Depinde de unde. Si cat de corect precizezi sursa.
In orice caz, cutremur.net are o anumita tinta, si nu e corect fata de userii acestui site/forum sa se ia la intamplare orice, fara indicarea sursei. Pana la urma, oamenii stiu ca exista un loc pe net in care se realizeaza o informare pe intelesul tuturor, in legatura cu seismele si toate aspectele legate de ele. Faptul ca eu am mai preluat unele comentarii de acolo si le-am reprodus aici, e altceva, am mentionat explicit ce si cum. Dar nu fac din asta o regula. Trebuie respectata munca celor care intretin acest site, nu doar a mea, ci a tuturor celor din echipa de administrare. Fiecare dintre noi are si el preocuparile lui, dar ne straduim sa mentinem la zi informatiile de pe site. Asa, e usor sa iei orbeste de oriunde, numai "ca sa fie", fara sa precizezi de unde. Precizarea sursei, nimic mai mult. A sursei corecte. Atat si nimic mai mult.
Eu inteleg ca romanul se conformeaza la "pica para malaiata in gura lui natafleata", si stiu ca "lenea e cucoana mare"

dar...totusi, sa ti se dea totul de-a gata, fara un minim de efort de cautare si mai ales de filtrare a informatiilor dorite este, cum sa spun, prea de tot.
Cum spuneam, cutremur.net are o tinta clara, are niste obiective evidente, si nu tin ca toate astea sa fie rasmultiplicate pe Internet, fara o minima atentie la sursa. De la ziaristi nu am pretentii, deja nu ma mai enervez pentru caraghiosii aia care isi spun "presa", cand preiau de la noi si nu ne citeaza.
La urma urmei, ce e asa greu sa pui un link si sa trimiti omul la sursa ? Si eu cand centralizez zilnic informatiile despre seismele din Romania, sub forma de buletine seismice (si asta cere rabdare, timp...), o fac cu indicarea clara a sursei datelor. E un minim de respect fata de cei care achizitioneaza si prelucreaza datele respective.
Dar ce spun eu, Romania e tara plagiatorilor si a escrocilor la cel mai inalt nivel, o tara de escroci si de pomanagii lenesi care asteapta cate o ciozvarta de la masa celor puternici, si se bucura de cate ori o primesc, multumindu-se cu nimicuri pe motiv ca "se poate si mai rau", "lasa ca merge si asa"...