mod1 said:Alte vesti noi. Istratii au amutit in legatura cu AS. Apar carcoteli. Oare adminu a facut rost de ceea ce avrut iar acum isi sacrifica userii? Sau nu a obtinut fondurile asteptate si a renuntat? Sau cei implicati au platit taxa si s-au mutat pe sectiunea platita? Mai degraba ultima varianta, gepaco i-a convins sa plateasca taxa si s-au mutat in ascunzis.
...am venit in schimb la voi...sa va salut,ca daca tot vorbiti de mine..Poate ar fi cazul sa postez si aici proiectul AS sa nu mai existe dubii cu privire la implcarile unora si finantele/fondurile altora..cat despre varianta gepaco/taxe as fi si eu curios sa stiu ce am ratat..poate a incasat altul care s-a dat drept eu..sau nimic din toate aste si atunci barbateste/curaj adica ,astept niste lamuriri..scuze ,ce-o fi ..
De mult am auzit de un grupulet vesel nevoie mare dar nu aveam timp de ei si nici ei de mine ,pana azi..deci ori ne intoarcem la stilul vechi or ma mut PE voi daca mai citesc lucruri nefondate atribuite mie...sa-i spunem >drept la replica...va astept