• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Ce credeti ,este posibil asa ceva?Ati gasit in biblie pasejele respective ?

anuk

Moderator
Reaction score
0
Teorie şocantă: Dumnezeu a avut o soție!

Arheologa Francesca Stavrakopoulou pretinde că a găsit o serie de dovezi conform cărora Dumnezeu ar fi avut o soție, informează DailyMail. Dovezile arheologice includ inscripții, figurine, texte antice precum și mai multe parți din Biblie.

Stavrakopoulou a declarat că interesul său pentru Biblie a fost stârnit de fascinația pentru originile sale grecești. Aceasta spune că a fost crescută într-o lume plină de religie în care cărțile despre Legendele Olimpului stăteau lângă icoanele cu Fecioara Maria.

Francesca spune că a descoperit pasaje în Biblie unde se menționa că zeița Asherah era venerată în templul lui Dumnezeu din Ierusalim. În “Cartea Regilor” se spune că templul adăpostea și o statuie a zeiței, a adăugat aceasta.

În afară de aceste mențiuni, arheologa a descoperit o inscripție în care un negustor cerea binecuvântarea din partea lui Dumnezeu și Asherah. Aceasta este dovada supremă că cei doi erau văzuti drept un cuplu divin, susține Francesca Stavrakopoulou.

Cele mai importante religii ale planetei, creștinismul și iudaismul, se bazează pe existența unei singure divinități masculine.

Soția lui Dumnezeu

http://www.b1.ro/stiri/eveniment/teorie-socanta-dumnezeu-a-avut-o-so-ie-1220.html

Grea intrebare. In primul rand io nu stiu exact ce e Dumnezeu. Energie care se afla in orice creatie, se manifesta in fiecare forma, materie, are suflet ? El a fost descris ca orice, Si se spune ca-si gaseste placerea in neprihanire, de orice fel. Stiu io daca a avut sotie? Ete ca asta nu mi-a trecut prin cap. Cu toata imaginatia mea , eu nu pot sa-l vad pe Dumnezeu intr-un fel anume. Voi cum il vedeti si ce credti ca e, concret?

Buey, deci daca dumnezeu este treime (barbosu, porumbelu' si hristoru'), daca barbosu' haleste (scrie la biblie ca baga in el un vitel si nu stiu cata paine la o masa), daca hristosu' avea penis... si a murit la 33 de ani... poi numa' daca era poponar sau prostu' comunei sa nu-si fi tras nevasta...
N'asha?

Back