• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Autoapararea psihica

Uff, Anuk... .
Manipulare, in niciun caz.
Eu deocamdata nu stiu sa definesc intentiile celui din spatele elucubratiilor. Mai studiez. Imi jigneste inteligenta putina, cineva care isi imagineaza ca imi poate controla vointa, ratiunea, printr-un limbaj semiarticulat cu iz beletristic mediocru. Enumeratiile de subiecte si predicate si complemente (pe care nu le pot numi fraze ci poate mai degraba propozitii eliptice ca si la jocul acela 'spuneti fiecare cite 5 cuvinte') - culmea, nu au nimic subliminal si nu contin vreo sofisticata strategie de manipulare psihologica.
Eu cred ca baiul e la cei care asculta - de citeva luni bune :( - aceste elucubratii si cauta altceva decit normalitatea care este data omului obisnuit sa o traiasca, decent. Cred ca discutia tb dusa la topicul cu pricina :D.

O poveste din istoria familiei mele, cu referire la topicul de fata:

Pauna a fost strabunica mea, nu am cunoscut-o dar va povestesc despre ea din relatarile bunicului Ion si ale tatei!
Pauna a facut un copil de fata mare, pe bunicul Ion, familia si satul au repudiat-o si a fost obligata sa-si gasesca un loc al ei , in afara satului, unde sa-si cresca copilul.
Acel loc era un gorgan ( un mic delusor) , pe care satul l-a ocolit in dezvoltarea lui si care astazi se numeste ‘’Gorganul Paunei’’, pe el sunt prunii familiei din care facem renumita tuica de Arges!
Acolo Pauna si-a ridicat o casa din chirpici , un test in curte ( cuptor de copt paine), a sapat un bent ( groapa captusita cu lut, ca sa se stranga apa de ploaie) si mult mai tarziu a pus sa se sape o fantana; gard nu a avut niciodata, dar nu te puteai apropia din cauza cainilor, iar in fiecare an sadea cate un pom diferit.
Satul a avut totusi nevoie de ea , o sa va povestesc imediat, a iertat-o, dar ea nu a putut uita niciodata ce a patit la tinerete.
Bunicul Ion dupa moartea ei a daramat casa si si-a facut alta in vatra satului, iar gorganul a ramas al familiei, cu pomii pe el.
Pauna a fost ‘’mastera’’satului: avea caini negri, pisici negre, cocosi negri,serpi, lilieci , soareci, tot arsenalul, scotea ‘’buba rea’’ si ‘’argintul viu’’, zicea de deochi, lega si dezlega,etc., azi ar fi fost sigur medicul de familie al satului.
Nu s-a mai recasatorit desi a fost ceruta de multe ori, si-a crescut copilul singura, departe de lumea dezlantuita.
Pa linie de urmasi masculini s-a mostenit ceva din puterea ei magica: si bunicu si tata descantau si luau durerile cu mana;la mine am observat la tinerete ca deocheam mereu sotia si atunci tot o batrana din sat mi-a dezlegat misterul; din acea putere in ziua de azi ( copii mei nu au mostenit nimic) mai pot sa alin durerile de cap, punand mainile pe capul pacientului, inchizand ochii si spunand in gand descantecul, foarte greu, puterile imi slabesc pe zi ce trece.
De la Pauna cred ca tot neamul am ramas cu acea neinduplecare in fata necazurilor si greutatilor din viata si cu credinta ca le putem infrunta si birui singuri, fara ajutor.

Tot de la ea cred ca am mostenit si o buna autoaparare psihica, nu am putut fi hipnotizat niciodata, nici la circ, nici la medic!

atacul energetic in majoritatea cazurilor se produce involuntar,atacul premeditat are loc extrem de rar
mai sunt atacurile karmice,cunoscute sub forma"blestemului pe neam"
si,in sarsit,atacurile bopolare sau de autoanulare cand iti distrugi energetica cu mainile tale

biopolare*,scuze
membrana energetica integrala nu poate fi practic prejudiciata de un atac nepremeditat si extrem de greu poate fi stapunsa de o actiune dirijata.
homo sapiens este apt sa-si conserve pana la adanci batraneti sanatatea si dinamismul,daca are o energetica sanatoasa

Back