adrian_nicolae
Prieten
- Reaction score
- 0
cine , ce si cum ?! :O
Sarrah said:Macar cu un sarut mai deosebit rasplata, dupa "maretia faptei".
Sarrah said:Curiozitatea, specific feminina, nu a putut strapunge hartia, sa afle ce continea.
Ce voi primi nu o sa poata contine decat ce voi dori, ce voi cere, ce imi imaginez...
Cu nume si prenume, apoi vom discuta, va fi teoretic compatibil(a)
(sper sa interpretezi in ambele sensuri, desi va fi "o", nu "un".)
Dar, cum ceea ce ne ridica ne si doboara, tocmai ambitia imi vine de hac uneori...cand chiar nu se poate ceva...
anuk said:Sarrah said:Curiozitatea, specific feminina, nu a putut strapunge hartia, sa afle ce continea.
Ce voi primi nu o sa poata contine decat ce voi dori, ce voi cere, ce imi imaginez...
Cu nume si prenume, apoi vom discuta, va fi teoretic compatibil(a)
(sper sa interpretezi in ambele sensuri, desi va fi "o", nu "un".)
Dar, cum ceea ce ne ridica ne si doboara, tocmai ambitia imi vine de hac uneori...cand chiar nu se poate ceva...
Draga mea ,ce primesti,indiferent de la cine, el ,ea ,viata,nu este obligatoriu ce-ti doresti s ce ceri sau ce-ti imaginezi.Viata nu este asa, Accepta ideea asta si vei fi scutita de deziluzi....si alte alea.
adrian_nicolae said:Adica vrei numele si prenumele meu ? :-"
Sarrah said:Stai linistit!
@ degetica, sfaturile ti le-am dat din toata inima, iti spun cu sinceritate ca baietii sunt mai vulnerabili. Daca vorbesc face-to-face cu cineva, ii sorb cuvintele, il simt.
Doar cineva atat de singur apreciaza cand discuta orice, cu cineva. Cand voi fi cu cineva, nici un suspin nu-mi va scapa.
Nu suport nici macar ideea sa vad pe cineva suferind de depresie.
O sa adorm mai greu, sunt bine dar medicamentele isi fac efectul in continuare si, mai bine fiind acum, ele lucreaza impotriva mea, ma ustura ochii.(ca si cum ai fi bine dar iei tratament)
Din inertie, le iau cum mi s-au prescris.
@degetica, sper sa ramai alaturi de noi, chiar daca te-a suparat Gogu.
Somn usor!