• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Diana Ionele

nita

New member
Reaction score
0
Buna seara,

Datorita faptului ca Doineaua m-a fascinat si m-a fermecat cu "exactitatea" prezicerilor ei si aflind de la managerul ei, Corneliu, ca "fata" calatoreste mult in Italia, am hotarit sa-i iau urma acolo, sa aflu ce tot face ea pe la macaronari....
Mai intii m-am intrebat: ma, da ce ce o cheama si Diana. E nume de scena, dar care scena?
Pe urma mi-am zis: ma, in Italia sigur nu-i zice nimeni Doineaua.... Deci numele de Diana devenea din ce in ce mai interesant....
Si m-am apucat sa caut, sa caut.... si ce sa vezi fratie?
Am gasit-o! Dar aici vine bomba! Doineaua noastra, in Romania are o masca obosita, dar in Italia e zina-zinelor..... metamorfozare totala. M-a convins, are ceva puteri, daca a putut sa faca minunea asta....
Uitati-va si voi si va minunati, ase ca mine!
http://www.fashionmodeldirectory.com/models/diana_ionele/photos/

Ar mai fii o varianta: pranoterapeuta noastra sa-si fii luat special numele asta de scena, ca sa o gaseasca lumea mai usor. Adevarul e ca si eu m-as da lovit, sa merg la o sedinta de feng-shui cu Diana.... Sigur m-as face bine!

Tu n-ai sa te faci bine niciodata io-nita =))

Back