• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

APOCALIPSA este posibila ?

Ce AR PUTEA PROVOCA APOCALIPSA ?

• Divinitatea?

Votes: 12 32.4%
  • Asteroidul ?

Votes: 0 0.0%
  • Atac extraterestru?

Votes: 5 13.5%
  • Razboi nuclear ?

Votes: 4 10.8%
  • Alte cauze?

Votes: 5 13.5%
  • Nu o sa fie apocalipsa

Votes: 11 29.7%

• Total voters
    37
Se pot sesiza toti cei car nu au copii ca si cei care nu au ajuns in pozitia pe care o visau,nu o lua in nume pesonal.

Asa este draga mea ,am fost cam nesuferita in ultimul timp si imi cer scuze tuturor celor pe care i-am suparat fara sa vreau ,inclusiv tie ,dar uneori confuzia e sora buna cu prostia.Mea culpa.Te pup!

anuk said:
Se pot sesiza toti cei car nu au copii ca si cei care nu au ajuns in pozitia pe care o visau,nu o lua in nume pesonal.

Nu, pentru ca mesajul a inceput cu Sarrah...deci am fost vizata direct.
Ai supervizat mesajul, asa ca nu prea mai avem ce discuta.
Va doresc numai bine!

"Sarah ,tuturor ne e frica de moarte indiferent cat de cocosi ne dam.Apocalipsa asa cum e descrisa in cartile sfinte v-a lasa o turma si un pastor,deci se pare ca specia umnana se v-a perpetua ,dar poate intr-o lume unde sufletul v-a fi cel principal ,nu puterea.Cine stie...
Unii oameni poarta deja apocalipsa in suflet si apoi se mai intreaba de ce nu pot sa am copii,sau de ce nu pot sa ajung la ceva ,sau cineva...Avem ce meritam..."

M-am simtit groaznic citind asta.

Sarrah ,lasa prostiile si nu te mai purta ca un copil.Treci aici ca altfel sa vezi ce te bag eu in apocalipsa de ai sa zici da-mi Doamne iute un buncar:))

Fara comentarii,imaginile vorbesc de la sine :P

si.....

E prea departe 21 12 2112, altfel ...Dar va veni si asta si...va trece si asta!
Ca nu mai prindem noi, e altceva.

Am auzit ca a fost la tv unul de 100 de ani ce a castigat un proces dupa 20 de ani, si se tinea foarte bine.
...Si un banc: Se intalnesc doi mosi;
_Cati ani ai bade?
_99, merg pe suta! Dar dumneata?
_100, merg pe doua!

Bine ca n-ai dublat Ka ,sa fi vazut atunci apocalipsa ce primeai:)))

Cam asa?

Apocalipsă ratată

Suntem incapabili să ducem la bun sfârşit chiar şi un dezastru.

Cutremurele se ţin lanţ; pământul se zgâlţâie, iar frisoanele sale ne străbat prin facturi.

Alianţa USL urlă şi se crapă. Brusc întinerit, cu reacţii mai imprevizibile decât ale cataclismului, dl Băsescu vuieşte şi dânsul. Ei, şi? Deja se ştie că orice cutremur adevărat îşi are epicentrul fie în Vrancea, când cad blocuri, fie la Cotroceni, când se alege praful de guverne. Din Vrancea undele ucigaşe se propagă pe orizontală ori pe verticală, iar de la Cotroceni prin televiziuni, sub formă de trăsnete în moalele capului. Proaspăt albiţii Videanu şi Vosganian pot confirma. Ei, şi?

Medicul Oprescu priveşte mirat ce de-a mai blocuri sunt consolidate doar cu bulină roşie şi se întreabă cât o să le prescrie acest tratament. După ce va termina câinii şi va căpăta ceva experienţă, o să ia în calcul două variante: consolidarea cu beton, ori eutanasierea subită. Ei, şi? Oricum e de preferat unei vieţi bântuite de cutremure.

Fisurile din zona Galaţiului au afectat şi structurile puterii. Însă nici vorbă de apocalipsă. Alianţa cu bulină roşie coabitează fără probleme cu preşedintele. Chiar pe buza pactului.

Ultimul stol de clarvăzătoare croncăne insistent că ne-au rămas puţine şanse de supravieţuire. Ne încurajează că vom pieri de-a valma. Nevastă-mea – cea mai tare clarvăzătoare – constată de fiecare dată când deschide cutia poştală că suntem absolut morţi.

Nimeni nu mai înţelege nimic. Toată lumea speră. Miniştrii speră să nu figureze pe listă; gălăţenii aşteaptă liniştirea apelor, dar mai ales a pământului; Crin speră să rămână candidatul preferat; dl Preşedinte preferă să-şi lungească mandatul cu cele două luni petrecute în garaj; eu sper să crape şeful – însă tare aş dori să aflu ce nădăjduieşte dl. Ponta.

Mă tem că visează la ziua minunată când, după ce ne va fi înghiţit de tot pământul, o să spună, privind galeş spre Cotroceni: “Crine, mai lasă-mă cu trăncănitul.Alerg spre mina aceea de aur, să mă scot pe toţi la lumină!”negrisanstefan.wordpress.com

Mogulul media Pat Robertson a avertizat că săptămâna viitoare Pământul ar putea fi lovit de un asteroid gigant, care va aduce sfârşitul lumii, mogulul american Pat Robertson susţine că una dintre aceste roci ar putea confirma profeţia "sfârşitului lumii", aşa cum a prezis în cartea sa din 1995 ("The end of the age", ficţiune).

"Vorbeşte despre un asteroid care va lovi Pământul. Nu văd ce altceva îndeplineşte cuvintele profetice ale lui Iisus Hristos mai bine decât lovitura unui asteroid. Nu ştiu ce altceva ar putea face mările să se agite, cerul să se întunecere, luna şi soarele să nu mai lumineze", a pus Paterson.

http://videos.rawstory.com/video/Pat-Roberts-Jesus-said-an-astero

http://www.huffingtonpost.com/2014/04/21/pat-robertson-doomsday-asteroid_n_5189084.html

http://www.romaniatv.net/o-noua-apo...na-viitoare-rugati-va-la-dumnezeu_140366.html

Haida de,oare cati au spus pana acum ca dam coltul? Daca muream de cate ori s-a spus ca vine sfarsitul,acum tastam in ceruri :)))

Se speculeaza anuntul cum ca " trei foşti astronauţi NASA vor organiza o conferinţă de presă în cadrul căreia vor prezenta noi dovezi descoperite de oamenii de ştiinţă ce atestă că planeta noastră a suferit de 3 până la 10 ori mai multe impacturi cu asteroizi uriaşi decât se credea până acum." vezi postarea http://www.premonitii.ro/showthread.php?tid=15984&page=25

Si pe cand conferinta? Pai poate ca zic ,aduc dovezi...sunt curioasa daca vor spune ca murim peste o saptamana:))

Deci ,daca dam coltul eu zic sa stabilim un cod de recunoastere in cer.S ne luam si calculatoarele cu noi:)))

Nu subestimez pericolul ceresc, dar...la fel ca in toamna trecuta in septembrie, cand lumea se agita ca e nu stiu ce la Galati, prefer sa fiu atent la Vrancea...fiindca nu stii de unde sare iepurele. Asa ca apocalipsele astea invocate, sigur ca posibile (vezi cazul februarie 2013 Rusia), nu pot masca alte riscuri mult mai ridicate, chestii mult mai fierbinti.
Indiferent ce va ma fi anul asta, atentie la obiecte, dulapuri, chestii. Toata lumea se teme numai de prabusirea blocurilor, dar...nu cade blocul la urmatorul cutremur important, in schimb iti vine apocalipsa cu mobilierul in cap. Asta da apocalipsa. Nu ca tampeniile din presa.

Back