mobius said:=)) =)) =))Gogu said:Vorbesc, sa traiti
M-am referit la studii/profesie de specialitate. Psihologie sau sociologie.
Ideea era: daca mie te adresezi, meiii. Ok, am priceput.
Niciuna dintre ele, Gogu.
Dar, intre noi fie vorba, de ce aveam impresia ca-mi cunosti specialitatea ? ...
Si fler. Vorbeam pe aici pe undeva, cindva, despre animale. Eu si Gogu. Fiecare - din punctul lui vedereanuk said:Chestie la fler?:
Dupa umila mea parere "afinitatea " este hai sa ziceam(motivatia participarii la disutii) vorba din popor'' Cine se aseamana, se aduna'' sau........"Spune cu cine te insotesti ,ca sa-ti spun cine esti" .:
In mod cert sunteti in stare. Si suntem.anuk said:Ma bucur sa regasesc in postarea ta plina de savoare ,propriile-mi ganduri . O noua "'strategie""de abordare e necesara. Se pune intrebarea fireasca : suntem in stare ?
:
anuk said:Ma bucur sa regasesc in postarea ta plina de savoare...
Gogu said:Nu este deloc inutila discutia. Intotdeauna inca un punct de vedere este extrem de util.
Din pacate, singur sau doar impreuna cu cativa useri, este o munca titanica. De aceea incercam sa prindem in discutii cat mai multi oameni.
anuk said:"Prinderea in discutie" a fost de la bun inceput un deziderat .Ca inca nu s-a realizat, e un fapt care (poate) se va rezolva curand .Pui si tu umarul ?:
Nu mai zic nimic, de data astaGogu said:Total de acord. DAR eu stau mai prost la partea practica![]()
anuk said:Recunosti ce esti "smechera" ?