adrian_nicolae
Prieten
- Reaction score
- 0
Si de unde stii ca acum traim zilele Revenirii lui Isus Hristos ?
Ioan said:Lui ADRIAN 1988
ADRIAN 1988: "Si de unde stii ca acum traim zilele Revenirii lui Isus Hristos?"
IOAN: Din aceeaşi carte minunată, Evanghelia tainică a Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor, din convorbirile zilnice cu Dumnezeu, cu Maica Domnului şi cu Iisus Hristos. Fii binecuvântat întru Numele lor!
Lui A.MOT
Mă întrebi dacă cred în Iisus Hristos?
Dragul meu eu cred într-Unul Dumnezeu, Tatăl Atotţiitorul, Făcătorul cerurilor şi al pământurilor, al tuturor văzutelor şi nevăzutelor; şi întru Unul Domn Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Unul Născut, care din Tatăl s-a născut mai înainte de toţi vecii. Lumină din Lumină, Dumnezeu adevărat din Dumnezeu adevărat, născut nu făcut; Cel de o fiinta cu Tatal, prin Care toate s-au facut. Care pentru noi oamenii si pentru a noastra Mîntuire S-a pogorît din ceruri şi S-a întrupat de la Duhul Sfânt şi din Maria Fecioara şi s-a facut om. Şi S-a răstignit pentru noi în zilele lui Ponţiu Pilat şi a pătimit şi S-a îngropat. Si a înviat a treia zi, după Scripturi. Si S-a înălţat la ceruri şi şade de-a dreapta Tatălui.
Şi IARĂŞI A VENIT cu slavă, să judece viii şi mortii, a Cărui Împărăţie nu va avea sfârşit.
Şi întru Duhul Sfânt, Domnul de viaţă Făcătorul, Carele de la Tatăl purcede, Cela ce împreună cu Tatăl şi cu Fiul este închinat şi slăvit,
Carele a grăit prin prooroci.
Intru Una, Sfântă, Sobornicească si Apostolească Biserică, mărturisesc Un Botez, spre iertarea păcatelor; aştept Învierea Mortilor şi viata veacului ce va sa vie. Amin.
Ioan said:Lui A.MOT
"Ce trebuie sa faca un om pentru a dovedi ca el crede in Domnul Iisus Hristos?"
Foarte interesantă întrebare! Cred că atunci credem cu adevărat în Iisus Hristos, când, crezând atât de mult în El, suntem în stare să-i împărtăşim suferinţa şi să ne aşezăm împreună cu El pe Cruce! Numai că noi suntem oameni şi, ca oameni, foarte puţini dintre noi pot avea tăria de-a se aşeza alături de Fiul lui Dumnezeu pe Cruce!
Repet:"Ce lucrari a facut Domnul Iisus Hristos?Ioan said:
Gresit!Ratacesti si cred ca esti Ioan Suciu care cu scrierile sale suceste mintile celor care vor sa fie Ortodocsi adica de Dreapta Credinta.Tu faci reclama cartilor tale eretice pentru arginti satanici......Ai hranit tu vreodata 5000 de oameni cu doi pesti si cinci paini asa cum a facut Domnul Iisus Hristos?Esti un fariseu ca orice popa asa zis crestin ortodox sau catolic sau alti popi sectari ca si acestia dornici de inavutire de arginti!Toti si toate sunt cu voia lui DUMNEZEU dar DUMNEZEU m-a luminat si mi-a aratat cateva Adevaruri si asa pot deosebi pe cei rai.manuela said:Lui A.MOT
"Ce trebuie sa faca un om pentru a dovedi ca el crede in Domnul Iisus Hristos?" CA SA dovedesti ca ,crezi in Dumnezeu ,parerea mea este ca trebuie sa respecti pe cat posibil cele 10 porunci,si daca e posibil sa duci mai departe cuvantul lui Dumnezeu
Iarta-mi greseala!Oricum si tu ai raspuns gresit deoarece cine crede in Domnul Iisus Hristos va face si el Lucrarile Lui si chiar mai mari ca acestea............Nu asa spune Domnul Iisus Hristos in Evanghelie?A.Mot said:Gresit!Ratacesti si cred ca esti Ioan Suciu care cu scrierile sale suceste mintile celor care vor sa fie Ortodocsi adica de Dreapta Credinta.Tu faci reclama cartilor tale eretice pentru arginti satanici......Ai hranit tu vreodata 5000 de oameni cu doi pesti si cinci paini asa cum a facut Domnul Iisus Hristos?Esti un fariseu ca orice popa asa zis crestin ortodox sau catolic sau alti popi sectari ca si acestia dornici de inavutire de arginti!Toti si toate sunt cu voia lui DUMNEZEU dar DUMNEZEU m-a luminat si mi-a aratat cateva Adevaruri si asa pot deosebi pe cei rai.manuela said:Lui A.MOT
"Ce trebuie sa faca un om pentru a dovedi ca el crede in Domnul Iisus Hristos?" CA SA dovedesti ca ,crezi in Dumnezeu ,parerea mea este ca trebuie sa respecti pe cat posibil cele 10 porunci,si daca e posibil sa duci mai departe cuvantul lui Dumnezeu
-------------------------------------------------------------
Care sunt mijloacele tale de subzistenta?Raspundeeeeeeeeeeeeeeee!
Iarta-mi greseala!Nu am fost atent cui ma adresam..........manuela said:eu sunt Suciu???mie imi scrii asta amot?