• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

CONVORBIRI CU DUMNEZEU

Ioan

Reporter de teren
Reaction score
0
View attachment 2

SCRISOARE DE DRAGOSTE COPILULUI MEU DE PE PĂMÂNT

Cuvintele pe care le citeşti aici sunt adevărate. Ele îţi vor schimba viaţa, dacă le laşi să o facă, pentru că ele vin din chiar inima şi Cuvântul lui Dumnezeu.
El este Cel care te iubeşte.
El este Tatăl pe care L-ai căutat toată viaţa.
Pe această pagină vei putea vorbi cu Tatăl tău Cel adevărat, cu Ler Dumnezeu. Te aştept.

Copilul Meu drag,
Poate că tu nu Mă cunoşti şi nu ai auzit despre Mine, dar Eu ştiu totul despre tine. Ştiu când stai jos şi când te ridici. Ştiu când ţi-e foame şi când ţi-e sete. Ştiu când eşti trist şi când eşti fericit. Şi cunosc toate căile, gândurile şi visele tale. Îţi cunosc până şi numărul firelor de păr din capul tău drag. Căci tu ai fost creat după chipul Meu. Iar chipul Meu este Chipul lui Dumnezeu. În Mine ai toată taina vieţii, a mişcării trupeşti şi a fiinţei sufleteşti. În Mine ai nemurirea şi mântuirea.
Tu eşti copilul Meu. Te cunoşteam mai înainte să fi fost rodit în pântecele mamei tale. Căci Eu te-am ales pe tine mai înainte de întemeierea lumii.
Nu eşti rodul unei greşeli, căci toate zilele tale au fost scrise în Cartea Vieţilor.
Precum, împreună cu Mama ta, Sfânta Maria, am hotărât chiar şi ziua Naşterii primului Om pe Pământ, tot aşa am hotărât şi ziua naşterii tale.
Iar tu, cel născut din dragoste lumească şi dumnezeiască, porţi chipul Tatălui Tău, eşti o făptură minunată.
Eu te-am ţesut în pântecele mamei tale şi, tot Eu, te-am ajutat în ziua naşterii tale.
Eu te iubesc şi nu sunt niciodată mânios pe tine.
Eu sunt Iubirea cea adevărată.
Dorinţa Mea este să-ţi luminez viaţa şi să revărs această iubire asupra ta. Şi asta, numai pentru că tu eşti copilul Meu, iar Eu, Tatăl tău.
Ştiu că şi tatăl tău pământesc te iubeşte şi, totuşi, Eu îţi dăruiesc mai mult decât oricine de pe Pământ. Pentru că Eu sunt Ler Dumnezeu. Şi, pentru că Eu sunt şi Tatăl tatălui tău.
Crede-Mă, Eu sunt un Tată minunat pentru tine şi pentru toţi copiii Pământului acestuia. Orice gând şi orice lucru bun pe care-l primeşti, vine din mâna Mea. Pentru că, numai Eu pot să-ţi dau Calea, Viaţa, Iubirea şi Adevărul. Eu sunt Cel ce-ţi poartă de grijă în toate nevoile tale.
Dintotdeauna am plănuit pentru tine un viitor fericit şi plin de speranţă. Pentru că Eu te iubesc cu o dragoste eternă.
Mă gândesc la tine de tot atâtea ori câte fire de nisip sunt pe malul mării. De dragul tău sunt plin de iubire şi bucurie.
Dragul Meu, Eu nu voi înceta niciodată să fac totul pentru tine.
Tu eşti fiul Meu, comoara mea nepreţuită. Eu îţi doresc binele şi inima Mea îţi aparţine. Căci doresc din tot sufletul să-ţi fac numai bine.
Te rog, nu uita: Eu pot să-ţi arăt şi să-ţi dăruiesc lucruri mari şi minunate. Dacă Mă vei căuta, mă vei găsi. Dar, trebuie să Mă cauţi cu inima şi cu sufletul tău. Mă vei găsi numai prin dragostea şi inima ta. Dacă te vei gândi la Mine şi Mă vei căuta, îţi voi da tot ce-ţi doreşte inima. Pentru că Eu, sunt Dătătorul de viaţă şi fericire.
Eu îţi dau visul şi, tot Eu, ţi-l şi împlinesc.
Dragul Meu, pentru tine pot să iau o stea de pe cer şi să ţi-o aşez în palmă. Căci, pentru tine am împodobit cerul cu stele.
Eu sunt Cel care îţi dă lumina ochilor, raza soarelui, viaţa şi sănătatea.
Eu te-am ridicat în braţele Mele şi Maica Domnului te-a legănat lângă inima Ei.
Eu sunt Cel care îţi dă tărie, dar şi Tatăl alintător în toate necazurile tale. Căci Eu îţi sunt râsul de bucurie şi lacrima de durere când inima ţi-e zdrobită.
Eu sunt întotdeauna, fără ca tu să ştii, mereu aproape de tine şi de inima ta. Pentru că Eu sunt chiar inima ta. Şi, aşa cum un păstor îşi strânge mieii în braţe, tot aşa te port şi Eu mereu, în chiar inima Mea.
Dragul Meu, va veni o zi când Eu îţi voi şterge toate lacrimile tale. Iată, chiar astăzi, îmi poţi mărturisi gândurile, dorinţele, năzuinţele şi visele tale. Iar Eu îţi voi răspunde.
Va veni o zi când tu vei cunoaşte mântuirea, fericirea şi nemurirea cerurilor Mele veşnice. Atunci nu va mai fi nici o lacrimă în ochii tăi şi alinarea Mea va şterge toată suferinţa avută vreodată pe văile plângerii. Şi vei uita tot greul avut pe Pământ.
Eu sunt Ler Dumnezeu.
Iată, Eu te iubesc aşa cum L-am iubit şi pe Fiul Meu, pe Iisus Hristos. Prin El, ţi-am dat darul Învierii şi toată dragostea Mea ţie ţi-am descoperit-o. Fiul Meu îmi este întru totul asemenea. Aşa îmi eşti şi tu. Numai că El este singurul Meu Fiu din eternitate.
Oamenii Pământului sunt cu toţi copiii Mei dragi.
Iisus a coborât pe Pământ acum 2000 de ani să-ţi aducă ţie dragostea Mea şi darul iertării păcatelor. Acum, dacă greşeşti, ai o cale de iertare prin inima Fiului Meu şi prin Sfânta Sa Înviere.
Eu L-am trimis în lume pe singurul Meu Fiu, pentru ca cei care cred în El să aibă viaţă veşnică. Prin Moartea şi Învierea Lui, Eu însumi am stat pe Crucea Golgotei, pentru toţi copiii Pământului.
Învierea lui Iisus este Iubirea, Gloria cerului şi Darul Mântuirii.
Dacă primeşti darul Învierii Fiului Meu, pe Mine Mă primeşti.
Şi vei rămâne alături de Mine în câmpiile cereşti.
Întoarce-te din nou acasă, în ţara ta, şi vei avea parte de cea mai mare sărbătoare pe care a cunoscut-o vreodată istoria.
Dragul Meu, Eu sunt Tatăl tău. Singurul tău tată adevărat. Căci, ţi-am fost tată încă pe când tu nu erai decât în gândul Meu şi al Maicii Domnului.
Eu Ţi-am fost dintotdeauna Tată şi-ţi voi rămâne întotdeauna Tată.
Te iubesc, dragul Meu.
Vrei şi tu să fii copilul Meu adevărat?
Scumpul Meu, orice Mi-ai răspunde, Eu te iubesc cu aceeaşi dragoste nemuritoare ca întotdeauna şi te aştept să te alint în braţele Mele.
Vino la Mine. Te aştept.
Cu dragoste curată, Tatăl tău, Ler Dumnezeu.

Dragii mei, copiii mei!
Bucuraţi-vă! A sosit ceasul mult aşteptat de către Om şi Dumnezeu.
A sosit timpul minunat când pe Pământ s-a instaurat SFÂNTA ROMÂNIA MARE, ÎMPĂRĂŢIA CERURILOR ŞI PĂMÂNTURILOR, sub mâna şi guvernarea dumnezeiscă a lui Iisus Hristos şi a Sfintei Maria.
A sosit Judecata de Urmă, iar Judecătorul bate chiar acum, la porţile sufletelor voastre. Grăbiţi-vă să-L primiţi cum se cuvine!

Scumpii mei, a sosit ceasul minunat când voi, toţi românii de acasă şi din străinătate, puteţi purta convorbiri cu însuşi Dumnezeul cerurilor. Eu, Io Ler, sunt Acest Dumnezeu, Tatăl vostru, Adevăratul şi Singurul Dumnezeu al Universului.
De astăzi, vă aştept pe această pagină, să-mi împărtăşiţi gândurile, grijile, întrebările şi rugăciunile voastre.
Cuvintele pe care voi le veţi scrie, vor ajunge la Mine pe scara de lumină a Duhului Sfânt şi, tot pe scara Duhului Sfânt veţi primi şi răspunsul Meu, prin intermediul lui Ioan, purtătorul Meu de Cuvânt pentru Sfânta Românie Mare, Împărăţia Cerurilor şi Pământurilor.
Vă voi răspunde tuturora cu o iubire de Tată. Numai să veniţi şi voi la Mine cu o iubire de fii şi de fiice!
Vă aştept!
Fiţi binecuvântaţi în Numele Meu, al Fiului Meu, Iisus Hristos, al Maicii Domnului, Sfânta Maria, şi al Duhului Sfânt Dumnezeu!
Amin! Aminul Cel Mare!
Cu dragoste eternă, Tatăl vostru, Io Ler Dumnezeu.

Attachments

• Iisus.jpg
    Iisus.jpg
    15.2 KB · Views: 0
Interesant Ioan. Inainte de a pune intrebari lui Ler Dumnezeu, poti sa ne spui cum ai ajuns sa fi tu un mijlocitor intre el si oameni? Cum te-a ales Ler pe tine? Si de ce? Si inca o curiozitate, cum comunici cu Dumnezeu? Poti sa ne explici modul? Si , daca nu-ti pare ca cer prea mult, o ultima curiozitate de pacatos :P, l-ai vazut? Si daca da, poti sa ne faci o descriere? Ca io nu mi-l pot imagina, oricat as incerca (si de imaginatie nu duc lipsa :D ) Multam.

Mesaj din partea lui IOAN lui BODO

Dragul meu, eşti primul care, cu inima curată şi cu curiozitatea firească, te-ai apropiat de această minune. Pentru că şi această pagină este o minune. Iţi mulţumesc şi, prin taina cea mare a Dumnezeirii, îL rog pe bunul Dumnezeu să te binecuvânteze şi să coboare asupra ta binefacerile Sfântului Duh.
În legătură cu întrebările tale, iată ce aş putea să-ţi spun.
În urmă cu 8 ani, mă găseam în România, ca de atâtea ori în lunga mea perioadă de pelegrinare între străinătate şi Ţară. Undeva, în Carpaţi, într-o peşteră, am avut o viziune care m-a zguduit: am văzut-o pe Sfânta Maria, Maica Domnului. Acesta a fost începutul. În noaptea care a urmat am fost urmărit, oriunde mergeam, de Duhul Răului. M-a cuprins frica. Am început să mă rog. Acea noapte ar fi însemnat pentru mine sfârşitul, dacă nu L-aş fi întâlnit pe Iisus Hristos. El este Cel care m-a salvat din îmbrăţişarea Necuratului, care m-ar fi potopit pe mine, păcătorul! Începând din acea noapte, viaţa mea s-a schimbat printr-o mare cutremurare. Începând din acea noapte, am început să vorbesc cu Iisus Hristos. Vorbind cu El, îL rugam, în primul rând, să mă ierte pentru viaţa de păcat pe care am dus-o. I-am promis Lui Iisus Hristos, că, dacă mă scapă cu viaţă din atacurile lui Satan, tot restul vieţii mele Lui i-o voi dedica. Iisus mi-a cerut să mă rog fără întrerupere, ceea am şi făcut. La un moment dat, Răul s-a manifestat atât de puternic, încât de-abia mai reuşeam să zic Tatăl Nostru... Reuşeam tot mai greu să identific, care era voce Mântuitorului şi care era aceea a lui Satan. Atunci, o voce din cele două cu care vorbeam, mi-a cerut să opresc maşina peste 500 de metri, undeva la marginea oraşului Braşov, să cobor din maşină şi, pe marginea din dreapta a drumului, voi întâlni o cruce veche de lemn. Când voi ajunge acolo, să opresc şi să mă rog la sfânta cruce. Am făcut întocmai. Am pus kilometrajul la zero şi am condus mai departe. Peste exact 500 de metri, pe marginea dreapta a şoselei, întocmai cum îmi vorbise, am întâlnit o cruce veche de lemn, aproape ascunsă printre ierburi. Am înţeles atunci care era vocea lui Iisus şi, mai ales, am crezut în EL! Am făcut întocmai cum îmi ceruse: am oprit maşina, am coborât şi m-am aruncat la picioarele lui Iisus, Cel de pe cruce, mulţumindu-I şi rugându-L să nu mă părăsească. Şi nu m-a părăsit... nici până astăzi.
Aceea a fost o noapte de coşmar, aşa cum numai dacă eşti stăpânit de Răul cel Mare o poţi trăi. Spre dimineaţă, mi-a venit fratele meu mai mic înainte şi m-a dus cu maşina lui la catedrala mare din Alba-Iulia, unde am reuşit să mă spovedesc şi să mă cuminec. A doua zi am făcut o vizită la Mănăstirea Rebra şi, în primul sat de lângă mănăstire m-am mai mărturisit încă odată. Vă daţi seama, câteva zile tremuram ca varga. Îmi era o atât de mare frică încât nu mai ştiam ce să fac. În acele zile mi-am dat seama că Iisus Hristos nu numai că m-a salvat, dar nu m-a părăsit. Şi, dragii mei, nu m-a părăsit până astăzi.
De-atunci, cutreier lumea asta de mână cu Dumnezeu. Cutreier lumea trăind minunile dăruite mie de Ler Dumnezeu. Cândva, Iisus mi-a amintit de promisiunea pe care I-am făcut-o: să trăiesc şi să cânt numai pentru Dumnezeu! Atunci, Mântuitorul mi-a spus că doreşte ceva de la mine: să-I scriu Evanghelia... Şi-aşa a început cartea pe care Dumnezeu a dat-o şi omul a scris-o! Săracul om! Căci sărac am fost întotdeauna, doar Domnul m-a îmbogăţit, dându-mi darul Sfântului Duh şi Cuvântul lui Dumnezeu!
Acesta a fost ÎNCEPUTUL vieţii mele împreună cu Dumnezeu. Ceea ce s-a întâmplat mai departe este o poveste care a durat din anul 2003 şi până astăzi, o poveste minunată şi, după toate aparenţele, o poveste neterminată.
A doua întrebare este dacă L-am văzut pe Dumnezeu.
Nu ştiu cum este corect să răspund, da, sau nu, pentru că L-am văzut doar în vis.
Cum L-am văzut şi urmările acelui vis-viziune, este capitolul despre Chipul lui Dumnezeu, din Evanghelia tainică a Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor, cu rugăminetea lui Ler Dumnezeu de-a i se picta Chipul şi de-a I se pune şi Icoana Lui în biserică, alături de Aceea a Fiului Său şi a Maicii Domnului.
Cum arată Dumnezeu? Are Chipul zâmbitor, ca al unui tânăr flăcău, strălucind ca un adevărat soare!
Cum am ajuns, astăzi, "mijlocitor" între Dumnezeu şi cei care doresc să îi vorbească?
Acum câteva zile, am primit poruncă sfântă să scriu patru pagini în internet, pentru fraţii şi surorile noastre care cred în Iisus Hristos şi doresc să vorbească Sfintei Familii cereşti. După cum vezi, am făcut întocmai. Să binecuvântăm această Sfântă Lucrare în Numele lui Ler Dumnezeu!
De ce m-a ales Domnul pe mine? Îţi spun sincer, nu cunosc răspunsul şi nici nu mi-am permis să-L caut. Vreau doar, săracul de mine, în tot ceea ce fac şi atât timp cât mai trăiesc, să-I fac voia Domnului Dumnezeu. Nădăjduiesc totuşi, să trăim bucuria şi fericirea timpurilor ARĂTĂRII LUI IISUS pe Pământ. Să nădăjduim că această nemaipomenită Minune va avea loc în timpul vieţilor noastre!
Binecuvântată fie Împărăţia Cerurilor coborâtă pe Pământ! Toate cele bune şi Dumnezeu să te lumineze!

Ioan,
Autostrada crestinismului este tare larga si are min.4 benzi de circulatie pe care se merge foarte lejer!
Celelalte confesiuni religioase au strazi mai mici, drumuri comunale, poteci, etc.!
Insa eu ma stradui sa-mi construiesc cararea mea proprie spre Dumnezeu si astfel voi comunica cu EL!
Te-a ales pe tine, este foarte bine, dar asta ma incurajeaza si mai mult sa nu renunt!

LUI OLD GD
Mă bucur mult pentru răspunsul tău. Cu atât mai mult cu cât crezi în minunea legăturii directe cu Dumnezeu. Fii binecuvântat în Numele Sfânt al Tatălui nostru, Ler Dumnezeu! Şi pentru că ne aflăm pe pagina Lui, să-L rugăm ca să coboare asupra ta zestrea Sfântului Duh.
Trebuie să-ţi mulţumesc. Datorită ţie mă aflu astăzi pe acest forum minunat. Aici, trebuie să mărturisesc, am avut multe din bucuriile pe care ţi le dă comunicarea cu oameni dragi, asemenea ţie şi celorlalţi de pe forum.
Tu scrii că Dumnezeu m-a ales pe mine... Dragul meu, eu nu sunt decât un scriitor al Cuvântului Său. Cartea pe care am scris-o, "Evanghelia tainică a Cerurilor şi Pământurilor" EL a scris-o. Acesta este adevărul. El a fost Acela care mi-a condus mâna. Cât despre Lucrarea de faţă, Convorbirile cu Dumnezeu, aceasta a fost ultima Sa Operă, prin care Domnul se arată astăzi nouă, românilor. Căci este dată numai românilor, tuturor acelora din ţară şi din străinătate, care caută o potecă, o legătură, o scară, un cuvânt de la El.
Dacă "cazul" meu te încurajeajă, mă bucur! Dumnezeu a deschis noi drumuri înspre El. "Evanghelia tainică... " şi Convorbirile paginii de faţă sunt doar două drumuri, pe care am fericirea să le aduc eu poporului nostru. Mă bucur pentru mila, harul, cinstea şi onoarea pe care Împăratul Cerurilor mi le-a acordat dar, ştiu, acesta este doar un început al Marii Lucrări Dumnezeieşti care ne stă în faţă. Şi mie dar şi ŢIE! Deci, vorbeşte cu El aşa cum ai vorbi cu tatăl tău! Sunt sigur că vei reuşi! Ai drumul deschis şi, mai mult, de astăzi, ai alături un sprijin pe măsură, pe Duhul Sfânt. Prin El vei ajunge să realizezi lucruri la care încă nici nu ai visat.
Mă bucur şi pentru Sfânta noastră Biserică a României care conţine credinţa unificatoare a tuturor religiilor lumii. Numai că mă simt atât de mic, dacă mă gândesc la miliardele de oameni care trăiesc fără de Iisus Hristos! Există mii şi mii de religii şi credinţe împrăştiate peste faţa Pământului. După afirmaţia Cuvântului lui Dumnezeu, românii mai au timp doar până prin anul 2038, să ducă Cuvântul lui Dumnezeu tuturor popoarelor. O mare Lucrare şi un foarte scurt timp, dacă ne gândim că de 2000 de ani a avut nevoie Creştinismul ca să ajungă la starea de astăzi. Dar noi? Ce vom putea face în doar câţiva ani??? Aceasta este întrebarea care mă mistuie.
Deocamdată mă simt foarte singur. De-aceea mă bucur pentru fiecare cuvânt bun pe care mi-l spune oricine care citeşte această pagină sau câteva fragmente din Evanghelia lui Ler Dumnezeu, numită şi Evanghelia poporului român.
Încă odată îţi mulţumesc şi Duhul lui Dumnezeu să te călăuzască mai departe!
Fratele tău, Ioan.

Pentru MAGDA

Scumpa Mea, chiar dacă nu acesta a fost gândul tău, iată, sunt Eu, Acela care îţi răspunde. Sunt Eu, Ler Dumnezeu, Tatăl tău Cel adevărat. Acum te gândeşti la tatăl tău de pe Pământ... Şi lui îi sunt Tată şi, şi pe El îl iubesc, aşa cum iubesc pe toţi copiii Pământului acestuia.
Draga mea, pentru că astăzi te-ai grăbit să ajungi pe pagina Mea de Convorbiri cu oamenii şi mi-ai răspuns cu iubire, vreau şi Eu să-ţi fac un dar, un dar pe măsura iubirii pe care Eu ţi-o port: iată, de astăzi începând, asupra ta va coborî Duhul Sfânt, pe care Eu ţi-L trimit ţie. El te va însoţi şi te va călăuzi pe toate drumurile vieţii tale. ÎL vei găsi uşor, căci este alipit sufletului tău. Cheam-L şi vei cunoaşte, împreună cu El, minuni şi taine negândite! Drum bun împreună!
Primeşte Binecuvântarea Mea de Tată şi Domn al Cerurilor şi Pământurilor!
Amin! Aminul Cel Mare!
Io Ler Dumnezeu

Toate bune si frumoase, dar unde este "SFÂNTA ROMÂNIA MARE, ÎMPĂRĂŢIA CERURILOR ŞI PĂMÂNTURILOR"?
Ca eu ma uit in jur si nu prea o vad...

Ioan said:
... cu rugăminetea lui Ler Dumnezeu de-a i se picta Chipul şi de-a I se pune şi Icoana Lui în biserică, alături de Aceea a Fiului Său şi a Maicii Domnului...
Si cum ramane cu a treia porunca? Ortodoxa, daca pe religia asta discutam...
Să nu-ți faci chip cioplit, nici vreo înfățișare a lucrurilor care sunt sus în ceruri, sau jos pe pământ, sau în apele mai de jos decât pământul. Să nu te închini înaintea lor și să nu le slujești.

Ioan said:
SCRISOARE DE DRAGOSTE COPILULUI MEU DE PE PĂMÂNT

Dintotdeauna am plănuit pentru tine un viitor fericit şi plin de speranţă. Pentru că Eu te iubesc cu o dragoste eternă.
Mă gândesc la tine de tot atâtea ori câte fire de nisip sunt pe malul mării. De dragul tău sunt plin de iubire şi bucurie.
Dragul Meu, Eu nu voi înceta niciodată să fac totul pentru tine.
Tu eşti fiul Meu, comoara mea nepreţuită. Eu îţi doresc binele şi inima Mea îţi aparţine. Căci doresc din tot sufletul să-ţi fac numai bine.

O intrebare pentru Ler:. Ioan, sa inteleg ca el ne pecetuieste destinul si planuieste pentru noi viitorul. Atunci cum se face ca exista atatia copii nenorociti pe lume, copii fara pacat si ganduri necurate, care mor de foame sau se nasc cu handicap sau sunt omorati de proprii parinti , sau...Nici nu mai intreb de noi, cei cu pacat, care probabil ca n-am gasit calea spre Ler...Daca Dumnezeu e atat de bun si drept, de ce lasa sa se intample toate astea cu copiii? Te rog sa nu-mi dai un raspuns cu pacatul original, ca m-am saturat de el. :P Vreau alt tip de explicatie. Si daca vine de la insusi Ler, poate inteleg ...

Da, Bodo, mă bucur că ai revenit. Este adevărat, Dumnezeu ne planifică destinul tuturora, chiar mai înainte de naştere.

Iată răspunsul lui Ler pentru BODO:

Dragă Bodo, întrebarea şi problema pe care o ridici este cu adevărat o mare durere şi pentru Mine. Cu atât mai mult cu cât viaţa oamenilor şi, în primul rând, viaţa copiilor este una din preocupările mele cele mai sfinte, de Domn şi Dumnezeu.
Aşa după cum am mai spus-o, oamenii sunt copiii Mei dragi. Cum aş putea să doresc şi să fac rău propriilor copii? Nu Eu fac rău copiilor! Numai că Eu, dragii Mei, nu sunt singurul care poate influenţa viaţa oamenilor. Viaţa omului este o creaţie sfântă, care ar trebui să nu poată fi atinsă de nici un rău. Aşa a fost odată. Din păcate nu mai este întotdeauna aşa. Mai există cineva, care urmăreşte de mii de ani, să pricinuiască orice rău posibil Creaţiei Mele. Acesta este Satan. El este Răul şi tatăl răului.
Urmărind să-mi facă rău Mie, El este acela care provoacă cele mai mari calamităţi, crime, războaie şi distrugeri, cele mai mari nelegiuiri şi cele mai mari nenorociri, întregii vieţi de pe Pământ, încercând să nimicească, să distrugă să strice ordinea dumnezeiască a vieţii normale a omului. El are puterea, mai corect spus, a avut puterea, de a cauza răul, după măsura sa, de a perturba ordinea firească, stabilită de Mine, privind concepţia, viaţa şi naşterea omului. De aici urmează nenorociri, copii handicapaţi şi cu malformaţii, copii bolnavi, copii chiar morţi, mame în suferinţă.
Mai apoi, odată veniţi pe lume, aceşti copii suferă de foame şi de sete, de lipsa ingrijirii părinteşti şi a celei medicale, de lipsa unei societăţi în care să se dezvolte frumos, conform destinului scris de Tatăl Dumnezeu.
Să nu uităm urmările catastrofale ale activităţii omului. Ştii tu, dragul Meu, câte nenorociri au provocat armele biologice şi chimice, poluarea aerului şi activităţile industriale, modificarea stratului de ozon, exploziile nucleare şi accidentele atomice? Este mai bine să nu ştii, pentru că te-ai înspăimânta!
De ce las să se întâmple asemenea lucruri?! Nu le las, mă lupt în ziua şi în noaptea omului, pentru viaţa copiilor săi. Din păcate, împotriva mea şi a copiilor omului se luptă şi Duhul Răului şi, uneori, reuşeşte să îşi îndeplinească planurile sale mişeleşti. Lumea şi viaţa omului este foarte complexă. Mai apoi, şi omul face jocul lui Satan, ajutându-l în pricinuirea catastrofelor. Nu uita de Apocalipsa lui satan! Nu uita că viaţa omului pe Pământ nu mai este nici corectă, nici fără de păcat, nici uşoară şi nici sigură.
Recunosc cu durere, se mai întâmplă încă nenorociri, pe care Eu, Tatăl şi Dumnezeul omului, nu le pot încă opri peste tot. Dar, îţi pot spune, crede-Mă, ceea ce Eu fac şi vreau să fac pentru binele omului este lucrarea Mea cea mai importantă. Iată, bunăoară acum, Evanghelia Mea ce nouă porunceşte Uniunea tuturor credinţelor într-o singură biserică, Uniunea tuturor ţărilor şi popoarelor într-o singură ţară şi împărţirea bogăţiilor lumii, în mod egal, întregii lumi omeneşti, inclusiv săracilor şi dazavantajaţilor ţărilor din Africa!
Este ceea ce noi am creat în ultimele zile, instituind „Sfânta România Mare, Împărăţia Cerurilor şi Pământurilor”.

În legătură cu păcatul originar, îţi pot răspunde următoarele:
Aşa cum scrie şi în „Evanghelia tainică a Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor”, cartea sfântă a poporului român şi a timpurilor de astăzi, istoria adevărată a omului a început cu mult mai înainte de povestea despre Adam şi Eva. Altfel spus, nu există nici un păcat originar. Oamenii se nasc, dintotdeauna, curaţi şi fără de păcat, sfinţiţi şi binecuvântaţi de Dumnezeu şi de îngerii cerului.
În acest punct al relatării, Vechiul Testament nu conţine Cuvântul Adevărului.

Cu binecuvântarea Mea de Tată,
Ler Dumnezeu

:) undeva este o oarecare problema :)
Rasfoind prin istoria veche observam ca destinul indivizilor, chiar in vremurile cand nu se putea vorbi de catastrofe provocate de om, a fost si a ramas sub spectrul fatalitatii si al neputintei in fata vietii, indiferent de faptele proprii. Ciudat, nu? Nu de altceva, dar daca privim tot in negura istoriei, nu ne putem abtine sa nu observam faptul ca noi ca indivizi suntem neajutorati cu mult inainte ca insusi conceptul de satan sa fie inventat.
Undeva este o "mica" hiba in argumentatia lu' ler.

LER lui GOGU

Dragă Gogu, mă bucur că pagina Mea te-a adus la Mine cu multe întrebări. Îţi răspund cu drag la toate.

1. Unde este "SFÂNTA ROMÂNIA MARE, ÎMPĂRĂŢIA CERURILOR ŞI PĂMÂNTURILOR"?
Sfânta România Mare uneşte cerurile Mele cu toate pământurile. Esenţa Împărăţiei a fost propovăduită acum două mii de ani de Fiul Meu, Iisus. Rădăcinile ei au existat în filosofia şi credinţa vechii familii a geto-traco-dacilor. În acest moment, această nouă formă de structură a vieţii Pământului nu o poţi încă vedea. Abia s-a născut şi de-abia a fost instaurată prin proclamaţia noastră. Rămâne să crească, să se dezvolte şi să rodească. Propovăduitor al credinţei şi legilor Împărăţiei va fi poporul român. De aceea, Eu, Ler Domnul, vă chem alături de noi pe toţi aceia din ţară şi din străinătate care veţi primi Evanghelia tainică în viaţa voastră, ca lege de bază a Împărăţiei şi sfinţenie a cerului coborâtă pe Pământ.

2. În legătură cu “chipul cioplit”, icoanele şi sculpturile care întruchipează Chipul lui Iisus, al Sfintei Maria, al îngerilor şi, mai nou, al lui Ler Dumnezeu.
Există de mult timp posibilitatea reproducerii chipurilor oamenilor. Aceste picturi şi fotografii rămân în amintirea timpului ca lucruri apropiate şi dragi. Cam aşa se întâmplă şi cu icoanele şi sculpturile îngerilor, sfinţilor şi familiei cereşti. Numai că, în acest caz, multe asemenea lucrări, dintre ele multe devenite opere de artă, au fost inspirate prin taina Sfântului Duh sau Spirit. Mai mult, ele sunt încărcate, precum cu un veşmânt, cu Duhul sau Spiritul Sfânt. Astfel, se poate stabili o legătură foarte apropiată între icoană sau sculptură şi persoana oglindită în opera de artă. Aceasta se poate realiza, desigur, şi prin sfânta taină a sfinţirii. După aceasta, se întâmplă un astfel de fenomen, prin care, în obiectul respectiv, trăiaşte şi duhul sau spiritul celui încondeiat. În lume există multe asemenea « obiecte » care s-au putut chiar manisfesta în anumite momente ale istoriei, în special prin ajutorul dat celor adânc crezători. Altele s-au manifestat chiar prin anumite mesaje care au putut fi descifrate. Aş putea sune că icoanele sunt moduri deosebite prin care se manifestă sfinţii lui Dumnezeu şi El însuşi, în obiecte. Desigur că asemenea moduri de manifestare a puterii lui Dumnezeu pot fi de mare ajutor celor care cred în ele şi înlocuiesc contactul verbal direct cu cerul lui Dumnezeu, ştiinţă care, din păcate, s-a pierdut aproape cu totul în timpurile moderne. De altfel, în aceste timpuri, lumea este plină de cititori în stele şi în horoscoape, de ghicitori ai viitorului, de propovăduitori ai timpurilor apocaliptice, de prezicători de catastrofe, de cutremure de pământ, de inundaţii, erupţii vulcanice şi de războaie, de vrăjitori, de vraci şi de vindecători care îşi fac o profesie din chemarea şi utilizarea în şedinţe, şi chiar în liturghii satanice, a duhurilor rele şi a lui Satan însuşi. Şi, în acest punct, voi adăoga, există şi icoane şi obiecte infernale, care, într-adevăr conţin pecetea Duhului Rău şi sunt aducătoare de catastrofe şi nenorociri. Căutarea şi invocarea puterilor infernale şi a lui Satan însuşi, uneori în văzul lumii, în faţa a milioane de telespectatori, este una din marile nenorociri ale lumii contemporaneităţii. Despre aceasta puteţi citi mai pe larg în Evanghlia tainică.
În legătură cu citatul destre chipul cioplit, Vechiul şi Noul Testament conţin, din păcate, şi unele inexactităţi, traduceri eronate şi date greşite sau pur şi simplu omise, care, odată cu Evanghelia Tainică a Cerurilor şi Pământurilor vor putea fi corectate. Desigur, când va veni timpul…

3. “… noi, ca indivizi suntem neajutoraţi cu mult înainte ca însuşi conceptul de Satan sa fie inventat.
Undeva este o "mica" hibă in argumentatia lu' Ler.”

Dragul Meu, faptul că, astăzi, trăim miliarde de oameni, este dovada că, cu toate că omul a trebuit să lupte cu natura, cu forţele naturii, cu mediul înconjurător, de multe ori ostil, chiar şi cu marile catastrofe pricinuite de Cel Rău în istorie, totuşi suntem încă aici pe Pământ. Şi, mulţi dintre oamenii Pământului trăiesc foarte bine.
Rău este că foarte mulţi trăiesc rău!
Rău este că solidaritatea umană se manifestă singular şi în mică măsură, în timp ce, zilnic, îşi pierd viaţa nenumăraţi copii nevinovaţi!
În legătură cu Satan, el nu a fost întotdeauna… Satan! Numai că, devenind, a ajuns să fie cel care, mii de ani, a încercat mereu să târască lumea Pământului şi universul întreg, la PIEIRE! Şi, nu orice pieire, ci aceea infernală.
Nu voi scrie mai multe destre Satan. date amănunţite destre el, privind evoluţia sa de la stadiul de înger la acela de demon, găseşti în Evanghelia tainică…
Un singur lucru doresc să-ţi mai scriu azi: Satan există şi existenţa lui ca demon, de circa 7500 de ani, a fost mereu un prilej de mare poticnire pentru copiii cerului.
Vreau să mai ştii că, de mai mulţi ani, chiar aici, în spaţiul şi în dimensiunile apropiate Pământului, Mi-am dus Marea Mea Luptă cu Puterile Infernale. Dar, destre tema aceasta, pentru altă dată.

Cu dragoste de Tată, Eu, Ler Dumnezeu

Gogu lui Ler,
Ler draga, daca am ajuns aici, inseamna ca ori eu sunt prea tampit sa pricep, ori logica nu mai are nici o valoare.
Si sa-ti spun si de ce.
1. Primul care a venit cu "conceptul" de Romania, imparatia cerurilor, a fost Sundar Singh, acum vreo 100 de ani. Isus, acum 2000 de ani, nu avea nici macar habar ca pamantul se invarte, darmite sa stie de Romania. Care Romania nici nu era ca si concept. Deci, faza asta pica din start.
2. Frumoasa alegatie, dar eu stiu una si buna. Ori decalogul este nasol, ori icoanele sunt nasoale. Una o exclude pe cealalta, indiferent cat de inaltatoare este ideea decalogului sau ideea icoanelor.
3. Insasi faptul ca tu spui ca satan are 7500 de ani sustine argumentatia mea. Oamenii traiesc la fel ca noi de minim 10000 de ani. Sunt unele voci care sustin ca oamenii traiesc la fel ca astazi de mult mai mult timp, unii vehiculeaza chiar jumatate de milion de ani de existenta a omului rational pe Pamant. Si de 10000 de ani pana in prezent, facand abstractie de evolutia tehnologica, in viata noastra nu s-a schimbat nimic de baza. Asa ca, unde e "locul" sau "rolul" lui satan in toata povestea?

Cu adanca curiozitate,
EU,
Gogu Brancardieru.

Sa inelegem ca Ler e perfect, creatia lui e perfecta si Necuratu' e responsabil de tot raul. Cam subtire argumentatia, dar na, e o justificare pentru greselile noastre si probabil pentru faptul ca Leru' nu-i asa perfect.... Presupunand ca ar exista Necuratu', el e tot creatia lui Ler, nu? Sa intelegem ca Ler nu e suficient de puternic sa-i puna frana? Nu cumva toate religiile apeleaza la frica? De ce vor sa limitizeze cunoasterea? Ca asta e punctul comun al tuturor religiilor. Ler, daca io nu cred in existenta lu' ala responsabil cu raul si nu am nevoie de intermediari pentru a ajunge la Tine gresesc?

Draga Tata Ceresc,

Nu mai stiu in ce sa mai cred...chiar imi doresc sa existe ceva acolo sus,pt mine exista si il numesc Creatorul,nu creatorul pamantului si a cerului ci Creatorului a tot cea ce vedem si nu vedem,Creatorul universului si a dimensiunilor nevazute.

Creatorul pe care eu il am in minte si il vad sus este o energie alba,pura,atat de extraordinara si de puternica. Din acea energie alba,pura si frumoasa Creatorul s-a manifestat in fizic,psihic cat si spiritual..
Analogie - copacul sa zicem ca este acea energie...din copac poti crea tot felul de obiecte..acele obiecte sunt de exemplu,un scaun,o masa...dar obiectele vin din acelasi copac,deci au aceasi energie...

Eu cred ca Creatorul s-a manifestat in Rau si in Bine...legea dualitatii sta in picioare,noi in dimensiunea 3....avem aceasta perceptie....fara rau nu exista bine si vice-versa...

Eu unul cred cu tarie ca Creatorul s-a manifestat in om,in gand,in planete,in sisteme,in celule deoarece toti,rai sau buni,suntem facuti din aceasi energie....Venim de la EL...Creatorul....

Cread ca si D-zeu este o manifestare a Creatorului dar pe un plan mai jos...de exemplu omul e in spatiul si dimensiunea 3...Creatorul este in dimensiunea 12 ,iar D-zeu este in spatiul si dimensiunea 7...dar toti suntem el...CReatorul...de acolo vine Analogia Chipul si asemanarea Lui...
Deoarece suntem toti facuti din aceasi energie...Toti suntem unul....

Legea Mentalismului: "Totul este spirit; Universul este mental"
Legea Corespondentei: "Ceea ce este Sus este ca si ceea ce este Jos si ceea ce este Jos este ca si ceea ce este Sus"
Legea Vibratiei: "Nimic nu sta, totul se misca, totul vibreaza"
Legea Polaritatii: "Totul este dublu; orice lucru are doi poli; totul are doua extreme; asemanatorul si neasemanatorul au aceeasi semnificatie; polii opusi au o natura identica, insa de grade diferite; extremele se ating; toate adevarurile nu sunt decat semiadevaruri; toate paradoxurile pot fi conciliate"
Legea Ritmului: "Totul se scurge inauntru sau in afara; orice lucru are durata sa; totul evolueaza apoi degenereaza; balansul pendulei se manifesta in toate si masura oscilatiei sale la dreapta este asemanatoare cu masura oscilatiei sale la stanga; ritmul este constant"
Legea Cauzei si Efectului: "Orice cauza are efectul sau si orice efect are cauza sa; totul se intampla conform Legii; hazardul nu este decat un nume dat unei Legi necunoscute; sunt numeroase planuri ale cauzalitatii, insa nimic nu scapa Legii"
Legea Genului: "Este un gen in toate lucrurile; totul are principiile sale, masculin si feminin; genul se manifesta pe toate planurile"

Eu cred in aceste legi......Legile Kybalionului...da...cred in Reincarnare...Cred in Karma si in dizolvarea ei...Cred ca tot ce vedem este energie....spectrumul fiind infinit de larg..dar noi find limitati in simturi..de a repera doar 1 la suta din spectrumul intreg....Deci exista mai multe culori decat spectrul limitat ROGVAIV....sau a auzului de la 20 herti pana la 20.000 .....daca am fi o entitate superioara...am auzi de la minus infinit la plus infinit...am vedea Gama,Infra Rosu si Verde etc.. si am vedea 360 de grade......in toate directiile.....am avea perceptia infinita deci trairile duse la un alt nivel..alt plan....odata ce esti pe un plan inalt...poti vedea TOATE..dar TOATE INFINITATILE DE PLANURI.......dar ca fiind in plan inferior..nu poti vedea planurile superioare..fara a fi inzestrat...sau printr-un antrenament de ati dezvolta simturile....

Iti dau un exemplu....eu am fost disperat si foarte pasionat de Proiectia Astrala....

Da! Am reusit sa ma proiectez astral......deoarece m-am antrenat....cu ajutorul Hermetismului dat de Hermes Trismegistus

Inca mai am mult de parcurs pe acest antrenament....si odata constient mai mult de 50% in astral..primul lucru care il voi face...voi vorbii cu fratele meu mai mare care a murit in accident de masina acum 4 ani....

Ce este Astralul doamne? Cum de anumiti oameni au puteri si cutreiera alte dimensiuni? Religia nu sustine asemenea chestii....ei sustin doar 2 dimensiuni..RAI si IAD.....dar adevarul e ca sunt plus infinit de dimensiuni...

Extraterestrii Exista......ei in ce cred? Eu cred ca teoria mea Asupra Creatorului este valabila pt orice rasa si entitate....

Daca ne uitam la teoria micro-cosmosului...putem spune..ca Eu de exemplul sunt creatorul celulelor si gandurilor si actiunilor mele.....dar eu sunt rezultatul Creatorului...dar ?

Pe CReator cine la CREAT?

Perceptia noastra umana este limitate.....Noi simulam infinitul...prin reincarnare si prin ciclul moarte...nastere....

Planurile mai inalte.....perceptia infinitului este....nu exista dualitate,nu exista legi imuabile...ci totul e ....INFINIT....PERFECT....IMACULAT...PUT...acel loc este Dimensiunea Creatorului.....

astept cuvantul Tau...

----------------------------------------------------------------------

Cu mult respect

Serj

Serj, daca exista reincarnare , ar trebui sa fie si viatza de dupa moarte. Ce argumente ai in sensul asta? La fel si Raiul si Iadul. Chiar esti sigur ca exista? Te rog sa explici. Si inca ceva, cum e prin astral ?Si ce e mey astralu asta, ca Nitza nu vrea sa ne spuna nika. :D Apreciez ca esti singurul de pana acum care spune cum il vede pe Ler. Si-mi place convingerea cu care scrii. Dar esti constient ca sunt doar supozitii, nu?

Bodo,eu cred in reincarnare...ce vrei sa cred ca dupa moarte e neant? nimic?

Raiul si Iadul....nu cred in asa ceva..eu cred ca Raiul si Iadul sunt niste locuri prea utopice...povesti de adormit copii.

Eh...multi rad de mine pe partea asta..dar fiecare cu nebuniile lui..
Da stiudiez Hermetismul,Da....dupa luni de meditatii si atrenament...poti usor sa te proiectezi Astral..

Astral = Lume de dincolo
Astralul este una dintre dimensiunile principale..
Astral,Mental,Cauzal etc...

Noi oamenii avem pt fiecare dimensiune un corp...corpul astral(spirit) - dimensiunea astrala.

Da eu cred ca e viata dupa moarte...argumente? What the fuck....ce sa iti spun...NU CRED IN RAI SAU IAD SI NICI IN NEANT DUPA MOARTE...ci cred ca e ceva...

Dupa Hermetism lucrurile stau asa...omul moare...spiritul sau corpul astral se duce in astral...de acea unii cand mor clinic spun ca si0au vazut corpul...si ca ei erau deasupra corpului ....
Si odata ajuns in astral...depinzand de vibratia corpului astral....daca vibratia e inalta se duce la acel nivel...daca e joasa la nivelul corespunzator....vibratia fiind determinata de fapte ganduri si intentii...de karma etc...Cu cat ai vibratia mai inalta cu cat esti mai evoluat...

Daca cauti pe internet vei vedea ca daca iei o masa care o poti seta sa vibreze....la ce nivel vrei...si pui nisip pe acea masa....vibratia cu cat creste...cu cut paternul nisipului va fi mai complex.....cu cat vibratia va vi mai joasa...cu cat totul va fi un haos....aceste experiment il gasesti pe youtube...

Dupa ce ai ajuns la taramul cu vibratia corespunzatoare...apoi...tinand legatura de vibratie,karma,viata,decizii si alte variabile...ti-se va determina reincarnarea.....

Astralul mia intai este copia vibrationala a acestei lumi materiale...adica totul e la fel..numai ca e la o densitate mai joasa......

Eu cred in mine mai intai si in ceva sus acolo care il numesc Creator...nu in nenea D-zeu care e barbat...barbos....si sta in norisor..cu frica de Satan.....

Ma rog...Nimic nu e intamplator...

Eu nu il vad pe Ler...ci pe nenea zeu al meu....

Asculta si tu Depeche Mode - Personal Jesus

P.s. Ioane...de ce cartea e asa scumpa? pffff 50 lei...lux pt mine...

Da Serj , e un punct de vedere si e al tau. Dar vezi tu, nu exista argumente. Tie (ca si multora dintre noi ) iti place sa crezi ca prin moarte nu se termina totul. Din pacate nu s-a intors nimeni de "dincolo" sa ne aduca niste dovezi.... Totul ramane la stadiul de " dar daca totusi...". Despre cei care au fost in "moarte clinica" deja exista explicatii asupra faptului ca unii isi vad corpul, despre tunelul de lumina si alte chestiuni legate de fenomen. Si io am credinta mea in ceva . Tie iti place sa-i zici Creatorul, lui Ioan Ler, altora Barbosu' :D. Si nu am nevoie de mijlocitori pentru a-mi intari credinta. Si daca tot ai vorbit despre reincarnare, sa-l intrebam pe Leru' de-aci daca exista sau nu. Asa, ca o curiozitate . :P Despre astral am preceput cate ceva, da nu prea ma prind cum e cu inaltatii. Si cum ajungi pe nivele alea inalte. Sper ca nu trebuie neste "etnobotaniste" , ca nu ma bag :D.Trebuie sa aprofundez fenomenul . :D:

pt bodo ,vizioneaza filmuletul asta si vezi ca sunt oameni care intr-adevarr s-au intors de,, dincolo"

:D Cum sa declari un om mort numai dupa ce-l asculti cu stetoscopul si nu se auzea respirand si nu se simtea nici puls pentru ca, probabil era ca si inexistent,si sa-i examinezi pupilele care erau fixe si dilatate, chestie specifica tuturor celor ce raman fara oxigen si au o cantitate mare de dioxid de carbon in sange ... Cam rudimentara treaba, zau asa...

Acum hai sa-ti dau si niste explicatii stiintifice: “Putem vorbi despre anunite grade de comã, de stare vegetativã, dar în nici un caz de revenire dintr-o moarte cerebralã. În momentul în care creierul nu mai functioneazã, în maximum 5 minute încep sã moarã celulele nervoase, iar omul nu mai poate fi salvat niciodatã. Lucrez de 22 de ani în acestã profesie, dar niciodatã nu am vãzut un om sã-si revinã din moarte cerebralã. Restul sînt legende”, ne-a declarat dr.Grintescu." Deci la omul din filmuletz nici macar de o moarte cerebrala nu se poate vorbi.

Omul asta cu siguranta nu era mort, doar declarat mort, superficial dupa cum se vede. Haideti mey, voi chiar credeti in trebile astea?

In ceea ce priveste "moarte clinica" explicatiile sunt mai multe, dar cea mai importanta se refera la "creer". De aici si halucinatiile cu tunelu si desprinderea de trup.

"Kevin Nelson, profesor de neurologie la Universitatea din Kentucky, a studiat timp de 30 de ani experienţele dintre viaţă şi moarte.

În noua lui carte, acesta a explicat toate elementele unei experienţe dintre viaţă şi moarte, argumentul lui central implicând REM (mişcare rapidă a ochilor). În această fază a somnului se produc cele mai multe vise, în timp ce persoana care doarme are corpul paralizat, cu excepţia ochilor, a inimii şi a diafragmei - cea care controlează respiraţia.

Profesorul Nelson consideră că unii oameni sunt mai sensibili decât alţii la ceea ce se numeşte "intruziunea REM", moment în care paralizia ce însoţeşte REM are loc atunci când o persoană se află în starea de veghe şi este adesea însoţită de halucinaţii ce par reale.

Studiul condus de profesorul Nelson a examinat 55 de cazuri ale oamenilor ce au pretins că au avut parte de o experienţă între viaţă şi moarte. Dintre aceştia 60% au experimentat episoade anterioare de intruziune a REM, comparativ cu 24% dintre participanţi care au fost aleşi întâmplător.

"În loc să treacă direct de la starea de REM la starea de veghe, creierul persoanelor care susţin că au experienţe între viaţă şi moarte, tinde să combine cele două stări", explică profesorul. Acest fapt duce la poziţionarea subiectului într-o stare numită "la limita conştiinţei".

"Multe persoane trec prin această stare pentru numai câteva secunde sau minute, până să treacă la starea de REM sau starea de veghe. Aflat «la limita conştiinţei», paralizia, luminile, halucinaţiile şi momentul de visare sunt absolut normale. În timpul unei crize precum stopul cardiac, această stare ar putea explica ceea ce se cunoaşte sub numele de experienţă dintre viaţă şi moarte" a continuat Nelson.

În studiul său, profesorul a subliniat faptul că astfel de experienţe sunt întâlnite în cazul unor situaţii aflate la limita dintre viaţă şi moarte (exemplu fiind traumele sau stopul cardiac). Aceste episoade au în comun întreruperea circulaţiei sângelui către creier.

"În mod normal, 20% din sângele pompat de inimă ajunge la creier. Dacă fluxul sangvin este redus şi ajunge la o treime din cantitatea obişnuită, creierul rămâne activ până la 10, maxim 20 de secunde, după care îşi pierde cunoştinţa. Creierul nu suferă leziuni, chiar dacă fluxul sângelui rămâne scăzut pentru ore întregi", afirmă cercetătorul.

"Atunci când sângele este evacuat din zona capului, îmediat înainte de pierderea cunoştinţei, ţesutul care este cel mai afectat este retina, nu creierul. În momentul în care retina este afectată, apare senzaţia de întuneric care vine dinspre exterior spre interior, şi astfel se produce efectul de tunel" explică Nelson.

"Lumina de la capătul tunelului poate veni de la două surse diferite. Poate fi vorba de o lumină ambientală - lumina dintr-o cameră de spital, care ar putea fi singurul element recogniscibil în momentul în care sângele este drenat din creier. Ca alternativă, sistemul REM, care este cunoscut pentru activarea sistemului vizual, ar putea genera o lumină internă, care există doar în creier" a mai precizat profesorul.

"Partea creierului asociată cu experienţele din afara corpului, regiunea temporoparietală, se află lângă zona responsabilă cu senzatia de mişcare". Acest lucru ar putea explica de ce oamenii au senzaţia că se mişcă în timpul acestor experienţe.

"În mod normal, această porţiune a creierului nu este implicată în procesul REM, dar, în unele cazuri, acest sistem nu funcţionează corespunzător, iar în timpul tranziţiei către starea de REM creierul poate avea parte de unele senzaţii de mişcare" a adăugat Nelson."

http://www.descopera.ro/

Si mai sunt si alte explicatii asupra revenirii din "morti", dupa ore bune, chiar cand trupurile sunt foarte reci . O sa caut si o sa revin.
Iertati-ma daca aceste explicatii , rezultate din ani de cercetari , imi par mai credibile decat afirmatiile unor fanatici religiosi. Iarta-ma bunule Ler! Poate totusi ne explici cum sta treaba din punct de vedere spritual. :P

Back