• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Buna!

Nu mai am cand ca ma duc sa ma distrez cumva. Sa profit de ziua mai buna, ca nu se stie.

Sunt un om de cuvant si, daca Anuc va sterge dupa o zi-doua, pun si poza promisa.
Pana atunci, una din spate (no offence!)
DSC06076_zps72e83192.jpg

Toamna trecuta, in Herastrau, cu rolele.
Am gasit atunci o cioara (am poza cu ea) cazuta si nu misca, dar traia. Am pus-o intr-un tufis si am fost destul de afectata, mult timp m-am gandit ce s-o fi intamplat cu ea.

Tu esti? Mai mananca si tu ceva ,ca pari asa ...cam...rupibila:)

O melodie sa ai spor la distractie:)))

Nu am avut pofta de mancare mult timp, a fost greu si nu mai vreau, de aceea caut sa fac orice, doar sa scap de depresie.
Sunt la cautare slabanoagele, sa stii.

Mai ,poate femeile ceva mai subtirele nu asa de subtirele:)) Sfatul meu e sa incepi sa mai pui ceva ...

Nu ar fi tocmai indicat, chiar am ceva dificultati cu coloana si, pe bune (nu stiu daca voi avea si curaj) dar as vrea sa zbor cu parapanta. Chiar daca platesc si ajung pe buza prapastiei si renunt (si pierd banii) dar macar PANA ACOLO as vrea sa ajung. Pe bune, as vrea, si e bine sa fiu mai usoara la aterizare.
Curajoasa sunt, cu tiroliana nu am probleme. Dar, acolo e altceva.

Pai daca vrei sa zbori cu parapanta...nu ti-e teama ca la cat esti de subtirica risti sa ajungi cu parapanta cu tot cine stie unde?:)))
:))))))))))))))))))

Tare aia cu "uite urma de la talpa, 44 made-n China"

Nu te legi de instructor? Doar nu ma lasa singura in spatiul aerian...
Nu am auzit la stiri de astfel de accidente. Voi?
Iar daca se va constata ca-s prea usoara, mai pun pietre in rucsac. Daca eram prea grasa nu ma lua la bord.

Am gasit aseara solutii la toate problemele, stand la o masa mi-a fost clar ce si cum.
Pacat ca nu am "vazut" mai inainte rezolvarea, scapam de griji si de chin. Totul va fi atat de simplu, vorba lui Anuk.
S-a luminat cerul dintr-o data. Va fi "o" nu "un."

Sarrah said:
Tare aia cu "uite urma de la talpa, 44 made-n China"

Nu te legi de instructor? Doar nu ma lasa singura in spatiul aerian...
Nu am auzit la stiri de astfel de accidente. Voi?
Iar daca se va constata ca-s prea usoara, mai pun pietre in rucsac. Daca eram prea grasa nu ma lua la bord.

Am gasit aseara solutii la toate problemele, stand la o masa mi-a fost clar ce si cum.
Pacat ca nu am "vazut" mai inainte rezolvarea, scapam de griji si de chin. Totul va fi atat de simplu, vorba lui Anuk.
S-a luminat cerul dintr-o data. Va fi "o" nu "un."
Draga Sarrah ,ma bucur ca ai ajuns la o concluzie si din poza pari destul de tanara ,deci ai toata viata in fata ,de aceea iti doresc sa iti gasesti drumul ,linistea si pacea interioara.In rest ...solutiile cred ca sunt doar ale tale si in functie de ce prioritati ai le vei si rezolva ,nu? Important e ca indiferent de ce orientare esti tu ,esti tot un copil al Domnului si eu din acest moment nu mai vreau sa te judec ,nici sa imi impun punctul meu de vedere ca pana la urma nu eu sunt Sarrah su drept urmare nu pot sa stiu ce e in inima ta ,iar daca te-am suparat cumva sau te-am facut sa te simti prost imi cer scuze.Daca eu nu vad homoserxualitatea ca ceva firesc ,asta nu inseamna ca tu ai putea sa fii altceva decat ceea ce esti si pana la urma aici ,in mediul virtual ai dovedit ca esti un om amuzant ,inteligent si plin de farmec ,iar asta e tot ce conteaza ,pentru ca tu esti colega noastra de forum ,nu de pat si drept urmare cred ca meriti sa te tratam ca pe orice coleg de pe aici-cu respect ,pe care chiar il meriti ,macar pentru postarile tale pline de ...multe cele:P
In rest ,sa fii sanatoasa si sa iti urmezi visele ...si destinul!

Draga Degetica,
multumesc din inima pentru cuvintele frumoase.
Sper sa vin cu postari frumoase, interesante.

Mentionez in mod special ca nu pe net voi cunoaste ci in lumea reala, si, in naivitatea mea nu am vazut ca la fel se putea intampla sa cunosc (rapid si sigur) un barbat care sa fi stiut ce e cu mine inca inaite de a-l cunoaste.
Cand am ajuns la concluzia asta (in urma faptului ca un baiat de la o masa alaturata a dat un plic unei fete) am fost initial tulburata de idee.
Bun, nu asa se va intampla, nu va fi vorba de plicuri, insa imaginatia imi joaca feste si brusc a venit ideea.
Vazand "calea de acces", deschisa larg..."cerul s-a inseninat"...
"Unde te duci acum?" M-am intrebat singura.
Am ales sa-mi traiesc viata.
Si, poate asta e ceva secundar. In viata de zi cu zi, cei casatoriti, dupa ani de casnicie, cu copii, familii bine inchegate, nu a face sex va fi preocuparea principala, desigur.(asa cred eu)
Poate e un lucru important, insa cred ca e doar o cale spre stabilitate.
Simplul fapt ca am gandit asa, am simtit ca imi gasesc stabilitatea, ca voi putea sa-mi urmez restul planurilor mult mai degajata.
Un moment am fost in situatia detinutului eliberat brusc, fara sa se astepte.
Nu va putea fugi, atat de uimit ar fi. Nu va sti UNDE sa fuga! Doar subconstientul ii va ghida primii pasi...

Sarrah ,nu e chiar asa cum spui tu si depinde in ce mediu te invarti de ai vazut asa ceva ,insa e bine ca ai ales sa-ti traiesti viata asa cum consideri tu ,pentru ca asa scapi si de depresie si de obsesii inutile:)))

Daca ai dreptate in postarea de mai sus, imi va fi ceva mai greu. Sper sa fie totusi ceva minor si, daca ma gandesc bine, nu moare nimeni din cauza lipsei de sex.
Hai sa luam cazul celor din puscarie, sau al militarilor. S-ar muri pe capete, de aceea am zis ca nu o fi "un capat de tara"...

Poate nu moare ,dar nici nu traieste:))))))))))
Nu mai bine te calugaresti tu ,Sarrah!!!:)))))

Nu, asa ceva nu se va intampla, e buna gluma.
Ah, si daca ma calugaresc nu voi mai simti nevoia, sau ce? Cum naiba o fi calugaria asta?

Pai cum sa fie, alegi sa fii " Mireasa Domnului " :p

Uenele asta isi doresc si nimic nu le poate schimba hotararea.

si eu singur si disponibil :)

Cred ca o dau intr-o depresie ...ma simt singur .... izolat ...

Back