• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Credeti ca ar putea fi adevarat ?

anuk

Moderator
Reaction score
0
Pe site-ul Huzlers.com, a aparut o stire cum ca in intervalul 16-22 decembrie 2014.lumea va ramane fara lumina soarelui din cauza unei furtuni solarea care va cauza praf in spațiu ce va bloca 90% din lumina soarelui.Site-ul in cauza citeaza ca sursa NASA .

E site de farse. >:)>:)>:)>:):devil::devil::devil::devil: Internetul e mare si sunt multe chestii din astea, ieftine, deci de duzina; pretind ca citeaza si invoca surse serioase, rastalmacesc si scot din context diverse lucruri ca sa para treaba neagra. In realitate, e un hoax de duzina.

Dar stii ca unii isi fac deja provizi de lumanari ?

Ma doare in cot si in posterior...>:)>:)>:)>:):D:D()()=))=))=)):happy::happy::devil::devil: Daca oamenii sunt tembeli, e treaba lor ca au scoarta cerebrala limitata...>:)

Nu neaparat, lipsa de cunostinte, creduli,si cu precadere fanatici religiosi, pt ei ar fi un semn al apocalipsei.

O furtuna solara care ridica nori de praf in spatiu... =))
Da-o dreaq de lipsa de cunostinte, este lipsa de logica elementara...

Sunt site-uri din astea care baga cu buna stiinta prostii gogonate, si le ambaleaza in aparente pretins credibile, "citand" nu stiu ce sursa. Sigur ca prostii care iau in seama gugumaniile astea...aia e, sunt tantalai de duzina.

Prolema e ca citeaza si "oameni de stiinta" care-si " dau cu parerea" . Am avut o disputa pe acest subiect cu cineva ,mi-a fost imposibil sa o fac pe persoana respectiva sa inteleaga ca nu poate fi adevarat. M-am izbit invariabila replica" ca doar n-ai fi tu mai desteapta ca cei de la NASA " :p Degeba spuneti voi,sunt oameni care cred in "cuvantul tipariit "asa cum cred in spusele preotului.

Back