cristinuco, eu zic sa o lasi mai moale cu ghicitul, ca nu te pricepi. vorbesti aiurea si ataci oameni nevinovati. deci, mama draga, eu nu-s anka, asta pot sa ti-o spun sigur. daca esti curioasa rau, pot sa iti spun si ce nick am la istrati. sau mai bine nu
(2010.06.08 - 20:14:15) cristina_teodora11: anka, sa iti spun de fapt mod 1 ??? cumva ??? mi se pare cunoscut stilul
( absolut gresit, nu e stilul meu)
(2010.06.08 - 20:15:06) anka: cristina_teodora11, cunosti cam multe stiluri, vezi sa nu-l uiti pe al tau.
(2010.06.08 - 20:16:49) cristina_teodora11: nu bubu - dar am impresia ca anka e o ”cunostinta” din alta parte
(cunostinta in ghilimele? hai mai cristina, dar se poate? ai discutii cu mine si pe fata si in privat si tu pui ghilimele? ma simt profund jignita
)
(2010.06.08 - 20:19:53) cristina_teodora11: stiu maria ca e loc pentru toata lumea. Numai ca cineva de prin alte parti se toooot impiedica de mine si nu stiu de ce
(nu ma impiedic de tine draguta, dar incepi sa spui numai prostii si e enervant sa tot amintesti de cunostinta ta de la infp,care precis ca nu exista. sau daca exista, o fi vreo tanti care da cu mopul. cei de la infp sunt profesionisti, niciodata nu ar spune prostiile alea. sau cunostinta ta e liviu oprea si atunci se explica aberatiile)
(2010.06.08 - 20:24:59) cristina_teodora11: bine atunci anka - subiect inchis. Daca nu esti mod 1, imi cer scuze.
(si daca era, ce faceai?)