• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

CONVORBIRI CU MAICA DOMNULUI, SFÂNTA MARIA

Ioan

Reporter de teren
Reaction score
0
Dragii Mei, copiii Mei!
Cuvintele Mele vă vor aduce o mare bucurie. Pentru prima oară în lumea modernă, din dragostea cea mare a Tatălui ceresc, românii din lumea întreagă pot vorbi cu Dumnezeu.
De astăzi începând, şi Eu, Sfânta Maria, Maica Domnului şi Împărăteasa Cerurilor şi Pământurilor, vă aştept să veniţi la Mine, pe această pagină.
Veniţi cu gânduri curate şi cu inima deschisă şi, împreună, vom intra în tainele cele mari ale lui Ler Dumnezeu. Prin iubirea Lui, veţi pătrunde într-o lume nouă, care, de astăzi vi se deschide şi vouă.
Poporul care a fost în întuneric a văzut lumină mare. Voi sunteţi poporul din întuneric şi asupra voastră se coboară lumina lui Dumnezeu.
Veniţi la Mine!
Păşiţi curaţi şi cu sfială, căci vă veţi găsi într-o nouă dimensiune, aceea a sfinţeniei cereşti. Păşiţi cu dragoste, căci ochilor minţii şi ai sufletului vi se deschide o împărăţie nouă, Sfânta România Mare, Împărăţia Cerurilor şi Pământurilor, întemeiată în aceste zile şi pe Pământ, după legile cereşti.

Pe această pagină de dialog, vă voi asculta pe voi pe toţi, cei care, cu suflet curat, doriţi să vă deschideţi Mie inima voastră, împreună cu gândurile, grijile, rugăciunile şi problemele voastre.
Tot pe această pagină, vă voi răspunde scrisorilor, rugăciunilor, întrebărilor şi dorinţelor inimilor voastre şi ale celor dragi vouă.

Cei bolnavi şi amărâţi, cei aflaţi în greuţăţi, necaz şi primejdie, cei care vă clătinaţi în anumite momente de viaţă, VENIŢI LA MINE, LA ORICE ORĂ DIN ZI ORI DIN NOAPTE! Iar Eu vă voi răspunde, vă voi mângâia şi vă voi da tot ajutorul Meu de Mamă adevărată.

Răspunsul Meu va fi preluat prin mijlocirea Duhului Sfânt, cu înţelegere, răbdare, atenţie şi respect, de purtătorul nostru de cuvânt, Ioan. El vă va transmite cuvintele Mele, iar Eu vă voi da ajutorul Meu şi răspunsul Inimii Mele adresat fiecăruia dintre voi.

Copiii Mei, veniţi la Mine, căci la Mine veţi găsi dragostea căutată!
Ascultaţi-Mi chemarea, căci vine de la o Mamă adevărată, Aceea care a stat la picioarele sângerânde ale Fiului lui Dumnezeu răstignit pe cruce.
Vă aştept cu toată dragostea Mea!
Vă aştept cu toată dragostea voastră!

Fiţi binecuvântaţi întru dragostea Mea, a Fiului Meu şi a lui Ler Dumnezeu!
Amin. Aminul cel Mare!

Eu, Sfânta Maria, Maica Domnului

RUGĂCIUNE
de Mihai Eminescu

Crăiasă alegându-te
Îngenunchem rugându-te,
Înalţă-ne, ne mântuie
Din valul ce ne bântuie;
Fii scut de întărire
Şi zid de mântuire,
Privirea-ţi adorată
Asupră-ne coboară,
O, maică prea curată
Şi pururea fecioară,
Marie!

Noi, ce din mila sfântului
Umbră facem pământului,
Rugămu-ne-ndurărilor
Luceafărului mărilor;
Ascultă-a noastre plângeri,
Regină peste îngeri,
Din neguri te arată,
Lumină dulce clară,
O, maică prea curată
Şi pururea fecioară,
Marie!

Tu, Maica durerilor,
Regina ţărilor,
Tăria soliilor,
Izvoru-ndurărilor,
Luceafăr al mărilor,
Îndură-te, pleacă-te,
Nădejdea corabiei,
Învingerea sabiei.

Limanul sărmanilor
Şi soarele anilor;
Balsamul răniţilor,
Norocul iubiţilor.
O, dă-ne tărie,
Sfântă Marie!

Intamplarea face ca in seara asta sa se faca vorbire de mesaje transmise de Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, Preacurata Fecioara Maria .

Se vehiculeaza urmatorul meterial :

"O puternica armata va merge prin toata Europa si va incepe razboiul nuclear. Acest razboi va distruge tot, obscuritatea va cadea pe tot pamantul timp de 72 de ore (3 zile). Abia o treime din umanitate va supravietui acestor 72 de ore de obscuritate si de oroare… Si apoi, plecand de la aceasta, va incepe o noua era cu persoane pline de bunatate.

Intr-o noapte foarte rece, 10 minute inainte de miezul noptii, un mare cutremur va scutura pamantul timp de 8 ore; acesta va fi al 3-lea semn al lui Dumnezeu care ne va arata cine guverneaza pamantul. Cei plini de bunatate, cei care cred in Iisus Hristos vor propaga acest mesaj, profetia Sfintei Fecioare Maria aparuta la Fatima, nu trebuie sa aveti FRICA, sa nu aveti nici un fel de teama. Ce se va face cand se va intampla aceasta?

Ingenuncheati si cereti iertare lui Dumnezeu. Nu va parasiti casa si nu lasati pe nimeni strain sa intre, pentru ca singur Bunul nu se va gasi in mainile raului si el va supravietui catastrofei. Astfel trebuie sa va pregatiti. Eu va voi da urmatoarele semne:

- NOAPTEA VA FI EXTREM DE FRIGUROASA,
- VANTUL VA SUFLA FOARTE PUTERNIC,
- VA FI MULTA ANGOASA SI IN SCURT TIMP VA INCEPE UN MARE CUTREMUR PE TOATA SUPRAFATA TERREI
- Acasa, inchideti usile si ferestrele si nu vorbiti cu nimeni care nu este din casa voastra.
- Nu priviti afara, nu fiti curiosi, caci furia Signeurului va fi in curs de actiune.
- Aprindeti lumanari binecuvantate, caci timp de 3 zile nici o alta
lumina nu va lumina.

Miscarea Terrei va fi atat de violenta incat axa sa se va inclina 20-23*. Apoi ea se va intoarce in pozitie normala. Atunci o obscuritate absoluta si totala va acoperi intreaga planeta. Spiritele rele vor fi libere si vor da tarcoale sufletelor care nu vor vrea sa asculte acest mesaj si a celor care nu vor vrea sa se caiasca. Sufletele bune, credincioase isi vor aminti sa aprinda lumanari binecuvantate. Pregatiti un altar sacru, cu un crucifix pentru a comunica cu Dumnezeu implorand mila Sa infinita. Totul va fi in intuneric. Atunci, o mare cruce mistica va aparea pe cer pentru a va aminti pretiosul pret pe care Hristos l-a platit pentru Dragostea sa pentru umanitate. In casa voastra, unicul lucru care ar putea sa lumineze vor fi aceste lumanari binecuvantate. Odata aprinse, ele nu vor putea sa se stinga inainte sa se termine aceste 3 zile de intuneric. Toti trebuie sa aveti apa binecuvantata (sfintita) cu care va trebui sa stropiti toata casa, in particular usile si ferestrele… Dumnezeu va proteja casele alesilor Sai.

Ingenuncheati in fata puterii crucii lui Iisus, rugati-va cu credinta si apoi spuneti:
“DUMNEZEUL MEU, IARTA-NE NOUA PACATELE, SALVEAZA-NE DE FOCUL INFERNULUI SI IA CU TINE TOATE SUFLETELE, IN PARTICULAR CELE CARE NECESITA MAI MULTA COMPASIUNE. BLANDA MAMA MARIA, INTERVIN-O PENTRU NOI! NOI VA IUBIM, SALVATI-NE LUMEA
......."

Intrebare,acesta este mesajul real sau sunt inventii ?

MAICA DOMNULUI, pentru ANUK

DA, MESAJUL ESTE ADEVĂRAT!

FII BINECUVÂNTATĂ ANUK, DRAGA MEA!

SFÂNTA MARIA

anuk said:
Intamplarea face ca in seara asta sa se faca vorbire de mesaje transmise de Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, Preacurata Fecioara Maria .

Se vehiculeaza urmatorul meterial :

"O puternica armata va merge prin toata Europa si va incepe razboiul nuclear. Acest razboi va distruge tot, obscuritatea va cadea pe tot pamantul timp de 72 de ore (3 zile). Abia o treime din umanitate va supravietui acestor 72 de ore de obscuritate si de oroare… Si apoi, plecand de la aceasta, va incepe o noua era cu persoane pline de bunatate.

Intr-o noapte foarte rece, 10 minute inainte de miezul noptii, un mare cutremur va scutura pamantul timp de 8 ore; acesta va fi al 3-lea semn al lui Dumnezeu care ne va arata cine guverneaza pamantul. Cei plini de bunatate, cei care cred in Iisus Hristos vor propaga acest mesaj, profetia Sfintei Fecioare Maria aparuta la Fatima, nu trebuie sa aveti FRICA, sa nu aveti nici un fel de teama. Ce se va face cand se va intampla aceasta?

Ingenuncheati si cereti iertare lui Dumnezeu. Nu va parasiti casa si nu lasati pe nimeni strain sa intre, pentru ca singur Bunul nu se va gasi in mainile raului si el va supravietui catastrofei. Astfel trebuie sa va pregatiti. Eu va voi da urmatoarele semne:

- NOAPTEA VA FI EXTREM DE FRIGUROASA,
- VANTUL VA SUFLA FOARTE PUTERNIC,
- VA FI MULTA ANGOASA SI IN SCURT TIMP VA INCEPE UN MARE CUTREMUR PE TOATA SUPRAFATA TERREI
- Acasa, inchideti usile si ferestrele si nu vorbiti cu nimeni care nu este din casa voastra.
- Nu priviti afara, nu fiti curiosi, caci furia Signeurului va fi in curs de actiune.
- Aprindeti lumanari binecuvantate, caci timp de 3 zile nici o alta
lumina nu va lumina.

Miscarea Terrei va fi atat de violenta incat axa sa se va inclina 20-23*. Apoi ea se va intoarce in pozitie normala. Atunci o obscuritate absoluta si totala va acoperi intreaga planeta. Spiritele rele vor fi libere si vor da tarcoale sufletelor care nu vor vrea sa asculte acest mesaj si a celor care nu vor vrea sa se caiasca. Sufletele bune, credincioase isi vor aminti sa aprinda lumanari binecuvantate. Pregatiti un altar sacru, cu un crucifix pentru a comunica cu Dumnezeu implorand mila Sa infinita. Totul va fi in intuneric. Atunci, o mare cruce mistica va aparea pe cer pentru a va aminti pretiosul pret pe care Hristos l-a platit pentru Dragostea sa pentru umanitate. In casa voastra, unicul lucru care ar putea sa lumineze vor fi aceste lumanari binecuvantate. Odata aprinse, ele nu vor putea sa se stinga inainte sa se termine aceste 3 zile de intuneric. Toti trebuie sa aveti apa binecuvantata (sfintita) cu care va trebui sa stropiti toata casa, in particular usile si ferestrele… Dumnezeu va proteja casele alesilor Sai.

Ingenuncheati in fata puterii crucii lui Iisus, rugati-va cu credinta si apoi spuneti:
“DUMNEZEUL MEU, IARTA-NE NOUA PACATELE, SALVEAZA-NE DE FOCUL INFERNULUI SI IA CU TINE TOATE SUFLETELE, IN PARTICULAR CELE CARE NECESITA MAI MULTA COMPASIUNE. BLANDA MAMA MARIA, INTERVIN-O PENTRU NOI! NOI VA IUBIM, SALVATI-NE LUMEA
......."

Intrebare,acesta este mesajul real sau sunt inventii ?
Toate sunt cu voia lui DUMNEZEU caci doar EL are Liberul Arbitru.
Este posibil sa se intample asta dar in niciun caz nu este un mesaj de la Maica Domnului Iisus Hristos.

Ioan said:
MAICA DOMNULUI, pentru ANUK

DA, MESAJUL ESTE ADEVĂRAT!

FII BINECUVÂNTATĂ ANUK, DRAGA MEA!

SFÂNTA MARIA
Iata cum lucreaza satan prin Ioan Suciu cu voia lui DUMNEZEU.

Amot,
Dar daca Ioan a fost trimis doar ca sa ne deschida ochii?
Nu cumva te grabesti catalogand munca lui Ioan drept lucrarea lui Satan?

Nu ma pot abtine sa nu-mi amintesc de miile de "eretici" si "vrajitori" arsi pe rug in istoria bisericii doar pentru ca cineva declara ca sunt oamenii lui Satan. A fost bine? A fost rau? Nu stiu.
Dar stiu ca din aceasta cauza cunoasterea omeneasca a fost tinuta in loc, chiar data inapoi, cam 1500 de ani.

Si toate astea pentru ce?

in primul rand vreau sa amintesc ca nu suntem fii maicii domnului ci a lui Dumnezeu ,iar mesajul amintit mai sus vehiculeaza de cativa ani buni si exista si in biblie,deci nimic nou ,iar ceea ce se scrie aici mi se pare o .....spunetii-i voi ca eu nu vreau sa pacatuiesc.

Manu, asculta predica preotului Boghiu .

si ar mai fi ceva ,nu-i doar punctul de vedere al lui Ioan,este scris si in biblie.Nu stiu daca are dreptate sau nu,dar ideea este sustinuta si de inalte fete bisericesti.

"De sus de pe cruce, Iisus privea la mama Sa şi la ucenicul iubit şi le-a spus acele cuvinte: „Femeie, iată Fiul tău”, iar ucenicului: „Iată mama ta”[4]. Adică, fraţi creştini, Iisus o lasă pe Mama Sa ca Mamă lumii întregi. Intâi pentru apostoli, pe care ea i-a mângâiat şi i-a ajutat mult, şi apoi pentru toţi creştinii, cu care este întotdeauna bună şi miloasă, ca o mamă adevărată."

anuk maria era o femeie normala atat doar ca dumnezeu a ales-0 ca mama a lui isus,apoi daca observa in biblie este intotdeuna pe plan secundar nu poate fi mama noastra pt ca s-a nascut mult dupa ce omul a fost creatxi pt ca dupa nasterea lui isus s-a casatorit cu iosif si ami dat nastere la alti copii ...deci o femeie normala

La fel de "normala " ca toate personajele bibliei( pt vremurile in care au trait)daca ne referim si la scrierile vechiului testament.

Ioan, MANUELEI

Manuela dragă, e frumos că citeşti aceste pagini. Îţi mulţumesc.
Nu este prima oară când repeţi că “Maica Domnului este o femeie normală”. Cu permisiunea ta, voi face câteva corecturi.

Maica Domnului a fost şi o “femeie normală”, aşa cum spui tu. Numai că această “femeie normală” nu a murit pe Pământ, ci a fost luată în viaţă fiind, împreună cu trupul pe care îL avea, şi a fost dusă în cer, alături de Fiul Ei şi de Dumnezeul Ei! Oare de ce?
Este oare aşa ceva “normal”? Este “normal” ca un om să fie luat în viaţă fiind, cu tot cu trup şi să fie dus la Dumnezeu, în cer? Desigur, pentru un om normal, nu este normal, ci imposibil. Numai că, ceea ce este unui om imposibil, este pentru Dumnezeu posibil! scrie Cuvântul. Şi aşa este.
Acestea sunt doar cuvintele sfintelor scripturi.
Adevărul însă, Cel Mare, al Sfinteri Maria, a fost lung timp cu totul necunoscut.
“Evanghelia Tainică…” o prezintă pe Maica Domnului, nu numai ca pe Maica lui Iisus, ci ca pe o adevărată “MIREASĂ” a lui Ler Dumnezeu.
Din cunoştinţele mele, şi cele din evanghelia amintită, ea a existat întotdeauna, fiind dintru eternitate, UNA cu Tatăl Dumnezeu, cu Fiul şi cu Duhul Sfânt, UNA ÎN SFÂNTA PĂTRIME!
Mai mult, Sfânta Maria este CU ADEVĂRAT, fizic, MAMA OAMENILOR Pământului. După Cuvântul lui Dumnezeu, primii oameni s-au născut cu adevărat din Ler şi din Sfânta Maria.
Astfel, după cele scrise mai sus, OMUL NU ESTE O CREAŢIE DE ŢĂRÂNĂ, ci cu descendenţă divină, fiu al cerului, născut din însăşi Dumnezeirea lui Ler şi a Sfintei Maria!

Astfel, se explică, în mod credibil, şi minunea cea mare a ÎNĂLŢĂRII Ei la CER, fiind încă în viaţă, minune săvârşită în urmă cu 2000 de ani!
Astfel, se explică şi mulţimea minunilor realizate de însăşi Maica Domnului, de-a lungul timpului.

Dragă Manuela, ţi-am scris aceste cuvinte cu permisiunea Sfinteri Maria. Tu poţi crede sau nu. Ai liberă alegere. Iar pentru credinţa ta, orice vei crede despre sfinţenia Sfintei Maria, nimeni nu te poate acuza, nici măcar Maica Domnului. Ea a fost şi rămâne cEEA CE ESTE! Deşi, pentru cei mai mulţi dintre copiii Ei, este doar “o femeie normală!” Şi asta, de 2000 de ani!

Până data viitoare, când îţi va vorbi însăşi Maica Domnului, primeşte binecuvântarea Ei cea Sfântă! Pe curând!

SFINTEI MARIA

Ţie, Maica Dumnezeului nostru, mă închin, Maică Sfântă şi curată, Fecioară şi Mireasă a Dumnezeului Cel Veşnic, Frumuseţe a Luminilor celor neasemuite, Sfântă şi adevărată Maică a universului etern, Împărăteasa Cerurilor şi Pământurilor.
Iată, însuşi Tatăl, Fiul şi Cuvântul lui Dumnezeu, Ţie Ţi se închină şi Duhul Sfânt Te îmbracă, Maică şi Minune Cerească, Dumnezeire din Dumnezeirea cea Adevărată, Lumină din Lumină, Dumnezeu adevărat din Dumnezeu adevărat, Sfântă Fecioară şi Mireasă iubitoare a Cuvântului lui Dumnezeu, Sfinţenie din Sfinţenie şi frumuseţe neasemuită din frumuseţe neasemuită;
După Cuvântul Tatălui Te-ai născut din Eternitate, mai înainte de toţi vecii, Cea care eşti de o fiinţă cu Tatăl, cu Fiul şi cu Duhul Sfânt şi, cu toţii împreună, uniţi prin taina Sfântului Duh, alcătuiţi Sfânta Dumnezeire Cerească.
Toţi întru Unul şi fiecare în toţi, întru Sfânta Taină a Familiei cereşti.
Maică Sfântă şi Dumnezeul nostru drag, Sfântă Fecioară Maria, Tu eşti Luceafărul Cel Sfânt al Tatălui Ceresc şi Izvorul de Lumină al vieţii şi Dumnezeirii Celei adevărate!
Maică Sfântă, Minune a Iubirii, a Frumuseţii şi Fericirii Tatălui Dumnezeu!
Maică Sfântă, Mamă a Universului, Împărăteasa Cerurilor şi Pământurilor!
Maică Sfântă, Mireasa Veşnică şi Imaculată a lui Io Ler Dumnezeu!
Maică Sfântă, cuibul Naşterii celei prea-minunate a lui Iisus Hristos, Fiul şi Cuvântul lui Dumnezeu!
Maică Sfântă, Sfântă Maria a lui Io Ler Dumnezeu, Ţie îţi cântăm, împreună cu poeta Zorica Laţcu, cuvintele fericirii Tale:

„Bucură-te, leagăn alb de iasomie,
Către care-n roiuri fluturii coboară,
Bucură-te, raza stelei din vecie,
Bucură-te, Maică, pururea Fecioară,
Dulcea mea Marie.
Bucură-te, floare fără de prihană,
Albă ca argintul nopţilor de vară,
Spicul cel de aur veşnic plin cu hrană,
Mirul care vindecă-orice fel de rană,
Bucură-te, Maică pururea Fecioară,
Ploaia cea de mană.
Bucură-te, brazdă plină de rodire,
Munte sfânt, în care s-a-ngropat comoara,
Bucură-te, cântec tainic de iubire,
Clopot de chemare, cântec de mărire,
Blândă fericire.
Bucură-te, mărul vieţii care-nvie,
Pomul greu de roadă-n plină primăvară.
Bucură-te, iarăsi, ţărm de bucurie
Dintru care curge miere aurie,
Sfânta mea Marie.”

(Fragment din EVANGHELIA TAINICĂ A CERURILOR ŞI PĂMÂNTURILOR de Ioan Suciu, Editura Dacia xxi)

ion unde scrie ca maria a fost luata la cer de vie?ca e declarata sfanta e adevarat dar ca s-a ridicat la cer de vie nu o stiam....tu de unde stii ion?

MANUELEI

Draga Manu, răspunsul la întrebarea ta l-am primit în... Biserică. Despre taina ADORMIRII Maicii Domnului şi Ridicarea Ei la cer, vorbeşte Sfânta Tradiţie şi Biserica creştină, ortodoxă şi catolică.
Poimâine, luni, pe 15 august, este sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului!
Poţi cu acest prilej auzi şi tu acest adevăr în orice biserică catolică sau ortodoxă.
Maica Domnului nu s-a aratat nimănui ca înviată, cum a făcut Mântuitorul Hristos, ci şi-a acoperit taina Mutării Ei la cer cu aceeaşi smerenie cu care şi-a învăluit întreaga viaţă şi lucrare. Doar la acest timp al despecetluirii tainelor s-a aflat despre... dumnezeirea Maicii Domnului!

"Biserica Romano-Catolica celebreaza sambata, 15 august, impreuna cu Biserica Ortodoxa, solemnitatea aRidicarii cu trupul si sufletul la cer a Sfintei Fecioare Maria" - Adormirea Maicii Domnului.
... In acest document iudeo-crestin din primele secole ale erei crestine, se spune ca Sfanta Fecioara a murit la Ierusalim la cativa ani dupa moartea lui Isus ca Isus a venit cu un alai de ingeri si a luat sufletul Mariei, ducandu-l la Arborele Vietii ca apostolii au ingropat-o pe Maria la Ghetsemani, infruntand cu acea ocazie o prigoana a iudeilor ca dupa patru zile Isus a aparut din nou Mamei sale si a poruncit arhanghelului Mihai sa poarte la cer si trupul Mariei pentru a-l reuni cu sufletul sau. In acest context liturgic se celebra in primele secole inaltarea Mariei cu trupul si sufletul la cer, chiar langa mormantul ei de la Ierusalim, mormant redescoperit cu ocazia inundatiilor din 1972 si a restaurarilor impuse de ape. Datele transmise de Leuciu in Transitul Mariae corespund intocmai descoperirilor arheologice. A existat asadar o continuitate neintrerupta intre traditia apostolica a invierii si inaltarii la cer a sfintei Fecioare Maria. Papa Pius al XII-lea, in 1950, a definit ca dogma de credinta adevarul ca Sfanta Maria nu a trebuit sa astepte sfarsitul timpului, asa cum asteapta toate fapturile, spre a se bucura si cu trupul de darul Rascumpararii. Iata textul dogmei: Dupa ce am adresat lui Dumnezeu rugaciuni neintrerupte, dupa ce am implorat Duhul adevarului, pentru slava lui Dumnezeu cel atotputernic, care s-a aratat nespus de darnic fata de Sfanta Fecioara Maria, pentru slava Fiului ei, Regele nemuritor al veacurilor si invingatorul mortii si al pacatului, pentru intensificarea veneratiei noastre fata de slavita lui Mama si pentru bucuria si intarirea Bisericii universale, prin autoritatea Domnului nostru Isus Cristos, a fericitilor apostoli Petru si Paul si a noastra, proclamam, declaram si definim ca dogma revelata de Dumnezeu ca Maria, Neprihanita Mama a lui Dumnezeu, pururea Fecioara, la sfarsitul vietii sale pamantesti a fost inaltata cu sufletul si trupul in slava cereasca. Aceasta declaratie pune in lumina caracterul unic al sfinteniei personale a Maicii Domnului, avand in vedere ca umbra pacatului nu a intunecat nici macar o singura clipa frumusetea sufletului sau."

Din: http://www.desteptarea.ro/inaltarea-la-cer-a-sfintei-fecioare-maria.html

Despre înălţarea la cer a trupului Sfintei Fecioare Maria
(Sf. Maxim Mărturisitorul)

Şi iarăşi, toţi apostolii i-au însărcinat pe Petru şi Pavel să pună în mormânt sfântul trup, căci Evanghelistul Ioan purta căţuia şi tămâia cu tămâie înmiresmată trupul sfânt al Împărătesei, şi îl umplea cu lacrimi. Atunci Petru şi Pavel n-au atins sfântul trup cu mâinile lor, ci au luat fâşiile ce atârnau ici-colo plini de evlavie şi hotărâre, şi aşa au ridicat fericitul trup din sicriu şi l-au aşezat în mormânt apostolii vestiţi şi cu totul hotărâţi care slujiseră şi cinstiseră cum se cuvine şi cu vrednicie pe Fiul său în chip asemănător şi pe Preasfânta Maică, cinstită de îngeri şi de oameni, pe care toate neamurile o laudă şi o fericesc, cum a spus-o însăşi Fericita cu propria ei gură (cf. Lc. 1, 48). Şi când această sfântă şi Sfântă a Sfintelor, trupul preabinecuvântatei de Dumnezeu şi Pururea-Fecioarei Maria a fost pecetluit în mormânt, Sfinţii Apostoli au rămas acolo trei zile, ascultând frumoasa psalmodie a sfinţilor îngeri, psalmodie dulce şi dorită, pe care limba oamenilor nu o poate zugrăvi, precum spune proorocul David: „Treceam cu mulţime mare spre casa lui Dumnezeu, în glas de bucurie şi de laudă şi în sunt de sărbătoare” (Ps. 41,5), glasul Paştelui, căci acolo era cu adevărat acest loc, sălaşul Domnului, casa minunată a lui Dumnezeu, în care i-a plăcut să locuiască Domnului slavei, Dumnezeului şi Împăratului păcii.Iar martori vrednici de crezare şi nemincinoşi ne-au înştiinţat şi acest lucru, şi el este vrednic de crezare şi sigur, că din adunarea sfinţilor apostoli la moartea Împărătesei unul dintre apostoli, prin voia proniei, n-a putut fi înştiinţat împreună cu ceilalţi (notă: spre deosebire de Ioan Geometrul, Sf. Maxim nu-l desemnează direct pe Toma ca fiind apostolul absent la Adormirea Maicii Domnului).
Şi sfinţii apostoli l-au aşteptat ca să dobândească şi el binecuvântarea prin întâlnirea cu trupul cel binecuvântat şi fericit. A treia zi însă a sosit şi apostolul acesta şi i-a găsit pe ceilalţi prieteni ai săi gata să cânte psalmi în faţa mormântului sfânt. A auzit şi el psalmodia dulce a îngerilor şi i-a rugat pe Sfinţii Apostoli să deschidă mormântul cinstit ca să vadă trupul slăvit al Preasfintei Născătoare de Dumnezeu. Fericiţii Apostoli au ascultat cererea fratelui lor şi prin porunca Duhului Sfânt au deschis mormântul cu frică. Iar când l-au deschis, n-au mai găsit trupul slăvit al sfintei Maici a lui Hristos, căci fusese mutat acolo unde voise Fiul şi Dumnezeul ei. Căci aşa cum Acesta S-a supus mormântului, când a suferit moartea în truppentru mântuirea noastră şi a înviat a treia zi, tot aşa i-a plăcut să fie pus în mormânt şi trupul fără de prihană al Preasfintei Maici şi ea să fie mutată în nestricăciunea cea veşnică după cum a voit, sau ca cele două materii să fie unite din nou una cu alta, căci aşa i-a plăcut Ziditorului a toate să cinstească pe Născătoarea Lui, după cum ştie El, singurul Împărat al slavei şi Domn al vieţii şi al morţii.
Aşadar, mormântul a fost găsit gol. Fâşiile şi giulgiul în care au aşezat-o le-au aflat, dar trupul Fecioarei nu mai era, ci fusese înălţat la Fiul şi Dumnezeul ei, ca să vieţuiască împreună cu El şi să împărăţească împreună cu El şi aşa a făcut să urce firea noastră în Împărăţia cea veşnică, nu numai prin Fiul său, ci şi prin Maica Sa.Atunci, fericiţii apostoli s-au umplut de uimire şi bucurie şi au ştiut că întârzierea unuia dintre apostoli s-a întâmplat prin voia proniei pentru descoperirea acestei taine, ca să se deschidă pentru el mormântul şi aşa să se vestească mutarea sfântului trup. Şi au lăudat pe Hristos Care a cinstit-o pe Preasfânta şi Preacurata Sa Maică, căci erau plini de lumina şi mireasma mormântului sfânt în care fusese aşezat trupul Sfintei Fecioare cel mai desăvârşit decât cerurile. Şi-n tot ţinutul Ghetsimanilor s-a revărsat strălucirea şi mireasma. Au închis deci din nou sfântul mormânt, iar slăvita mutare a Sfintei Născătoare de Dumnezeu a fost propovăduită în lumea întreagă. S-a spus şi a ajuns până la urechile noastre cuvântul că apostolul care a venit a treia zi era Toma sosit din India (notă: singura sursă a Sf. Maxim aici pare a fi aşa numita Hystoria Euthymiaca.

Efortul de construcţie teologică e şi mai evident prin identificarea apostolului), pentru că aşa cum odinioară Învirea Lui Hristos s-a făcut şi mai vrednică de crezare prin Toma, atunci când Domnul a intrat prin uşile încuiate în ziua a opta şi i-a arătat lui toate rănile şi coasta Sa sfântă, tot aşa şi acum datorită lui Toma să se cunoască mutarea trupului în chip nestricăcios fără prihană al Sfintei şi Pururea Slăvitei Născătoarei de Dumnezeu şi Pururea Fecioarei Maria. Atunci Sfinţii Apostoli, după rugaciune şi salutări întreolaltă, s-au împrăştiat iarăşi fiecare în ţara propovăduirii lui şi-i învăţau pe toţi păgânii în credinţa cea dreaptă după porunca şi cu ajutorul Domnului şi cu lucrarea minunilor. Astfel, deci, cerurile şi oştirile îngerilor s-au cutremurat prin urcuşul sufletului , iar mai apoi al trupului Prasfintei şi Fericitei Fecioare, iar pământul a fost sfinţit prin purtarea ei pe pământ şi prin punerea în mormânt şi prin sfintele veşminte ale trupului său (notă: Ioan Geometrul vorbeşte aici de brâul Maicii Domnului). Toate văzduhurile şi toate făpturile au primit har prin vederea ei şi bunătatea ei nevăzută şi neîncetată, şi tot pământul şi toate cetăţile şi toate sufletele credincioşilor s-au umplut şi au sporit prin lucrarea neîncetată a minunilor ei şi prin vindecările şi bunătăţile nenumărate pe care Sfânta Maica lui Hristos le arată peste fiecare. Şi cine ar fi în stare să povestească ajutoarele ei şi grija ei pentru noi toţi sau ce limbă va rosti cum se cuvine mulţimea bunătăţilor sale?

Din: http://www.noul-neamt.ru/index.php?option=com_content&task=view&id=78&Itemid=31

manuela said:
ion unde scrie ca maria a fost luata la cer de vie?ca e declarata sfanta e adevarat dar ca s-a ridicat la cer de vie nu o stiam....tu de unde stii ion?
Sfanta Fecioara Maria a fost ridicata la Cer cu tot cu trup in timp ce dormea si de aceea se sarbatoreste "Adormirea Maicii Domnului Iisus Hristos".Nimeni nu a vazut-o pe Maica Domnului Iisus Hristos murind.........

Ioan said:
Ioan, MANUELEI

Manuela dragă, e frumos că citeşti aceste pagini. Îţi mulţumesc.
Nu este prima oară când repeţi că “Maica Domnului este o femeie normală”. Cu permisiunea ta, voi face câteva corecturi.

Maica Domnului a fost şi o “femeie normală”, aşa cum spui tu. Numai că această “femeie normală” nu a murit pe Pământ, ci a fost luată în viaţă fiind, împreună cu trupul pe care îL avea, şi a fost dusă în cer, alături de Fiul Ei şi de Dumnezeul Ei! Oare de ce?
Este oare aşa ceva “normal”? Este “normal” ca un om să fie luat în viaţă fiind, cu tot cu trup şi să fie dus la Dumnezeu, în cer? Desigur, pentru un om normal, nu este normal, ci imposibil. Numai că, ceea ce este unui om imposibil, este pentru Dumnezeu posibil! scrie Cuvântul. Şi aşa este.
Acestea sunt doar cuvintele sfintelor scripturi.
Adevărul însă, Cel Mare, al Sfinteri Maria, a fost lung timp cu totul necunoscut.
“Evanghelia Tainică…” o prezintă pe Maica Domnului, nu numai ca pe Maica lui Iisus, ci ca pe o adevărată “MIREASĂ” a lui Ler Dumnezeu.
Din cunoştinţele mele, şi cele din evanghelia amintită, ea a existat întotdeauna, fiind dintru eternitate, UNA cu Tatăl Dumnezeu, cu Fiul şi cu Duhul Sfânt, UNA ÎN SFÂNTA PĂTRIME!
Mai mult, Sfânta Maria este CU ADEVĂRAT, fizic, MAMA OAMENILOR Pământului. După Cuvântul lui Dumnezeu, primii oameni s-au născut cu adevărat din Ler şi din Sfânta Maria.
Astfel, după cele scrise mai sus, OMUL NU ESTE O CREAŢIE DE ŢĂRÂNĂ, ci cu descendenţă divină, fiu al cerului, născut din însăşi Dumnezeirea lui Ler şi a Sfintei Maria!

Astfel, se explică, în mod credibil, şi minunea cea mare a ÎNĂLŢĂRII Ei la CER, fiind încă în viaţă, minune săvârşită în urmă cu 2000 de ani!
Astfel, se explică şi mulţimea minunilor realizate de însăşi Maica Domnului, de-a lungul timpului.

Dragă Manuela, ţi-am scris aceste cuvinte cu permisiunea Sfinteri Maria. Tu poţi crede sau nu. Ai liberă alegere. Iar pentru credinţa ta, orice vei crede despre sfinţenia Sfintei Maria, nimeni nu te poate acuza, nici măcar Maica Domnului. Ea a fost şi rămâne cEEA CE ESTE! Deşi, pentru cei mai mulţi dintre copiii Ei, este doar “o femeie normală!” Şi asta, de 2000 de ani!

Până data viitoare, când îţi va vorbi însăşi Maica Domnului, primeşte binecuvântarea Ei cea Sfântă! Pe curând!
Ioan, Sfanta Maica se poate adresa Manuelei fara sa faca apel la intermediari. Si ia in considerare un sfat prietenesc: opreste-te aici!

ion nu considera probabil ca Maria mi p-ar adresa direct mie, probabil nu o merit....oricum eu ma ghidez dua biblie, cum au facut-o altii de mii de ani

Ioan, LUNEI

Dragă LUNA, mă bucur să te regăsesc pe paginile Convorbirilor Maicii Domnului. Şi-ţi mulţumesc pentru gândurile tale, pe care le găsesc bine intenţionate şi curate.
Vezi, tu, draga mea, până acum vre-o opt ani nu ştiam ce este vorbirea cu Dumnezeu. De-atunci, zi şi noapte vorbesc cu El, cu Sfânta Maria, cu Iisus. Mai înainte nu ştiam ce să gândesc, atunci când auzeam că cineva are mesaje de la Dumnezeu... Aşa este şi acum, din păcate, pentru multă lume. Desigur că Maica Domnului poate să vorbească cu orişicine. Numai că noi, oamenii, cei mai mulţi dintre noi, nu credem că aşa ceva este posibil. Şi, chiar dacă Maica Domnului are lucruri foarte importante să ne transmită, dacă noi suntem surzi la cuvintele ei, mesajul cel sfânt nu ajunge la ţintă. Şi, aici intervine aceeaşi necredinţă a omului în posibilitatea convorbirii cu Dumnezeu.
Pe de altă parte, în urmă cu mai mulţi ani am făcut un legământ cu Mântuitorul, ca, toată viaţa mea, aceea care mai îmi este dată, să o închin lui Dumnezeu. Cum aş putea atunci renunţa la a conduce oamenii pe drumul înspre Dumnezeu? La sfârşitul anului trecut a apărut cartea „Evanghelia tainică a Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor”, Cuvântul lui Dumnezeu dat acestui timp al instaurării Împărăţiei lui Dumnezeu pe Pământ. Cum aş putea abandona lucrarea pe care Dumnezeu a dat-o prin mine oamenilor? Am aceste două lucrări lansate în internet: Evanghelia Tainică... şi Convorbirile cu Dumnezeu, cu Iisus Hristos şi cu Maica Domnului. A le abandona ar însemna să-L abandonez pe Dumnezeu. Ori Dumnezeu este toată viaţa mea, atâta cât îmi mai este dată.
Luna dragă, iartă-mă dacă în cuvintele mele, sau în cele pe care prin mine Dumnezeu le spune oamenilor, se găseşte ceva ce nu este întru totul conform principiilor tale şi învăţăturii tradiţionale creştine. Sunt timpuri şi timpuri. Eu consider că numai Dumnezeu are în mână timpurile şi cheia lor şi numai Dumnezeu deţine Cuvântul Adevărului. Dacă în urmă cu mai mulţi ani credeam că sensul vieţii mele era să-mi văd de cariera şi de profesia mea, astăzi vă pot spune, cu tot respectul pentru tine şi ceilalţi participanţi la aceste convorbiri, menirea existenţei mele este numai de a împlini voia Domnului Dumnezeu, aceea pe care El însuşi a pus-o pe fragilii mei umeri. Lui Dumnezeu i-am încredinţat şi eu toată viaţa mea. Îmi fac această datorie sfântă numai în Numele Lui, al lui Ler Dumnezeu, al lui Iisus Hristos, al Duhului Sfânt şi al Sfintei Maria, Maica Domnului. Fac această lucrare nu pentru un câştig sau pentru gloria mea. Este doar în numele promisiunii făcute lui Dumnezeu şi al legământului dintre El şi umila mea persoană. Aceasta este menirea, acesta este sensul vieţii mele. Aceasta este datoria mea şi o fac aşa cum pot, cum ştiu, cum înţeleg şi cum cred că este mai bine, spre a-L slăvi prin lucrarea mea pe Dumnezeu şi Cuvântul Său. O fac cu tăria credinţei şi iubirii pe care tot El, Dumnezeu, a sădit-o în mine.
Cuvintele pe care le citeşti pe aceste pagini nu vin de la mine. Ele vin numai şi numai de la Dumnezeu. Se poate întâmpla ca, uneori, forma şi aranjamentul scrisului să-mi aparţină. Dar conţinutul, îl scriu doar după ce, în prealabil, L-am consultat pe Dumnezeu.
Mă bucur că în însăşi credinţa ta, tu crezi că convorbirea om-Dumnezeu este posibilă.
Îţi doresc din inimă să găseşti şi tu calea sfântă de-a vorbi cu Maica Domnului. Vei pătrunde atunci într-o lume nouă, în care vei întâlni şi cunoaşte taine şi adevăruri ale dumnezeirii celei veşnice, lumini care îţi vor pătrunde viaţa, schimbându-o şi ducându-o înspre mântuire.
Pe acest drum îţi doresc toate cele bune şi mă voi bucura, din când în când să mai aud de tine pe aceste pagini, care pentru mine sunt sfinte.

Şi, pentru că mâine este Sărbătoarea Adormirii şi Ridicării la cer a Maicii Domnului, dă-mi voie, cu permisiunea Sfintei Maria, să te binecuvântez întru Sfântul Ei Nume şi întru Sfânta Ei Sărbătoare!

MAICA DOMNULUI, MANUELEI

Manuela dragă, din primele cuvinte scrise de tine pe paginile Convorbirilor cu Dumnezeu, am înţeles că tu, dragă Manuela, eşti un suflet sfios căutător de Dumnezeu. Vezi, draga mea, aici, pe aceste pagini, vei întâlni idei, cunoştinţe şi taine noi care sunt altfel decât cele pe care le-ai putut tu până astăzi cunoaşte. Şi, chiar dacă uneori vei fi surprinsă, să ştii că dezvăluirea acestor taine este dată din plinul sfinţeniei dumnezeieşti, din Cuvântul lui Dumnezeu, Acela care vorbeşte în acest timp despecetluirea cea mare.
Ţi-am citit cuvântul de astăzi şi vreau să-ţi spun că mă bucur pentru tine şi te iubesc cu o dragoste de mamă. Sfiala ta să fie dorinţa şi iubirea de-a-L întâlni pe Dumnezeu, cu care, draga mea, să ştii că poţi vorbi, aşa cum poţi vorbi şi cu Mine şi cu Iisus Hristos, cu noi, cei ce te iubim şi te aşteptăm. Încearcă, Eu te aştept! Iar, dacă tot din cauza sfielii tale nu vei avea destulă îndrăzneală, gândeşte-te că Maica Domnului este întotdeauna cu tine, chiar şi pe aceste pagini, pe care le poţi folosi oricând, spre a te apropia şi a conversa cu Mine.
Iar acuma, dragă Manuela, în preajma Marii Sărbători a Adormirii Mele şi a Înălţării Mele la cer, te binecuvântez în Numele acestei Sărbători, în Numele Meu şi al Fiului Meu, Iisus!
Te aştept din nou. Încrede-te în dragostea noastră!

Eu, Sfânta Maria

Astăzi, de Sărbătoarea Sfintei Maria, Adormirea Maicii Domnului îi cântăm împreună cu noroadele României:
O, Marie, Maică Sfântă,
Astăzi toată lumea-ţi cântă:
Maică Marie!

şi-i dedicăm, împreună cu Poetul Neamului, o rugăciune rostită în 1879 într-un sonet de Mihai Eminescu:

Răsai asupra mea, lumină lină,
Ca-n visul meu ceresc d-odinioară;
O, maică sfântă, pururea fecioară,
În noaptea gândurilor mele vină.

Speranţa mea tu n-o lăsa să moară
Deşi al meu e un noian de vină;
Privirea ta de milă caldă, plină,
Îndurătoare-asupra mea coboară.

Străin de toţi, pierdut în suferinţa
Adâncă a nimicniciei mele,
Eu nu mai cred nimic şi n-am tărie.

Dă-mi tinereţa mea, redă-mi credinţa
Şi reapari din cerul tău de stele;
Ca să te-ador de-acum pe veci, Marie!

iar vouă, tuturora celor care citiţi aceste pagini, Maica Domnului să vă dăruiască linişte, să petreceţi în iubire şi pace Ziua Sfântă a Adormirii Ei. Fiţi binecuvântaţi astăzi de Sfânta Marie!

Back