bodo
Prieten
- Reaction score
- 0
"Oamenii nu mai cred în poveşti fiindcă fiecare zi devine o luptă acerbă pentru supravieţuire… Oamenii nu mai cred în frumos fiindcă sunt înconjuraţi de urâtul care le invadează intimitatea cu un rânjet hâd pe chip. Oamenii nu mai cred în iubire fiindcă sentimentele sunt ucise din faşă, iar a face dragoste devine lucru mecanic efectuat sub lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, sunt ferm convins că există şi oameni care deschid cărţile cu poveşti, admiră operele de artă ale visătorilor din toate timpurile şi spun „Te iubesc” fără să se gândească neapărat la o nouă poziţie sexuală. Te mângâi prin cuvinte atunci când nu eşti lângă mine şi te dezmierd cu palme nerăbdătoare atunci când mizeria străzii zgârie uşa cu ghearele. Acoperă-ţi urechile pentru a nu mai auzi cum sună obsedant o sirenă a vulgarităţii agăţată la fiecare intersecţie şi oferă-mi şansa de a spune încă o dată că îmi permit să extrag frumosul din viaţă doar alături de tine, chiar şi atunci când simt în ceafă răsuflarea perversă a unui mileniu impur…" (Cristian Lisandru)