• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Cutremurele,luna,soarele si...Sarrah:)

In orice caz, nu asa-zisii "vizionari" prevad cutremurele. Studiile seismologice servesc si pentru stabilirea hazardului seismic al unui teritoriu, pentru ca lumea sa stie cum trebuie construit, unde, in ce conditii, cu ce limitari, cu ce riscuri de considerat...

Si nu cu vise, pretinse viziuni si alte aiureli ajung oamenii sa inteleaga cum trebuie construit in anumite zone, sa inteleaga ce trebuie sa faca in timpul si dupa cutremur. In plus, fatalismul e o mare prostie, nu ajuta in nici un fel.

Asta e altceva ,GeoX.Ca acele studii folosesc foarte tare in calitatea constructiilor e foarte adevarat,dar in Romania cati tin cont de asta? Aparitia unui cutremur si previziunea sunt ceva,calitatea unei constructii e altceva .

adrian_nicolae said:
Domnisoara Sarrah , daca tu ai impresia ca "real" e alt cont al lui GeoX , inseamna ca ai probleme mai grave decat crezi . Tu ai impresia ca stii tot ....dar eu cred ca nu stii nimic

Nici eu nu prea il pot alatura pe GeoX lui Real...

Asta nu inseamna ca cercetarile nu servesc la nimic. Si, repet, nici fatalismul nu ajuta nicicum. Resemnarea cu ideea ca "in Romania e..." nu e utila.

Pai servesc ,dar nu la a determina aparitia unui cutremur,sau cel putin inca nu s-a reusit asa ceva.Poate ca acea idee cu Romania e...nu e utila ,dar e reala ...din pacate.Cati din cei ce construiesc fac studii de sol inainte de a face o casa,un bloc? Si daca fac,mai ales cei ce construiesc blocuri,cati tin cont de ele? Sau tin cont ca sa faca o fundatie cat mai ieftina,cu cat mai putini bani,cu materiale de proasta calitate ,etc...

Sa isi faca datoria si cine trebuie, adica anumite organe. Mai putina coruptie la anumite niveluri...Mai putine tampenii la tv si mai multa educatie...se poate sau nu ?

Educatia de care vorbesti ar trebui sa inceapa tocmai de la cei cu carte ,sau nu? Cat despre coruptie ...cand isi vor educa seriozitatea cu care vor privi acest popor ,atunci o sa dispara si coruptia ,adica la pastele cailort,sau nu?:)

Back