• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

CONVORBIRI CU DUMNEZEU

Ioan eu stiu ca numele lui Dumnezeu este JHVH SAU YHWH litere ebraice care corespund in multe limbi,si inseamna (El face sa devina).In biblia Cornilescu nereviziuita,numele divin apare la notele de subsol de la Geneza 22:14 si Exodul 17:15. Biblia Sinodala:in facerea(geneza22;14 si in iesirea (exodul)17:15.In Santa scriptura1874:numele divin este redat peste tot in scripturile ebraice sub forma de ,,Iehova""In biblia ortodoxa,numele divin apare in facerea 22:14 si in iesirea 33:19,34:5-6sub forma de Iahve ,iar traducera lumii noi foloseste numele divin de 7210 ori,in scripturile ebraice si in cele grecesti crestine.DECI inclin sa cred ca nu este numele Satanei ...

Al dreaq goagale asta...
Si ale dreaq site-urile cu martorii lui iehova...

Auzi mey manule, da' in biblia de la bucuresti, ce apare uai?

Numele lui Dumnezeu
în Vechiul Testament

de Tiberiu Emeric Pop

http://www.theophilos.3x.ro/Bibliot... lui Dumnezeu in Vechiul Testament/index.html

Cuprins:

1. Introducere

2. Numele lui Dumnezeu
A. Elohim - Dumnezeu
B. Yahweh - Eu sunt, Eu sunt Cel ce sunt
C. El Elyon - Dumnezeul Preaînalt
D. Adonai - Domnul şi Stăpânul
E. El Roi - Dumnezeul care vede
F. El Shaddai - Dumnezeul cel Atotputernic
G. El Olam - Dumnezeul Etern
H. Yahweh Iireh - Domnul va purta de grijă
I. Yahweh Rafa - Domnul care te vindecă
J. Yahweh Nissi - Domnul este Steagul meu
K. Yahweh Mekodishem - Domnul care vă sfinţeşte
L. El Qanna - Dumnezeul gelos
M. Yahweh Shalom - Domnul păcii
N. Yahweh Sabaoth - Domnul oştirilor
O. Yahweh Raah - Domnul este Păstorul meu
P. Kedosh Israel - Sfântul lui Israel
Q. El Gibbor - Dumnezeul cel Puternic
R. El Khai - Dumnezeul cel Viu
S. Yahweh Tsidkenu - Domnul neprihănirea noastră
T. Yahweh Shama - Domnul este aici
U. Attiq yomin - Cel îmbătrânit de zile
V. El Elim - Dumnezeul dumnezeilor

3. Încheiere

LA URMA URMEI.....ce importanta are numele pt credinciosi?
Cum incepe Rugaciunea domnesca pe care Domnul Iisus Hristos a incredintat-o ucenicilor Sai ca pilda de rugaciune?
"Tatal nostru, Care esti in ceruri.....

ANUK,
Aşa începe, într-adevăr, Tatăl nostru dar se continuă cu: SFINŢEASCĂ-SE NUMELE TĂU...
C-a-r-e N-u-m-e? Cel despre care revelaţia din Evanghelia tainică ne zice că este numele lui Satan... Doar NIMENI nu a vorbit cu Dumnezeu despre Nume. Moise a primit un raspuns de-a dreptul ciudat: EU SUNT CEL CE SUNT..., fără confirmare că ar fi un Nume.
Şi dacă este aşa, în Vechiul Testament apar doi Dumnezeu: unul bun şi unul răzbunător. Este Iisus Hristos răzbunător??? De aceea a murit El pe cruce , să se răzbune?
Deci, acel Dumnezeu răzbunător, nu este altul decât SATAN! Pentru că evreii se rugau la amândoi...
Numai că, evreii, care au apărut în istorie mult mai târziu decât TRACO-DACII-ROMÂNII, nu puteau să primească ADEVĂRATUL NUME al lui Dumnezeu. ACESTA a fost dat doar spre cunoaştere PRIMULUI POPOR AL LUMII! şi, acest popor nu poate fi, nicidecum, Israelul!
Anuk, te rog şi pe tine, acelaşi lucru ca şi pe Gogu: fă-mi cinstea şi citeşte Evanghelia tainică... Altfel ne este foarte greu să comunicăm.
Salutări dragi!

MANUELA
Desigur, eşti liberă să crezi mot-a-mot cuvintele Vechiului Testament. Pune-ţi, totuşi, întrebarea: şi dacă, rugându-mă lui Yahwe, mă rog în adevăr lui Satan, după cum spune Evanghelia tainică..., ce se întâmplă??? Nu uita, şi Evanghelia tainică este o REVELAŢIE!
Iată, aici se vede cât de mare viclean este Satan! Auzi, să se dea drept Dumnezeu???!!! Iar noi să ne rugăm LUI???!!!

EMEREM
Desigur, atunci când este vorba despre revelaţii contrare, este greu de ales...
Iată ce pot să-ţi spun despre Satan şi Ler Dumnezeu:
Satan a fost, sub numele de Yohwe, cel mai important înger al lui Ler. În timpul războiului dintre îngerii căzuţi şi Ler, Yohwe se va transforma în Satan, adică, se va autotransforma într-un demon, va utiliza Cuvântul lui Dumnezeu, pe care îl ştia şi el folosi, şi va ajunge puternic aproape cât şi Ler. Va încerca nu numai să-l învingă pe Ler, ci să-l chiar distrugă, folosind arme de-o putere cu totul infernală! Totuşi, în urmă cu circa 5500 de ani, Ler îl va învinge pe Satan şi pe îngerii căzuţi!
Apropo, Satan va mai încerca încă odată, acum 2000 de ani, să-L omoare şi pe Iisus Hristos, căci adevăratul vinovat de omorârea lui iisus a fost SATAN!
Deci, Emerem dragă, între Ler Dumnezeu şi Satan nu mai poate fi decât un război pe aşa -zisa viaţă şi moarte... Însă, şi asta trebuie să o ştii, nici Dumnezeu nu îl poate distruge pe Satan căci el este nemuritor. Iar o dovadă de cât de periculos poate fi Satan, chiar dacă este prins, este Appocalipsa lui Ioan, care conţine în fapt, de 1700 de ani, integrat în ea, şi cuvântul infernal al lui Satan.
Dacă Biserica este vinovată de unele lucruri?
Înclin să cred că da. Căci, Biserica este astăzi o mare firmă de câştiguri, inclusiv cea ortodoxă, de strălucire şi avuţie. De altfel, oamenii bisericii au distrus cu miile, vechile scrieri sfinte, printre care şi cele despre adevăratul Nume al lui Dumnezeu, LER. Cu asta, omul nu-L mai poate striga pe Dumnezeu, căci, pur şi simplu, nu-i mai cunoaşte NUMELE! Interesant, adică, infernal, nu???
Desigur, ceea ce s-a întâmplat în Evul mediu cu biserica catolică, toate crimele şi urgiile săvârşite de ea, este o daovadă că biserica catolică a încetat de mult să mai fie sfântă!

Ioan,atunci inseamna ca vorbim de 2 Dumnezei.Dumnezeu atotputernicul nu il poate anihila pe Satan?!

Ioan,
Confesiunile religioase crestine sunt niste autostrazi cu tot felul de indicatoare si popasuri pentru marea majoritate a crestinilor, insa eu de multi ani caut sa-mi fac propria-mi carare/poteca spre EL si atunci vom vorbi fata in fata!

OLD,
de mulţi ani cauţi ceea ce este lângă tine! Dumnezeu, în formele Sale de Sfântă PĂTRIME (Tatăl, Fiul, Sf. Duh şi Sf. Maria) este foarte aproape de tine. Cred că poţi avea îndrăzneala, precum şi eu am avut-o, SĂ VORBEŞTI PERSONAL CU EL. M-aş bucura să aflu că, chiar acuma, încerci să vorbeşti cu El! Poteca de care spui, în direcţia lui Dumnezeu, ESTE GATA FĂCUTĂ. Poţi deja să păşeşti pe ea... Ar fi mare păcat să mai aştepţi!
Cât despre a fi în faţă cu Dumnezeu, şi aceasta îţi este astăzi posibil, căci Dumnezeu ESTE ÎN ACEST TIMP, FIZIC, PE PĂMÂNT!
DEci, drum bun cu... DUMNEZEU!

"...căci Dumnezeu ESTE ÎN ACEST TIMP, FIZIC, PE PĂMÂNT!" "...drum bun cu .... Dumnezeu"

Cum ai ajuns la aceasta concluzie ?

Emerem,
nu, dragă, vorbim doar despre ACEL UNUL, UNICUL DUMNEZEU, căci există doar UN DUMNEZEU, LER. Şi, precum El a creat TOTUL, cândva, tot El l-a creat şi pe Satan, numai că l-a creat ca înger (el era pe atunci Yohwe), iar ca mare înger i-a dat nemurirea şi puteri dumnezeieşti. Satan a fost CEL MAI PUTERNIC ÎNGER AL CERULUI.
Cât despre anihilarea lui Satan, aceasta este posibilă şi, chiar în acest moment, SATAN ESTE din nou prizonierul lui Ler, numai că, LUCRĂRIE lui Satan sunt atât de mari, vechi de peste două mii de ani şi infernal de distrugătoare, încât mintea normală a omului nu le poate înţelege.
Satan este în acest moment încă puternic, prin germenii satanici semănaţi de de 5500 de ani pe pământ, mai ales în sufletul oamenilor, în natura lor şi în aceea a astrului Pământ. Dar, nu numai Pământul suferă aceste distrugeri masive, ci întreg universul.
Pot afirma, Satan a fost foarte aproape să distrugă însăşi Porţile Cerului!
Slavă Domnului, în Marele Război care a avut loc, în chiar zilele generaţiei noastre, Satan a fost înfrânt şi, repet, făcut, din nou prizonier. Numai că puterea lui nu a fost complet înfrântă, pentru că SATANISMUL, DEMONISMUL a cuprins o mare mulţime de oameni şi stăpâneşte ÎNCĂ, PĂMÂNTUL!
Satan are urmaşi pe Pământ şi adepţi cu milioanele. ASTA ÎI MĂREŞTE LUI SATAN PUTEREA INFERNALĂ!
Dacă există antidot la puterea demonică?
Da, există: RUGĂCIUNEA OAMENILOR, dacă se poate COLECTIVĂ, COMUNĂ.
OMUL POATE SĂ SE ELIBEREZE DE SATAN ŞI SĂ ÎNTĂREASCĂ PUTEREA LUI DUMNEZEU, ÎNSĂ DOAR PRIN CREDINŢĂ ADEVĂRATĂ! Şi cum îţi spuneam, prin RUGĂCIUNE.
Iată o asemenea rugăciune:

RUGĂCIUNE PENTRU OPRIREA APOCALIPSEI
Doamne Dumnezeule, părinte al cerurilor nesfârşite, Tată Iubitor şi Creator al Lumii, îngăduie să îngenunchem la picioarele Crucii Sfinte a Fiului Tău Iisus şi, în Numele Lui, să-Ţi aducem rugăciunea noastră smerită şi curată, din adâncul sufletelor şi inimilor noastre temătoare de ziua de astăzi şi de venirea zilei de mâine.
Doamne Dumnezeule, din Apocalipsa Sfintei Scripturi, am înţeles dualitatea acestui cuvânt. Ştim că Tu eşti Dumnezeul iubirii şi că, din dragoste pentru noi, oamenii, copiii Tăi adevăraţi, NU TU eşti răzbunătorul şi aruncătorul pedepselor, calamităţilor, catastrofelor şi a morţii, asupra oamenilor şi Pământului. Am înţeles că domnul răzbunării este însuşi Satan, Răul cel Mare şi că tremurul nostru în faţa Apocalipsei, lui i se datoreşte. Te rugăm, Doamne, ne iartă neştiinţa şi întârzierea aflării acestei taine înfiorătoare. Numai că noi, cu limitele noastre omeneşti, nu ne putem ridica la nivelul de sfinţenie şi de înţelegere a marilor Tale taine. Te rugăm să ne ierţi că noi, oameni muritori, limitaţi şi păcătoşi, îndrăznim să ridicăm ochii la Tine şi să-ţi adresăm Ţie aceste rugăciuni.
Ştim că la Tine este tot Adevărul, că Tu eşti Calea, Iubirea şi Viaţa, Împreună cu Fiul Tău Iisus Hristos, cu Maica Domnului şi cu Duhul Sfânt. Ţie ne închinăm, Doamne, şi Ţie îţi este adresată această rugăciune de salvare a omenirii din Marele Rău al extinderii Apocalipsei. Dacă greşim, te rugăm ne iartă şi, orice am zice şi am face noi, să se facă VOIA TA!
Doamne, Stăpâne al Universului etern, te rugăm opreşte Apocalipsa şi urmările distrugătoare ale acţiunii sale desfăşurate de-a lungul timpului!
Doamne, ajută Pământului şi omenirii sale să iasă din umbra morţii semănată de puterile, de duhurile, de demonii şi de îngerii infernului satanic, şi aruncată asupra Creaţiei Tale prin cuvântul Apocalipsei.
Doamne, te rugăm opreşte Cuvântul rău poruncitor, otrăvitor şi atât de dăunător conţinut în Apocalipsă!
Opreşte, Doamne, lucrările Răului cel Mare, întoarce, opreşte, nimiceşte, dizolvă şi spulberă planurile diabolice şi germenii blestemelor ascunse în cuvântul profetic!
Doamne, părinte al nostru şi al veşniciei, trimite puterile cereşti şi cetele neînfricate ale îngerilor, spre tămăduirea răului şi necazurilor, ale rănilor şi bolilor cauzate de Satan Pământului şi copiilor Tăi!
Doamne, te rugăm porunceşte, odată cu oprirea Apocalipsei, şi refacerea naturii şi faunei Pământului, căzut în nenorocire, împreună cu oamenii săi, în moarte şi în mare şi infernală lucrare satanică!
Fă Doamne, ca rugăciunile noastre să se întărească prin Cuvântul Tău şi să devină sabie nimicitoare aruncată asupra cuvântului, lucrărilor, puterilor, duhurilor, demonilor şi îngerilor Apocalipsei infernale! Adună, Doamne, cuvintele noastre Cuvântului Tău şi nimiceşte tot Răul care pregăteşte distrugerea omenirii şi rănirea Pământului!
Doamne, Dumnezeule Mare şi Părinte a toată făptura, întoarce Apocalipsa, dezactivează cuvintele ei pricinuitoare de rău şi lasă-le active doar pe cele sfinte, izvorâtoare din Iubirea Ta şi frumos-clăditoare ale sfinţeniei Cuvântului Tău! Şi dă-ne nouă tărie, ştiinţă, putere, pricepere, lumină a minţii şi cunoaştere ca, împreună cu Tine, cu Fiul Tău, Iisus Hristos, cu Maica Sfântă şi cu Duhul Sfânt, cu puterile, cu îngerii şi cu lumina Cuvântului Tău, să alungăm tot necazul şi toate rămăşiţele Răului cel Mare şi ale activităţilor sale infernale de pe faţa Pământului, întru Numele Tău Cel Sfânt!
Şi aşterne, Doamne, peste tot Pământul, Sfânta Împărăţie a Cerurilor şi Pământurilor, Sfânta Grădină a Maicii Domnului, spre binecuvântarea Numelui Tău.
Căci a Ta este Împărăţia, slava, gloria, puterea, mărirea, bunătatea şi iubirea, acum şi pururea şi în vecii vecilor! Amin!

GOGU,
Nu, dragul meu, Dumnezeu este, totuşi, atotputernic, depinde doar cum iei acest cuvânt.
Iată, un alt exemplu: După Omorul Fiului lui Dumnezeu prin crucificare, acum două mii de ani, s-a întâmplat ceva deosebit. Iisus Hristos a înviat din morţi. Totuşi, deşi aceasta a fost o victorie asupra lui Satan, acesta nu a căzut. Mai mult, au urmat alţi 2000 de ani în care stăpânul lumii a rămas, totuşi, Satan. Unii vor spune că aceasta a fost vrerea lui Dumnezeu. Iată, eu îi voi contrazice. Dumnezeu a avut nevoie de acest timp pentru a se întări şi a-l putea mai apoi înfrânge pe Satan, ceea ce s-a şi întâmplat în timpul vieţii noastre!
Adică, chiar şi Dumnezeu a avut nevoie de TIMP! dar, după acest timp, a reuşit!

Deci, e clar, dumnezeu nu este atotputernic.
Pentru ca daca ar fi, si ar vrea, intr-o clipita si tot raul ar disparea.

Da, ai şi nu ai dreptate.
Dacă Dumnezeu ar distruge Răul din lume, sau mai bine zis Răul din oameni, căci Răul locuieşte în primul rând în oameni, acesta ar distruge odată cu el şi viaţa a milioane de oameni. Eu înţeleg că Dumnezeu nu vrea răul oamenilor. Nu doreşte să elimine "într-o clipită" Răul, omorând o parte din omenire. Aceasta ar cauza o foarte mare suferinţă celor necrezători în El. Şi aceştia sunt mulţi. Puterile infernale stăpânesc prea în mare măsură sufletele şi faptele multor oameni. Prea mulţi întăresc puterea infernală prin credinţa lor în Rău sau prin robia păcatului, prin care aceştia s-au dat Răului. De aceea, în loc să distrugă Oamenii împreună cu Răul din ei, Dumnezeu a dat acestora o perioadă de îndreptare, lungă de 38 de ani. Doar atât, după ştiinţa mea şi a "Evangheliei tainice". După această perioadă, Răul va fi cu totul înlăturat. Cum? Numai Domnul ştie. Cam puţin timp, ce-i drept, pentru o aşa de mare schimbare, nu? Şi, totuşi, aşa vorbeşte însuşi Dumnezeu. El ştie timpurile şi cunoaşte mai bine faptele oamenilor.
Ai putea avea dreptate că Dumnezeu nu este atotputernic, este atunci când ai întreba: De ce nu distruge Dumnezeu doar Răul din oameni, fără să distrugă şi substanţa umană?
La această întrebare, nu pot răspunde, decât aşa cum am răspuns mai sus.
Cred, totuşi, că pentru noi, oamenii, este mai important să mergem cu El, chiar dacă noi nu ştim sau nu pricepem totul.
S-ar putea ca IUBIREA faţă de oameni să fie aceea care îL determină pe Dumnezeu să mai întindă încă o mână salvatoare omenirii Pământului, de a ne mai da nouă o şansă de salvare, nouă şi tuturor celor care am trăit sau trăim în mare păcat!

De asemenea, judecând atitudinea lui Dumnezeu faţă de Satan, precum şi faptul că Domnul a avut nevoie de 2000 de ani ca să-l poată captura din nou pe Domnul infernului, în această postură, şi puterea lui Dumnezeu a trebuit să mai aştepte.
Atât ştiu eu, GOGULE, nu vreau să scriu doar cuvinte goale şi fără sens. Nu vreau nici să greşesc. Cunoşti sursa informaţiilor mele. De aceea, caut să scriu doar despre elementele şi conţinutul pentru care am primit un răspuns prin Convorbirile mele cu Dumnezeu.
Altfel spus, mă bucur şi te felicit pentru marile întrebări şi teme pe care le-ai lansat în legătură cu Dumnezeu cel adevărat.

TRĂIM ZILELE DE pe URMĂ
Fraţilor şi surorilor! Trăim un timp al marilor minuni şi prefaceri dumnezeieşti. Descoperirile tehnice, ştiinţifice, istorice, biologice, arheologice, cosmologice şi teologice ale ultimilor ani, realizate din inspiraţia şi cu ajutorul Marelui Dumnezeu, au înlăturat toate barierele şi graniţele gândului şi ale imaginaţiei, aducând pe faţa planetei adevărate minuni ale geniului uman inspirat de divinitate. Pe de altă parte, despărţind pe om de Dumnezeu, geniul satanic, aflat de 2000 de ani mereu în ofensivă, prin multitudinea amăgirilor, ispitelor şi a lucrărilor infernale a pus stăpânire pe sufletul oamenilor şi pe acela al Pământului. Puţini sunt aceia care au reuşit să li se opună şi să se salveze în Iisus Hristos. Marile minuni săvârşite de Dumnezeu sunt copleşite de otrava diabolică, generatoare de ură, de distrugere, de crimă şi de moarte infernală.
În această conjunctură ameninţătoare, Cuvântul lui Dumnezeu şi corul creştinilor cei adevăraţi se aude din ce în ce mai încet, ecranat de puterile Răului şi de lumea păcatului. Mai rău este că suferinţei omului i se adaugă şi aceea a Pământului, căci şi existenţa acestuia se apropie de o stare-limită.
Aceasta este lumea în care trăim şi nu este bună.
Despre aceste timpuri rele ştia, desigur şi Creatorul Universului. De aceea, ca o avertizare, acum două milenii le-a pus în Cuvântul Fiului Său. Din păcate, depărtarea de Dumnezeu şi viaţa în păcat l-a oprit pe om să asculte de glasul Domnului, făcându-l incapabil să-şi apere existenţa terestră şi veşnicia sufletului.
Judecând după aparenţele şi tendinţele contemporane, s-ar putea crede că împărăţia lui Satan ar fi pus stăpânire definitivă peste faţa, viaţa şi viitorul Pământului, lăsând în umbră lumea ascultătoare de Creator.
-Este, oare, această stare, adevărată? Poate fi existenţa omului şi însăşi Mântuirea sa ameninţată?
Din păcate, dacă privim la faptele oamenilor de astăzi, răspunsul nu poate fi decât unul singur:
-Da, viaţa omului şi sufltul său nemuritor sunt ameninţate de moartea infernală! Omenirea întreagă şi însăşi existenţa Pământului ca planetă este în pericol!
La o asemenea constatare, am putea exclama:
-Dumnezeule mare, ce ne facem?

După cuvintele de mai sus, certificatoare ale unei stări apocaliptice, să ne întoarcem cu inima, cu sufletul şi cu gândul, la acel Unic Sprijinitor şi Iubitor al omului, de la care se mai poate aştepta Ajutorul: la Marele Ler Dumnezeu, Cel care din dumnzeiască Iubire pentru copiii Săi şi pentru mântuirea lor, a murit pe Crucea Golgotei! Căci El, doar El, Cel care a creat Universul şi făptura omului, într-un chip atât de minunat, poate fi Salvatorul şi Mântuitorul nostru!
Evenimetele timpului prezent ne întăresc această credinţă, căci DUMNEZEU NU E MORT! DUMNEZEU LUCREAZĂ ŞI LUPTĂ NECONTENIT CU INFERNUL, PENTRU SALVAREA ŞI MÂNTUIREA NOASTRĂ, PENTRU ÎNSĂŞI SALVAREA PĂMÂNTULUI!

În zilele noastre, acţiunea divină salvatoare se materializează printr-o neasemuită minune, despre care, cu ajutorul lui Dumnezeu, îmi permit să vă vorbesc domniilor-voastre. Mă rog de iertare pentru îndrăzneala cuvintelor mele.
Cunoaşteţi cu toţii profeţia prin care se arată că va veni un timp când morţii vor învia. Puţini sunt însă aceia care ştiu că, astăzi chiar, în zilele vieţii noastre, această profeţie s-a şi împlinit! CĂCI MORŢII AU ÎNVIAT!
Nu vă miraţi şi ascultaţi mai departe.
Omenirea de astăzi numără milioane de morţi care, trecuţi printr-o nouă naştere, au fost trimişi din cer din nou la viaţa terestră! Ca oameni, în viaţa anterioară, mulţi dintre aceştia au fost sfinţi şi mucenici ai credinţei în adevăratul Dumnezeu, în Iisus Hristos, în Duhul Sfânt şi în Sfânta Maria. Acestora li s-a dat din nou viaţă omenească, după planul lui Dumnezeu pentru Zilele de pe Urmă.
Cuvântul lui Dumnezeu revelat mai multor oameni ai zilelor noastre afirmă că, spre a întări şi mai mult armata cerului, aflată şi în anii trecuţi în lupte înfricoşătoare cu cea a infernului satanic, Dumnezeu a coborât pe Pământ nu numai pe sfinţii Săi, ci şi mulţimi de îngeri, pe care i-a îmbrăcat în trupuri omeneşti, cu porunca de a se lumina în Zilele din Urmă, de a lupta contra puterilor satanice şi de a lucra pentru ajutorul, pentru salvarea şi mântuirea neamului omenesc!
În vremurile viitoare, armatelor cereşti, luptătoare în toate dimensiunile cerurilor, li se vor alătura cele ale cetelor de creştini, spre a duce şi în planul Pământului războiul final al lui Iisus Hristos, purtat împotriva puterilor lui Satan, cele care subjugă de mii de ani viaţa, inimile şi sufletele milioanelor de oameni, pregătindu-le pieirea infernală.

Cuvintele de mai sus sunt adevărate, spune Cuvântul lui Dumnezeu.

Să ne rugăm dară pentru izbânda lui Dumnezeu şi pentru mântuirea noastră!

CERCETAŢI PAGINA ÎNGERILOR ŞI SFINŢILOR ZILELOR DE PE URMĂ!
https://www.facebook.com/pages/Îngerii-şi-Sfinţii-Zilelor-de-pe-Urmă/1477360572536939[/SIZE]

CHEMARE - ÎN NUMELE LUI DUMNEZEU: "TREZIŢI-VĂ! TREZIŢI-VĂ! TREZIŢI-VĂ! TRĂIM ZILELE ÎNFRICOŞĂTOAREI JUDECĂŢI! LUMINAŢI-VĂ CREŞTINI, ÎNGERI ŞI SFINŢI AI LUI IISUS HRISTOS! RIDICAŢI-VĂ SPRE APĂRAREA, LUMINAREA ŞI MÂNTUIREA OMENIRII ŞI SALVAREA PĂMÂNTULUI! RIDICAŢI ŞI DUCEŢI LUMII CRUCEA ÎNVIERII! CHEMAŢI, ÎNVĂŢAŢI ŞI SFINŢIŢI POPOARELE ÎNTRU VIAŢA ŞI CREDINŢA ADEVĂRATĂ, ÎNTRU ADEVĂRUL CUVÂNTULUI LUI DUMNEZEU, SPRE IERTAREA PĂCATELOR, SPRE SALVAREA ŞI MÂNTUIREA LOR! FIŢI APOSTOLII ŞI MISIONARII LUI IISUS HRISTOS, PE TOATĂ FAŢA PĂMÂNTULUI! VOI SUNTEŢI OASTEA CERURILOR ÎN RĂZBOIUL CONTRA PUTERILOR SATANICE! PORNIŢI LA LUPTA CEA MARE! FIŢI LUMINĂTORII, SALVATORII ŞI MÂNTUITORII LUMII ZILELOR DE PE URMĂ! AMIN!"

Back