• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

De ce DOAMNE, de ce???

Old DG

New member
Reaction score
0
Azi noapte i s-a amputat piciorul stang deasupra genuchiului mamei soacre cuprins de cangrena, era singura sansa de supravietuire!
Nu ma intrebati cum ma simt, complicatii postoperatorii nu sunt, este inca la reanimare!
Deci dupa ce ca are Alzheimer de grd.3, nu vede cu un ochi, nu aude, acum nu se mai poate misca decat in carucior!
Plus ca are incontinenta si nu o hranim decat cu lingurita!
De ce, DOAMNE, de ce???

Multa sanatate mamei soacre, iar tie si sotiei, putere si rabdare. Fiecare isi duce crucea , nu degeaba se spune "Nu-i da omului cat poate duce".Numai bine .

la fel si eu va urez multa sanatate si multa putere de a merge mai departe

nu cred ca pot gasi cuvintele cele mai potrivite.
sanatate si putere de a rezista!

Nasol.
Daca e nevoie de mine, stii cum ma gasesti.

Multumesc pentru incurajari!
Oricum acum este mai bine, nu mai are perfuzii si poate manca cu lingurita!
Am pazit-o pe ture toata familia!
Ma gandesc de pe acum la un carucior de invalid, vine vreme frumoasa si vreau sa o plimb!

oldule,te inteleg f bine,curaj.sa-ti dea Dumnezeu putere si sanatate sa-ti duci sarcina pana la capat.gandurile noastre sunt alaturi de tine.

Vesti bune!
Maine iese din reanimare si va trece la un salon!

Multumesc ince odata tuturor pentru incurajari si sprijin!

Vesti bune!
La salon mamaia si-a revenit miraculos, bontul se vindeca foarte repede si bine, mananca normal si sper ca in max. o saptamana sa ne-o dea acasa!
Si altii, care erau cu ea la reanimare au murit!
Incurcate sunt caile tale, Doamne!
Am spovedit-o, impartasit-o, i s-au facut si doua Masluri!

multa sanatate si ma bucur pentru vestile bune!

Intram in linia dreapta!
Cred ca peste o saptamana va fi externata din spital!
Am vorbit deja cu Crucea Galbena sa vina odata pe zi sa o panseze si la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate pentru un carucior!

Asa sa va ajute Dumnezeu . Ma bucur ca toate merg spre bine.

Insa din constatarile noastre, boala tinde sa atace si celalalt picior!

old acum vazut despre boala mamei tale ...imi pare rau roagate la Dumnezeu sa faca cum stie el mai bine...numai dumnezeu stie ce e mai bine pt mama ta....multa sanatate ii doresc si tie multa putere .....

Asa arata mamaia astazi!

Attachments

• Carucior.jpg
    Carucior.jpg
    46.8 KB · Views: 8
Stiam eu ca nu te lasa Dumnezeu, in clipele astea grele. Sa fie sanatoasa! Si voi la fel! Asta conteaza cel mai mult in viata!

Mamaia este iar in spital!
Operatia de acum doua luni s-a vindecat, dar pe langa ea cu puroi a iesit osul taiat!
Nu stiu ce sa mai cred, va fi operata a doua oara!

A suferit si a doua operatie, azi o scoatem de la reanimare si o ducem la terapie intensiva!

Doamne-ajuta sa se termine totul cu bine,sa fie sanatoasa!

Back