• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

BIZARERII

Incredibila intamplare, mi-e greu sa-mi imaginez socul ......

Rudele femeii moarte de cancer, la 59 de ani, s-au gândit să păstreze vie memoria acesteia într-un mod inedit. Defunctei îi plăcea mult să expedieze apropiaţilor SMS-uri de pe telefonul mobil. Aşa că au decis să îi pună mobilul lângă ea, în coșciug. Mai mult, i-au rugat pe administratorii companiei de telefonie mobilă la care femeia fusese abonată să nu acorde numărul altcuiva.

Una dintre nepoate, îi mai trimitea din când în când bunicii câte un mesaj, atunci când simţea nevoai să îi povestească despre o schimbare majoră în viaţa ei sau a familiei sale.

Însă, la trei ani de la tristul eveniment, tânăra a trăit şocul vieţii ei. Aceasta a primit răspuns la textele pe care le expedia pe telefonul rudei moarte: "Nu fiți îngrijorați.Veghez asupra voastră. Totul va fi bine!".

"Vă dați seama ce șoc am suferit când am citit mesajul, nu știam ce să cred!", a declarat nepoata.

Imediat rudele au cerut explicaţii companiei de telefonie mobilă şi au descoperit că, de fapt, numărul bunicii ajunsese la un alt abonat, contrar promisiunilor făcute de operatori. Acesta s-a gândit să facă o glumă macabră familiei răspunzând unuia dintre textele primite pe telefon.

Sursa.

Localnicii din orasul indian Baruipur sustin ca un bebelus, nascut aici, ar fi copilul divinitatii, totul din cauza ca a venit pe lume avand patru maini si patru picioare, asemanator zeilor din religia hindusa.

Desi medicii sustin ca cele patru membre in plus ale copilului sunt "ramasitele" unui frate geaman care nu s-a mai dezvoltat lumra crede ca este un semn divin ,ca este reancarnarea unui zeu si au luat cu asalt localitatea .

"Cand a venit pe lume, nu ne venea sa credem. Asistentele ziceau ca este diform, insa eu cred ca este un semn de la divinitate", a spus mama copilului.

"De fapt, este un miracol, este copilul divinitatii. Si zeii indieni au mai multe membre", a mai spus femeia.

http://www.dailymail.co.uk/news/art...ooks-like-Indian-God.html?ito=social-facebook

Acest " palat" este construit de Ferdinand Cheval un postatas din " pietre de pe traseul său de aproape 30 de kilometri"

Acesteaa sunt detali ale "palatului" :

Sursele sunt luate de aici si Aici

Vreti sa vedeti cele mai erotice atractii turistice naturale din lume ?

In Turcia, vizitatorii se inghesuie la o "atracție turistica"care a fost numita "Valea Love ''.

Uriasele formatiuni falice din 'Love Valley "din Turcia seamanăacu un omagiu adus fertilitatatii masculine.Interesant este ca nu--s facute de am ci sunt formate prin eroziunea rocilor vulcanice.

In Antartica ,in stramtoarea Bransfield,a fost fotografiat un iceberg cu aspect falic

In Utah, Nipple Mollie, este un deal acoperite de bazalt, care se ridică mai mult de 1300 de picioare deasupra mediului nconjurator care sugereaza un san .

In timp ce in provincia Guizhou, China. Localnicii vin la poalele muntelui " "dublu piept", in timpul nuntii crezand ca asta le va aduce noroc

Un ghid turistic prezinta o formatiune stancoasa, Yangyuan, sau Barbat sau Tatăl Piatra.

Yanguan sau Parintele Piatra are o forma usor de recunoscut :P

O formatiune stancoasa Mount Danxia in afara orasului Shaoguan, in partea de nord a provinciei Guangdong din sudul Chinei produce in mod regulat un zambet privitorilor carora le zboara gandul la.....

In cadrul aceleiași peisaj pitoresc de munte, in munți Danxiashan din provincia Guangdong, sud-estul Chinei , se afla o mini pestera numita gaura Yinyuan :D:

Susra :
http://www.dailymail.co.uk/travel/t...rld-s-erotic-natural-tourist-attractions.html

Lava tube draining Lost Lake

Ati vazut video clipul? Unde credeti ca se scurge imensa cantitate de apa? “Lacul se umple iarna, excesul de apă datorită ploilor sau zăpezii depășind viteza de drenaj, însă primăvara lacul se golește din nou și devine o pajiște”, a declarat Jude McHugh, purtătorul de cuvânt al Parcului Național din Oregon.

Destinația exactă a acestei imense cantități de apă rămâne însă un mister, dar cercetătorii spun că o variantă ar fi că se infiltrează în subteran.

Fenomenul bizar are loc in zona centrală a statului american Oregon, in Parcul Naţional Willamette.Se presupine ca s--ar fi format in urma cu aproximativ 3.000 de ani, in urma unei erupții vulcanice.

Sursa informatiei

Nu stiu cum sa incadreaz aceasta poza,:D: este ceva bizar, ceva necunoscut,o minune, sau o biata pasare sau insecta ?. De ce n-ar fi o holograma ?

A aparut in numarul de astazi a ziarului mirror.co.uk

Fenomenul a fost capturat in satul San Sebastian Bernal, in statul mexican Queretaro.

Cercetatorii au descperit in Muntii Altai din Mongolia ,fragmentele( o mama si un picior) unei mumii despre care se spune ca ar avea o vechime de 1500 ani. Nimic neobisnuit pana acum doar ca mumia este incaltata cu...adidasi :P , n-ar putea fi opinci ? Daca sunt adidasi produsi in Germania cica....fragmentele mumuficate ar veni din viiitor :D:

Langa aceste fragmente s-au mai gasit "o sa, un frau, un vas de lut, un fierbator, un jgheab, oasele unui cal, haine traditionale mongoleze un cap de oaie, perne, un geamantan de calatorie care avea în interior ramasitele unei oi si oase de capra .

Eram curioasa daca era un fierbator de cafea electirc dar metro.co.uk. nu precizeaza asta :D:

.

Desi pare o bizarerie, mie imi pare a fi "probleme la mansarda" , ceva impotriva firii :D:

Vorbesc despre acest cuplu de "amorezi".
Ea are 91 de ani ,iar el 31 de ani. Nici ea nu-i "teafara dar problema e la el ,recunoaste ca are "boala" pe femeile in varsta. Ce Doamne iarta-ma o fi asa de senzual.... nu ma duce capul.

Un video concludent

http://www.eonline.com/news/548853/...who-is-dating-a-91-year-old-great-grandmother

Back