• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

D-na DOINA IONEL SE VA INTOARCE IN TARA PE DATA DE 20 iunie 2010.

Admin1

Administrator
Reaction score
0
bodo said:
Ce-o mai face Doineau la Italia? :D

Nu stiu ce-o mai face Doineaua in Italy, dar acilea a sfeclit-o.... Postul tv de promovare a pranoaberatiilor ei, are seful arestat.... Culmea, tot de la un prezicator i se trage lui DD.... Doineao, ai grija cu chestiile astea, ca te vad si pe tine incatusata!!!! Sa nu te mai duci nici pe site-ul bunelului, ca cica urmeaza si aia pe lista .... Nu stiu ce se intampla, dar s-ar parea ca un blestem mare a lovit toata floarea cea vestita a prezicatorilor din Romania. Cred ca vrejili voastre profunde, sint cam de cacao. Dl. Pirvu "n-o fi vazut" arestarea asta? Sau vede si el ca bunelu, dupa producerea evenimentului ??? Si cand vad ca ii inviti pe naivi Doineao sa se programeze la tine la "cabinet", ma apuca brusc foamea, de la nervii de la stomacel !!!! Ramai mamica in Italy, ca acolo e lumea mai "credincioasa". La noi nu prea ai succesuri !!!

Iertare ,marite guru ,pt indrazneala ,dar ....tot plevusca sunt multi:P si nu-i baga nici dracul in seama ,darmite sa-si puna mintea cu ei:D: Cad Rechinii.

Back