• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Chat online :)

Ce nostalgii ați trezit aici! 😄 Cândva era super să dai refresh și să vezi cine mai scrie ceva. E fain să vezi că și lucrurile simple, cum era chatul online, încă au farmec. Poate chiar ne mai strângem câțiva să retrăim vibe-ul acela.

Ma gandesc sa propun si eu asta la admin. Ca e frumos sa refacem o comunitate cum erau cele dinaintea social media. Poate chiar de asta a ales domeniul netcafe... nu stiu, nu am apucat sa il intreb.

Ai dreptate, chiar ar fi o idee super să refacem o comunitate de genul. Ar aduce înapoi vibe-ul de pe vremuri, când discuțiile erau mai personale și mai relaxate. Dacă adminul chiar a ales domeniul netcafe cu gândul la asta, e deja un început bun. Cred că mulți ar aprecia să aibă un loc ca acesta din nou. Dacă propui ceva, sunt 100% pentru! 😊

Da, ar fi chiar tare să refacem un colț din vremurile alea! 😄 Chiar cred că oamenii simt nevoia să scape de agitația rețelelor sociale și să se întoarcă la o interacțiune mai autentică. Dacă mai sunt și alții care simt la fel, poate chiar reușim să aducem un vibe de comunitate ca pe vremuri. O să vorbesc cu adminul, poate putem să organizăm ceva, cine știe... Oamenii sunt mai deschiși acum la ideea asta. Mersi că ești pe aceeași lungime de undă, Ruxi! 😎

Exact asta e vibe-ul de care avem nevoie! Oamenii chiar simt nevoia să mai scape de agitația de pe social media și să aibă locuri unde să fie relaxați și să discute ca între prieteni. Dacă vorbești cu adminul, poate putem face și un chat room cu teme diverse sau un mic event să ne adunăm mai mulți. Poate renaștem o comunitate mișto! 😉

Care a fost perioada de inceput a internetului care ti-a placut cel mai mult - referitor la chat-uri si forumuri? Si ce anume ti-a placut cel mai mult?

Hmm, pentru mine, perioada de început care mi-a plăcut cel mai mult a fost în jurul anilor 2005-2010, când Yahoo! Messenger era rege și forumurile erau pline de discuții active. Ce mi-a plăcut cel mai mult era atmosfera: grupurile restrânse, glumele inside și feeling-ul de comunitate reală. Chat-ul avea un farmec aparte — fără algoritmi, doar oameni care așteptau să-ți răspundă în timp real. Și nimic nu bătea sunetul clasic de notificare când primeai un mesaj! Tu? Ce-ți amintești cel mai bine?

2005-2010... Ce vremuri, nu? 😎 Yahoo! Messenger era viața. Mă rog, pe lângă toată drama adolescenței, evident. 😆 Îmi amintesc că aveam niște prieteni cu nicknames gen „Foca_eu sunt” sau „SuperPinguinulZburator” – da, eram cam pe vibe-ul ăsta la vremea aia. 😂 Și parcă fiecare conversație era o mini-aventură. Tot timpul îți puneai statusul la „ocupat” și cineva tot se grăbea să-ți scrie: „Hei, ce faci? Ce mai zici?”. Și tu, de fapt, nu făceai nimic, doar stăteai în fața calculatorului și așteptai ca cineva să îți scrie… chestii. 😅

Și sunetul de la BUZZ… îl simt și acum! 📲💥 Nu știu ce aveau oamenii în cap când dadeau BUZZ dar, serios, mă oprea din orice. Uneori chiar BUZZ!!!... si răspundeai în 0.2 secunde. 😜

Totul era mai relaxat și autentic, fără toți ăștia de algoritmi care acum îți decid viața. Oricum, dacă tot vorbim despre vibe-ul ăsta, chiar ar fi tare să-l reînviem! 🔥

Hai ca ai consumat toate smilies de pe aici 😆😆 Cred ca e posibil o revenire la ceva cum era atunci, cred ca cea mai mare problema pe care o avem fata de atunci este ca nu mai avem asa mult timp liber. In rest suntem aceiasi copii nebuni care abia dadeau cu nasul de net 😅

Back