adrian_nicolae
Prieten
- Reaction score
- 0
Specultatii , pure specultatii .daca era adevarat , nu se vedea pe discovery/national geographic 

adrian_nicolae said:Specultatii , pure specultatii .daca era adevarat , nu se vedea pe discovery/national geographic![]()
anuk said:Adevarul ?
De cele mai multe ori cred ca stim atat cat ni se permite sa stim:
degetica said:anuk said:Adevarul ?
De cele mai multe ori cred ca stim atat cat ni se permite sa stim:
Sau de multe ori stim doar atat cat vrem sa stimCe ni se permite... Oare de ce ni s-ar permite sa stim de planuri de distrugere in masa? Eeee...
GeoX said:Am citit si eu cateva romane, adevarate thrillere biologice, cu virusul Ebola persponaj principal si scenarii literare foarte sofisticate. Pana una alta, Ebola nu e singurul virus care provoaca febra hemoragica, exista de fapt o multime de alte febre hemoragice; de exemplu, Lassa si Marburg sunt inrudite cu Ebola. Dar si altele mai sunt, asa ca nu e ceva iesit din comun. Apropos, lumea a uitat variola, care in unele cazuri avea mortalitati de pana la 90%. Plus ca variola se transmitea aerogen, ca gripa.
Trebuie sa admitem ca, pe masura defrisarii marilor paduri din jungla africana,si in conditiil in care oamenii vin tot mai mult in contact cu mediul natural de acolo, in care colcaie diverse vietati, se creeaza oportunitati pentru aparitia si extinderea unor noi (sau aparerent noi) boli infectioase; mai ales si cu extinderea cailor de transport aerian si maritim.
Jungla africana, dar si cea sud-americana, ascunde o multime de entitati biologice, inclusiv virusi mai mult sau mai putin mortali.
anuk said:De intrat, intra in panica fie doar din teama raspandirii virusilor, de altfel, am citit impresiile echipei internationale de cercetatori ce fusese insarcinata cu investigarea epidemiei de Ebola din 1976 si care au studiat probele de sânge trimise din Africa la un microscop intr-un laborator belgian, iar virusul arata ca un vierme. Nu-i dracu asa de negru chiar daca vorbim de lumea a treaia.