Deci, i s-a mai retezat inca o portiune din bontul initial!
Insa mamaia este o luptatoare si azi a revenit in salon, la locul si preferat langa geam, ca sa vada pomii de afara!
Of,of ! Sa se insanatoseasa repede . Ce mult conteaza sa fii optimist si sa lupti pt viata ta .Toate felicitarile pt dansa, iar tie si sotiei ,cinste pt grija pe care i-o purtati ,asa sa va ajute dumnezeu .
Ma bucur foarte tare ca, desi este cea mai in etate din salon, are cel mai bun tonus posibil, cu toate bolile ei, rade si vorbeste ( in legea ei!), mananca, iar eu sunt bine sprijinit moral si material de toata familia!
Vesti bune!
Cele doua operatii s-au vindecat complet!
Azi a facut prima plimbare cu fotoliul rulant cel nou, i-au dat lacrimile!
Din toamna o luam la noi la bloc!
Va doresc sanatate la toti!
oldule azi am fost la parastasul fratelui meu la 40 de zile ,stiu ce inseamna.iti doresc sa fii tare pt ca nimeni nu scapa de aceste socuri.Dumnezeu sa o aiba in paza acolo unde s-a dus.eu cred ca a scapat de rautatea de pe pamat asa ca nu fii trist chiar daca in realitatea fizica te doare.
Deja ii simt lipsa, fiind omul de care m-am ocupat aproape exclusiv in ultimii cinci ani!
Plang in tacere in casa, ca un caine care se ascunde si-si linge singur ranile!
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.