• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

De ce DOAMNE, de ce???

Deci, i s-a mai retezat inca o portiune din bontul initial!
Insa mamaia este o luptatoare si azi a revenit in salon, la locul si preferat langa geam, ca sa vada pomii de afara!

Of,of ! Sa se insanatoseasa repede . Ce mult conteaza sa fii optimist si sa lupti pt viata ta .Toate felicitarile pt dansa, iar tie si sotiei ,cinste pt grija pe care i-o purtati ,asa sa va ajute dumnezeu .

Ma bucur foarte tare ca, desi este cea mai in etate din salon, are cel mai bun tonus posibil, cu toate bolile ei, rade si vorbeste ( in legea ei!), mananca, iar eu sunt bine sprijinit moral si material de toata familia!

Aseara am scos-o in curtea spitalului cu un carucior!
S-a bucurat din toata inima, ca un copil!

Vesti bune!
Cele doua operatii s-au vindecat complet!
Azi a facut prima plimbare cu fotoliul rulant cel nou, i-au dat lacrimile!
Din toamna o luam la noi la bloc!
Va doresc sanatate la toti!

Multumim pt urari.Multa sanatate si putere. Ma bucur sa aud ca este mai bine .

Dumnezeu sa o aibe in paza,condoleante !

oldule azi am fost la parastasul fratelui meu la 40 de zile ,stiu ce inseamna.iti doresc sa fii tare pt ca nimeni nu scapa de aceste socuri.Dumnezeu sa o aiba in paza acolo unde s-a dus.eu cred ca a scapat de rautatea de pe pamat asa ca nu fii trist chiar daca in realitatea fizica te doare.

Condoleante, Old. E trist cand pleaca dintre noi cei dragi, dar asta e viata! Iti doresc sanatate si putere , atat tie , cat si celor dragi.

Condoleante,Old.Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace!

Deja ii simt lipsa, fiind omul de care m-am ocupat aproape exclusiv in ultimii cinci ani!
Plang in tacere in casa, ca un caine care se ascunde si-si linge singur ranile!

suntem din tot sufletul alaturi de tine,daca te usureaza cu ceva .rezista si incearca sa iesi din starea asta.

Back