• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Bine v-am gasit!

Pushavision

New member
Reaction score
0
Am gasit din intamplare acest Forum, cautand pe internet pagini cu profilul acestuia.
Sunt o pasionata a manifestarilor de paranormal, clar viziuni si premonitii, o practicanta cu rezultate concrete si cu vechime in domeniu.
Cand am gasit acest Forum m-am gandit ca pot sa fiu utila membrilor lui cu cateva sfaturi, cat si mai ales doresc sa aflu noutati, sa invat din experientele altor persoane cu abilitati extrasenzoriale si sa facem schimb de informatii.
Sa aveti cu totii numai zile linistite si ferite de cutremure si alte evenimente negative!

Attachments

• miracles2.jpg
    miracles2.jpg
    4.3 KB · Views: 2
bine ai venit,iti doresc sa te simti bine in mijlocul nostru

Pentru ogarul si alerim_61:
Va multumesc pentru urare, sa aveti o zi minunata!

Bun venit , sa te regaseti in noua formula cat mai repede :P

bun venit Pushavision. sfaturile tale vor fi bine venite, le asteptam cu interes :)

:) Imi place de tine ;)
Inca o data Bine ai venit! si sper sa gasesti un loc cald aici pe termen lung.

Bine ai venit, Pushavision, mult noroc in continuare!

Pushavision said:
Am gasit din intamplare acest Forum, cautand pe internet pagini cu profilul acestuia.
Sunt o pasionata a manifestarilor de paranormal, clar viziuni si premonitii, o practicanta cu rezultate concrete si cu vechime in domeniu.
Cand am gasit acest Forum m-am gandit ca pot sa fiu utila membrilor lui cu cateva sfaturi, cat si mai ales doresc sa aflu noutati, sa invat din experientele altor persoane cu abilitati extrasenzoriale si sa facem schimb de informatii.
Sa aveti cu totii numai zile linistite si ferite de cutremure si alte evenimente negative!

Pusha, de cand cautam eu o asemenea persoana!!! Poate reusesti sa ne spui ceva ce nici un clarvazator si procuror n-a reusit sa depisteze: unde e ingropata Elodia, sau daca e in viata, poate ne spui unde traieste.
Banuiesc ca la rezultatele concrete si vechimea ta in domeniu, asta e o nimica toata! Ai da lovitura si la DD si ti-ai face si publicitate! Ar afla lumea de tine!
P.S. Ceri bani ptr. clarviziunile tale? Sau totul se reduce la pasiune? Pari o persoana pozitiva si credincioasa! Ador persoanele astea!

Fiecate om traieste asa cum doreste el, dar vine o vreme cand cade cortina peste scena teatrului vietii, vreme in care se incheie socotelile si se plateste cu varf si indesat pentru toate faptele rele sau se primeste rasplata pentru faptele bune si nimeni oricat ar fi el de tare si de mare nu scapa de judecata Divina, cum la fel nimeni cand pleaca din lumea asta a noastra nu ia cu el altceva decat ca si o energie consecintele faptelor sale, bune sau rele.
Elodia din cate s-au spus prin mass-media a avut o viata agitata cu multe probleme si griji.
Tot ce pot sa-ti spun este ca acum ea indiferent unde ar fi nu mai are nici o grija de nimic, a scapat de toate necazurile de aici.
Eu nu am viziuni la comanda ci doar fleshuri instantanee ca simple informatii care nu vin cand vreau eu ci cand vor ele!
Domenul paranormalului este doar o simpla pasiune pentru mine si nu un scop in sine de a obtine bani, sau avantaje la imagine.
Am inca foarte multe de invatat.
Toate cele bune!

Deci Elodia a dat coltu! Pfff, ce mai minciunesc paranormalii astia de la tv (unii). Si Doineaua aia, stiam io ca e o escroaca. :D

Back