• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Cutremurele,luna,soarele si...Sarrah:)

Deci acum tu esti cea care vrea sa vada "batai" ?

Si totusi, orice ar zice cineva, eu nu iau de par pe nimeni. Dar cand am ceva de combatut, sorry, asta e, o spun...fara menajamente. Nu menajez nici Soarele, nici Luna, nici pe Sarrah, pe nimeni.

Ei, nu ma mai cert cu nimeni, a fost o glum a pe cinste deschiderea acestui topic.
Ce a fost de zis s- a zis.
Poti deschide unul "injurati-o pe Sarah."

Cand faceam eu cu astrologia si cutremurele ...ce-mi facea geo :))))) axum nu e nimic ce faxe :))

Pai asa cum spuneam, confuzia in care se afla Sarrah vizeaza antiteza aparenta dintre cauzele efective si profunde ale seismelor tectonice si factorii favorizanti externi, care pot actiona doar ca "picatura care umple paharul", dar doar in unele cazuri particulare, pentru unele tipuri de cutremure, si nu de fiecare data. Asta e rezerva pe care, pe buna dreptate, o pastreaza oamenii de stiinta care au studiat cu date proprii fenomenele seismice, si nu compilatii de pe net.

GeoX said:
Deci acum tu esti cea care vrea sa vada "batai" ?

De data asta doar privesc:)))

Sarrah said:
Multumesc, nu am mai ras de ceva timp. Te pup.

Pai ce astepti? Pupa-ma:)))

GeoX said:
Si totusi, orice ar zice cineva, eu nu iau de par pe nimeni. Dar cand am ceva de combatut, sorry, asta e, o spun...fara menajamente. Nu menajez nici Soarele, nici Luna, nici pe Sarrah, pe nimeni.

Cred ca astrii nu tin cont de parerile oamenilor:)))restul...suntem supusi ...dialogului:P

adrian_nicolae said:
Eu ma duc sa-mi fac niste floricele :) cand vin vreau vreau sa am ce citi

Si le mananci singur...ce egoist, cand nici nu stii ce miscari fac cei doi astrii si hop cutremurul...macar in asa situatie fii si tu mai darnic:)

Sunt multi factori de care depinde . Am incercat si cu astrologia vedica .... ciuciu.

Lua niste 2-uri...mama, mama! >:)>:):devil::devil::devil:

Nici eu nu mai am chef, cel putin in seara asta.

Pai vine ziua mea si ma duc la munte singura singurea.
Si va fi bine, o sa ma relaxez si o sa meditez la lucrurile ce conteaza.
Si cum sunt toate structurate precum foile de la ceapa.
LA inceput sunt cele pe care clar le arunci.
Apoi, pe masura ce the apropii de miez sunt tot mai bune, dar mai mici.
Daca ar fi sa alegi doar una, daca vrei sa fie mare iei de la exterior.
Dar va fi de calitate slaba.
Ca sa ajungi la miez, mai si plangi...

O sa mai plang, dar vreau sa ajung la miez, desi e putin dar bun.

Unde e forumul plasat in aceasta ceapa imaginara?
De ce oare trebuie sa arunc aceasta foita de ceapa?
Voi reflecta indelung.

Doar sa imi fie clar de ce, stiu doar ca trebuie aruncata.

Back