• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Ce putem face pentru a creste numarul de vizitatori pe forum?

Nu stiu. Dar felul in care ai sintetizat unele chestii m-au facut sa cred ca ai ceva studii in domeniu.
Whatever, sa revenim la oile noastre.

mobius said:
Gogu said:
Vorbesc, sa traiti :)
M-am referit la studii/profesie de specialitate. Psihologie sau sociologie.
=)) =)) =))
Ideea era: daca mie te adresezi, meiii :P. Ok, am priceput.
Niciuna dintre ele, Gogu :) .
Dar, intre noi fie vorba, de ce aveam impresia ca-mi cunosti specialitatea ? ...

Chestie la fler? :D:
Dupa umila mea parere "afinitatea " este hai sa ziceam(motivatia participarii la disutii) vorba din popor'' Cine se aseamana, se aduna'' sau........"Spune cu cine te insotesti ,ca sa-ti spun cine esti" .:D:

anuk said:
Chestie la fler? :D:
Dupa umila mea parere "afinitatea " este hai sa ziceam(motivatia participarii la disutii) vorba din popor'' Cine se aseamana, se aduna'' sau........"Spune cu cine te insotesti ,ca sa-ti spun cine esti" .:D:
Si fler. Vorbeam pe aici pe undeva, cindva, despre animale. Eu si Gogu. Fiecare - din punctul lui vedere :P. Whatever :P... .

Nu stiu cum pot sa dezvolt, mai practic.
Eu cred ca un forum este format din useri si din informatii. Userii dezvolta informatia care atrage alti useri. Dar intotdeauna am observat ca un forum de calitate (si cu un trafic optim) are un nucleu adictiv care incita dialogul si stirneste interesul userilor pt un subiect. Cred ca userii pot avea si afinitati dar si asperitati =)) care creeaza 'taberele' de dialog, schimbul de argumente si contraargumente da consistenta topicurilor. Nucleul imprima nota de civilizatie a dialogului.
Dar voi faceti treaba foarte buna. Tematica premonitiilor este una dificila :D, userii vor cerne prin interesele lor, subiectele si vor consolida personalitatea forumului :) . Daca acest lucru isi doresc admin/moderatorii.
Un forum fara un nucleu individualizat si de calitate este o turma care e satisfacuta chiar si cu un limbaj dezarticulat sau mai plastic spus, ca un balon plin cu useri aflati in miscare browniana =)) .
Ma mai gindesc () :P.

Ma bucur sa regasesc in postarea ta plina de savoare ,:-p propriile-mi ganduri . O noua "'strategie""de abordare e necesara. Se pune intrebarea fireasca : suntem in stare ? :D:

anuk said:
Ma bucur sa regasesc in postarea ta plina de savoare ,:-p propriile-mi ganduri . O noua "'strategie""de abordare e necesara. Se pune intrebarea fireasca : suntem in stare ? :D:
In mod cert sunteti in stare. Si suntem.
Eu cred ca adminul deocamdata 'cerne' preferintele userilor actuali si potentiali. Eu cred ca acel 'copistul', face deocamdata acest forum stufos, etalind un evantai de subiecte care va crea fundamentul de idei care va conferi personalitate forumului. Probabil va fi un moment in care va trebui sa fiti mai vizibili pt a se percepe clar care va sunt intentiile :) .
Un forum fara informatie nu exista. Un forum stufos pur si simplu, fara dialog, nu e adictiv. Un forum fara un nucleu activ si perceptibil care sa impinga lucrurile spre dezvoltarea topicurilor nu dainuie. Cam asa vad eu lucrurile.
Voua nu vi se pare ca unele forumuri au 'suflet' ? E intrebare pur si simplu, perceptie in curs de analiza :P.
Dincolo de cele spuse, eu arunc toata raspunderea pe Gogu. Iar 'vina' ca lucrurile merg in directia dorita - tot pe el. Consider putin inutila discutia dar mie mi-a ramas subiectul in minte, de aseara :).

anuk said:
Ma bucur sa regasesc in postarea ta plina de savoare...

=)) =)) Asta cu savoarea mi-a palcut (). Imi da perceptia ca ai citit ce am scris :P .
Perceptie pe care copistul minca-l-as (), nu mi-o va da vreodata ().

Nu este deloc inutila discutia. Intotdeauna inca un punct de vedere este extrem de util.
Din pacate, singur sau doar impreuna cu cativa useri, este o munca titanica. De aceea incercam sa prindem in discutii cat mai multi oameni.

Gogu said:
Nu este deloc inutila discutia. Intotdeauna inca un punct de vedere este extrem de util.
Din pacate, singur sau doar impreuna cu cativa useri, este o munca titanica. De aceea incercam sa prindem in discutii cat mai multi oameni.

Deci esti de acord ca 'prinderea in discutii' este una dintre caile care consolideaza un forum.

"Prinderea in discutie" a fost de la bun inceput un deziderat .Ca inca nu s-a realizat, e un fapt care (poate) se va rezolva curand .Pui si tu umarul ? :D:

Total de acord. DAR eu stau mai prost la partea practica :D

anuk said:
"Prinderea in discutie" a fost de la bun inceput un deziderat .Ca inca nu s-a realizat, e un fapt care (poate) se va rezolva curand .Pui si tu umarul ? :D:

Poi, Anuk, eu mi-am declarat de la inceput disponibilitatea :), am si pus un picut umarul; recunosc - particip inconstant, din motive obiective. Si mai recunosc, urmaresc sa aflu care este tematica dezirabila () de catre useri si care ar putea fi contributia mea :).
Oricum sunt pe aproape :) .

Gogu said:
Total de acord. DAR eu stau mai prost la partea practica :D
Nu mai zic nimic, de data asta :P .

Recunosti ce esti "smechera" ?
:tongue:

anuk said:
Recunosti ce esti "smechera" ?

Daca e de bine si daca nu e de bine - nu recunosc :P .
Pot sa glumesc, pot sa vorbesc serios, incerc aici la Gogu, sa ma pliez pe ... portanta () interlocutorului si ce bine e atunci cind ne putem 'duce' unul pe celalalt :P .
Daca vrei sa spui ca-s female - da, sunt () :P . Poi, era clar asta, nu?

Nu am citit toate paginile din acest thread ,dar ca sa crestem numarul de vizitatori parerea mea e sa il facem atractiv grafic ,dar nici prea incarcat,ceva mai original si atractiv. Badgeu-ri , rankuri , un user cp mai customizable, o sigla frumoasa. Prietenos ,primitor si frumos!

Cafeau mea, cafeaua mea, ce-ai avut Sergiu cu ea?

cafeaua ta,cafeaua ta, nu am nimic cu ea!

sa faceti subiecte legate de societatea in care traim,si foarte multe subiecte legate de dragoste,unde acolo am sa postez foarte mult.Le faceti si am sa scriu foarte mult acolo...Societate si dragoste.

Daca te preocupa sociologia ,este subiectul.

Back