• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Cati oameni trebuie sa mai moara?

Un bărbat care a înjunghiat luni dimineaţa o vânzătoare a unui magazin din apropierea Spitalului de Urgenţă din Craiova şi care ulterior a fugit este căutat de poliţişti.

Potrivit anchetatorilor, un bărbat de 50-60 de ani a intrat în magazin şi i-a cerut vânzătoarei un pachet de ţigări, iar în momentul în care aceasta s-a întor, bărbatul a luat o pâine şi i-a spus că nu mai vrea ţigările. Bărbatul a dorit să plece fără să plătească pâinea, tânara i-a cerut banii, moment în care acesta a înjunghiat-o în zona lombară şi a fugit. Fata a fost transportată la spital şi este în afara oricărui pericol.
http://jurnalul.ro/stiri/locale/dol...nzatoare-este-cautat-de-politisti-708795.html

Oare cati oameni trebuie sa mai moara pana cand o sa avem dreptul sa ne aparam viata?

Sunt tentata sa intreb altceva ,cati oameni trebuie sa moara pt o amarata de paine ?

anuk said:
Sunt tentata sa intreb altceva ,cati oameni trebuie sa moara pt o amarata de paine ?

Toti avem dreptul sa ne castigam painea.

Daca e sa vorbim de dreptuirile pe care doar teoretic le avem ......

Pe bune,Gogule.Nu vorbim de lenesii care nu vor sa munceasca, nici de cei care au pretentii nerealiste ,vorbim de sisitem .
Ai fost in ultima vreme la spital la urgente sa vezi ce se intampla acolo? Ai vazut cum ne apara drepturile cei pe care i-am ales ? Ai vazut tineri cu facultati care nu reusesc sa "prinda " un post pt care au invatat cativa ani? Stii ca sunt zone in tara unde au ramas doar batranii pt tinerii nu gasesc locuri de munca ?

Traiesc in lumea asta. Dar daca vrei, se poate.
Asta cu "nu se poate" o spun cei invatati sa le dea statul repartitie.

Gogu said:
Traiesc in lumea asta. Dar daca vrei, se poate.
Asta cu "nu se poate" o spun cei invatati sa le dea statul repartitie.

Nu neaparat, in provincie locurile de munca sunt cu ciubote rosii . Am in bloc doua ex la poluri opuse,unul cu pregatire superioara care a acceptat sa lucreze pana si-n agricultura zilier,vara, si un altul cu meserie ,"bratara de aur " electrician, care stramba din nas ca-i pute peste tot. Voi vorbiti ca si locuitori in Bucuresti, unde doar daca nu vrei nu muncesti.

Neah. In cateva saptamani inveti bazele unei meserii.
Si cu o meserie nu mori de foame.
Problema este acceptarea ca nu trebuie neaparat sa fii angajat, ci poti sa fii antreprenor.

Fara sa ai macar un sfant? imopsibil.Chiar acum cateva minute am vorbit cu o buna cunostinta care a lucrat la un plafar si nici acum nu a primit bani pt ce a muncit in decembrie si ianuarie, pe motiv ca nu s-a scos profit.Este iar in cautare unui loc de munca.Te asigur ca nu fuge de munca, face masaj terapeutic la domiciliul pacientului ,daca-l gaseste .

Tepe gasesti oriunde.
AJOFM-urile fac cursuri de calificare- recalificare moka.

Apropo de tepe. O singura data am incercat sa lucrez cu un organ al statului.
Licitatie publica, SEAP, alea, alea. Am castigat pe pret. Am livrat ce era de livrat si banii i-am asteptat 20 de luni.
Iti imaginezi ca:
1. Eu nu voi mai lucra niciodata cu statul. Decat poate cu banii inainte, ca la curve;
2. Pretul meu a fost cu 25- 28% mai mic decat al urmatorului. Cam cat dobanda la o linie de credit, pe 20 de luni. Astia care participa de obicei, cam stiu cat treneaza platile. Asa ca baga in pret direct dobanda ;)

Back