• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Dedicatii spiritual - muzicale

SnowWhite

New member
Reaction score
0
... aici postam cand suntem muti de uimire, compasiune...coplesiti de sentimente navalnice si contradictorii... sau cuvintele nu pot exprima chiar atat de plastic ceea ce vrem sa transmitem :D

... cred ca piesa celor de la Suie Paparude - Armada verbala, exprima cel mai elocvent spiritul acestui forum ...

Armada verbala ataca frontal/Cuvintele-lance te baga in spital/N-o sa ne oprim, avem zeama de scandal/Profetia e ca vorba bate gandu' la final./Acum o sa-ncepem, dam drumu' la semnal/Urechea te iubeste daca esti spiritual/Dam treburi pe fatza in eterul local/Profetia e ca vorba bate gandu' la final

Deci sa fie aceasta piesa pentru toti previzionistii, pre-monitoarele de aici... pentru toti guru si popii prezenti.. :D

=)) Ai cautat mult? Il proclamam imnul premonitiilor ?

Gata, acesta sa ramana Imnul Premonitii.ro ;)
Deci logo avem, imn avem... I-am facut zestre lui Gogu, putem sa-l maritam :D

SnowWhite said:
Gata, acesta sa ramana Imnul Premonitii.ro ;)
Deci logo avem, imn avem... I-am facut zestre lui Gogu, putem sa-l maritam :D

=D>
Cine aduce lautarii? Si cine se ocupa de buchetul "miresei"?\:D/:P

Cine prinde buchetul miresii ? asta-i intrebarea......

Lautarii ii aduce bodo, ea ii impresariaza si ne va face discount.
Daca o rugam frumos poate ne aduce si striperi :D
Buchetul miresei il va prinde cine ramane ultimul nematrafoxat.

Intrebarea mea e cine fura mireasa? :P

stiu eu pe cineva de nadejde:D: O fura de nu o gasete nimeni ....ha,ha

anuk said:
stiu eu pe cineva de nadejde:D: O fura de nu o gasete nimeni ....ha,ha

... deci cine o fura, SOTIE!! :wink:

s-a-furat-mireasa.jpg

Eu pot sa va asigur de partea cu popa, doar am absolvit scoala de catehism!

uoaaaaaaaau! superba mireasa . o sa te fure :D: cu siguranta . =)) ma tem ca o sa fie prea multi pretendenti :P O sa fie bataie:D:
Am o rugaminte, sa lasi resentimentele si sa arunci buchetul in asa fel ,incat sa-l prinda prietena ta de-o viata si ai grija sa aprinzi fitilul inainte de a-l arunca cu putere in bratele ei.

pentru asa frumusete... trebuie sa vorbesc cu niste manelisti... nu ma ocup eu de ei, :D da pot sa rog neste pretini . cu striperii o rezolv usor :P

anuk said:
uoaaaaaaaau! superba mireasa . o sa te fure :D: cu siguranta . =)) ma tem ca o sa fie prea multi pretendenti :P O sa fie bataie:D:
Am o rugaminte, sa lasi resentimentele si sa arunci buchetul in asa fel ,incat sa-l prinda prietena ta de-o viata si ai grija sa aprinzi fitilul inainte de a-l arunca cu putere in bratele ei.
Cred ca s-a produs o eroare... de emotie, bag seama :)
Mireasa e Gogu, ca el are zestrea cea mai cea de pe-aici :D
Am vazut pe topicul de matrimoniale ca si-a gasit si jumatatea deja, deci sa purcedem la pregatiri zic, ca imediat se gata si postul Pastelui ;)
Nita, tu sa te pregatesti sa strangi darul, sa-ti cumperi un abac :D

Eu as incepe cu niste dedicatii.
Ce ma inspira, pe moment, este

pentru bodo.( poate din cauza numelui, dar sper sa nu-i displaca melodia)

Foarte buna piesa , frumoase versurile. >D<

Pentru Angela noastra, care intelege foarte bine sufletul unui copil .

Cand este vorba de copii ar trebui sa uitam conceptele de tigan, alb, negru, needucat, frumos, uratel etc.

Back