• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Din putul gandirii

Pentru ca se schimba serverul si ar fi pacat sa se piarda o mostra de rautate si pentru ca a sugerat si autoarea sa se posteze elucubratiile ei, si pentru a demonstra, daca mai era cazul, cum o imbrobodesc "pretinile" si cum o manipuleaza pe "biata" Manu, am zis sa postam aici si sa-i transmitem Cristinei ca argumentele alea pe care le cere sunt multe. Voi da doar niste exemple pe care cred ca le poate intelege si Manu :1. Asa cum ai trimis mesajele astea, ii puteai trmite si postarea , ca un copy/paste stie sa dea si Manu . 2. Ai parola de pe contul Manuelei si e foarte simplu sa fi intrat si sa fi postat chiar tu, Cristina (asa s-a si intamplat , Gogu a confirmat). In plus, nu e prima oara cand folosesti contul Manuelei. Pentru ambele variante nu e nevoie ca biata Manu sa se deplaseze la Cristina acasa. Dar deh, astea-s chestii care prind la Manu. Imi pare rau sa o spun, dar, dupa cum vedeti, Cristina a gasit teren propice pentru refulari. Si spunea ca s-a incarcat cu energii pozitive? Lumina si iubire? Din ce scrie aici , nu se vede , zau. Nu mai vorbesc de limbajul celei care se pretinde o telectuala....
In alta ordine de idei, nu dau doi bani pe ce spune Teodora. Vreau sa o intreb pe Manu numai atat si o rog sa fie sincera macar acum, spre a nu cadea mai rau in penibil: de ce nu recunosti ca postul nu iti apartine ? Manu, te cunoastem de prea mult timp, ai un stil unic, nu cum incearca sa bata campii Teodora. Chiar asa de fraieri crezi ca suntem ? Eu zic sa fii Manu cea de la inceput, fara Apocalipsa, cutremure, pocaieli si prostii de-astea cu care ne-ai innebunit. Si nu te mai uita in gura Cristinei, ca nu ai nimic de castigat. E o simpla sugestie, Manu. Decizia iti apartine.

» manuela - 18-09-22:52 -- Cristina TEODORAAntispamRispondi8:19 PM 18/9 si-i tineai partea lu mod1 8:19 PM 18/9 ia intreab-o 8:19 PM 18/9 mesajul este scris cumva pe ip de bucuresti ? 8:19 PM 18/9 ca tu nu ai fost la mine acasa in bucuresti ' 8:19 PM 18/9 asa ca sa nu mai mance cacat 8:21 PM 18/9 mod1 Doar Moderator Posts: 3,739 Thanks: 344 Thanks: 344 Joined: Oct 2009 Reputation: 15 RE: Viziunile Manulei cap II gusato, nici eu nu ma asteptam sa ma subestimezi asa. iar ai scris in locul manuelei. 8:21 PM 18/9 8:22 PM 18/9 manule ! unde am fost eu zilele astea (la Busteni, la Babele si la Sfinx) - am primit atata energie pozitiva (lumina si iubire) incat, acum, citind mizerile acestei fiinte fara nume propriu ce se intituleaza sumar "mod1" - sunt atinsa de o mila fara margini 8:22 PM 18/9 te rog chiar sa le postezi in chat ce am spus 8:24 PM 18/9 spune-e, sa verifice ip-urile care le-au accesat site-ul vineri si sambata 8:24 PM 18/9 ip de busteni setat ca MAGIC1 8:26 PM 18/9 spune-le ca nici macar nu am fost in bucuresti de vineri ora 15.44 (cand a plecat trenu din gara) pana azi ora 18.00 cand am ajuns acasa 8:26 PM 18/9 8:26 PM 18/9 oi avea eu tampeniile mele/ dar cand ma uit in jur si-i vad pe altii mai rai si mai tampiti ca mine = prind curaj !!!!!!!! 8:27 PM 18/9 cum e posibil sa spuna ca ai scris de pe adresa mea ??????????????? ARGUMENTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8:27 PM 18/9 ai folosit cumva vreun internet mobil de la cineva abonat prin bucuresti ? 8:46 PM 18/9 esti ?

Cateva expresii populare... oare... pentru ce?

A atenta cu smârdanul la clocitoare
A da porumbul cu unt
A forţa intrarea în clopotniţă
A duce buşteanul la castor
A tencui scorbura
A dezmorţi meduza
A băga hîrîboiu în şovârnoagă
A intra cu trenul în tunel
A unge gogoaşa cu glazură
A frăgezi
A trezi leneşul
A băga lebărul în traistă
A scăpa calul la apă
A da pedală
A băga vaporu-n port
A duce pionierul la ecluză
A lăsa ratonul la veveriţă
A coborî moşu-n beci.
A dresa maimuţa.
A da cu biciu’
A da la creţe
A da ca în oala cu sarmale
A duce bălosu’ la neagră
A duce mielul la căldură
A vărsa cerneala
A parca delfinu’
A lua porcul la trântă
A da cu mobra-n gâşte
A băga lemnul în sobă
A băga osul în ciorbă
A da cu bidineaua
A se juca cu răţuşca
A codoşi
A împinge căcatul la roabă
A da la nutella
A da la ochiul maro
A parca shorloboanca
A face o memeacă
A deschide viitorul
A băga milogu-n traistă
A da ca surdu-n tobe
A ciufuli bărzoiul
A da în cască la neamţ
A sparge scoica-n două
A mulge şarpele
A băga paloşu-n teacă
A scufunda scafandrul în decantor
A băga şoseta pe clanţă
A umfla balonul
A lărgi peştera
A da în piatră seacă
A subţia smântâna
A îngropa cârtiţa
A sufoca peştele
A cânta la cimpoiul cu bile
A da la nămol
A băga mielu în cuptor
A împinge molozul la deal
A scălda lăieţul
A băga lemnul în sobă
A da ca în duşmani
A rupe fâşu’
A sparge mufa
A babardi
A fucula
A smotoci
A băga-o între ghilimele
A face frecţie la pisică
A băga cheia în contact
A da cu mucii în fasole
A burduşi
A da în geantă
A dezgropa comoara
A înfunda burlanul
A scrie alfabetul
A birjări
A cânta la flaut cu greutăţi
A da ca surdu-n clopot
A da la pişpirică
A băga găleata în fântână
A copula
A lua-o la o tură
A da la pompă
A planta bradul
A da cu fruntea-n buric
A trage la ţintă
A da cu ciotul
A se coţăi
A împinge zacusca la deal
A cordi
A băga tancul în unitate
A băga masina în garaj
A băga bicicleta în curte
A face dârla-dârla
A da la scoică
A împinge namolul la deal
A da maimuţa la englez
A potcovi
A mângâia şopârla
A curăţa burlanu
A mâzgăli
A ramifica Dunărea
A băga ursu în peşteră
A trece poştalionul prin strâmtoare
A face buru buru
A da la troacă
A călca porumbu
A curăța debaraua
A frăgezi puiul
A demara-n trombă
A dezmierda păsărica
A alerta cocoșul
A cobi fasolea
A dărâma cotețul
A acorda
A hrăni maimuţa
A băga de mâncare la iapă
A băga măgarul la căldură
A sodomiza
A se coţăi
A lustrui ciomagu’
A pierde morcovul în pădure

Tare de tot gogule!!
Am retinut:"A da ca surdu-n clopot" si "A da la scoică". Voi ce preferati?

"A pierde morcovul in padure" @-) ? Pe asta cred ca o stie Jana bine. :D

A cânta la cimpoiul cu bile
A sparge scoica-n două
A mulge şarpele
A forţa intrarea în clopotniţă
A da ca surdu-n clopot
A băga găleata în fântână

Astea imi plac cele mai mult :D :D :D Posibil sa fi omis ceva :D

10 lucruri care te impiedica sa fii fericit

1. Sa crezi in perfectiune – perfectiunea nu exista. Renunta la acest concept, doar astfel te poti bucura cu adevarat de viata.

2. Sa astepti momentul potrivit – daca astepti de mult timp sa faci ceva, dar ai tendinta sa amani acel lucru la nesfarsit, nu vei reusi niciodata. Momentul oportun este chiar acum, nu are rost sa mai pierzi timpul.

3. Sa ramai blocat in trecut – daca nu poti trece peste trecut, vei ramane in trecut. Viata este o succesiune de momente, bune si rele, asadar nu ramane blocat pe anumite aspecte negative din trecut. Mergi mai departe, cu privirea sus si cu speranta intr-un viitor mai bun.

4. Sa nu fii sincer cu tine – daca nici tu nu esti sincer cu tine, nici ceilalti nu vor fi. Recunoaste-ti atat punctele forte, cat si slabiciunile si, cel mai important, recunoaste-ti greselile.

5. Sa pierzi vremea in compania oamenilor nepotriviti – oamenii negativisti, care nu fac altceva decat sa se planga si se victimizeze te vor stoarce si pe tine de energie si in curand vei ajunge ca ei. Renunta la astfel de oameni cat mai repede, iar daca nu poti sa ii indepartezi complet din viata, evita pe cat posibil sa petreci timp indelungat cu ei.

6. Sa nu iti asumi riscuri – nimic in viata nu e sigur. Asuma-ti mai multe riscuri, iesi cat mai des din zona ta de confort, doar asa te poti bucura cu adevarat de viata. Si nu uita: cine nu risca, nu castiga!

7. Sa nu te bucuri de lucrurile simple – opreste-te din cand in cand din activitatea zilnica si alege sa te bucuri de lucrurile simple. Doar acelea conteaza cu adevarat.

8. Sa renunti prea usor – daca ai dat gres odata, incearca din nou. Chiar daca vei esua iarasi, macar ai incercat si cu siguranta ai invatat multe pe parcurs.

9. Sa dai vina pe ceilalti – renunta a mai da vina pe ceilalti pentru nemultumirile si neajunsurile tale. Doar tu ai control asupra vietii tale, deci doar tu poti fi tras la raspundere.

10. Sa te compari mereu cu altii – este bine sa fii motivat de succesul altora, insa nu trebuie ca aceste comparatii sa preia controlul asupra vietii tale. Incearca mereu sa devii mai bun si sa te intreci pe tine insuti, nu pe ceilalti. Doar asa vei fi fericit.

Autor: Adelina Moisan

Incredibil:
a fost inventat şi testul care îţi arată cât de manelist eşti! Circulă pe facebook şi, ca structură, este conceput după tiparul testelor clasice, cum sunt cele de inteligenţă sau de personalitate. Este formulat un "enunţ" şi ai trei variante de răspuns. La sfârşit, calculezi punctajul şi constaţi la ce nivel se ridică manelistul din tine.

Redăm în continuare testul, aşa cum circula pe facebook. Puteţi să răspundeţi sau puteţi să vă cruciţi.

1.Continuati versurile:”As da zile de la mine…”
a.sa mai fiu o zi cu tine
b.pe-o bona din Filipine
c.sa am glande endocrine

2.Continuati versurile:”Hai in Mercedes,hai in avion…”
a.si la sutien sa-ti bag un milion
b.iar atunci cand ragai o sa zic pardon
c.n-am cadru la Pegas,urca pe ghidon

3.Continuati versurile:”De ce ma minti,de ce ma minti…”
a.ca stiu ca nu-i ceea ce simti
b.ca stai pe banii la parinti
c.ca virginele-s cuminti

4.Continuati versurile:”Uite,mama,vin mascatii…”
a.ca sa-mi aresteze fratii
b.insa intra peste altii
c.sa rezolve ecuatii

5.Continuati versurile:”Of,of,mor toti dusmanii…”
a.ca eu ma distrez si arunc cu banii
b.ca am un maiou,15 lei,Armani
c.cand vad asistenta lu’ Razvan si Dani

6.Continuati versurile:”Sunt un tata batranel…”
a.si-am o fata top model
b.si ma cheama Irinel
c.nu l-am prins pe CRBL

7.Continuati versurile:”Mandra floare trandafir…”
a.in lume esti musafir
b.coafor,salon de tir
c.Liviu Varciu,hai sictir

8.Continuati versurile:”E noapte si e tarziu…”
a.si cu tine-as vrea sa fiu
b.Viorel Lis zici ca e viu
c.unde-i tigrul din Sibiu?

9.Continuati versurile:”De cine mi-e mie dor…”
a.de tine si simt ca mor
b.de-un divort la coafor
c.de-o entorsa la picior

10. Continuaţi versurile: "Patru nopţi şi patru zile"

a. vreau să fac amor cu tine

b. le-aş petrece cu Pamfile

c. Oana Lis a pus 8 kile.

Cum se calculeaza punctajul:
Pe site-urile de "specialitate" se precizează că răspunsul corect la cele 10 întrebări este întotdeauna a. Daca ai 8-10 raspunsuri corecte atunci “manelele e viata ta”. Daca ai 6-8 raspunsuri corecte atunci esti fan manele. Daca ai 4-6 raspunsuri corecte atunci asculti manele din cand in cand. Daca ai 2-4 raspunsuri corecte atunci asculti manele fortat. Daca ai 0-2 raspunsuri corecte atunci pentru tine Nicolae Guta a fost fizician.

=))

http://www.jurnalul.ro/fun/test-cat-de-manelist-esti-614977.htm

Deci manelele e viata mea =))) mistooooooo .

Melodii astea sunt destul de cunoscute ;) Manelistii nu stiu sa citeste deci .... :D

Nu esti beat, atâta timp cât înca mai poti sta întins pe podea, fara sa te sprijini…

Cuvintele unui om beat reprezinta gandurile unui om lucid....

Crezi că esti mai haios când bei?

O treime din bărbaţi sunt de părere că sunt mai atrăgători dacă au consumat alcool, în timp ce doar una din opt femei este de aceeaşi părere, potrivit rezultatelor unui studiu publicate de

Potrivit aceluiaşi studiu, aproape un sfert dintre bărbaţi cred că au performanţe mai bune în pat după ce au consumat alcool, în timp ce aproape jumătate din femeile chestionate în cadrul studiului cred contrariul. Circa 42% dintre femei au spus chiar că le repugnă atunci când partenerii lor consumă alcool.

Bărbaţii singuri cred că şansele de a se apropia de o persoană de sex opus cresc dacă au băut câteva păhărele înainte de a îşi pune în aplicare tacticile de cucerire. Aproape o treime din cei intervievaţi spun că au mai multe şanse să aibă noroc dacă îşi fac curaj cu puţin alcool, iar 43% dintre ei sunt de părere că sunt mult mai inteligenţi când beau.

Dar, şi de data aceasta, percepţia femeilor este diferită – 30% dintre cele intervievate au negat categoric că bărbaţii lor devin mai haioşi atunci când au băut. Totodată, 40% dintre bărbaţi sunt de părere că sunt mai buni dansatori după ce au consumat alcool, în timp ce 37% din femei spun că simţul ritmului partenerilor nu s-a îmbunătăţit după ce aceştia au cosumat alcool.

O mare pondere din cei intervievaţi au recunoscut că alcoolul i-a determinat să facă lucruri pe care mai apoi le-au regretat, 28% dintre aceştia spunând că au trimis mesaje sau au dat telefoane de pe urma cărora au avut de suportat repercusiuni a doua zi.

Studiul, derulat de Cancer Research UK, a fost realizat pe un eşantion de 4.000 de persoane, fiind realizat în cadrul campaniei Dryathlon, care îşi propune să îi determine pe englezi să îşi testeze capacitatea de a renunţa la alcool în ianuarie.

Back