• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Buna!

Sa stii ca-s incantata de acordeon!
Asta da, dar tot nu stiu sa dansez asa ceva. (habar nu am sa cant la vreun instrument, ca sa fie clar)

Nu-mi ies pasii, desi imi plac melodiile super alerte. Dar pe genul asta nu, e "din alt film".

Budala mi-a placut foarte, foarte mult. Daca gasesti ceva cu Budala vreodata, aici, pls! Multumesc!

Am sa-ti fac pe plac Sarrah...esti si asa cam confuza si pari asa un pic pe alta lume si apoi si mie imi place Budala ,dar stii asta:))))
Uite colea!

Acum ia pune si tu o melodie sa vedem daca ma nimeresti:)))

Are ceva aparte, nu bruscheaza clapetele, desi uneori ritmul e foarte alert.
Repet, nu ma pricep, dar cred ca e inegalabil.
Poate te-am nimerit cu melodia de ieri, o s-o ascult la infinit, acum si pe Budala.
Eu rar caut melodii, caut date climatice si alte cele...

Sa fiu sincera stiam ca asa ai sa raspunzi.Esti destul de previzibila:)))
Ca sa asculti la infinit o melodie ,doua ,trei ar trebui sa fii nemuritoare draga mea:)))

Asa a incurajat un general soldatii inaintea asaltului:

"Sau va credeti nemuritori??"

Sa inteleg ca ai fost unul dintre soldati?:) Cred ca si generalul a cam ajuns in ciuda ingamfarii lui pe o insula pustie,singur,trist si...fara soldati:)))

Exact asa mi-ar placea un barbat, cu barba ca acesta.
Probabil ca ar trebui sa ma lege la ochi, sa nu ma vada cand as plange...
De ce ar trebui sa-l leg la ochi, la randul meu?

Ioane ,m-ai dat gata cu melodia de mai sus.Cred ca Sarrah trebuie legata la ochi tot timpul:))) Si cred ca si mai jos de ochi sa nu muste:))))
Pentru tine Ioane si poate o inviti pe Sarrah la dans sa o inveti pasii ,da' atunci las-o cu ochii liberi sa nu-si rupa picioarele:)))

Back