• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

CANCERUL, TRATAMENTE SI VINDECARI MIRACULOASE

Reaction score
0
O boala urata care a atins pe cineva cunoscut voua, ruda sau prieten. Unii au invins boala si mai sunt din fericire printre noi, altii ....... nu mai sunt printre noi .... Asteptam povestile voastre si triste si cu final fericit - in egala masura.

aici eu as putea spune mai multe dar e prea tarziu.exista medicamente contra cancerului o stiu toti medicii si doctorii dar nu o spun.livrarea medicamentului salvator de viata e intersis prin lege ....de ce? va spun maine daca am timp

Dragilor de curiind o prietena mia dat o carte sa o citesc se numeste Arta de a vindeca ori ce boala fara doctorii sau operatii .de LOUIS KUHNE .Scrisa pe la 1880.incercati sa o cititi o veti gasi pe net ,eu deaja am aplicat unele metode de acolo pe mine si pe copii mei si se vad ceva rezultate .Mama mi-a spus ca exista o astfel de clinica la noi in tara care foloseste aceste merode naturale care sunt descrise in carte clinica parca se numeste EDEN dar nu sunt sigura .Merita citita .

Nu cred ca exista tratamente miraculoase .

Corect ,anuk...Nici eu nu cred...cel putin pana la momentul actual niciun tratament pt cancer nu s-a dovedit a fi miraculos..mai ales pentru un stadiu avansat al bolii.Toate sunt doar teorii frumos ambalate.

Daca ar fi doar teorii....dar sunt si sarlatanii,vezi Celulactul :D:

Da, sarlatanul ala vibrator, cu seul lui de oaie schiloada cu care cica vindeca si cancerul. A intrat la puscarie borfasul ala batran ? Sau poate la balamuc, daca invoca, in aparare, caracterul iresponsabil. La cat vibreaza noapte de noapte, ii pica izmenele de pe el.

Back