• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Buna!

Sarrah said:
Space man...bun asta?

jj-spaceman-cu_zps0408ff0c.jpg

Cu asta de gat vei fi iertata la invazia extraterestra ce va urma in curand, avusai eu o premonitie...
Eu scap cu inelul fermecat:-?

https://www.google.ro/search?q=mete...or-sale.com%2Fjewelry%2Fspaceman.html;500;459

Am zis eu ca vreau sa fiu salvata? Pai ei sunt prietenii mei ,deci oricum nu sunt in pericol.:))) Eu zic asa ,sa nu mai ocupam topicul asta cu asa ceva si daca vrei sa flecarim exista offtopicul.Si rabdarea lui Gogu are limite si mi-e ca o data isi zburleste chelia la noi:))))

Fiecare face ce vrea pe topicul lui, de la "Salut, eu sunt..."
Ca are si dictatura asta limitele ei... :p

Deci draga Maria Ta ,pot sa aduc toata baza extraterestra in acest topic ? Traiasca democratia ,joc dictatura!:))))

Pff ,de cand ai devenit asa ,,docil,, Gogule? Cred ca ti-a luat ochii medalionul:))))

Aici nu sunt de acord cu tine, Sarrah. Dupa cum bine spunea Gogu, cred ca aici fiecare poate spune ce doreste, se poate prezenta mai mult sau mai putin, evident fara a jigni pe nimeni. :) Dincolo de acest dezarcord, vroiam doar sa iti multumesc pentru contributiile la explicarea configuratiilor sinoptice pe termen scurt, in zona meteo. Stii, cand eram mic ma pasiona foarte mult si meteorologia, la 5-7-9 ani desenam harti sinoptice dupa cum le vedeam la buletinele meteo la tv. :D Ei, au trecut aproape 30 de ani de atunci, intre timp mi-am focusat interesul extra-profesional spre cutremure, dar nu inseamna ca nu mai sunt atent la cele meteo.

Cum sa inchizi Sarrah acest topic tocmai acum cand avem liber la democratie? Haideti mai sa o impacam pe domnita si sa-i aratam ca inelul functioneaza.Asa ca ..jos orgoliul!:)))

Sarrah, eu (dar cred ca nu gresesc daca spun ca si ceilalti) astept sa vad mai departe aceleasi postari interesante la zona meteo, cu configuratii sinoptice, distributia campului baric la nivel european, evolutia ciclonilor si anticiclonilor cu impact asupra starii vremii in Romania. Please, please...>D<>D< Sa lasam la o parte divergentele temporare. Cat timp nu ne injuram si nu ne scoatem ochii, e ok.

Vezi tu, le-as fi pus si eu, dar eu mai si lucrez, plus ca mai activez si pe cele seismice, pe cutremur.net, trebuie sa mai tin la zi cand apar evenimente interesante. Asa ca, mea culpa, dar nu am timp. Altfel, repet, am avut si pasiuni meteo... ;)

Pasiunea pentru studiile climatice primeaza la mine.
Imi pare rau, dar nu mai pot.

Cat despre cutremur, ma abtin sa comentez. Poate ca ar fi binevenit, ar mai scapa lumea de oamenii rai, eu mai merg pe la biserica.
Pana la urma fiecare avem propria soarta, cum ne-o fi scris. Si daca as sta stresata, sau m-as pregati cu ranita cu provizii, ma poate prinde undeva la toaleta cu pantalonii in vine...E o chestie de noroc, dumnezeu joaca zaruri totusi...
Da, nu ar strica o informare, un minim de cunostinte.

Ei, sa nu exageram. Stii, si pe mine ma treceau candva niste ganduri asa la adresa tuturor personajelor care sperie lumea cu prostii, pe urma am zis sa nu le mai bag in seama, fiindca ar insemna sa le dau o importanta mai mare decat merita.

Tocmai am aratat cum nu ati respectat regulamentul si imi cereti mie sa o fac...
http://www.premonitii.ro/showthread.php?tid=29149&pid=125554#pid125554
Pentru o buna functionare a forumului, sugestiile se puteau face in mesageria privata.

Dar vad ca sunteti uniti, si nu ma mir, noua fiind nu avea cum sa fie altfel.

Conform regulamentului, trebuie sa-mi raspunzi, anuk!

citat din regulament:

i) Este necesar ca moderatorii sa dea explicatii pentru actiunile lor atunci cand un utilizator cere expres acest lucru.

Sa imi explici de ce nu ai facut sugestia in privat!

O sa vreau sa raspund tot eu.
Moderatorii dau explicatii pentru actiunile de moderare, nu pentru pareri si opinii. Si cand spun "actiuni de moderare" ma refer la stergeri, mutari, banari, si altele de acest gen.

Parerile si opiniile sunt ale fiecarui om (si ma refer la persoana, nu la functia de moderator) si pot sa dea sau nu explicatii, in public sau in privat, dupa cum fiecare considera.

Gogule ,Maria TA ,cred ca userul Sarrah doreste un loc de moderator:))))))Ai auzit vorba cu ti-ai dat foc la valiza daca ...di dupa aia bate vantul? Daca nu maica e de rau:))) Studiaza bine vorba asta...

Atunci inseamna ca-mi pot imprastia opiniile prin tot forumul si o sa sariti cu gura pe mine ca fac spam!
De exemplu, la topicul vremea in urmatoarele 72 de ore, as avea obiectii, am vazut ca e continuat.
Pentru imbunatatirea lui, as avea ceva de spus.
Nu o voi face insa in forum, consider de bun-simt in primul rand pentru calitatea topicului sa fac observatia cuvenita in mesaj privat.
Asta am vrut sa spun. Cine va intelege bine, cine nu, tot bine.

Nu doresc nimic, doar un minim respect daca nu pentru mine, pentru forum.
Acel topic a fost compromis complet. Nu-mi permit sa fac acea observatie in topic, desi as face-o doar pentru a vedea si voi cat de urat ar fi.
Toate cele bune,

Roberta.

Buna Sarrah! Unde-i inelul ?:))))

Uite o melodie de bun venit pentru extraterestrii:)))

Nu am inteles nimic.

Opiniile si le poate spune oricine in forum, atata timp cat sunt sau au legatura cu subiectul. Pe la Of Topic se mai permit si aberatiisi off-topicuri, in rest care-i faza cu spam-ul?

...Si poate pui una si de bun-plecat pentru mine, degetico...
Nu se intelege sau nu se vrea, e totuna.
Am rugat sa se inchida topicul. Pls!

Back