• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Buna!

Gata copii ,sarutari de noapte buna si...cam atat:)

Sa vedeti ce-l ,,sarut,,eu pe Gogu pentru statut de o sa spuna doamne ce ciudatenie mai e si asta.Apare el...

Sarrah said:
Macar cu un sarut mai deosebit rasplata, dupa "maretia faptei".

=* :19:

Sa stii ca nu am avut nici cea mai mica intentie sa fac misto de tine sau sa rad de tine :)

Stai linistit!

@ degetica, sfaturile ti le-am dat din toata inima, iti spun cu sinceritate ca baietii sunt mai vulnerabili. Daca vorbesc face-to-face cu cineva, ii sorb cuvintele, il simt.
Doar cineva atat de singur apreciaza cand discuta orice, cu cineva. Cand voi fi cu cineva, nici un suspin nu-mi va scapa.
Nu suport nici macar ideea sa vad pe cineva suferind de depresie.

O sa adorm mai greu, sunt bine dar medicamentele isi fac efectul in continuare si, mai bine fiind acum, ele lucreaza impotriva mea, ma ustura ochii.(ca si cum ai fi bine dar iei tratament)
Din inertie, le iau cum mi s-au prescris.
@degetica, sper sa ramai alaturi de noi, chiar daca te-a suparat Gogu.

Somn usor!

Mie daca mi-ar scrie ceva, as prefera sa-mi spuna free woman.
Dar el o sa spuna freak woman. sondaj: ce credeti ca va alege?

Hmmm...
Nu va fi mereu asa.

Hai sa spun aici o povestioara, scrisa de un rus, parca Lev Tolstoi.
De fapt e un roman, dar cum nu-l pot reda, rezum:

Un rus construise un prototip, un fel de arma. Intr-o incinta ardea lumanari speciale, le spunea "piramide".
Un sistem de oglinzi si prisme capta lumina si energia piramidelor si, printr-o fanta iesea o raza foarte subtire si incarcata energetic (nu se inventase laserul, dupa aceasta carte a fost construit)
Apoi, acest inginer (Garin) a perfectionat hiperboloidul (asa a botezat aparatul) si, prin sabotaje si santaje, (a aruncat in aer o fabrica chimica cu raza aceea) a determinat bogatasii sa-l finanteze.
A devenit tot mai bogat, a cumparat un vapor (Arizona) si a construit pe el un hiperboloid mare, uzina chimica o aruncase in aer doar cu un prototip...
Astfel, a putut jefui pe mare fara lupta orice nava dorea. Averea i-a crescut mereu, mereu.
Setea de putere era fara margini.

A construit apoi, pe o insula in Pacific o instalatie de foraj, si, arzand pamantul efectiv, a forat pana la...olivina, un minereu bogat in aur.
Ce sa faca el cu atata aur??
Incarca lingouri de aur pe Arizona si...il vindea pe coasta Americii.
Astfel, a destabilizat economia Americii si, pentru ca nu putea fi oprit, guvernul Americii a demisionat si a devenit guvernator al Americii...(visul oricarui rus!)

Frumos, nu?

Aceste mesaje nu se scriu singure.
Ambitia mi-e fara margini si, cand am vazut baiatul acela duminica dand un plic prietenei lui (posibil un martisor intarziat) mi-am zis: "vreau si eu!"
Si, cum doar limita mi-e doar imaginatia, asa va fi!

Curiozitatea, specific feminina, nu a putut strapunge hartia, sa afle ce continea.
Ce voi primi nu o sa poata contine decat ce voi dori, ce voi cere, ce imi imaginez...
Cu nume si prenume, apoi vom discuta, va fi teoretic compatibil(a)
(sper sa interpretezi in ambele sensuri, desi va fi "o", nu "un".)

Dar, cum ceea ce ne ridica ne si doboara, tocmai ambitia imi vine de hac uneori...cand chiar nu se poate ceva...

Sarrah said:
Curiozitatea, specific feminina, nu a putut strapunge hartia, sa afle ce continea.
Ce voi primi nu o sa poata contine decat ce voi dori, ce voi cere, ce imi imaginez...

Dar, cum ceea ce ne ridica ne si doboara, tocmai ambitia imi vine de hac uneori...cand chiar nu se poate ceva...

Draga mea ,ce primesti,indiferent de la cine, el ,ea ,viata,nu este obligatoriu ce-ti doresti s ce ceri sau ce-ti imaginezi.Viata nu este asa, Accepta ideea asta si vei fi scutita de deziluzi....si alte alea.

Voi zugravi, voi sta un timp la "mama" fie ca si scuza zugravesc, sa o am aproape acum.
Azi e ziua ei, dar imi venea sa plang, nu i-am putut spune.
Nu am fost hotarata si a sesizat usor, i-am spus ca mi-e rau si am plecat.
Nu-i puteam face asta tocmai azi. Dar zic ca sunt bine, fata de ce am tras e nimica-toata.
Va fi un soc pentru ea, dar nu cred ca va alege varianta "eprubeta".(daca o alege??? offf...)
Ultima ruptura si gata, ma voi linisti. Oricum, altfel nu pot, m-am gandit bine. Atat mai am, sa-i spun si gata, ma potolesc.
@anuk, iluzii nu am. Doar sa imi gasesc linistea interioara imi doresc. Sa nu crezi ca mi-e usor, dar e calea cea mai usoara, altfel nu pot.
Multumesc frumos pentru sprijin, sunt ok.
O sa ma culc devreme, doar putin am plans. Posibil sa intru mai rar pe aici cat zugravesc (vor veni cativa baieti) si oricum vreau sa "o lalaie" cat mai mult.

Noapte buna all!

Pai nu o sa zugravesc eu.
Sau nu vei crede ca nu am prieteni, cunostinte.
Ca nu-s intimi, e altceva...

Mai degraba dezorientata si cu apetit de a complica lucrurile.

Sarah, te minti singura .

Buna seara ,asa de la o ...freak!
Sarrah ,draga mea ,chiar nu vreau sa te vad asa trista...

Parca ai militat zilele acestea pentru o schimbare in bine...pai ...sa nu aud ca incepi iar cu depresiile ca imi pregatesc ciomagul:)

anuk said:
Sarrah said:

Draga mea ,ce primesti,indiferent de la cine, el ,ea ,viata,nu este obligatoriu ce-ti doresti s ce ceri sau ce-ti imaginezi.Viata nu este asa, Accepta ideea asta si vei fi scutita de deziluzi....si alte alea.

Poate ca asa e viata...daca o lasi sa fie asa.Eu cred ca daca iti doresti cu adevarat ceva ,dar cu adevarat ,si acea dorinta este corecta si chiar este pusa in slujba inimii tale ,este imposibil sa dai gres.

adrian_nicolae said:
Adica vrei numele si prenumele meu ? :-"

Si arborele genealogic:))

Sarrah said:
Stai linistit!

@ degetica, sfaturile ti le-am dat din toata inima, iti spun cu sinceritate ca baietii sunt mai vulnerabili. Daca vorbesc face-to-face cu cineva, ii sorb cuvintele, il simt.
Doar cineva atat de singur apreciaza cand discuta orice, cu cineva. Cand voi fi cu cineva, nici un suspin nu-mi va scapa.
Nu suport nici macar ideea sa vad pe cineva suferind de depresie.

O sa adorm mai greu, sunt bine dar medicamentele isi fac efectul in continuare si, mai bine fiind acum, ele lucreaza impotriva mea, ma ustura ochii.(ca si cum ai fi bine dar iei tratament)
Din inertie, le iau cum mi s-au prescris.
@degetica, sper sa ramai alaturi de noi, chiar daca te-a suparat Gogu.

Somn usor!

Pai uite ce invitatie mi-ai facut tu mie si cand colo...incepi tu:)
Cat despre Gogu...fiecare cu chelia lui si cu ce e sub ea.

O sa-i spun "mamei", astfel "sparg buboiul".
Ma simteam bine gandindu-ma, insa cand am ajuns in fata "mamei" brusc mi-am dat seama ca trebuie sa-i spun si mi s-a strans stomacul.
Am inteles bine ce drum o sa apuc, insa trebuie sa stie, nu?
Sunt stapana pe viata mea, si ar fi rau sa nu ma inteleaga si sa ramana suparata pe mine.
De aceea am zis ca poate va fi ultima ruptura, daca nu va intelege si imi va intoarce spatele, as pierde ultimul prieten caruia sa-i pot spune asta, in real.
De aceea, am inceput deranjul, o sa ma mut la ea, si va fi aceasta discutie, normala si necesara.
Daca ma va intelege, va fi bine, atat cat poate fi.
E un prag important, va trebui sa-i explic totul in amanunt, va trebui sa ma inteleaga, desi nu stiu daca va putea intelege.
Nu vreau sa o fac raspunzatoare sau complice, dar simt ca trebuie sa-i spun, cred ca asa e corect sa fac.

"Sarah, te minti singura ." Inca ma zbat in mine, ar fi crunt sa ai dreptate!!!

Faci foarte bine ,Sarrah.Sinceritatea e singura cale de a fi tu insuti si banuiesc ca mamei tale ii v-a fi greu sa inteleaga ,dar probabil ca timpul v-a rezolva restul.V-a trebui sa te astepti si la ce e bine ,dar si la ce e mai rau ,insa esti destul de mare sa rezisti .Multa bafta si indiferent de rezultat nu uita ca viata merge inainte si nicodata nu stii ce iti rezerva ziua de maine ,dar poate ca ea iti poate aduce mai mult decat te astepti ,deci viata merita traita!

Back