exact in dreapta sus, ai data si ora.Serj said:P.s. Un ceas si o data nu ar strica sa fie in partea dreapta sus a ecranului.
Serj said:Gogule sincer,mi-ar placea ca forumul sa aibe un logo,un sound signature si sa fie mai stilizat.Partea grafica ma intereseaza pe mine,in rest totul e super,usor de navigat,usor de utilizat,eficient.
P.s. Un ceas si o data nu ar strica sa fie in partea dreapta sus a ecranului.
Sarrah said:1)Poate ar mai trebui curatate subiectele la care nu s-a raspuns demult si pe care adminul(ii) le considera inutile.
2)Poate se specifica in regulament care sectiuni sunt INTERACTIVE (pot posta diversi useri, liber) si care nu. Astfel, s-ar evita situatii de genul celei in care am fost implicata.
(bine, a fost bataie de joc, oricine ar fi postat garantez ca era OK.) (a fost jenant, desi AM RESPECTAT REGULAMENTUL)
3) Referitor la reputatie, doar sa-mi spuneti si dau reputatie cat doriti, dar sa veniti cu cifre rezonabile, nu stiu daca pot da de exemplu
5 000 puncte reputatie (apropo, s-ar putea?)
Nu cer nimic in schimb!
4) Mi se pare corect ca un admin sau moderator, cand face o observatie sa vina si cu regulamentul.
"Uite, ai incalcat articolul X, litera Y."
5) Daca se poate, sa nu mai posteze nimeni "peste mine" la meteo, multumesc.
6) SCRIETI REGULILE si MA OBLIG SA LE RESPECT!!! (orice reguli doriti dvs, dar sa le scrieti!)
adrian_nicolae said:reactia mi se pare normalaDin moment ce eu de 4-5 ani de cand e forumul , am eu un topic care postez zilnic ....si vine un nou membru si se baga peste munca mea , nici eu nu as fi prea fericit
![]()
mihai40 said:Sectiunea legata de viitor sa aibe inca citeva categorii clasificate in teme nu doar legate de autorii viziunilor si viselor revelatii ..de ex o categorie ar fi cele legate numai de Romania
si mai ales categoria legata de tema eschatologica adica sa facem si o sinteza tematica.