• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Bilant la un an de activitate

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Astazi este 1 noiembrie, si, desi au trecut 369 de zile de la infiintarea forumului, vreau sa fac un "bilant anual" desi cu cateva zile intarziere.
In acest moment avem 867 de membri, 12629 de topicuri si 45416 de postari in forum.
Sunt sigur ca asta puteti vedea si singuri in statisticile forumului, dar vreau sa va multumesc tuturor pentru ca am ajuns aici si pentru ca am devenit "cineva" in peisajul online-ului romanesc.
Acum sa va spun si cateva lucruri pe care nu le stiti :)
Forumul ocupa in acest moment circa 990 Mb spatiu pe HDD (extrem de mult pentru un forum de nisa) si are un trafic lunar de circa 13Gb (la fel, extrem de mult pentru un forum de nisa).
In ultima luna (octombrie) am avut un total de 19.927 de vizitatori unici (IP-uri unice) care au vizualizat 276.000 de pagini.
75% din trafic vine de pe motoarele de cautare, iar cel mai cautat termen de pe care soseste lumea la noi este... premonitii.ro (aproximativ 10% din traficul total vine pe aceasta cautare).
Acestea fiind spuse, va multumesc inca odata, deoarece, fara voi nu am fi avut 20.000 de vizitatori unici pe luna si nici 2.000 de oameni care au ajuns la noi cautand premonitii.ro
Stiu ca am avut si momente mai bune, si momente mai... neplacute, oameni care au sosit la noi cu ganduri bune si care ne ajuta, dar si oameni care au incercat sa ne dezbine, am avut chiar cazuri de oameni care incearca sa ne inchida gura pentru ca suntem sinceri, directi, glumeti (asta este dovada de inteligenta ;) ) si cred ca avem printre noi reprezentati ai oricaror tipologii psihologice existente. Dar noi am mers intotdeauna inainte, cu un zambet, cu o caterinca, cu un scandal, etc, si toate acestea datorita voua.
As vrea ca intr-o zi sa ne cunoastem la o bere rece sau un vin fiert si sa va multumesc personal tuturor pentru ca existati :)

La multi ani forumului si sanatate userilor !

l_birthday.gif
Multumesc Gogu, pentru ca fara tine, premonitii.ro nu s-ar fi nascut. Multumesc mod1, pentru ca fara tine nu as fi reusit sa invat toti pasii tehnici pentru a nu ma ,,rataci" in detalii tehnice. Multumesc anuk, pentru ca fara tine nu as fi baut cafeaua de dimineata aici pe forum. Multumesc mariusvalentin, pentru ca fara tine nu as fi stiut beneficiile unei piramide in propria casa. Multumesc rucsa, pentru ca fara tine nu as fi stiut atatea retete gustoase. Multumesc luminita, pentru ca fara tine nu as fi reusit sa raman obiectiva si nu as fi aflat ca pinguinii sunt atat de simpatici cand zboara.
Multumesc tuturor membrilor pentru ca mentineti acest loc plin de viata in fiecare zi. Va multumesc pentru ca oricat de ocupati ati fi, gasiti intotdeauna timp si pentru un salut, un zambet si o vorba buna.
JC_ThankYou.gif
yahoo.gif

va multumesc si eu ca v-am simtit mereu aproape (ma rog, cu mici exceptii, dar padure fara uscaturi nu se poate). mi-ar fi placut sa fie si manu si rucsa cu noi. eu inca le astept sa revina. La multi ani tuturor membrilor!

FACEM UN PARTY DISEARA??? :d

Ce-ar mai fi de spus? Doar ca doresc sa mentinem mereu aceeasi atmosfera frumoasa, sa fim o echipa si forma de comunicare aici sa fie voia buna! Va multumesc tuturor ca existati. Sunteti minunati , toti! Sa traim si sa ne intalnim aici , la anu, mai voiosi, mai plini de viata si mult mai mutli, desigur!!!>D<>D<>D<
grouphugg.gif

La multi ani tuturor .A fost un an frumos alaturi de voi si va multumesc ca sunteti speciali
Va doresc mult bine ,sanatate si intelegere

Vreau sa urez forumului La Multi Ani! si sa va multumesc tuturor ca m-ati primit cu caldura si nu ati ras de mine.

La multi ani forumului si moderatorilor,la multi ani userilor.Multumesc tuturor pentru tot ce am invatat de la voi.pentru veselia pe care ati transmis-o mai mereu,pentru ca m-am simtit intotdeauna bine alaturi de voi.Nici n-am realizat ca a trecut deja un an.

La multi ani ,forumului,celor ce l-au infiintat si-l intretin,moderatorilor si tuturor userilor.Multumesc ca mi-ati tinut companie,ca m-ati inveselit cand eram trista.Multumesc pentru ce mi-ati oferit si mai ales multumesc pentru ce m-ati invatat.Va doresc sanatate tuturor.

Bai, deci ca sa va spun, in primul rand LA MULTI ANI FORUMULUI, moderatorilor si la toti utilizatorii! Gogu sa al mai ti multi ani de acum in colo! In al doilea rand va multumesc ca m-ati primit cu caldura si sper sa ne inteleg la fel de bine cum ne-am inteles pana acum!

La multi ani forumului si forumistilor, s-o tineti tot asa. Pe mine va rog sa ma scuzati daca nu intervin asa de des, dar cand ajung seara acasa, dupa studiu, lucru la teza si treburi gospodaresti, e greu sa ma ai concentrez intotdeauna. Mai apar din cand in cand :)...oricum din punct de vedere seismic nu sunt lucruri alarmante.
Inca o data LA MULTI ANI la toata lumea ! $-)$-):D=D>=D> MULTI ANI SI BANI...~:>$-)$-) Si sanatate, ca-i mai buna decat toate...I-)

LA MULTI ANI !
LA MULTI BANI !
Cu sanatate si fericire.
Mult succes,tuturor !

Va multumesc pentru ca existati si pentru ca m-ati primit printre voi!

Back