• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Ce trebuie schimbat in forum?

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Spuneti-ne si noua, ce trebuie schimbat in acest forum?

Gogule sincer,mi-ar placea ca forumul sa aibe un logo,un sound signature si sa fie mai stilizat.Partea grafica ma intereseaza pe mine,in rest totul e super,usor de navigat,usor de utilizat,eficient.

P.s. Un ceas si o data nu ar strica sa fie in partea dreapta sus a ecranului.

Serj said:
exact in dreapta sus, ai data si ora.

Serj said:
Gogule sincer,mi-ar placea ca forumul sa aibe un logo,un sound signature si sa fie mai stilizat.Partea grafica ma intereseaza pe mine,in rest totul e super,usor de navigat,usor de utilizat,eficient.

Logo... poveste lunga cu logo-ul... O putem aprofunda.
Sound signature, categoric NU. intre 12 si 15% din vizitatori intra de pe telefoanele mobile. Si partea grafica omoara rau latimea de banda. Si asa ma chinui sa optimizez forumul astfel incat sa consume cat mai putina latime de banda.
La fel, pe partea grafica, putem aprofunda ;)

1)Poate ar mai trebui curatate subiectele la care nu s-a raspuns demult si pe care adminul(ii) le considera inutile.
2)Poate se specifica in regulament care sectiuni sunt INTERACTIVE (pot posta diversi useri, liber) si care nu. Astfel, s-ar evita situatii de genul celei in care am fost implicata.

(bine, a fost bataie de joc, oricine ar fi postat garantez ca era OK.) (a fost jenant, desi AM RESPECTAT REGULAMENTUL)

3) Referitor la reputatie, doar sa-mi spuneti si dau reputatie cat doriti, dar sa veniti cu cifre rezonabile, nu stiu daca pot da de exemplu
5 000 puncte reputatie (apropo, s-ar putea?)
Nu cer nimic in schimb!

4) Mi se pare corect ca un admin sau moderator, cand face o observatie sa vina si cu regulamentul.
"Uite, ai incalcat articolul X, litera
Y."

5) Daca se poate, sa nu mai posteze nimeni "peste mine" la meteo, multumesc.

6) SCRIETI REGULILE si MA OBLIG SA LE RESPECT!!! (orice reguli doriti dvs, dar sa le scrieti!)

referitor la punctul 3. fiecare poate da 1 punct de reputatie la cate persoane vor :)

Sarrah said:
1)Poate ar mai trebui curatate subiectele la care nu s-a raspuns demult si pe care adminul(ii) le considera inutile.
2)Poate se specifica in regulament care sectiuni sunt INTERACTIVE (pot posta diversi useri, liber) si care nu. Astfel, s-ar evita situatii de genul celei in care am fost implicata.

(bine, a fost bataie de joc, oricine ar fi postat garantez ca era OK.) (a fost jenant, desi AM RESPECTAT REGULAMENTUL)

3) Referitor la reputatie, doar sa-mi spuneti si dau reputatie cat doriti, dar sa veniti cu cifre rezonabile, nu stiu daca pot da de exemplu
5 000 puncte reputatie (apropo, s-ar putea?)
Nu cer nimic in schimb!

4) Mi se pare corect ca un admin sau moderator, cand face o observatie sa vina si cu regulamentul.
"Uite, ai incalcat articolul X, litera
Y."

5) Daca se poate, sa nu mai posteze nimeni "peste mine" la meteo, multumesc.

6) SCRIETI REGULILE si MA OBLIG SA LE RESPECT!!! (orice reguli doriti dvs, dar sa le scrieti!)

1. Ai si nu ai dreptate. Orice subiect deschis in istorie se poate reactiva. Mai bine asa, zic eu, decat sa ai 2-3 subiecte blocate si inca 2-3 nou deschise, tratand aceeasi tema si, de cele mai multe ori, purtand informatie redundanta.
2. La nivel de principiu, toate subiectele sunt interactive, cu conditia sa se posteze on- tpic.
3. Care-i faza!? Fiecare da reputatie asa cum doreste.
4. Atunci cand este posibil, asa se face. Insa regulamentul nu acopera toate situatiile potentiale. Si atunci mozii si adminii au libertatea de a gandi si evalua.
5. Sectiune inchisa? Pai la punctul 2, mie mi se pare ca, voalat, ceri exact opusul.
6. Ce este scris, este scris. Ce nu este scris face apel la bun simt.

In principiu, ai dat un raspuns OK!
Da, de acord, un moderator poate cere ceva ce nu e acoperit de regulament si, bunul simt obliga userul caruia i s-a cerut sa respecte cererea, nu?
Perfect de acord!
Dar, cu conditia ca si cererea sa fie facuta in termeni rezonabili.
OK, daca se face si userul continua, e altceva.
Insa, in cazul in speta se ajunge la acel paradox, vezi raspunsul tau de la punctul 5!
Din moment ce am deranjat (ok, accept ca am deranjat, desi am fost ON TOPIC) se intelege ca acel topic devine, in principiu, subiect inchis, sau, ca sa ma exprim altfel, NEINTERACTIV.

Prin asta am lamurit si punctul 2 si si 5.

Referitor la punctul 4 si 6, fac apel si la bunul simt al moderatorilor sau adminilor, dupa caz.
Cand acesta lipseste, nu te poti astepta sa primesti altceva.
Sa acuzi de furt mi se pare deplasat. O observatie de bun-simt era suficienta, zic eu.
Unde a fost bunul simt? Fix la naiba!

La punctul 3 faza e ca dau reputatie LA CERERE, doar sa stiu care e limita, atata tot!

1 punct de persoana :D Eu vreau un pct de reputatie , daca tot ai zis ca dai la cerere :)))) Anuk ti-a spus ca nu fair play ca ai inceput sa postezi la topicul care posteaza ea ZILNIC !!! :) asta nu inseamna acuzatie de furt :)

Nu, a fost "voalat", a spus "insusit", ceea ce e acelasi lucru.
Scuze, am extrem de putin timp, dau punctul!

reactia mi se pare normala :) Din moment ce eu de 4-5 ani de cand e forumul , am eu un topic care postez zilnic ....si vine un nou membru si se baga peste munca mea , nici eu nu as fi prea fericit :)

Voalat, a spus "insusit"
Tot aia e!

Ti-am dat punctul.

adrian_nicolae said:
reactia mi se pare normala :) Din moment ce eu de 4-5 ani de cand e forumul , am eu un topic care postez zilnic ....si vine un nou membru si se baga peste munca mea , nici eu nu as fi prea fericit :)

Da Adi, ok!
Daca imi spui pe ton politicos, de ce sa nu-ti respect dorinta?
Gata, fug!

Sectiunea legata de viitor sa aibe inca citeva categorii clasificate in teme nu doar legate de autorii viziunilor si viselor revelatii ..de ex o categorie ar fi cele legate numai de Romania
si mai ales categoria legata de tema eschatologica adica sa facem si o sinteza tematica.

mihai40 said:
Sectiunea legata de viitor sa aibe inca citeva categorii clasificate in teme nu doar legate de autorii viziunilor si viselor revelatii ..de ex o categorie ar fi cele legate numai de Romania
si mai ales categoria legata de tema eschatologica adica sa facem si o sinteza tematica.

Esti invitatul meu in a deschide noi topicuri :P

Back