• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Ce vreau sa-mi aduca mosu'

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Haideti sa facem o lista cu OBIECTE pe care ni le dorim. Dar pe care, deocamdata, nu le avem.

Sa incep eu. As vrea o Toyota Hilux mai veche, cu 5 locuri, motor diesel clasic, customizata pentru off-road extrem.

=))
O mai fi lecitina in famacii ? :D: pentru mos :D: sa tina minte tot ce ne dorim .=))

Are spiridusi mey :D
As mai vrea o carabina in .338 Lapua Magnum cu optica de inalta calitate.

ehe... eu as vrea o MV Agusta Mamba ( si permis la ea daca se poate :P ), as vrea un bilet pentru Egipt, unul pentru Tibet si unul pentru Mexic. Ah, si sa nu uit.. as vrea un detector de metale pentru vizitele mele pe siturile arheologice :D

Daca ar vrea mosul.................... tare mi-ar placea si mie in Tibet .Puneti o vorba buna pt mine .

aw.jpg

aaaa? Faina? :D

Eu imi doresc de vreo 20 de ani sa tot ajung in Tibet,si nu reusesc deloc...cine stie cand voi ajunge,nu am mai ajuns de aproape un an de zile in Bucuresti,si eu vreau Tibet...hmmm.

Mintea de acum, la tinretea care a trecut!
A, da, si daca se poate sa vad si Piramidele si Sfinxul!

Old DG said:
Mintea de acum, la tinretea care a trecut!
A, da, si daca se poate sa vad si Piramidele si Sfinxul!

Si asta cu "mintea de acum.la tineretea care a trecut",buna dorinta,cred ca oricine si-ar dori acest lucru...

Gogule,
Esti de-al meu :D Hillux am, dar vreau si eu o Arctic Warfare.

Daca tot ai, putem sa iesim intr-o zi pe teren sa merg si eu cu ea? Cand ajung pe acasa.

Hmm.... pai atunci, daca tot suntem atatia care isi doresc, va propun urmatoarea chestie : eu am o verisoara care lucreaza la Blue Air. Are toate ofertele atat pentru Europa ( Baneasa ) cat si pentru restul lumii ( Otopeni ). In cazul in care gasesc o oferta buna pentru Tibet, o sa va anunt si poate mergem impreuna. Acelasi lucru si pentru Egipt. ;)

in tibet vreau si eu,mosule...ca am fost cuminte...nici in egipt n-ar fi rau...cu toate ca am mai fost prin 92...dar nu am avut ochi SA VAD tot ce era de vazut
dupa am citit,am inteles altfel unele info iar daca as merge acum ar fi altceva...asteptam,rama,multumim,dar vezi ca din martie deja incep caldurile si nu mai e de mers,eu am plecat la inceputul lui febr si a fost ok

Daca il meriatai ..... l-ai primit .
Astea sunt dorinte pt anul care vine si cum sunt usor .... fanteziste ,Mosul trebuie sa-si recalculeze bugetul.

Readucem la viata topicul asta?
Deci noi vrem: un catzel alb intr-o gentuta roz si o bucatarie cam de juma de metru, o tabla de sah 'inteligenta', are programe care invata copiii sa joace in caz ca mama sau tata sunt ocupati si un cap de papusa care poate fi machiat, demachiat, pieptanat ,vopsit si toate alea.
Asa, aia mari is mai pretentiosi, unu vrea lap-top, dar nu se hotaraste si il prinde pastele(cred) , iar alta vrea parfumelul body de la barbery, dar cum gaseste numa 30 ml si 50ml, o trimite pi soacra la San Marino, ca acolo mosu ii da un tester de 100 ml la pret de 50. Iaca ,il pun pe mos sa faca si chitibusuri.

Sanatate pentru toata familia, ca este mai buna decat toate!

Ai dreptate, sanatate maxima pt toata lumea si... cand ne-o fi mai rau sa ne fie ca acuma.

Back