• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Concurs: Declaratie de dragoste de Dragobete

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Dragii mei,
Dat fiind ca se apropie Dragobetele, incepand de astazi si pana pe 14 februarie 2010 desfasuram acest concurs.

Subiectul concursului este "cea mai frumoasa declaratie de dragoste".

Modalitatea de participare este postarea, in acest topic, a unor declaratii de dragoste. Toti membrii au posibilitatea de a participa, cu oricate declaratii doresc. Toti membrii au posibilitatea de a vota cea (sau cele) mai frumoasa declaratie.

Cum se voteaza: Fiecare membru al forumului are posibilitatea de a vota declaratia sau declaratiile care ii plac. Cum? In partea de jos a fiecarei postari este un link "Add Thank You" (pentru utilizatorii in limba romana) sau un buton "thank you" pentru utilizatorii de limba engleza
postbit_ty_add.gif

Click pe acel link/buton si declaratia primeste un vot. Se pot vota oricate declaratii.
In cazul in care pe 14 februarie la ora 20 este egalitate intre 2 sau mai multi participanti, voi face un sondaj unde vor fi prezente doar declaratiile aflate pe primul loc. Sondajul va fi deschis pana pe 15 februarie la ora 20. Daca si in acest caz va fi egalitate, polul va ramane deschis pana cand un vot va departaja pe cei de pe primul loc.

Premiul concursului va fi, prin amabilitatea lui Bogdan si a Peltor Romania o pereche de ochelari, la alegere, din cei prezentati aici, http://www.premonitii.ro/showthread.php?tid=14132 la punctul 1.

Succes!

PS Orice postare va fi altceva decat o declaratie de dragoste va fi stearsa.

Suntem de-o viata impreuna si te descopar inca in fiecare zi: mai iubitor, mai dulce, mai bun si mai frumos. Iti multumesc tie si clipei ce ne-a unit. Te iubesc, te admir, te respect si mi-e dor de tine chiar si atunci cand esti cu mine.

pentru tine, jumatatea mea, muahhhhhhh.

Te iubesc precum sarea in bucatele pe care le mancam impreuna de 40 de ani!

Curcubeul sufletului meu te imbratiseaza ,te patrunde ,pina in ultimul colt al fintei tale Inpreuna cu tine imi traiesc visul meu ,de mama ,de femeie de amanta .Iubitule esti cel care ,cu dragoste ta mai transforma dintro crenguta intrun copac mladios si plin de miresme inbietoare !

Dragul meu,
Tu esti fericirea mea si fericirii mele ii voi ramane credincioasa pana la ultima suflare.Langa tine am invatat sa iubesc,sa rad si sa traiesc cu adevarat.Te iubesc sincer,te ador ca o nebuna si o sa-ti multumesc in fiecare zi pt ca tu mi-ai implinit visul de a fi o femeie iubita,respectata si rasfatata si o mamica fericita.

Iubita mea,

Pentru ati arata cat de mult te iubesc mi-ar trebuii toata viata!
Asa ca imi dedic viata tie! Vreau sa te fac mai fericita pe zi ce trece!
Te iubesc si nici moartea nu ne va despartii!

Dragostea este ca un edifiuciu,iar piatra care sta la temelia acestuia este iubirea, si fiecare zi care trece este inca o caramida pusa la temelia lui. Dar dintr-o singura greseala , poate dintr-o vorba spusa in vant, edificiul ce cu greu s-a cladit, se poate darama, si atunci ne va lua poate mult timp sa reconstruim ceea ce s-a daramat. Alaturi de tine, dragostea mea, am depasit minunea marelui zid chinezesc si iti multumesc pentru asta .

De când te-am cunoscut, viaţa mea e o poezie –

cea mai frumoasă poezie scrisă de tine vreodată:

Pe buzele mele, buzele tale dau contur unor tandre versuri,

Iar în ochii mei, ochii tăi oglindesc cele mai blânde înţelesuri.

Braţele noastre rimează îmbrăţişate într-o strânsoare nebună

Pe când ritmul respiraţiilor noastre inventează o noua măsură.

Încă un vers îţi mai soptesc,

Te iubesc...

Mie greu sa te vad napadita de lacrimi si suspine,
Cum ochisorii tai stralucesc ca un trandafir in roua diminetii.
Simt parfumul tau tandru cum incetisor spre mine vine,
Iar duiosia ce pluteste-n aer ma indeamna sa-mi petrec restul vietii…

Cu tine, cu gingasia din sufletul tau de bistritean,
Cu inima ta calda ce-o regasesc la fel in fiecare an.
Vocea ta blanda in momentele grele ma linistste,
Iar cand iti simt respiratia…hm, parul mi se zbarleste.

Am aflat primul ce bine e sa fii Fat-Frumos,
Sa lupti pentru dreptate si iubire, sa ramai mereu dragastos.
Da-mi voie sa-mi arat curajul, sa fiu eroul tau,
Sa te protejez, sa te tin in brate cand iti va fi mai rau.

Tremur tot cand te apropii ca o regina plina de noblete si bucurie,
As vrea sa fiu fharaonul tau, sa-ti ofer zilnic cate o bijuterie,
Cate o floare, poate un inel ce sa il porti pe vecie,
In ziua cea mare, mai frumoasa ca niciodata, sa te iau de sotie.

Nu pierzi niciodata daruind iubirea....asta ai facut tu, iubitul meu. Te ador !

caut ochii tai si nu-i vad,caut mainile tale si nu le ating,caut obrajii tai si nu-i simt...unde esti copilul meu drag

Nu-i nevoie da cuvinte pentru a demonstra ce reprezinti Tu pentru mine .Imi vin in minte mii si mii de cuvinte pe care cu siguranta le meriti , numai ca eu ..........nu le pot rosti . Stiu doar ,ca am nevoie de tine ca de aerul pe care-l respir ,ca tu esti universul meu ,si ca eu exist doar pentru a te iubi.

Stop concurs.

Si punctajul:
cristinateodora 3
drishti 6
Old DG 10
elenafechita 4
Shogun13 9
Serj 7
liviuliv71 7
ana_carenina 6
YzzU 3
Hawaii 4
ogarul 6
anuk 4

Castigator din primul tur, Old DG.
Old DG, da-mi un MP cu tipul de ochelari pe care il vrei, numele complet, adresa si numar de telefon, sa-ti ajunga premiul.

Aia manu. Si ma bate gandul sa-i iau si sotului meu o pereche.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat

Poem scris de Charlie Chaplin

”În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am înțeles că în toate împrejurările, mă aflam la locul potrivit, în momentul potrivit.
Și atunci, am putut să mă liniștesc.
Astăzi, știu că aceasta se numește … Stimă de sine.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am realizat că neliniștea și suferința mea emoțională, nu erau nimic altceva decât semnalul că merg împotriva convingerilor mele.
Astăzi, știu că aceasta se numește … Autenticitate.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am încetat să doresc o viață diferită și am început să înțeleg că tot ceea ce mi se întâmplă, contribuie la dezvoltarea mea personală.
Astăzi, știu că aceasta se numeste … Maturitate.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am început să realizez că este o greșeală să forțez o situație sau o persoană, cu singurul scop de a obține ceea ce doresc, știind foarte bine că nici acea persoană, nici eu însumi nu suntem pregătiți și că nu este momentul …
Astăzi, știu că aceasta se numește … Respect.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am început să mă eliberez de tot ceea ce nu era benefic … Persoane, situații, tot ceea ce îmi consumă energia. La început, rațiunea mea numea asta egoism.
Astăzi, știu că aceasta se numește … Amor propriu.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am încetat să-mi mai fie teamă de timpul liber și am renunțat să mai fac planuri mari, am abandonat Mega-proiectele de viitor. Astăzi fac ceea ce este corect, ceea ce îmi place, când îmi place și în ritmul meu.
Astăzi, știu că aceasta se numește … Simplitate.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am încetat să mai caut să am întotdeauna dreptate şi mi-am dat seama de cât de multe ori m-am înșelat.
Astăzi, am descoperit … Modestia.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am încetat să retrăiesc trecutul şi să mă preocup de viitor. Astăzi, trăiesc prezentul, acolo unde se petrece întreaga viață. Astăzi trăiesc clipa fiecărei zile.
Și aceasta se numeste … Plenitudine.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am înteles că rațiunea mă poate înşela şi dezamăgi. Dar dacă o pun în slujba inimii mele, ea devine un aliat foarte prețios.
şi toate acestea înseamnă … Să ştii să trăiești cu adevărat.”

http://www.psihohipnoza.ro/metafore...bit-cu-adevaratpoem-scris-de-charlie-chaplin/

Back