Probabil intrebarea si-a gasit deja raspunsuri avind in vedere atit numarul de useri cit si posturi, realizate intr-un timp foarte scurt.
Dar, pt ca aseara am inceput acest subiect, aici, doresc sa-l reformulez, asa cum este in viziunea mea desi nu ma indoiesc administratorii/moderatorii au experienta si flerul de a-l face ... adictiv

. Sau nu asta va doriti

?
Forumul este un grup de oameni format pe baza de afinitate pt tematicile deschise in topicuri si mentinut functie de afinitatea la grup si capacitatea membrilor de a intretine dezbaterile. Eu cred ca informarea este un obiectiv al userilor iar dialogul este unul la fel de motivant pt acestia.
Nu mai conteaza daca forumul este o 'aula' unde cineva dirijeaza un 'brainstorming' constructiv ...
...sau daca forumul este un 'teatru de pantomima' unde cu public mediocru pt ca asculta 'cu pumnul in gura', mesaje dezarticulate ...
...sau daca forumul este un teatru interactiv unde se joaca o piesa dupa un scenariu initial adaptat la feed back-ul generat de 'public'.
Oricare forma ar imbraca-o, forumul este 'insufletit' de unul (sau mai multe) nuclee. Pot fi admin/moderatorii sau useri cu afinitati pe o tema data, care intretin dialogul, dezbaterea, curiozitatea, placerea de a afla sau transmite informatii.
Chestie de feed back

.
Inca sunt indoielnica in privinta afinitatilor pt dialog, create pe internet - un spatiu unde comunicarea este deficitara, fiind lipsita de ...multe posibilitati (senzoriale). Asta nu inseamna ca nu am venit in contact cu locatii electronice adictive

. Eu le consider cazuri particulare, inca. Sceptica, desigur =)) .
Cu siguranta nu ma fac inteleleasa pt ca ... probabil, nu am patruns inca toate tainele acestui site

.
Sunt pe aproape si pe curind

!