• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

CONVORBIRI CU IISUS HRISTOS

Imi plac convorbilrile voastre atat de intelectualo-diplomatice :). E placut si probabil intr-o pauza prelicentiara, ca sa o numesc asa, voi incerca sa va reamplasez pe scena dramatica a site-ului , o scena care din cauza mea s-a cam prafuit din cauza timpului nepublicarii unor noi episoade din viata premonistilor si nu numai.

Draga Ioan ori IH,

Sunt un baietel de 19 ani si da,Nita are dreptate,noi tineretul nu credem in biblie ,religie etc

Stii de ce?,deoarece nu ne ajuta cu nimica,ca credem in ceva sau nu nu schimba nimica,tot murim si ne nastem,tot avem aceasi bani in buzunar,tot urmarim aceleasi lucruri lumesti si trecatoare.

Eu unul ma pot numii un exemplar de tanar care a mai citit ceva despre ce e aia Crestinism,Ortodoxism ,Budism,Iudaism etc...

Acum ca sa te pregatesc de intrebarile mele iti voi spune ceva...Nu vreau sa ma privesti cu ochi rai pt ce voi avea sa spun sau sa ma exilezi din imparatia Lui Nenea Ler D-zeu NOSTRU Facatorul Pamantului Si Al Cerului...

Numarul unu.Intrebare slash Afirmatie:
Tablitele Sumeriene sunt mai credule decat vorbele tale,pare mai logic si mai ok ca noi am iesit dintr-o epribeta si primul om la chemat LU.LU. Plus ei au dovezi,inscriptii etc...totusi nimeni in afara de un om de stinta nu le-a bagat in seama...si pt un update frumos...acel om e mort...deci today nimeni nu se mai ocupa de ele...Ce parere ai despre ele?

Doi,iarta-ma Doamne ,am cautat o cale spirituala,am cautat o revelatie,am meditat ,m-am rugat,am crezut la un momendat...DAR NIMIC...De ce stai Tu ascuns in norisori acolo...si nu vii si repari totul?
De ce ai lasat Omenirea asta sa fie mancata si inghitita de Satan ?

Trei.Eu unul cred in reincarnare....nu cred in Rai sau in Iad...Argument...De ce sa sufar eu pacatosul 999999999999999999999999 de miliardo-Catramilioane-Infinitivoloafah de ani pt ca m-am impiedicat si am calcat un melc si i-am luat viata? sau ca la nervi am injurat? Macar nu sunt o baba care merge la biserica se spovedeste apoi injura in curtea bisericii de sar artificii ca pe 4 iulie la americani...

What the -insert swear here-,e cu toata lumea asta...2012,Isus,Meteoriti,Armaghedon,Sfarsitul....Gogule cum era Isusul ala de pe Youtube? =)) ...ala era smecher rau.....vorbea ca un actor din Urzeala tronului sau ca un actor din Dinastia Tudorilor...

Cred ..cred ca omul este o specie experimentala...unde fiecare nebun a venit...si-a facut damblaua genetica...si POC...ADAM SI EVA....WOOOOW....Am trait misto....apoi citez un punker beat.....au venit ele FEMEILE!! si de atunci nu mai poti bea o bere cu tovarasii...inainte cu milioane de ani erau numai baruri si cazinouri...inchei citatul.....

Ioane tu iti dai seama ce ai in mintea si mana ta...si ce te pune D-zeu sa faci?
Poi daca DOAMNE AJUTA ar fi adevarat ce ai spune.....DOAMNE.....cate cuvinte grele iti vei lua...si DOAMNE toata lumea o sa te creada un tignit scapat de la Spital....serios..asta e realitatea...

Nu vreau sa fiu rau...dar vreau sa stii realitatea.....altii te vor injura...vor face mistoo de tine....te vor batjocorii in ultimul hal....

-----------------------------------------------------------
Acum sa trecem la Serj seriosul si maturul...ala de sus a fost Serj baietelul ironic...

Ioane si IH va respect...chiar sper ca ce sustineti sa fie chiar adevarul Doamne Ajuta....!!!!
Ioane tu ai o misiune grea...si sincer mie tare tare tare tare tare mila de tine...o sa treci prin multe...si iti tin pumnii sa reusesti cea ce ti-sa propus de Ler D-zeul...Apropo...ce e aia Ler? un nume? un cuvant?

Draga IH,

Arata-mi un semn...Dovedeste-mi ca tu esti Isus...Te rog porunceste-mi prin vis...Arata-mi un semn care cu siguranta voi stii ca de la Tine e acel semn...
Poate esti ocupat...dar la harul care IL detii...e doar un mic puff...
Scuza-mi limbajul de tanar si nelinistit....

Cu mare stima respect poate credinta..v-om vedea....
SERJ

P.s. Intrebarea Intrebarilor Intrebatoare este urmatoarea...DE CE PROMONITII.RO? DE CE ATI ALES ACEST FORUM?

LER LUI SERJ

Serj, dragul meu. Am multe să-ţi vorbesc. Mă bucur că te-ai arătat pe această pagină, căutându-L pe Dumnezeul tău, pe cel pe care tu îl numeşti CREATORUL UNIVERSULUI şi căruia îi scrii o scrisoare de dragoste, adresându-I-te cu „dragă Tată ceresc!”.
Vreau să înţelegi de la început, există doar UN Început şi un SINGUR Creator.
Cine este Creatorul? Sau, aceeaşi întrebare: cine este Dumnezeul?
Acest Creator este Tatăl tău cel adevărat. Numele lui este Ler. Poţi spune Dumnezeu sau Creator. Dumnezeu şi Creatorul sunt Una şi Aceeaşi persoană.
Eu sunt, dragul Meu, acest Creator. Eu sunt Ler Dumnezeu. Cândva, la Începutul veşniciilor, am creat Lumina şi Universul întreg. Tot ceea ce există este Creaţia Mea. Iar din toată această creaţie, Omul îmi este Mie cel mai drag, pentru că oamenii, dragul Meu, sunt Copiii Mei adevăraţi. Iar Eu sunt adevăratul lor Tată, precum adevărata Mamă este Sfânta Maria. Am dorit să încep scrisoarea prin aceste cuvinte, căci ele sunt cuvintele Adevărului, adevăr pe care tu, dragul Meu, nu ai avut unde şi cum să-l înveţi până astăzi.
Iată, ceea ce Eu îţi spun astăzi, este o primă lecţie despre Adevăr. Eu, dragul meu sunt şi Adevărul şi acest cuvânt a fost rostit acum 2000 de ani şi pe Pământ, de către Fiul Meu, Iisus.
El a fost Martorul meu, dovada existenţei Mele pe Pământ. Şi această dovadă a fost omorâtă pe Crucea Golgotei de către duşmanul Meu, Răul cel Mare, Satan. Îmi vei răspunde, că Iisus a fost omorât de către evrei. Şi acesta este un adevăr, dar, Adevărul cel mare este că, în acel timp, poporul evreu era sub stăpânirea lui Satan, care îi dicta şi îi impunea toate hotărârile. Omorârea Fiului lui Dumnezeu a fost una dintre aceste fapte ale Demonului Răului.
Şi acum, dragul Meu, să revin la mesajele tale.
Îţi mulţumesc pentru cuvintele pe care Mi le-ai trimis Mie şi Fiului Meu, Iisus. Întrebărilor şi nedumeririlor tale răspund Eu în aceste cuvinte.

Ştiu, ţi se pare că eşti confuz, că nu ştii nimica şi în zadar cauţi Adevărul.
Hai să-l căutăm împreună!
În primul rând, trebuie să ştii că Eu, împreună cu Fiul Meu, cu Sfânta Maria şi cu Duhul sau Spiritul Sfânt, noi, cei care astăzi îţi scriem de fapt împreună, suntem Adevărul şi Izvorul adevărului. Cu noi începe totul, cu noi există totul şi cu noi nu se sfârşeşte nimica, niciodată!
Căci noi suntem viaţa cea nesfârşită a tuturor veşniciilor!
Te-ai bucura să fie „cineva” acolo, sus. Iată, există acel „cineva”.
Eu sunt acest „cineva” pe care tu îl cauţi şi, încă nici nu ştii, eşti, în chiar acest moment, cu El de mână, aşa cum de frumos spui chiar tu, Creatorul „a tot ceea ce vedem si nu vedem, Creatorul universului şi a dimensiunilor nevăzute.”
Da, dragul meu există şi aşa ceva: dimensiuni nevăzute! Desigur, nevăzute pentru oameni, nu şi pentru Sfânta Familie cerească.
Să mergem mai departe în scrisoarea ta.
„Creatorul pe care eu îl am in minte şi il văd sus, este o energie albă, pură, atât de extraordinară şi de puternică! Din acea energie albă, pură şi frumoasă Creatorul s-a manifestat in fizic, psihic cât si spiritual.”
Până aici, aproape toate bune: Creatorul este şi această energie, aşa cum scrii tu, dar, este şi mult mai mult!
„Eu cred că Creatorul s-a manifestat in Rău şi în Bine...” scrii tu. Te voi corecta, dacă nu te superi: Creatorul, aşa cum a fost El întotdeauna, creează, iar Creaţie înseamnă numai ceea ce este pozitiv, ceea ce este bun.
Îmi vei răspunde: dar, există şi lucruri rele!
Ai dreptate. Există şi lucruri rele, pentru că există şi UN CREATOR RĂU!
Să ne înţelegem: crezi că totul, şi Răul şi Binele, au acelaşi izvor. Aceasta este adevărat doar în sensul că EU, LER DUMNEZEU, sunt Acela care am creat şi pe acela care va deveni tatăl Răului. Şi acesta este Adevărul.
Vreau să ştii, copilul Meu drag, şi Eu, Tatăl tuturor lucrurilor, am săvârşit o greşeală. Şi, chiar dacă această greşeală a fost pricinuită dintr-o fiarte mare dragoste, ea a devenit, cu timpul, sursa tuturor Marilor Rele ale istoriei Universului. Vorbesc în acest moment despre naşterea îngerului care a devenit o altă creatură, transormându-se într-un demon al Răului şi izvor al Răului. Aceasta s-a întâmplat, odată, foarte recent pe scara existenţei omeneşti, cam acum 8500 de ani, la miliarde de ani de la naşterea sa.
Dacă până atunci, Universul a urmat căile trasate prin însăşi Creaţia sa, din acest moment, însăşi existenţa Creatorului a devenit o alta, nesigură, prin existenţa unui DUŞMAN DE MOARTE, de o putere de distrugere de neimaginat!
Această forţă a întunericului, a Răului şi a violenţei, poartă astăzi numele de Satan.
Deci, dragul Meu, din acest moment, şi numai din acesta, se poate vorbi despre intervenţia Răului în lucrările Creatorului Ler Dumnezeu.
Şi, pentru că erau copiii Mei şi marea mea iubire, cei care au fost cel mai tare loviţi de forţele infernale ale Răului, au fost însăşi oamenii Pământului. De aici a urmat o nespusă suferinţă şi, împreună cu oamenii, am suferit şi Eu. Apogeul acestei suferinţe a fost acum 2000 de ani când, însuşi Fiul Meu, Iisus, a suferit pe Pământ chinurile violenţei sale, crucificarea şi moartea infernală!
Mă vei întreba. Şi pe bună dreptate: dar, Tată, Tu, nu L-ai putut ajuta???
Dragul Meu, la întrebarea ta, îţi pot răspunde pentru că doresc să cunoşti Adevărul: Nu, dragul Meu, ATUNCI, EU NU L-AM PUTUT AJUTA! EU, CREATORUL TUTUROR LUCRURILOR VĂZUTE ŞI NEVĂZUTE, EU, DUMNEZEUL CERURILOR, NU L-AM PUTUT AJUTA PE FIUL LUI DUMNEZEU, CĂZUT ÎN ROBIA SATANICĂ!!!
Poate vei fi dezamăgit să afli acesta adevăr, dar, Eu nu pot să te mint. Eu sunt Adevărul şi Izvorul Adevărului este la Mine!
Aşa s-a întâmplat atunci!
Vei spune: Doamne, dar Tu nu eşti ATOTPUTERNIC!
Da, dragul Meu, gândul tău exprimă adevărul! Din momentul apariţiei Demonului Infernului, Satan, Eu, Domnul Dumnezeu, NU MAI POT FI ATOTPUTERNIC!
După cum scrie şi în "Evanghelia tainică a Împărăţiei cerurilor şi pământurilor”, în timpul istoriei omului pe Pământ, înfruntarea dintre Satan şi Dumnezeu a devenit atât de puternică, încât a condus la un război care era foarte aproape să pulverizeze Pământul!
Acum două mii de ani, puterea lui Satan era foarte mare, atât de mare, încât a putut să-L ducă la moarte pe însuşi Fiul lui Dumnezeu! Doar arma Învierii lui Iisus a fost în stare să-l înfrângă! Totuşi, timp de 2000 de ani, Lumea Pământului a fost robită de Satan, care, în repetate rânduri, până şi în zilele noastre, a încercat mereu să o distrugă!

„Eu unul cred cu tarie ca Creatorul s-a manifestat in om, in gand, în planete, in sisteme, in celule, deoarece toti, rai sau buni, suntem facuti din aceasi energie....Venim de la EL...Creatorul....”, scrii tu mai departe. Acum ştii, să nu amestecăm lucrurile! Creatorul Dumnezeu este un Creator al binelui,. Celălalt, pe care acum îl cunoşti este şi el un creator, mai corect spus, UN FĂCĂTOR dar, al Răului. Manifestările Binelui şi ale Răului sunt, aşa cum tu singur ai şi scris, în tot Universul. De aceea există Bine şi Rău în Univers. Fiecare dintre Cei doi Creatori a încercat să-şi impună punctul lui de vedere. Adică, a existat o luptă pentru supremaţie în Univers! O luptă de proporţii neimaginabile dintre Dumnezeu şi Satan!
Te întrebi din nou, Tu, Domnul Ler Dumnezeu, chiar nu îl poţi prinde şi nimici pe Satan?
Nu, dragul Meu, 2000 de ani de la Crucificarea Fiului meu, nu am putut să-l înfrâng pe Satan. Dar, îţi mai pot şi aceasta spune: ceea ce 8500 de ani nu s-a împlinit, iată, de curând, s-a realizat. DE CURÂND, FORŢELE UNIVERSURILOR LUI LER DUMNEZEU AU ÎNFRÂNT PUTERILE INFERNALE ALE LUI SATAN! ODATĂ CU ÎNFRÂNGEREA LOR A CĂZUT ŞI SATAN!
SATAN A CĂZUT, DAR NU ŞI URMĂRILE LUCRĂRILOR SATANICE!

În continuare, tu îmi vorbeşti despre anumite legi pe care le-ai învăţat din diferite surse de informaţii. În loc să vorbesc despre ele îţi voi spune că, în Dumnezeuire există Legile dumnezeieşti, dintre care, cea mai importantă este Legea Iubirii.
Desigur, în acest punct am putea să ne desfăşurăm într-o nesfârşită discuţie filozofică pro şi contra. Nu este sensul acestor Convorbiri. Sensul lor este găsirea dragostei celei adevărate, între oameni, pe Pământ.

Vorbeşti în continuare despre REÎNCARNARE.
Desigur, te interesează Adevărul despre această temă.
Deci, există reîncarnare?
Iată răspunsul meu: Da, există, însă nu este o lege a tuturor oamenilor şi vieţuitoarelor. Este una din Legile lui Dumnezeu. Iată, îţi pot spune, în acest moment, pe Pământ, există un mare număr de oameni care s-au Re-încarnat!
Despre Reîncarnare, cu un alt prilej.

Să mergem mai departe.
Aflu că eşti preocupat de anumite genuri de meditaţie, de aşa-numita proieţie astrală şi de hermetismul lui Hermes Trismegistus. Ai şi o ţintă: când vei cunoaşte mai mult, doreşti să poţi vorbi cu fratele tău mort. Desigur, dragostea de frate te îndeamnă la încercări diferite. Nu doresc să te critic: cunoaşterea umană este o tendinţă dintotdeasuna a omului.
Vreau, totuşi, să-ţi dau un sfat: din punctul Meu de vedere, singura modalitate de-a vorbi cu morţii din Rai sau din Iad, este aceea prin Duhul sau Spiritul Sfânt. Îmi permit să te sfătuiesc cu dragoste de Tată, caută calea care duce înspre Sfântul Duh. Cum este greu să o găseşti singur, aş putea să te ajut Eu însumi, cu dragoste adevărată de Tată.
Cât despre oamenii care cutreieră alte dimensiuni, să nu te superi, prin lumea oamenilor mai există şi poveşti. Mai multe dimensiuni există, totuşi, te sfătuiesc să selectezi mai bine informaţia pe care o citeşti.

Te întrebi dacă există extratereştri? Există, dragul meu, există şi extratereştri.
Oare în ce cred ei? Îţi pot şi aici răspunde: unele civilizaţii extraterestre cred în Ler Dumnezeu, altele cred în Satan, demonul Infernului. Există civilizaţii create de Ler Dumnezeu şi există civilizaţii create de Satan.

Mai departe, te întrebi copilăreşte, pe Creator cine L-a creat?
Creatorul a existat dintotdeauna, nu este nici măcar propria Sa Creaţie!

Într-o altă scrisoare mărturiseşti că nu crezi în existenţa Raiului şi a Iadului.
Fără a fi tema discuţiei noastre de astăzi, Eu îţi voi răspunde doar atât: Raiul există dar, din păcate, şi Iadul există! Poţi crede şi tu, nu ai nimic de pierdut!
Te sperie gândul că, poate, după moarte nu-i nimic şi scrii că acesta este motivul pentru care crezi în Reîncarnare. Nu-i atât de rău să crezi în reîncarnare. Şi nu este un păcat! Desigur Eu aş putea să-ţi recomand creştinismul, numai că ar trebui, tu singur, să-l poţi găsi. Există destulă informaţie despre creştinism şi în internet, chiar dacă anumite aşa numite teorii „moderne” par mai picante, tu trebuie să găseşti Adevărul. Caută-l, dragul Meu! Şi găseşte-l!
Mai apoi, revii la hermetism şi crezi că te vei putea, astfel, să te proiectezi în... astral. Să nu fii dezamăgit, dragul meu, există şi alte drumuri, te sfătuiesc, încă odată, selectează mai bine informaţiile, mai ales acelea din internet!
Şi, în acest loc, îţi dau sfatul să citeşti „Evanghelia tainică a Împărăţiei cerurilor şi Pământurilor” chiar dacă ar costa 50 de lei. De altfel, există o librărie în internet unde cartea este mai ieftină. Caută-o! Vei găsi acolo multe informaţii interesante pentru un tânăr. Mai ales pentru unul în căuterea Adevărului!
Ajungi mai departe la moartea clinică. Fără prea multe cuvinte, află că moarte clinică există. Şi există şi călătoria la Cer şi înapoi!
Mai mult, în legătură cu întâmplarea dată exemplu din internet despre o înviere a unui pastor negru, să mă crezi te rog, este adevărată. Dumnezeu a vrut să mai dea oamenilor o minune ca mărturie a Drumului Adevărului. Aceasta este calea pe care chiar tu ar trebui să o urmezi!
În continuare revii la reîncarnare, vibraţii, aşa numita „karma”...
Dragul Meu, NU ACESTA ESTE DRUMUL! Reîncarnarea o poate porunci şi realiza DOAR Dumnezeu şi NU omul!

„Eu cred in mine mai întâi şi în ceva sus, acolo, care îl numesc Creator...nu în nenea D-zeu care e barbat...barbos....şi sta in norişor.. cu frica de Satan...”
Dragul Meu, vreu să-ţi spun că Eu, Dumnezeu, sunt Creatorul şi nu sunt bărbos! Dar, chiar dacă aş fi, cum, bunăoară este Fiul Meu Iisus, nu ai avea nici un motiv să te superi. Vezi tu, Eu nu mă supăr pe tine. Poate găseşti şi tu un drum de înţelegere înspre Mine, aşa cum şi Eu vin înspre tine. Dacă eşti pe drumul bun ar trebui să cauţi să vorbeşti cu... Iisus Hristos, măcar printr-o rugăciune.
Cei care sunt pe drumul Lui au de trecut printr-o mare dovadă de credinţă, pentru primirea darului Duhului sau Spiritului Sfânt. Ei trebuie să poată sta alături de Iisus, sus pe Crucea Golgotei! Adică, dragul Meu, să fie în stare să se sacrifice pentru Cel care şi El s-a sacrificat pentru viaţa Lumii!
Referitor de gândul că Mie Mi-ar fi frică de Satan, cred că ţi-am răspuns până acum, în cuvintele Mele mai de dinainte. Eu, dragul Meu, nu am şi nu pot avea frică de nimic, doar oamenii, Copii Mei, pot avea, din păcate, frică! Ar fi minunat ca, acum când Stăpânirea Infernală a căzut, oamenii să devină din nou liberi şi fără teamă de Cel Rău!
Şi, împreună, Om şi Dumnezeu, să înlăture dezastrul infernal al Răului Celui Mare!

„Sunt un băietel de 19 ani şi, da, (...) noi, tineretul, nu credem in biblie, religie, etc.
Ştii de ce? deoarece nu ne ajută cu nimica, că credem în ceva sau nu, nu schimbă nimica, tot murim şi ne naştem, tot avem aceiaşi bani în buzunar, tot urmărim aceleaşi lucruri lumeşti şi trecătoare.”
Am citit cu mare îngrijorare ceea ce scrii tu aici. Dragul meu, nu te supăra, nu poţi vorbi în numele întregii generaţii. Nu toţi sunt ca tine, nu toţi cred că nu au o religie. Atenţie: Hermes Trismegistu a creat o religie! Există încă destui tineri, şi pe aceştia îi poţi găsi şi pe internet, pentru care credinţa în Dumnezeu este legea supremă a vieţii lor!
Mai mult, dragul Meu, şi aceasta este foarte frumos, există şi din acei tineri care şi-ar da viaţa pentru a fi alături de Iisus Cel de pe cruce. Sau, pentru a-L putea salva de la crucificare! Şi, mai mulţi, sunt aceia care cred în Învierea Fiului lui Dumnezeu. Şi aceasta este bine!
Tu crezi că credinţa sau necredinţa în Dumnezeu este acelaşi lucru..., „tot murim şi tot ne naştem”...
Vezi tu, asta e, nu-i tot una dacă trăieşti o viaţă de mână cu Dumnezeu şi, dacă la venirea morţii, îţi dai sufletul în mâinile Lui sau în mâinile Răului cel Mare! Cât despre credinţa că oricum trăieşti şi oricum mori, tot te vei naşte (vrei să spui re-naşte), este o deşartă speranţă, această idee nu corespunde Adevărului...
Renaşterea, precum şi Învierea, vin doar de la bunul Dumnezeu.

Îmi scrii că ai citit despre creştinism, budism, iudaism... Dragul Meu, nu ai primit o credinţă de la părinţii tăi? Bună sau rea, credinţa părintească? Păcat, dragul meu, mare păcat... Lumea de astăzi este răvăşită de lucrările mari ale Răului şi nu mai poate discerne între bine şi rău, între calea lui Dumnezeu şi aceea a lui Satan!

„Acum, ca să te pregătesc de întrebările mele îţi voi spune ceva... Nu vreau să mă priveşti cu ochi răi pt. ce voi avea să spun sau să mă exilezi din Împărăţia Lui Nenea Ler D-zeul NOSTRU Făcătorul Pământului şi al Cerului...!”
Dragul Meu, nu trebuie să-ţi fie frică, aceasta este o convorbire între Mine, Tatăl, şi tine, Fiul Meu. Eu te iubesc, aşa cum i-am iubit şi pe părinţii tăi şi şi pe părinţii părinţilor tăi. Tu eşti primul care ai privilegiul de a vorbi cu însuşi... Ler Dumnezeu, cu Iisus Hristos, cu Sfânta Maria şi cu Duhul Sfânt Dumnezeu.
Dragul Meu, tu ai fost foarte sincer cu Mine şi asta am şi aşteptat, adevărul inimii tale. Nu eşti un copil rău. Eşti încă şi foarte tânăr. Totuşi, A SOSIT MOMENTUL SĂ ALEGI CALEA MÂNTUIRII. Această cale nu este decât Una singură!
Atenţie, ORICE altă cale decât aceea a lui Iisus Hristos, a lui Ler Dumnezeu, a lui Iisus, a Sfintei Maria şi a Duhului Sfânt, ESTE O CALE GREŞITĂ! NUMAI ACEASTĂ CALE DUCE LA MÂNTUIRE! Mântuire înseamnă viaţa şi fericirea veşnică!
Ai dreptul să greşeşti? Da, dar te poate costa pierderea sufletului tău cel sfânt!

Despre tăbliţele sumeriene. Dragul Meu, există mai multe înscripţii şi scrieri vechi care vorbesc despre adevărul unor timpuri demult trecute. Şi tăbliţele sumeriene pot avea asemenea elemente, de exemplu amintiri despre marele potop care a fost creat de un corp ceresc, cel care a produs şi crearea Mării Negre.
Caută pe internet sau în Evanghelia tainică, capitolul despre Atlantida şi Marea Neagră.

„Doi, iarta-mă, Doamne, am căutat o cale spirituală, am căutat o revelaţie, am meditat, m-am rugat, am crezut la un momen dat... DAR NIMIC...De ce stai Tu ascuns in norişori acolo... şi nu vii să repari totul?”
Ţi-am spus mai sus, caută adevărata credinţă şi rămâi la ea! Atunci vei putea primi sprijinul Meu. Îţi promit asta! Eu sunt cel care îţi va trimite odată pe Duhul Sfânt. Adună-ţi puterile şi vino acolo unde Eu te aştept! Închipuieşte-ţi că ai putea muri chiar MÂINE! Cui i-ar reveni sufletul tău? Căci, sufletul tău este nemuritor, dar nu este egal cine ţi-l ia şi ţi-l duce cu el.
Mă crezi ascuns după nori... Vezi dragul meu, Eu vorbesc chiar acum cu tine. Nu Mă ascund, dar, a existat un timp prea îndelungat, în care oamenii au uitat să vorbească cu Dumnezeu. Acum, acel timp a trecut. Orice om poate astăzi primi taina vorbirii cu Dumnezeu. Străduieşte-te şi tu, nu-ţi lipseşte atât de mult.
Cât despre VENIREA MEA PE PĂMÂNT, aceasta deja s-a întâmplat. Numai momentul ARĂTĂRII NOASTRE rămâne încă necunoscut oamenilor! Altfel, să ştii, Eu sunt împreună cu voi!

„De ce ai lăsat Omenirea asta să fie mâncată şi înghiţită de Satan ?”
Dragul Meu, mă înfioară cuvintele tale. Trebuie să repet, nu m-am putut manifesta mai repede. Acum a sosit timpul. Dar, exprimarea ta este adevărată: omenirea a fost la un pas să fie înghiţită de Satan!
În acest moment îţi recomand să citeşti capitolul despre Apocalipsa lui... Satan, din Evanghelia tainică. Iată-l aici:

http://forum.softpedia.com/bloguri/is1/APOCALIPSA-LUI-SATAN-5384.html

http://www.jurnale.ro/EVANGHELIA_LUI_SATAN-e28410-150988.html

Toaste cele bune, dragul Meu Serj şi binecuvântarea Fiului Meu să coboare asupra ta!

Eu, Ler Dumnezeu, în Cuvântul consemnat de Ioan.

Gogu lui Ler

Ler draga, nu esti deloc perfect. Pe undeva pe aici spuneai ca satan a fost creat acum 14000 de ani, iar in postarea de mai sus spui ca a fost creat acum 8500 de ani.
Deci? Cand spuneai ca a fost creat satan?

IOAN LUI SERJ

"Cred ..cred ca omul este o specie experimentala...unde fiecare nebun a venit...si-a facut damblaua genetica..."

Iată, dragul Meu Serj, cum oamenii de ştiinţă confirmă existenţa lui Dumnezeu şi faptul că oamenii sunt, într-adevăr, Copii ai lui Dumnezeu:

http://www.jurnalul.ro/stiinta-tehnica/stiinta/gene-extraterestre-in-adn-ul-uman-578254.html
Gene extraterestre în ADN-ul uman?
Proiectul de decodare a genomului uman
O echipă de cercetători care a participat la proiectul de decodare a genomului uman (Human Genome Project) a observat că 97% din secvenţele non-codante ale ADN-ului uman sunt de origine extraterestră, arată un studiu publicat în revista The Canadian.
Genomul uman conţine 3 miliarde de baze, dar numai 40% din acestea sunt organizate ca gene, restul fiind sub forma de ADN-silenţios (junk DNA), care nu codifică aparent nimic. Studii recente au arătat faptul că acest "ADN tăcut" este conservat de milioane de ani, fiind comune tuturor organismelor vii de pe Pământ, de la mucegaiuri, la peşti, inclusiv la mamifere şi oameni. Acestea sunt versiuni „defecte” ale genelor normale funcţionale care se regăsesc si în genomul uman, fiind evaluate la 30.000. Deoarece aceste secvenţe ocupă o mare parte din genomul uman, se poate spune că majoritatea materialului genetic uman este de origine extraterestră, după cum afirmă profesorul Sam Chang, conducătorul grupului.
Profesorul Chang a înaintat ipoteza că "o formă de viaţă extraterestră superioară a fost implicată în crearea vieţii şi plantarea ei pe diferite planete". El indică faptul că "ceea ce se observă la ADN-ul uman este un program care constă din două versiuni: un cod mare şi un cod bazal. Primul lucru este că programul complet nu a fost scris pe Pământ, aspect verificat prin decodarea genomului uman. Al doilea aspect este că genele prin ele însele nu sunt suficiente pentru a explica evoluţia; trebuie să mai fie ceva în acest joc". Astfel, Sam Chang a ajuns la concluzia că …"evoluţia nu este ceea ce credem că este".

Gogu lui Ioan,

Ioan draga, faptul ca exista gene extraterestre in ADN nu confirma existenta lui Dumnezeu, ci, din contra, poate demonstra faptul ca suntem rezultatul unui experiment de colonizare (probabil) extraterestru. Asta inseamna ca avem o origine, alta decat creatia "din nimic".
Si, bineinteles, intrebarea care se ridica este alta. De unde stiu cercetatorii aia ca respectivul ADN este extraterestru? :D

Draga Ioan,Ler Dumnezeul si Iisus,

Tot nu ati raspuns la o intrebare...De ce a-ti ales premonitii.ro?

Scuzati-ma ca in postarile anterioare am fost prea ironic,de data asta imi voi asterne cu atentie cuvintele.

In primul rand Ler Dumnezeule,facatorul pamantului si a cerului...

Raul si binele exista ...atat....raul nu a aparut acum 8000 de ani odata cu Satan sau acum 14000 de ani sau acum nu stiu cati ani....Raul si binele ,dualitatea suprema exista de cand lumea...

Dualitatea nu este doar o perceptie umana....ci face parte din umanitate...sunt anumite perceptii si intelegeri care sunt mai presus de intelegerea omului normal....omul nu intelege infinitatea...omul nu intelege lumea fara dualitate,omul nu percepe lumea asta ca un adevarat Sfant,ca un adevarat Inaltat,ca un adevarat Elevat...noi suntem limitati,in perceptie,in simturi cat si in intelegere si daca dorim ca acestea sa fie dezvoltate noi ca oameni trebuie sa dobandim cunostinte cat mai vaste,cat mai de calitate,noi ca oameni trebuie sa dobandim intelepciunea cu varsta,trebuie sa ne dezvoltam intelegerea si sa intram intr-o expansiune a constiintei...

Psihologia in interiorul ei duce o batalie intre behaviorism in frunte cu marele Watson si cei de partea lui Jung,Freud etc...cei care au aratat ca constiinta este la fel de importanta ca creierul in sine...ca constiinta nu este doar o secretie cerebrala ca materia neaga....si ca fara constiinta omul este ...animal....chit ca si animalul are o constiinta dar mai subdezvoltata decat omul....din asta putem deduce ca constiinta este nivelata...deci exista mai multe niveluri de constiinta...

Scopul suprem al omului, parerea mea,este sa ajunga la nivelul suprem de constiinta...

Asiaticii au sistemul de chakre....sistemele centrale de energie a corpului,chinezii numesc energia chi....indienii o numesc energia kundalinii ,iar noi numim aceasta energie duhul sfant...

Odata ce un om si-a deschi sufletul,inima,mintea si sa eliberat de limitarile care singur si-le pune el va fi eliberat.

Draga Doamne...poate o sa suna ciudat...dar ar trebuii sa stii aceste lucruri care chiar copii tai le stiu...
Se pare ca noi ,copii tai,intregem chiar Tatal ceresc in cunostinte... e posibil asa ceva? Sau adevarul care tu il expui defapt este umpic c-am neadevarat?

Eu DA! Caut adevarul,adevarul suprem,caut sa imi largesc cunostiintele...fiecare carte ..rea sau buna....imi verifica cunostiintele sau imi adauga un bagaj nou de cunostiinte...

CA SA STII CE INSEAMNA,CE ESTE SI CUM ARATA LUMINA,TREBUIE SA TRECI MAI INTAI PRIN INTUNERIC...nu-i asa Doamne?

Budha a lasat o vorba de MARE valoare...citez:

Trei lucruri nu raman niciodata ascune:
-Soarele,Luna si ADEVARUL.

Au existat pe aceasta planete atati oameni cu o adevarata intelepciune si cu o elevare EXTRAORDINARA...

Rai sau buni...RAI CU O INTELIGENTA SI INTELEPCIUNE MALEFICA DE NEEGALAT...
SI BUNI CU O INTELEPCIUNE,CU UN BAGAJ SPIRITUAL ELEVAT INCAT CU ADEVARAT FIIND IN JURUL OAMENILOR RIDICAU SPIRITUAL SPIRITUL LA ALT NIVEL...

Va enumar? Iisus,Budha,Hermes Trismegistus,Zalmoxis etc... si lista este foarte lunga....

Fiecare din aceste personaje au aratat ca te poti reunii cu divinitatea ,ca noi purtam samburele divinitatii,ca noi Rasa umana...provenim din divinitate...

Fiecare cult vorbeste de asta...fiecare civilizatie ne povesteste de unitatea omului cu divinitatea,apoi de decaderea omului,apoi de pedeapsa data de Zei sau D-zeu omului...fiind potopul...etc

Romania este o tara frumoasa....DAR NE BATEM JOC DE EA IN ULTIMUL HAL...

Dacii ne-au lasat atatea.....cadou lor a fost intelepciunea lor si ADEVARUL!

Putem sa ne dam cu fundul de pamant...ADEVARUL ESTE UNDEVA LA MIJLOC...

Nu exista RELIGII,ADEVARUL ESTE CA UN CREATOR EXISTA,ADEVARUL ESTE ACOLO...DEPARTE DE NOI...PAZIT DE INTERESE....

Manipularea...Fancmasonilor,Masonilor si altor organizatii secrete..sau pseudo secretizate....sunt si exista sa mentina adevarul departe de noi normalii ....doar cei initiati.....in tabere care slujesc raul...sau binele...au voie sa stie....

Iq-ul omului..si Gogule sunt sigur ca stii,a scazut in ultimii 50 de ani...dramatic.....omul mediocru este de 80-90...CEA CE ESTE FOARTE PUTIN....

Testul meu de Iq a fost de 140....cu nota de Concentrare Insuficienta...am dat un test de iq Raven Standard...

Mancarea din zilele acestea este putin bogaata in nutrienti...apa e fluoridata,sexualitatea este promovata extrem de mult.....lista continua...

De ce Doamne..Doamna Lady Gaga ia in batjocura tot Crestinismul in melodia ei noua Judah?

Este un documentar si as dorii ca toata lumea sa se uite la el....se numeste...ADEVARUL DESPRE INDUSTRIA MUZICALA...

Da demoni exista...eu 3 luni am avut probleme cu unu....si experiente a naibii de nasoale...

Si da zic in fiecare seara TATAL NOSTRU....DIN TOATA INIMA.....
SI MEDITEZ..CA MINTEA SI TRUPUL MEU SA RAMANA CONSTIENTE SI SA AIBE LINISTE....
Da vorbesc cu tine doamne in fiecare seara....si cu fratele meu.....
Da..am inger pazitor...si este chiar frumos...il simt totmereu dupa mine...simt cum isi tine aripile in jurul meu aparandu-ma cand ma simt in pericol...

D-zeu nu este NICI BARBAT,NICI FEMEIE,,EL ESTE SI ATAT....
EL ESTE SUPREM...EL ESTE LA O ALTA STARE DE CONSTIINTA...EL ESTE LA O ELEVARE GREU DE ATINS...

Nu cred in povesti de adormit copii...si stiu ce vreau...nu poate sa vina la mine...x si y si sa imi zica...STII...e gresit in ce crezi.....Deoarece ma doare si iarta-ma in COT....deoarece eu ii simt prezenta..Lui....

El este langa mine....nu pe forum!
Eu cand il simt....pe El...simt dragoste...simt cum toata fiinta mea....e plina de iubire....
Cand spun Tatal Nostru..la fel....

Dar nu simt la fel...cand citesc vorbele Lui pe acest forum...deoarece...si eu pot sa imi fac un user....scrie pe el Dumnezeu adevarat....si incep sa fac pe psihologul teolog....scriu chiar si eu o evanghelie.....si o vand cu un milion..si tot gasesc saracii cu sufletul...sa cumpere..informatia pe care eu o promovezi si o rostesc...

AM FOST LA BAPTISTI,LA CATOLICI,LA BUDISTI,AM VAZUT SI MUSULMANi.......

SI CAND II VAD CA SE ROAGA..TOTI PT ACEA ENTITATE DE SUS..O PREA FERICITA.. A TOT CREATOARE...LE SIMTI RUGACIUNILE...

AM INTALNIT 2 PREOTI CARE CU ADEVARATI ERAU SFINTI...ERAU ATAT DE SFIOSI.....ERAU ATAT DE ELEVATI...CAND ERAI CU EI...NU AVEAI FORTA...NU AVEAI FORTA SA MINTI....SA FII RAU IN NICI UN FEL...TE UITAI LA EI...SI VEDEAI BINELE INCARNAT....LANGA EI TE SIMTEAI IN PIELEA TA....SIMTEAI CA TE IUBESC CA PE UN COPIL..SI CU ADEVARAT ITI VROIAU BINELE....

Ei nu il laudau pe D-zeu..cu vorbele...CI CU FELUL LOR DE A TRAII SI DE A FI....

Baptistii de exemplu...ei respecta biblia zic eu cu adevarat...EI NU AU ICOANE,,,NICI CRUCI....CI EI AU BISERICA SI CREDINTA PURA.....II CANTA LUI DUMEZEU SI IL LAUDA FOARTE FRUMOS...SUNT UNITI SI SE AJUTA....NU CER BANI SI PRIMESC ORICE STRAIN CU BRATELE DESCHISE...

NOI OAMENII NE EXPRIMAM DRAGOSTEA FATA DE CREATOR PRIN DIFERITE FORME....CA ESTI BUDIST,MUSULMAN,CRESTIN,SHINTOIST,BUDIST ZEN,etc....oricum l-am numii pe D-zeu....EL ESTE ACOLO...ACOLO! EXISTA SI IL SIMTI...

EU AM FOST ACUM 2 ANI ATEU 5 LUNI....SI AM INTRAT IN DEPRESIE....

Doamne....ADEVARUL VREAU SA IL CUNOSC....

Am 19 ani...dar am mai multe carti citite decat un copil normal...stiu ce vreau...si sunt plimbat prin lume......nu poate sa vina un x si y sa ma abureasca cu 2 cuvinte si sa il cred instant sau sa imi schimbe principile asa un doi...

NU!..EU CRED IN EL...NU STIU CINE ESTI TU...DAR DACA CU ADEVARAT ESTI TU...SI DACA CU ADEVARAT DOAMNE DUMNEZEULE VREI SA TE CREDEM CA CHIAR TU ESTI ATUNCI TREBUIE SA O DOVEDESTI PRIN MODUL TAU..NU PRIN VORBE..CI PRIN FAPTE....

NU NE PLACE SA AVEM UN D-ZEU DEMAGOG..MAI ALES UN IISUS DEMAGOG...NU SUNTETI POLITICIENI...SAU INTR-O CRUCIADA ..CA SA AVETI SCOPUL DE A CONVERTII TOT CE PRINDETI IN CRESTIN

NU!

NU UITATI SCOPUL..VOI ATI VENIT AICI SA NE ARATATI NOUA PACATOSILOR SI NOUA NECREDINCIOSILOR CA DA!! VOI SUNTETI CEI CE VA DATI A FI....

DECI FAPTE FAPTE FAPTE....si eu pot citii biblia si am citito ...de mii de ori...si sa vorbesc ca in ea....

Au fost multi impostori...

Si un cuvant stiu...Multi impostori voi aparea in zilele de apoi....si se vor da mari prooroci....

CHIAR VOI DA COMANTA LA EVANGHELIA CARE O PROMOVATI..O VOI CITII....CURIOZITATEA MA OMOARA...

DOR O CHESTIE STIU SIGUR...DACA VOI SUNTETI CU ADEVARAT CINE SUNTETI...TRECETI LA FAPTE....

POVESTILE LE POT CITII SI EU IN BIBLIE...IN TOATE EVANGHELIILE...POT SA MA DUC LA PREOTUL MEU SA IL INTREB..etc....

SUNT ORTODOX...SI DA AM CUNOSTIINTE BUNE ..MAMA MA DUS LA BISERICA....SI TATAL MEU LA FEL....

Doamne...o poti face? poti sa ne arati noua pacatosilor ....noua copii tai....care tu ii iubesti cu toata fiinta ta.....ca esti cu adevarat printre noi?

O Doamne Ceresc...fa-mi gandurile realitate....

Cu mult respect...

SERJ

Imi cer scuze ca voi fi putin off-topic, dar eu nu cred in dualitatea bun- rau. Pentru simplul motiv ca binele/raul sunt chestiuni subiective, la fel ca frumosul/uratul.
Spre exemplu, un lup mananca o oaie. Pentru lup, actul in sine este bun, deoarece are mancare. Pentru oaie este nasol deoarece moare, si in chinuri. Deci?
Pornind de la acest mix exemplu ce ne poate arata extremele, sunt convins ca exista un milion de situatii in care dualitatea bine- rau nu ofera raspunsul (decat poate unui om limitat), situatii ce te pot duce printr-o infinitate de nuante de bine/rau.
Cred ca cei ce au inventat dualitatea aceasta nu sunt cu nimic mai buni sau mai rai decat cei ce au inventat sloganul "cine nu este cu mine, este impotriva mea".

IH LUI SERJ

COPILUL MEU DRAG!
NU TE MAI CHINUI!
SUNT EU, IISUS.
SUNT AICI.
MĂ CAUŢI DE MULT, DRAGUL MEU.
ŞI EU TE CAUT PE TINE. DE NOUĂSPREZECE ANI.
VINO LA MINE!
VINO ÎN INIMA MEA!
EU SUNT CALEA, ADEVĂRUL ŞI VIAŢA.
SUNT MÂNTUIREA TA.
TE AŞTEPT.
VINO, DRAGUL MEU!

CU DRAGOSTE,
TATĂL TĂU

Eu traiam cu impresia ca isus se duce spre oameni, nu oamenii se duc spre isus.
Apropo, ca o curiozitate, este vorba de acelasi isus din biblie?

Tot nu mi-ai raspusn la postare IH ,LER si Ioan

Toti ascultati aceasta piesa!

Pt aceasta piesa DMX este in inchisoare....

Si Doamne te rog...asculta si Tu rugaciunea aceasta pusa pe un beat(bit) de hip-hop....

Poate il intelegi!

IOAN lui SERJ

Serj dragă, cu permisiunea ta, îţi voi răspunde acum în numele meu.
Mesajele tale m-au impresionat. Sinceritatea ta, gândurile şi problemele pe care le ai, trebuie să recunosc, sunt deosebit de multe şi de complexe. Înţeleg că nu ţi-e uşor. Cu atât mai mult cu cât, la vârsta ta fragedă, cauţi drumul cel adevărat înspre Dumnezeu.
Am înţeles, până acum ai căutat acest drum mai ales prin intermediul filozofiei, al feluritelor culte religioase şi prin intermediul literaturii. Eşti foarte sincer şi respectuos în căutările tale de pe paginile Convorbirilor. Îţi mulţumesc, dragul meu. Din cuvintele tale înţeleg marea dilemă în care te găseşti, mai ales că ai trecut prin diferite episoade sensibile, ca urmare a intrebărilor, a vieţii şi căutărilor tale.
Vezi tu, Serj, uneori căutăm ceea ce deja avem dar nu ştim că avem. Este cam tot aşa ca şi cum ai căuta dragostea unei fete care deja te iubeşte şi tu nu ştii asta. Iubindu-te, dragostea ei îţi aparţine, dar tu o cauţi încă şi la ea şi mai departe..., aiurea.
Am înţeles că a existat un timp în care trăiai liniştit, fără marile întrebări ale existenţei lumii. Aşa e? Mai apoi, ai intrat în contact cu o altă comunitate religioasă, ai citit, ai studiat, te-ai informat, ai căutat şi... nu ai găsit liniştea pe care o căutai şi nici răspuns întrebărilor tale.
Mai apoi, te-ai dus mai departe pe drumul tău, ai căutat adevărul în altă şi în altă parte... Ai devenit un căutător şi un rătăcitor.
„Unde este Dumnezeu?”, „Care este drumul bun pe care trebuie să merg?”, aceasta este mereu întrebarea ta. Iar răspunsul se lasă aşteptat.
Iţi răspund eu, aşa cum aş răspunde copilului meu. Întâmplător, am un băiat chiar de o vârstă cu tine. Şi el are problemele lui, în felul de a-L căuta şi a-L recepta pe ... Dumnezeu.
Dragul meu, aş putea să devin, pentru câteva clipe, sfătuitorul tău. Numai că, să pot merge mai departe, am nevoie de încuviinţarea ta. Deci, te întreb: Serj, ai putea accepta să te sfătuiesc eu în legătură cu drumul vieţii tale? Ai putea să-ţi închipui că ţi-aş putea furniza eu câteva informaţii importante pentru viaţa şi viitorul tău? Dacă da, îmi voi permite, pe aceste pagini, prin e-mailuri sau, poate chiar prin telefon, să îţi devin un bun sfătuitor şi, poate, prieten. Repet, scrisorile tale m-au impresionat prin complexitatea problemelor pe care le ridică şi doresc din toată inima, să te ajut. Dacă ajutorul meu ţi-ar putea fi de folos.
Nu voi încerca să-ţi răspund astăzi decât câtorva din multele probleme pe care le ridici.
Ţie ţi-a răspuns însuşi Mântuitorul şi Ler Dumnezeu. Ia te rog seama la cuvintele pe care le-ai primit! Ele sunt Cuvântul Dragostei celei curate, Cuvântul Luminii şi al Adevărului. Acesta este şi drumul pe care mi-aş permite să ţi-l recomand şi ţie: să-L regăseşti pe Dumnezeul copilăriei tale!
O mare întrebare ridici în privinţa dovezilor pe care Dumnezeu le dă oamenilor privind Adevărul existenţei Sale. Şi dovada că este între noi. Tu, în sinceritatea ta, îi ceri lui Dumnezeu FAPTE! Este dreptul tău şi, cred eu, pentru asta Domnul nu se va supăra pe tine. Totuşi, sunt de părere că FAPTE se cer de la noi, oamenii, nu de la Dumnezeu! El ne-a dat CREDINŢA LUI!
A pretinde astăzi noi dovezi de la CEL CARE A MURIT PE CRUCE este cam îndrăzneţ!
Cu atât mai mult cu cât faptele noastre sunt astăzi judecate nu acelea acelea ale lui... Dumnezeu. Iar Iisus Hristos este SINGUR, JUDECĂTORUL faptelor noastre. Mai mult, Iisus a început Marea Lucrare Dumnezeiască ce se numeşte JUDECATA DE APOI!

Credincioşii creştini mi-ar putea răspunde: „Nimeni nu ştie când va începe Judecata de Apoi! Asta nu o ştie decât Dumnezeu!” Eu le-aş răspunde: „Adevărat grăiţi. Aşa este, doar Dumnezeu este Cel care cunoaşte începutul Judecăţii de pe Urmă. Iată numai că, în chiar aceste zile, ACEST DUMNEZEU ne vorbeşte DIN NOU şi ne despecetluieşte o parte din marile taine ale Dumnezeirii, printre care şi data începerii şi sfârşirii Judecăţii de Apoi!
Astfel, după Cuvântul lui Dumnezeu, Judecata de Apoi a început, se derulează în chiar aceste clipe şi va lua sfârşit în anul 2038. Nu uita: „2038”! După care... PAUZĂ...
Îndrăznesc să te tulbur cu aceste informaţii pe care le vei găsi, desigur, şi în cartea Evanghelia Tainică a Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor, pe care mi-ai promis că o vei citi. Iar eu îţi spun: bine vei face! La sfârşitul Evangheliei vei cunoaşte o mare taină şi vei avea o mare surpriză!

Doreşti să ştii cum şi de ce am ajuns eu pe PREMONIŢII! Cel care m-a adus pe PREMONIŢII este OLD DG, printr-un fragment pe care l-a înserat pe aceste pagini.
Cum am ajuns cu Convorbirile cu Dumnezeu pe această pagină, aceasta este o cu totul altă întrebare. Mai lasă-mi şi mie câteva taine, nu încerca să afli chiar totul astăzi. Deşi, cu altă ocazie aş putea să-ţi povestesc şi asta.

Deocamdată, cam atât pentru astăzi.
Să auzim numai de bine! Şi Dumnezeu să Te binecuvânteze!
Prietenul tău, Ioan.

Draga Ioan,

Da ,accept ca tu sa ma sfatuiesti,oricum eu voi decide daca voi urma sau nu sfaturile tale...

Logic ca orice om caut drumul meu...nu pot spune ca sunt un ratacitor sau un om care a gasit calea si sa pierdut pe ea....nu am gasit calea ,dar nici nu m-am ratacit cautand-o...

Am ajuns la concluzia ca multe,dar foarte multe "cai" sunt pline de minciuni si inselaciuni...

Am cautat totmereu adevarul,nu adevarul suprem ci adevarul...si decat sa mi-se umple capul cu minciunile "cailor" care exista am ales sa preiau adevarul care mai exista in acele cai si sa formez alea mea mica pe care merg...

Nu am timp de prostii si de minciuni ... am si eu o viata...am planuri sa ajung sus... si nu am timp sa filozofesc din pacate....ci ma axez pe gandirea logica,la subiect,uneori mai obiectiva si practica...

Cai sunt multe draga Ioan...

Nu vreau si nu accept si nu sunt orice nebun indoctrinat,care crede in fluturasi si in lucruri necercetate...tot ce am citit am pus in practica sa vad daca sunt adevarate.....la fel ca Proiectia Astrala...la fel am zis si eu...e o prostie..e o nebunie etc...

Am pus in practica...si am aflat din fericire ca da exista asa ceva...si ca da se poate realiza...cei care nu cred...mai intai sa realizeze o Proiectie Astrala...si apoi sa dea din gura...

Nu cred in guru si mari "specialisti" spirituali...exista adevarati invatati spirituali dar ei nu vin si iti vand serviciile...ei te ajuta din inima...

Nu cred in cursul X de astrologie si Y de numerologie si Z de nu stiu ce parapsihologie....eu ma invat singur lucrurile astea..daca chiar imi doresc...

Nu o sa dau in viata mea 1000 de euro ca sa merg la grupul de meditare X si sa meditez pt pamant cu iei...BULLSHIT...

Daca ma inveti bine...daca nu..si mai bine...nu dau bani pe prostii..si oricum nu am bani sa dau pe tampenii...

Informatiile sunt acolo...si sunt usor de accesat si GRATIS....o informatie nu e un produs ca sa il cumperi...

Normal ca anumite informatii trebuie cumparate....dar aici ne referim la totala alta mancare de peste...

Ma rog..ai inteles ideea cred.

Am carti cu tona...si le citesc...cat timp D-zeu mi-a dat cap...de ce nu sa il folosesc? De ce sa muncesc ca un sclav si sa fac 10 milioane...cand pot sa gandesc si sa fac 50 de milioane?

Lumea e plina de prosti...de inculti...de subnutriti mental...de dereglati psihic...de retardati mentali si de inepti...si nu planuiesc sa fiu vreunul din astia...

Inca am 19 ani...dar stiu mai multe decat stiu un pustan la varsta asta....nu merg in club....nu beau...doar fumez si atat....nu umblu teleleu pe strada....ci ma axez doar pe evolutia mea...si pe ajutorul pt cei din jur...asta e treaba mea...

Nu stiu ce sa cred din toata povestea asta cu Ler si IH si tu...

Daca vrei putem sa ne intalnim in germania deoarece din fericire pe 8-9 iulie ma duc impreuna cu fratii mei la surorile mele in Leipzig...si nu mi-e greu sa iau trenu sau masina pana la D-voastra acasa...

Lumea nu este asa mare cum se crede..oricum...sa revin la idee,

Eu fac tot ce simt ca e bine ca orice om...multumesc si sunt recunoscator pt ce am si ce sunt...STIU din toata inima ca noi oamenii avem o misiune mai mare decat sa ne nastem sa ne imbatam si sa fumam iarba in tinerete apoi la 20 de ani sa muncim ca nebunii la 30 de ani sa avem macar o firma un copil si logic o nevasta...poate si o amanta...la 40 de ani sa ne chinuim umpic si la 50 de ani sa ne plangem de mila ca nu am dus viata cum am vrut..la 60 de ani sa ne plangem ca statul nu ne ajuta si la 70 de ani sa fim impacati cu tot si toate si sa crapam..dupa ce crapam...mergem la nenea Petru....nenea petru scoate o hartiuta...si se uita...SERJ...da SERJ poti intra in rai....in rai dau de norisori de ingerasi...si intr-un punct luminos e nenea D-zeu.....acolo stam cam...hmmmmm...o VESNICIE IN IUBIRE FERICIRE SI PLICTISEALA CA LENESII...si apoi poate devenim ingerasi...poate nu....etc....

Viata mea va fi asa:

Voi invata,cauta, si afla adevarul...voi duce o viata DUPA PLACUL MEU...adica...voi CREA...de acea exista omul SA CREEZE...voi REINVENTA si voi INOVA...TOT...tot ce prind si merge si se poate inova....

Voi face in asa fel incat gandirea de azi sa o schimb si cu o idee mica...dar stiu ca voi traii si vreau sa traiesc in asa fel..cand omul se uita la mine sa vada o sursa de INSPIRATIE SI INALTARE...

Banii ii voi primii pt ca am VALOARE CA OM...nu pt ca imi vand orele din viata..
Banii pt mine vor fi un mod...de a face bine....nu ii voi cheltuii pe Ferrari sau pe o VILA....
Muzica va fi modul meu de a-mi exprima adanc...sentimentele si trairile...
Iar faptele mele vor arata Doar CORECTITUDINE SI RESPONSABILITATE...

Eu vad lumea total diferita....
Stiu suna UTOPIC...dar asta e intentia mea...asta vreau sa fac...si asta o sa fac...
Inca ma perfectionez..inca lupt cu mine..si cu mentalitatea mea....
Inca incerc sa inteleg anumite lucruri...
Inca invat ..si inca caut si totmereu voi cauta adevarul...

Dar totul e realizabil...logic...un om incapabil ar zice...SERJ VORBESTI PROSTII...SERJ NU MAI VISA...SERJ TU NU ESTI NORMAL...SERJ TE AUZI CE SPUI...SERJ DAR E AIA SI AIA...si alte bla blauri tampesti...
Totmereu incapabilii vor sarii in cap CAPABILILOR deoarece ei nu au puterea de imaginatie...ei nu inteleg....lor le e frica...si de invidie ca el va putea....

POT,VREAU,SUNT,FAC...verbe ale increderii in sine...

OAmenii traiesc doar in frica...
Frica cotidiana...exemplu...frica sa nu raman fara bani,frica sa nu raman fara mancare sau orice alt lucru...frica sa nu intarzii la munca,sau sa nu imi pierd munca,frica sa nu am ce da copilului,etc
Frici sociale.... frica ca x,y,z sa ma critice...frica sa nu fac x,y,z sa nu ma fac de ras...frica de a vorbii sau aparea in public,frica de barfa...etc
Frici si fobii....frica de moarte,frica de albine,frica de gandaci,frica de apa si inec,frica de foc...etc..nu cunosc denumirile stiintifice...

Sunt mai multe...dar am enumerat cateva....poi odata ce creez asemenea sentimente...odata ce ai numai ganduri negative,distrugatoare,toxice...POI CUM SA NU AI O VIATA URATA...

SUNTEM CEA CE GANDIM...si nu ziceti nu...CA ASA ESTE....Impactul unui gand este uimitor...dovedit si stiintific..

Cum sa ai si sa faci ce vrea inima ta...cand tu nu iti gasesti si nici auzi inima din cauza fricii....cum sa traiesti viata asa cum trebuie cand esti plin de ganduri urate...de griji...de stres etc etc...

Logic....dam vina pe societate,dam vina pe persoana x,y sau z....dam vina pe ORICE in afara de noi...

Dar cine i-a pus pe aia in varful societatii..NU NOI? De ce sa dam vina pe alte persoane cand noi am avut de ales in ai asculta sau nu..in a urma sfaturile sau nu....totmereu avem de ales..

Vina e a noastra..si numai a noastra....

Eu stiu o vorba plina de adevar....

Daca vrei cu adevarat sa faci ceva ...VEI FACE...
Daca nu ai un motiv in a face ceva...gasesti o scuza...daca nu ai o scuza...gasesti o cale....daca nu ai o cale...TACI SI FACI...

Ioane inca astept raspunsurile la intrebarile anterioare....

Si adevarul totmereu va iesii la suprafata....ca e frumos sau nu adevarul...el sub o forma sau alta va iesii la suprafata....

Cu respect SERJ

DUMNEZEU VORBEŞTE POPORULUI ROMÂN

„Aşa precum în vechime, lui Moise i s-a dat Legea poporului Israel, tot aşa, şi astăzi, lumea întreagă primeşte Legea Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor.
Aşa precum acum 2000 de ani, Iisus Mântuitorul a propovăduit Legea Cea Nouă, tot aşa şi astăzi, Fiul lui Dumnezeu propovăduieşte Evanghelia Tainică a lui Ler Dumnezeu, Legea cea Nouă a Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor.
Această lege tainică pe care Eu, Io Ler Domnul, o dau fiului Meu, Ioan, este scrisă prin dictat, prin tainică înţelegere şi prin Dumnezeirea Sfântului Duh, şi dată cuvânt cu cuvânt poporului român, pentru ca acesta, prin sfinţenia Bisericii Ortodoxe Române, să o propovăduiască tuturor oamenilor şi credinţelor lumii.
Dragii Mei, voi aţi fost primii Mei copii pe Pământ. Cu voi am început Eu istoria omului şi, tot cu voi, săvârşim astăzi lucrarea divină a timpului acestuia.
În limba română Mi-am pus taina Cuvântului Meu cel Sfânt, căci Eu, Io Ler Dumnezeu, deşi mă auziţi vorbind în toate limbile Pământului, vorbesc astăzi o singură limbă, limba română. Cât despre explicaţia vorbirii în toate limbile, puteţi afla că, Cel care vorbeşte pentru Mine în toate limbile Pământului, este Sfântul Duh Dumnezeu.

Iată, astăzi, vorbesc copiilor Mei, adevăratului popor român.
Voi, dragii Mei şi, numai voi, M-aţi iubit, M-aţi cântat, M-aţi rugat şi M-aţi plâns şi, la Mine aţi găsit alinare, căci pe Mine M-aţi iubit, Mie Mi-aţi cântat, pe Mine M-aţi rugat şi Mie Mi-aţi plâns.
Voi nu Mi-aţi uitat Numele şi nu L-aţi pierdut niciodată, ci v-aţi spus rugăciunile, cântându-Mi Numele în colindele, în doinele, în cântecele şi în rugăciunile voastre.
În taina Numelui Meu şi sub călăuzirea Sfântului Duh, aţi găsit cea mai sfântă rugăciune a Dumnezeirii Mele: „Leru-i Leru-i, Leru-i Leru-i Ler!”
Voi aţi rămas în credinţa creştină adevărată cu tărie, fără să vă abateţi de la ea, oricum a fost ea numită şi oricâte încercări aţi avut, căci de încercări şi de necazuri nu aţi dus lipsă.
Voi nu v-aţi părăsit credinţa strămoşească dată vouă drept moştenire încă de la începutul vieţii primilor oameni ai Pământului.
Voi L-aţi primit pe Iisus Hristos în inimile voastre, unde s-a regăsit pe sine, Cel răstignit şi înviat din morţi, cu Cel rămas în amintirea poporului, venind de la chiar originile vieţii şi din sfinţenia Ţării Raiului.
Dragii Mei, cu voi am început istoria omului pe Pământ, cu voi am umplut lumea Raiului, vouă v-am dat primul Meu Cuvânt, Numele Meu şi limba Dumnezeirii Celei Sfinte. Cu voi am trăit Eu mii de ani pe Pământ, împreună cu Sfânta Familie şi cu îngerii cerului. Cu voi am trăit ca Om şi Dumnezeu adevărat, în credinţă sfântă şi în închinare cinstită.
Vouă v-am fost Domn, Dumnezeu, Crai, Mare Preot, Rege şi Împărat, căci Eu, am fost nu numai Ler Dumnezeu, ci şi Zalmoxis al dacilor şi Ştefan al Moldovei, în trupurile cărora căruia M-am întrupat Eu însumi ca om pe Pământ.
Vouă v-am fost, şi tot vouă v-am rămas, Adevăratul Dumnezeu, căci Eu, Io Ler Iisus Hristos, sunt singurul Domn al poporului român şi al întregului popor creştin al Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor.

Dragii Mei, Eu vă ştiu pe voi, vă ştiu şi vă cunosc pe voi, vă cunosc bucuriile şi necazurile voastre.
Vă înţeleg rugăciunile şi plângerile voastre.
Ştiu că sfântul şi curatul nostru popor s-a stricat şi s-a pângărit.
Ştiu că feciorii şi fetele voastre se vând lui Satan, pentru un pumn de bani, pângărite şi batjocorite în lumea întreagă.
Ştiu că voi v-aţi părăsit părinţii bătrâni şi bolnavi, copiii voştri, casele şi altarele bisericilor sfinte, alergând după nălucirea şi sclipirea monezilor, câştigate prin munca, suferinţa şi înjosirea voastră, în toate ţările Pământului.
Şi, mai ştiu şi că, mulţi dintre voi faceţi cinste ţării şi numelui sfânt de român pe care îl purtaţi pe meridianele lumii, stropindu-l cu lacrimile voastre.
Acestora şi familiilor lor din ţară şi din străinătate, le aduc binecuvântarea Mea, Cuvântul viu al lui Dumnezeu şi închinarea Dumnezeirii Celei Sfinte a Cerurilor şi Pământurilor.

Dragii Mei, Eu vă iubesc pe voi, pe toţi, copiii Mei dragi. De aceea, ştiu că, la chemarea Mea şi în Numele Meu Cel Sfânt, voi toţi, copiii Sfintei România, bunii şi răii împreună, vă veţi întoarce acasă şi veţi începe o viaţă nouă, împreună cu Mine.
ACEASTA ESTE DORINŢA MEA!
ACEASTA ESTE ŞI PORUNCA MEA, PENTRU TOŢI ROMÂNII DIN STRĂINĂTATE: ÎNTOARCEŢI-VĂ ACASĂ!
ODATĂ SOSIŢI LA CASELE VOASTRE, MĂ VEŢI ÎNTÂLNI PE MINE ŞI PE MAICA DOMNULUI, SFÂNTA FECIOARĂ MARIA.
CĂCI ROMÂNIA, ESTE LOCUL MARII ÎNTÂLNIRI A OMULUI CU DUMNEZEU.

Scumpii Mei, Copiii Mei de pretutindeni!
Cu toţii vă veţi întoarce la Mine, la Fiul Meu şi la Sfânta Maică a Domnului care, de mii de ani vă veghează şi vă ocroteşte, suferă şi plânge pentru voi şi pentru ţara voastră, aducându-vă alinare, nădejde, ajutor, mângâiere şi mântuire.

EU, IO LER DUMNEZEU, TATĂL VOSTRU CEL ADEVĂRAT, VĂ CHEM PE TOŢI SĂ LUAŢI CRUCEA FIULUI MEU ŞI SĂ O PURTAŢI PRIN ROMÂNIA CEA SFÂNTĂ, ŢARA LUI IISUS HRISTOS, SPRE ISPĂŞIREA ŞI IERTAREA PĂCATELOR VOASTRE!

Aşa vorbeşte Dumnezeu

Fragment din "Evanghelia tainică a Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor", Editura Dacia XXI, 2010.

salut,citind intrebarile si raspunsurile de pe acest site,am si eu citeva intrebari.
1.De cind Petru este tradatorul lui Isus si nu Iuda?
2.In Biblie este mentionat ca moartea lui Isus este sacrificiu pentru pacatele poporului,si numai in asa mod se poate obtine mintuirea Domnului.Si daca nu era necesar de-a muri pentru a realiza planurile,atunci la ce se referea pasajul descris in Biblie despre moartea sa?

Ioan said:
Fragment din "Evanghelia tainică a Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor", Editura Dacia XXI, 2010.
A cui este evanghelia asta??????????Tu crezi in Domnul Iisus Hristos?

Lui A.MOT

Bine ai venit pe această pagină!
Evanghelia tainică a Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor este Evanghelia Mântuitorului Iisus Hristos, a zilelor de astăzi ale inaugurării Împărăţiei lui Dumnezeu pe Pământ.
Iată prima pagină:

SCRISOARE POPORULUI ROMÂN

A sosit ceasul. După 2000 de ani de aşteptare, visul omenirii a devenit realitate. Cuvântul Mântuitorului s-a împlinit. Trăim zilele Revenirii lui Iisus Hristos. Trăim zilele Judecăţii de pe Urmă. Trăim zilele Marelui Război dintre Cer şi Infern. Trăim zilele întemeierii Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor.
Bucuraţi-vă! Aveţi în faţă Cartea Sfântă a neamului, Evanghelia Marii Întâlniri dintre om şi Dumnezeu. Cuvintele ei picură lumină şi deschid poarta cerului, Raiul tinereţii fără de bătrâneţe şi al vieţii fără de moarte.
Carte singulară, prezenţă vie şi binecuvântare aleasă în casa fiecărui român, Evanghelia Tainică este Cuvântul lui Dumnezeu şi darul Mântuitorului. Este tezaur şi moştenire a lui Ler Dumnezeu, dăruită poporului român.
Surprinzătoare prin noutatea ei, Evanghelia lui Ler Dumnezeu arată o nouă faţă a adevărului credinţei creştine. Ea aduce o furtună nemaiîntâlnită în cunoaştere şi în creştinism.
Apariţia ei inaugurează noua ordine terestră a Împărăţiei lui Iisus Hristos, „Sfânta România Mare”.
Scrisă pentru românii de pretutindeni, Evanghelia lui Ler Dumnezeu devine Cartea Sfântă de astăzi şi de mâine a poporului român, cheie credibilă, deşi şocantă, a Împărăţiei, oglindă pentru luminarea adâncurilor credinţei creştine şi a drumului spre mântuire.
Cuvintele acestei cărţi sunt adevărate. Ele vă vor schimba viaţa printr-o mare iluminare. Ele izvorăsc din sufletul Tatălui, sunt glasul şi lacrima inimii Sale, sunt Cuvântul lui Dumnezeu, vin de la Dumnezeu şi duc la Dumnezeu.
Această carte netezeşte calea Mântuitorului.
Poporul care trăia în întuneric a văzut lumină mare.
Voi sunteţi poporul din întuneric şi vouă vă este dată scara de lumină spre cer.
Deschideţi ochii să vedeţi Lumina!
Deschideţi porţile inimilor voastre să intre Împăratul Măririi!
Dumnezeu să binecuvânteze poporul român!
Binecuvântată este Împărăţia Cerurilor şi Pământurilor! Amin!

Io Ler Dumnezeu!

Back