrecut la Juventus 18 luni foarte frumoase şi nu ar fi vrut să plece de acolo în 2006, când a ajuns la Fiorentina. "Am câştigat două titluri acolo. Primul mi l-au dăruit colegii, al doilea câştigat şi prin munca mea. Apoi, scandalul din fotbalul italian a dus la anularea celui titlu, dar noi am transpirat pe teren şi am meritat să câştigăm. Aceea este cea mai frumoasă amintire a experienţei mele la Juventus", a afirmat atacantul, care a jucat la Juventus în perioada 2005-2006.

Întrebat de ce jucător s-a ataşat cel mai mult la echipa torineză, Mutu a răspuns: "M-am ataşat de Ibrahimovici, pentru că împărţeam aceeaşi cameră de hotel. Del Piero? A fost între noi o relaţie de mare respect, chiar dacă suntem caractere diferite".

Adrian Mutu a menţionat că în 2006 ar fi rămas la Juventus şi în Serie B. "Toată lumea ştie ce scandal a fost atunci în fotbal. Cei mai buni jucători au fost transferaţi. Clubul a decis să mă trimită la Fiorentina, dar eu aş fi rămas şi în Serie B, pentru că Juve este întotdeauna Juve. Echipa Juventus de acum are jucători de mare valoare. Această Juve este de titlu, chiar dacă nu este favorită". a adăugat el.

Echipa Cesena va întâlni formaţia Juventus, duminică, în deplasare, de la ora 16.00, în etapa a XIV-a a campionatului Italiei.

sursa: http://www.mediafax.ro/sport/mutu-imi-dau-un-6-5-pentru-anul-2011-cu-cesena-8-cu-nationala-9026120/

Dan Petrescu: Sunt fericit la Kuban, dar e posibil să revin în România

Antrenorul echipei Kuban Krasnodar, Dan Petrescu, a declarat, joi, în timpul decernării premiilor Fanatik, că este fericit la gruparea rusă, dar nu a exclus o revenire în România, deoarece "niciodată nu poţi spune nu ţării în care te-ai născut".

dan-petrescu-vlad-chirea.jpg

"A fost un an foarte bun profesional, ca şi ultimii 3-4. De 4-5 ani am norocul să fiu premiat la această gală. Totuşi, nu poate fi nimeni comparat cu Mircea Lucescu. Ca să ajungem la nivelul lui mai avem foarte mult de muncă. Sunt fericit unde sunt, dar e posibil să revin în România. Niciodată nu poţi spune nu ţării în care te-ai născut ", a spus Petrescu.

Tehnicianul a afirmat că nu crede că Kuban Krasnodar va putea să-l cumpere pe mijlocaşul Dacian Varga, al cărui împrumut la gruparea rusă a expirat. "După împrumutul pe care l-am avut, nu cred că vom putea să-l cumpărăm. Varga poate juca la orice echipă din România. Nu pot să-i spun unde să meargă, pentru că nu sunt tatăl sau impresarul lui. Am fost doar antrenorul lui şi îi pot spune ce e mai bine", a precizat Petrescu.

Dan Petrescu crede că Kuban Krasnodar nu-i poate oferi un contract mai bun decât are Lucian Sânmărtean la FC Vaslui: "Sânmărtean ar fi oricând bine venit la Kuban. L-aş lua. Totuşi nu am încercat să-l transferăm, pentru că îmi dau seama că este foarte greu. Nu cred că-i putem oferi peste ce are la Vaslui".

Antrenorul român a declarat că cei de la Oţelul Galaţi trebuie să accepte şi criticile după parcursul din Liga Campionilor. "Nu cred că pot fi judecaţi prea aspru. Oţelul a jucat fotbal, dar nici nu poţi să lauzi o echipă care nu a făcut niciun punct. Trebuie să accepte şi criticile. Oţelul nu trebuie considerată cea mai slabă echipă din istoria Ligii Campionilor. Ieri (n.r. - marţi, în meciul pierdut cu Benfica Lisabona, scor 0-1) chiar ar fi meritat să câştige", a spus Petrescu.

Petrescu consideră că eliminarea echipei Manchester United din grupele Ligii Campionilor este una dintre cele mai mari surprize: "Ieşirea lui Manchester United din Liga Campionilor este una dintre cele mai mari din istorie. Iar o altă surpriză este APOEL, care a câştigat grupa. Sunt convins că Manchester United va fi în finala Ligii Europa şi tot răul spre bine, pentru că nu a câştigat niciodată această competiţie" .

Tehnicianul formaţiei Kuban Krasnodar a vorbit şi despre steliştii Raul Rusescu şi Florin Costea: "La Steaua orice jucător explodează mai târziu. La Rusescu ţineam cel mai mult şi e jucătorul în care am crezut. Avea nevoie de timp să explodeze. A făcut-o la Unirea Urziceni şi acum o face la Steaua. El poate fi lider la orice echipă. Are calităţi extraordinare, iar execuţiile lui nu le are oricine. Steaua dacă nu mai re nevoie de Florin Costea şi vrea să-l lase e un jucător care îmi place".

În cadrul Galei Premiilor Fanatik s-au acordat, printre altele, următoarele distincţii:

Profesionistul anului: Viorel Hizo (FC Vaslui);

Premiul legendei: Ilie Balaci;

Explozia anului: Cristi Tănase (Steaua Bucureşti);

Conducătorul anului: Marius Stan (Oţelul Galaţi);

Portarul anului: Cristian Bălgrădean (Dinamo Bucureşti);

Luptătorul anului: Cătălin Moroşanu;

Omul anului: Novak Martinovici (Steaua Bucureşti);

Fundaşul anului: Marcos Antonio (Rapid Bucureşti);

Preşedintele anului: Ioan Horoba (Gaz Metan Mediaş);

Stranierul anului: Wesley Lopes (FC Vaslui);

Premiul campionilor: Sergiu Costin (Oţelul Galaţi);

Mijlocaşul anului: Lucian Sânmărtean (FC Vaslui);

Meseriaşul anului: Daniel Pancu (Rapid Bucureşti);

Invincibilul anului: Lucian Bute;

Sportivul anului: echipa de spadă a României;

Atacantul anului: Ionel Dănciulescu (Dinamo Bucureşti);

Managerul anului: Nicolae Badea (Dinamo Bucureşti);

Transferul anului: Gabriel Torje (Dinamo Bucureşti/Udinese);

Fantasticul anului: Dan Petrescu (Kuban Krasnodar);

Fotbalistul anului: Cristian Săpunaru (FC Porto);

Antrenorul anului: Dorinel Munteanu (Oţelul Galaţi);

Marele Premiu: Dumitru Dragomir.

sursa: http://www.mediafax.ro/sport/dan-pe...an-dar-e-posibil-sa-revin-in-romania-9041983/

"Allez, Bănel!" Vezi bucuria lui Nicoliţă după ultimul gol

Bănel Nicoliţă a ajuns la al treilea gol stagional pentru AS St. Etienne, echipă care a făcut un obicei din a sărbători victoriile în vestiar, imediat după meci.

banel_16237200.jpg

nternaţionalul român este din nou în centrul atenţiei, bucurându-se ca un copil. "Allez, Bănel!", strigă Nicoliţă, demonstrând că franceza este mult mai uşoară atunci când marchezi.

Bănel Nicoliţă a marcat un gol în meciul câştigat de AS St. Etienne sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-0 cu SM Caen. Nicoliţă a fost titular, a marcat în minutul 10, iar în minutul 64 a fost schimbat de Sako, autorul celui de-al doilea gol al verzilor.

sursa: http://www.realitatea.net/allez-banel-vezi-bucuria-lui-nicolita-dupa-ultimul-gol_894451.html

France Football: Daniel Niculae, jucătorul etapei a XVII-a din Franţa

Publicaţia France Football l-a desemnat pe atacantul Daniel Niculae de la Nancy, autorul unul gol în meciul cu Ajaccio, jucătorul etapei a XVII-a din campionatul Franţei.

daniel-niculae-cosmin-dan.jpg

"Trei goluri în 12 meciuri. Dacă statisticile nu par atât de interesante pe hârtie, atacantul este salvatorul formaţiei Nancy în acest sezon. Cu cele trei goluri ale sale, el a permis clubului să câştige cinci puncte, adică o treime din cele obţinute. De exemplu, sâmbătă, cu Ajaccio, scor 2-2, în ultimul minut, a reuşit să aducă un punct echipei sale", a notat France Football.

În partida Nancy - Ajaccio, Niculae, integralist la gazde, a marcat în minutul 90+2, cealaltă reuşită aparţinându-i lui Bakar '10, dintr-o pasă de la român. Pentru Ajaccio au înscris Andre Luiz '35 (autogol) şi Cavalli '73.

sursa: http://www.mediafax.ro/sport/france...jucatorul-etapei-a-xvii-a-din-franta-9051998/

Cristian Chivu ar putea juca la Genoa din sezonul viitor

Fundaşul român al echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, al cărui contract va expira în vara anului 2012, ar putea juca din sezonul viitor la formaţia Genoa, a anunţat, marţi, site-ul calciomercato.com.

chivu_antrenament_93825000.jpg

Sursa citată a scris că preşedintele clubului Genoa, Enrico Preziosi, speră să-l achiziţioneze gratis pe Chivu în vară. Românul ar urma să semneze un contract pe trei ani cu Genoa şi să primească un salariu anual de 1,5 milioane de euro.

Potrivit presei italiene, de transferul fundaşului român mai sunt interesate echipele Napoli şi Ajax Amsterdam.

Cristian Chivu, în vârstă de 31 de ani, a jucat în cariera sa la formaţiile CSM Reşiţa, Universitatea Craiova, Ajax Amsterdam, AS Roma şi Internazionale Milano.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/cristian-...-din-sezonul-viitor_895145.html#ixzz1gSATSVCS

Mutu s-a zbatut in zadar cu Inter

Partidele cu echipele mari din Italia nu-i priesc lui Adrian Mutu. "Briliantul" a fost integralist pentru Cesena, insa echipa sa a fost invinsa de Inter Milano, scor 0-1, pe teren propriu.

mutu.jpg

"Briliantul" a fost cel mai periculos om al gazdelor, s-a batut mult si a facut un efort considerabil, dar nu a avut realizari.

Mutu a cerut un penalty in finalul primei reprize dupa un duel cu Lucio, insa arbitrul a luat decizia corecta si a lasat jocul sa continue.

De partea cealalta, Chivu nu a putut evolua in aceasta intalnire din cauza unei accidentari.

Inter s-a impus cu 1-0 prin golul lui Ranocchia din minutul 63 si urca pe locul cinci in Italia, in timp ce Cesena ramane pe locul 18.

Mieruri, Cesena va intalni Atalanta in ultimul meci din acest an, de la ora 21:45.

sursa: http://www.onlinesport.ro/stiri/fot...a/82118/mutu-s-a-zbatut-in-zadar-cu-inter.htm

Daniel Niculae nu a rezistat in fata lui Marseille

Titular in atacul formatiei Nancy, atacantul roman Daniel Niculae nu a reusit sa marcheze in poarta fostei campioane Olympique Marseille, desi a avut doua bune ocazii de a marcat in fiecare dintre cele doua reprize. OM s-a impus cu 3-1 intr-o partida care a deschis etapa a 19-a din Ligue 1.

nico.jpg

Prima oportunitate pentru internationalul roman a aparut in minutul 7, cand bine gasit in interiorul careului a reluat cu capul pe langa poarta.

Olympiqur Marseille a deschis scorul zece minute mai tarziu prin Valbuena la chiar prima ocazie de poarta.

Gazdele au egalat inaintea pauzei prin Lemaitre, a carui lovitura de cap l-a surprins pe Mandanda.

Chiar si asa, bucuria gazdelor a fost de scurta durata pentru ca Mbia a marcat pentru 1-2 in minutul 40.

Andre Luiz de la gazde a ratat incredibil egalarea in primele minute ale partii secunde, dupa care a venit randul lui Niculae sa rateze o mare ocazie de gol.

Fostul atacant de la Auxerre si Monaco a reluat cu capul din interiorul careului, insa mingea s-a oprit in bratele lui Mandanda.

Lucho Gonzalez a inchis tabela in prelungiri si OM a plecat cu toate punctele de la Nancy.

Niculae a prins ultimul fluier pe teren si a incheiat meciul cu un avertisment primit in minutul 61 pentru un fault din spate.

Miercuri seara de la ora 20:00 se disputa restul partidelor din etapa a 19-a a Ligue 1. Exceptie face doar partida derby dintre Saint-Etienne, echipa lui Banel Nicolita, si ocupanta locului secund Paris Saint Germain, care va incepe la ora 22:00.

sursa: http://www.onlinesport.ro/stiri/fot...culae-nu-a-rezistat-in-fata-lui-marseille.htm

Moment special pentru Super-Dan

Dan Petrescu implineste astazi 44 de ani. Rusii nu l-au uitat pe Petrescu si i-au transmis un mesaj special la capatul unui an plin de rezultate pozitive.

dan-pietriesku-291010_0.jpg

"Cei doi ani la Kuban nu au fost ca în poveste. Chiar daca acasa este numit Magicianul, succesul lui Petrescu nu are legatura cu magia, ci cu munca, efortul de lunga durata, pasiune si dragoste pentru meseria lui. Drumul lui Kuban nu a fost presarat cu trandafiri, dar echipa a progresat si a crescut peste asteptarile noastre, iar asta e lucrul cel mai important. Rezultatele istorice au emotionat milioanele de fani ai lui Kuban", a scris site-ul lui Kuban.

Kuban Krasnodar ocupa locul opt in Rusia cu sanse pentru prima calificare in cupele europene din istoria clubului.

sursa: http://www.onlinesport.ro/stiri/fot...eri/82241/moment-special-pentru-super-dan.htm

Back