• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Cine a postat inaintea mea trebuie banat pentru ca...

Persoana care a postat inaintea mea trebuia banata pentru ca asa am io chef :P

Persoana care a postat in fata mea trebuia banata ca are chefuri bizare. "Dicataoareo" ! :D

Persoana care a postat in fata mea trebuia banata pt ca ma confunda :P

Cine a postat in fata mea trebuie banat pt ca asa s-ar bucura unii care nu inteleg mai nimic :D.

Persoana care a postat in fata mea ar trebuia banata pt a trecut multa vreme da cand nu a mai fost banat nimeni :P

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pt ca il face tradator pe chitra de vic :D.

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pt ca tine cu ursul :D:

Cine a postat inaintea mea trebuie banat ca face economie la electricitate.

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pt ca face misto de un biet om caruia i se ia cand apa ,cand curentul :D:

Cine a postat inaintea mea trebuie banat pentru ca nu are alternative atunci cand "se taie" utilitatile :P

Cine a postat inaintea mea trebuie banat cu orice pret.
Jos Dictatorul, Jos Dictatorul! (in fundal se aud fluieraturi, etc, etc..multimea e agitata si face valuri ca pe stadion)
Motivul? Ca nu ne plac dictatorii.

(voi candida eu apoi, va plac dictatoarele?)

Cine a postat inaintea mea trebuie banat pt vorbeste depsre nimic :P

Cine a postat inaintea mea trebuie banat pentru ca vorbeste despre tot.
(de aceea, am ales sa vorbesc despre...nimic):13:
Poate ca ne completam astfel...

Cine a postat inaintea mea trebuie banat pt nimic inseamna de fapt f multe :P

Cine a postat inaintea mea trebuie banat pt nu a respectat regula jocului si pt nu s-a prins ce -am vrut eu sa insinuez ,sac :P

Back