DUMNEZEU VORBEŞTE POPORULUI ROMÂN
„Aşa precum în vechime, lui Moise i s-a dat Legea poporului Israel, tot aşa, şi astăzi, lumea întreagă primeşte Legea Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor.
Aşa precum acum 2000 de ani, Iisus Mântuitorul a propovăduit Legea Cea Nouă, tot aşa şi astăzi, Fiul lui Dumnezeu propovăduieşte Evanghelia Tainică a lui Ler Dumnezeu, Legea cea Nouă a Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor.
Această lege tainică pe care Eu, Io Ler Domnul, o dau fiului Meu, Ioan, este scrisă prin dictat, prin tainică înţelegere şi prin Dumnezeirea Sfântului Duh, şi dată cuvânt cu cuvânt poporului român, pentru ca acesta, prin sfinţenia Bisericii Ortodoxe Române, să o propovăduiască tuturor oamenilor şi credinţelor lumii.
Dragii Mei, voi aţi fost primii Mei copii pe Pământ. Cu voi am început Eu istoria omului şi, tot cu voi, săvârşim astăzi lucrarea divină a timpului acestuia.
În limba română Mi-am pus taina Cuvântului Meu cel Sfânt, căci Eu, Io Ler Dumnezeu, deşi mă auziţi vorbind în toate limbile Pământului, vorbesc astăzi o singură limbă, limba română. Cât despre explicaţia vorbirii în toate limbile, puteţi afla că, Cel care vorbeşte pentru Mine în toate limbile Pământului, este Sfântul Duh Dumnezeu.
Iată, astăzi, vorbesc copiilor Mei, adevăratului popor român.
Voi, dragii Mei şi, numai voi, M-aţi iubit, M-aţi cântat, M-aţi rugat şi M-aţi plâns şi, la Mine aţi găsit alinare, căci pe Mine M-aţi iubit, Mie Mi-aţi cântat, pe Mine M-aţi rugat şi Mie Mi-aţi plâns.
Voi nu Mi-aţi uitat Numele şi nu L-aţi pierdut niciodată, ci v-aţi spus rugăciunile, cântându-Mi Numele în colindele, în doinele, în cântecele şi în rugăciunile voastre.
În taina Numelui Meu şi sub călăuzirea Sfântului Duh, aţi găsit cea mai sfântă rugăciune a Dumnezeirii Mele: „Leru-i Leru-i, Leru-i Leru-i Ler!”
Voi aţi rămas în credinţa creştină adevărată cu tărie, fără să vă abateţi de la ea, oricum a fost ea numită şi oricâte încercări aţi avut, căci de încercări şi de necazuri nu aţi dus lipsă.
Voi nu v-aţi părăsit credinţa strămoşească dată vouă drept moştenire încă de la începutul vieţii primilor oameni ai Pământului.
Voi L-aţi primit pe Iisus Hristos în inimile voastre, unde s-a regăsit pe sine, Cel răstignit şi înviat din morţi, cu Cel rămas în amintirea poporului, venind de la chiar originile vieţii şi din sfinţenia Ţării Raiului.
Dragii Mei, cu voi am început istoria omului pe Pământ, cu voi am umplut lumea Raiului, vouă v-am dat primul Meu Cuvânt, Numele Meu şi limba Dumnezeirii Celei Sfinte. Cu voi am trăit Eu mii de ani pe Pământ, împreună cu Sfânta Familie şi cu îngerii cerului. Cu voi am trăit ca Om şi Dumnezeu adevărat, în credinţă sfântă şi în închinare cinstită.
Vouă v-am fost Domn, Dumnezeu, Crai, Mare Preot, Rege şi Împărat, căci Eu, am fost nu numai Ler Dumnezeu, ci şi Zalmoxis al dacilor şi Ştefan al Moldovei, în trupurile cărora căruia M-am întrupat Eu însumi ca om pe Pământ.
Vouă v-am fost, şi tot vouă v-am rămas, Adevăratul Dumnezeu, căci Eu, Io Ler Iisus Hristos, sunt singurul Domn al poporului român şi al întregului popor creştin al Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor.
Dragii Mei, Eu vă ştiu pe voi, vă ştiu şi vă cunosc pe voi, vă cunosc bucuriile şi necazurile voastre.
Vă înţeleg rugăciunile şi plângerile voastre.
Ştiu că sfântul şi curatul nostru popor s-a stricat şi s-a pângărit.
Ştiu că feciorii şi fetele voastre se vând lui Satan, pentru un pumn de bani, pângărite şi batjocorite în lumea întreagă.
Ştiu că voi v-aţi părăsit părinţii bătrâni şi bolnavi, copiii voştri, casele şi altarele bisericilor sfinte, alergând după nălucirea şi sclipirea monezilor, câştigate prin munca, suferinţa şi înjosirea voastră, în toate ţările Pământului.
Şi, mai ştiu şi că, mulţi dintre voi faceţi cinste ţării şi numelui sfânt de român pe care îl purtaţi pe meridianele lumii, stropindu-l cu lacrimile voastre.
Acestora şi familiilor lor din ţară şi din străinătate, le aduc binecuvântarea Mea, Cuvântul viu al lui Dumnezeu şi închinarea Dumnezeirii Celei Sfinte a Cerurilor şi Pământurilor.
Dragii Mei, Eu vă iubesc pe voi, pe toţi, copiii Mei dragi. De aceea, ştiu că, la chemarea Mea şi în Numele Meu Cel Sfânt, voi toţi, copiii Sfintei România, bunii şi răii împreună, vă veţi întoarce acasă şi veţi începe o viaţă nouă, împreună cu Mine.
ACEASTA ESTE DORINŢA MEA!
ACEASTA ESTE ŞI PORUNCA MEA, PENTRU TOŢI ROMÂNII DIN STRĂINĂTATE: ÎNTOARCEŢI-VĂ ACASĂ!
ODATĂ SOSIŢI LA CASELE VOASTRE, MĂ VEŢI ÎNTÂLNI PE MINE ŞI PE MAICA DOMNULUI, SFÂNTA FECIOARĂ MARIA.
CĂCI ROMÂNIA, ESTE LOCUL MARII ÎNTÂLNIRI A OMULUI CU DUMNEZEU.
Scumpii Mei, Copiii Mei de pretutindeni!
Cu toţii vă veţi întoarce la Mine, la Fiul Meu şi la Sfânta Maică a Domnului care, de mii de ani vă veghează şi vă ocroteşte, suferă şi plânge pentru voi şi pentru ţara voastră, aducându-vă alinare, nădejde, ajutor, mângâiere şi mântuire.
EU, IO LER DUMNEZEU, TATĂL VOSTRU CEL ADEVĂRAT, VĂ CHEM PE TOŢI SĂ LUAŢI CRUCEA FIULUI MEU ŞI SĂ O PURTAŢI PRIN ROMÂNIA CEA SFÂNTĂ, ŢARA LUI IISUS HRISTOS, SPRE ISPĂŞIREA ŞI IERTAREA PĂCATELOR VOASTRE!
Aşa vorbeşte Dumnezeu
Fragment din "Evanghelia tainică a Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor", Editura Dacia XXI, 2010.