din plictiseala, poate si o curiozitate bolnavioara, am urmarit-o nitel zilele aste, la otv, pe babaciunea diana (nume de scena). am vrut s-o prind iar cu minciuna. si am retinut chestii care se puteau verifica repede. iau carnetelul si notez, sa nu existe dubii... ma refer la rezultatele meciurilor de vineri si sambata. iata ce zice diana, cu ochisorii inchisi: steaua- otelul, scor 2-0 (marcheaza steaua min 18/prima repriza si min.36, repriza a doua). exact asa a fost. doar ca in repriza a doua golul n-a vrut sa mai vie. s-a mutat evenimentul la meciul urmator. cluj-dinamo, scor preconizat: 1-1 (marceaza clujul in min.17, dinamo egaleaza in minutul 56. eroare. scor final 2-2, clujul egaland de fiecare data. poi, ma diana, ce dracu ai vazut tu acolo? pot doar sa ma consolez cu gandul ca steaua va castiga cu dinamo, caci pre- fermecata a vazut 1-0 pentru dinamo (gol marcat cica in min.82). mai credeti deci in marea "vizionara"? (sunt curioasa cate numere i-au iesit cretinului de lis la cazino, ca le-a notat pe hartiuta si se bucura ca un copilas).