• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Dama Blanca :D:

anuk

Moderator
Reaction score
0
Ne-am imbogatit cu o noua clarvazatoare :D: Rosa, cunoscuta ca La Dama Blanca,zice-se celebra in Spania.O puteti vedea zilnic la acces direct ,merita :D:.

Clarvăzătoarea din Spania: Mădălina a avut parte de o moarte naturală .

Celebra clarvăzătoare Rosa Collelldevall, cunoscută sub numele "La dama blanca" a fost miercuri invitată din nou la emisiunea Acces Direct pentru a discuta câteva cazuri celebre, încă neelucidate complet de autorităţi.

Clarvăzătoarea a analizat moartea Mădălinei Manole. Aceasta a spus că Mădălina murit din cauza otrăvii și că Mădălina a trăit tot ce era de trăit în această viață.

"Cu trecerea timpului nu mai avea nimic de făcut aici pe pământ, misiunea ei era încheiată. Din punct de vedere spiritual Mădălina a avut parte de o moarte naturală", a spus Rosa.

Mama Mădălinei Manole a întrebat-o pe clarvăzătoare de ce Petru Mircea nu a oprit-o în acea noapte când s-a dus la baie şi şi-a pus capăt zilelor

"Eu cred că soţul ei era deja obişnuit cu această situaţie. Nu poţi ca în permanenţă să supraveghiezi o persoană. Ea este foarte bine în acest moment.", a răspuns Rosa.

"Ea a încercat de mai multe ori în viaţa ei să se sinucidă. Prima dată s-a gândit după ce prima relaţie s-a terminat. Spiritul ei era bolnav. Aşa cum o văd eu, este absurd să credem altceva, vă înţeleg durerea. Mădălina e fercită. Într-o căsătorie apar tot felul de discuţii. Când vorbesc de fericire mă refer la un câmp spiritual. Ea a încercat de multe ori să se sinucidă şi atunci Dumnezeu i-a dat voie. O văd fericită, chiar dacă şi-a părăsit fiul.", a spus Rosa.

Sursă: click.ro

---------------------------------------------------
Nascuta pe 24 decembrie 1952 în cadrul unei familii umile, Rosa Collelldevall Corominas, a petrecut copilăria cu părinţii săi şi cinci frati, in Sanctuarul Mare de Deu del Cos .
La sapte ani după ce a suferit o experienţă traumatizantă a sinuciderii tatălui său, în prezenţa sa, a ramas marcata pentru toata viaţă, şi si-a peirdut brusc inocenţa copilăriei.

La nouă ani, mama sa o da in grija familie de Sant Joan Les Fonturi . Cunoaste la şaisprezece ani în Barcelona un student la medicina cu care se casatoreste peste 2 ani avand 3 copii. Cu el a început să studieze acupunctura, în primul rând in China, apoi la Paris, înainte de a se desparti.

În urma unei serii de evenimente ciudate, intra in contact cu Engracieta Thomas, un văzător celebru şi vindecător Granollers, care vede in Rosa în Rosa, capacitati senzoriale si care o ajuta sa promoveze promoveaze. Engracieta este cel care a iintrodus-o în lumea de clarviziune şi vindecare, şi a învaţ-o sa vada focarele bolilor, pentru a discerne care poate fi vindecat şi ce nu.

Cand moare Engracieta, oamenii o văd ca pe succesorul său, şi încep să meargă la Rosa, în căutare de confort şi de a ajuta, deşi la început reticenţa să se angajeze în vindecare, curând isi da seama că daca oamenii vin si caută ajutorul ei, ea trebuie să-i ajute.

http://www.ladamablanca.net/Biografia.htm

balle zice axta dupa mine....cum poate xpune ca Dumnezeu i-a dat voie xa xe xinucida...?aiureli mai rau ca doineaua

Back