• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

CONVORBIRI CU MAICA DOMNULUI, SFÂNTA MARIA

manuela said:
ion nu considera probabil ca Maria mi p-ar adresa direct mie, probabil nu o merit....oricum eu ma ghidez dua biblie, cum au facut-o altii de mii de ani
Dupa care biblie te ghidezi?

:D: Sunt biblii si biblii si fiecare o interpreteaza cum vrea dupa propriile interese .

Nu reusesc sa inteleg de ce unii cred ca au reusit sa descopere tainele crestinismului.De ce cred ca adevarul se regaseste in biblii sau in ceea ce spun bisericile?!Haideti sa va spun ceva:sunt crestin ortodoxa,iar preotul meu duhovnic,mi-a recunoscut_dupa ce l-am strans cu usa_ca reincarnarea a fost scoasa din biblie de primele sinoade.Motivul?Cum sa mai primeasca biserica aur si pamanturi daca muritorul de rand ar fi stiut ca poate avea o relatie directa cu Dumnezeu(fara intermediul preotilor)si ca mai are o sansa,sau mai multe pentru "a se mantui"?!Sa nu uitam ca bisericile sunt unele dintre cele mai bogate si mai influiente institutii ale multor state.

Pentru EMEREM

Draga mea, ai perfectă dreptate. ca şi alte multe documente ale creştinismului, şi cele referitoare la REÎNCARNARE au fost distruse de mai-marii bisericilor. REÎNCARNAREA EXISTĂ, PRIN TAINA LUI DUMNEZEU. Iată, în acest moment, spune Evanghelia Tainică, un mare număr de sfinţi ai lui Dumnezeu sunt reînviaţi în România şi în Israel, chemaţi din nou în viaţă spre Slava lui Iisus Hristos.
Cât despre RELAŢIA DIRECTĂ OM - DUMNEZEIRE, Iisus Hristos a învăţat pe oameni să vorbească DIRECT, fără de intermediari, cu Dumnezeu. Desigur că aceasta este posibil FIECĂRUI OM CU CREDINŢĂ ŞI INIMĂ CURATĂ. Conversaţia cu Dumnezeu a fost cândva, în vechime, o taină cunoscută de oamenii vechii Dacii. Păcat că astăzi foarte mulţi slujitori ai bisericii nu ştiu, nu cred şi nu sunt în stare să comunice cu Dumnezeu!

emerem said:
Nu reusesc sa inteleg de ce unii cred ca au reusit sa descopere tainele crestinismului.De ce cred ca adevarul se regaseste in biblii sau in ceea ce spun bisericile?!Haideti sa va spun ceva:sunt crestin ortodoxa,iar preotul meu duhovnic,mi-a recunoscut_dupa ce l-am strans cu usa_ca reincarnarea a fost scoasa din biblie de primele sinoade.Motivul?Cum sa mai primeasca biserica aur si pamanturi daca muritorul de rand ar fi stiut ca poate avea o relatie directa cu Dumnezeu(fara intermediul preotilor)si ca mai are o sansa,sau mai multe pentru "a se mantui"?!Sa nu uitam ca bisericile sunt unele dintre cele mai bogate si mai influiente institutii ale multor state.
In Evanghelia din Biblia Ortodoxa scrie despre reintrupare foarte clar.Este o mare diferenta intre Biblia Ortodoxa si asa zisa biserica ortodoxa.

DE ZIUA NAŞTERII SFINTEI MARIA

Născătoare de Dumnezeu, Fecioară, bucură-Te cea care eşti plină de dar, Dumnezeul nostru, Domnul este cu Tine, binecuvântată eşti între femei şi binecuvântat este Rodul pântecelui Tău, că ai născut pe Iisus, Mântuitorul sufletelor noastre. Preasfântă Maria, Maica lui Dumnezeu, roagă-Te pentru noi , păcătoşii, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.

Back