• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Discutii cu Gepaco

gepaco

New member
Reaction score
0
mod1 said:
Alte vesti noi. Istratii au amutit in legatura cu AS. Apar carcoteli. Oare adminu a facut rost de ceea ce avrut iar acum isi sacrifica userii? Sau nu a obtinut fondurile asteptate si a renuntat? Sau cei implicati au platit taxa si s-au mutat pe sectiunea platita? Mai degraba ultima varianta, gepaco i-a convins sa plateasca taxa si s-au mutat in ascunzis.

...am venit in schimb la voi...sa va salut,ca daca tot vorbiti de mine..Poate ar fi cazul sa postez si aici proiectul AS sa nu mai existe dubii cu privire la implcarile unora si finantele/fondurile altora..cat despre varianta gepaco/taxe as fi si eu curios sa stiu ce am ratat..poate a incasat altul care s-a dat drept eu..sau nimic din toate aste si atunci barbateste/curaj adica ,astept niste lamuriri..scuze ,ce-o fi ..
De mult am auzit de un grupulet vesel nevoie mare dar nu aveam timp de ei si nici ei de mine ,pana azi..deci ori ne intoarcem la stilul vechi or ma mut PE voi daca mai citesc lucruri nefondate atribuite mie...sa-i spunem >drept la replica...va astept

:O gepaco. in primul rand, bine ai venit. in al doilea rand, felicitari pt idee, desi este oarecum greut de realizat. iar in al treilea rand, nu trebuie sa te simti ofensat sau mai stiu eu cum. nu te-a vorbit nimeni de rau, era doar o supozitie. :) eu am mai avut ocazia sa vb cu tine lucruri destul de interesante si pe site la istrate, si stiu, in mare, ca nu te-ai preta la taxe pentru a da o mana de ajutor ;)

gepaco, nu tu te-ai oferit sa aduni bani pt forum? De ce?
PE mine n-ai sa te muti, garantat! Marlaniile astea imi repugna.

ramanya said:
:O gepaco. in primul rand, bine ai venit. in al doilea rand, felicitari pt idee, desi este oarecum greut de realizat. iar in al treilea rand, nu trebuie sa te simti ofensat sau mai stiu eu cum. nu te-a vorbit nimeni de rau, era doar o supozitie. :) eu am mai avut ocazia sa vb cu tine lucruri destul de interesante si pe site la istrate, si stiu, in mare, ca nu te-ai preta la taxe pentru a da o mana de ajutor ;)

salutari ramanya,ma bucur sa te revad,multumesc pt vorbele tale intelepte ..nu stiu daca o sa pot sa-ti urmez sfatul in intregime...promit sa incerc.
Nu a fost greu de realizat si chiar a demarat...am postat in acest sens pe topic.Cu ajutorul Providentei vom avansa si ne vom organiza pe cat posibil.Gasesti mailul meu postat si esti oricand binevenita sa vezi pt tine.Cu deosebita stima,

mod1 said:
gepaco, nu tu te-ai oferit sa aduni bani pt forum? De ce?
PE mine n-ai sa te muti, garantat! Marlaniile astea imi repugna.

...si mie,de aceea am si intervenit..dar constat in continuare ca faci un calambur intre AS si bani pt forum / am observat citind pe aici ca ai o slabiciune pt aleatoriu si daca esti tolerat de cei de aici e treaba lor...eu te-am invitat sa-ti aduci argumente sau sa-ti ceri scuze ..ai ales calea "traditionala"..evident.
De fapt tu ce vrei? ce te intereseaza cu adevarat si in ce calitate crezi tu ca meriti sa-ti raspund?
Personal ,verific intai si vorbesc in consecinta..
Tu ce ai vrea?sa-ti dau link-uri cu desfasuratorul in timp al discutiilor de pe un alt forum ,ca sa suplinesc lipsa ta de principii...fi serios !
...fa-ti singur treaba si apoi daca comentezi i-ti asumi si concluziile..si daca se dovedesc eronate i-ti asumi si-ti ceri scuze...sper ca ai peste 5 ani ca baiatului meu cel mic i-am explicat la fel ..si el a inteles !
Dupa cum vezi sunt deja PE tine...si te invit sa te faci OM sau dispari..

@gogu,ms / sunt discutii care nu au de a face cu D.Istrate/mesaje..vad logica miscarii..dar la titlu as fi spus "Bar de negrii..in cerul gurii "..

Gepaco, fii OM ca sa fiu OM cu tine. Repet, PE mine n-ai sa fii niciodata. Regret, dar eu n-am sa dispar, poate tu in caz ca ma mai jignesti si-ti pastrezi tupeul. Nu intri in casa unui om ca sa-i dai cu toporul in cap si te astepti sa nu patesti nimic!
Raman la parerea ca ai un scop ascuns, ca iti iese ceva la afacerea asta si ca esti mana in mana cu adminul. Eu nu sunt interesata de discutiile tale, de sistemul tau si de nimic din ceea ce te priveste. Sper ca m-ai inteles si-ti vezi de treburile tale, fara sa-mi mai dai mie sfaturi absurde.
Incearca si mai pune mana si pe o carte de gramatica, esti deficitar la capitolul asta, rau de tot. Eventual intreaba=ti copilul de 5 ani, probabil te va lamuri.

...PE tine poate insemna mai multe lucruri gen
-sa urmaresc in mod particular abjectiile tale..intrand mai des decat mi-as dori
-de la engl ON TO Y ..sens similar /cu ochii pe tine..
dupa cum vezi, zis si facut...
DAR ma dezamagesti la capitolul argumente FONDATE...nimic / raspuns la obiect iar nimic..
deci esti doar un vulcan de noroi care bolboroseste ...sa raman inca civilizat ,caci la cu totul altceva ma gandesc...spre deosebire de tine care zici ca ai o PARERE despre ce fac eu ..pai iata buba de care te atentionam...parerile le verifica persoanele cu probitate,inainte de a le anunta public.
Nici acum dupa aceste replici nu dai un copy/paste,un link ceva acolo in sprijinul PARERILOR de nezdruncinat !!! Repet,ai o boala ff raspandita si bine cunoscuta..tratament nu cunosc,asa ca nu mai pot sa te ajut daca nu doresti..toate la timpul lor !
Ma bizui pe inteligenta celor ce vor citi schimbul nostru de postari si pe care ii invit sa comenteze fara teama ...inteleg ca la voi se poate!!!
Pt moment ma opresc aici,ma scuzi ca te las ..in balta,dar chiar nu am cu cine discuta(vezi DEX),
Spre deosebire de tine ,nu ma ascund in spatele anonimatului...si daca zici ca nu te interesez dar totusi vei alege sa continui pe linia de pana acum,ma repet ,desi detest...dispari.

Vad ca desi vorbesti prostii, ai lasat tupeul la iastrati. Pt mine e ok. Spune ce vrei, e parerea ta, asa cum si eu am o parere extrem de proasta despre tine. Suntem chit!

gepaco,in primul rand ma asteptam sa ai ceva mai mult discernamant...ok,poate nu e adevarat ceea ce am discutat noi in legatura cu proiectul tau...poate am fost gresit informati,sau ne-am grabit cu"aprecierile".era suficient ca o persoana cu bun simt-fondatorul proiectului-sa aduca lamuriri daca este membru si la noi,sau...nu.in nici un caz sa apara aici proferand amenintari la adresa cuiva,jignind in acelasi timp.chiar daca noi am gresit prin afirmatiile noastre tu nu ai nici un drept sa vii si sa dai cu parul.chiar daca nu ai vrut sau nu ai avut timp sa te convingi,suntem persoane oneste,cu bun simt,dispusi sa ne asumam greselile-daca acestea exista-si sa ne scuzam pentru ele.cat despre"a disparea"..."nu mor caii cand vor cainii"

gepaco said:
@gogu,ms / sunt discutii care nu au de a face cu D.Istrate/mesaje..vad logica miscarii..dar la titlu as fi spus "Bar de negrii..in cerul gurii "..

Gura ....cui ? a catelului ?

Si negri, doar cu un ”i” ; dar ce sa-i ceri domnului gepaco?

eme poate vrei sa detaliezi ,cine a gresit de la noi.daca tu consideri ca cineva a gresit este normal sa-si ceara scuze,eu stiu ca nu am gresit cu nimic.nu stiu despre ce proiect este vb dar mie mi se pare ca suntem ridicoli.eu poate sunt mai greu de cap dar daca nu va place lasati-l nene in pace sau dece nu-l banati daca nu se incadreaza in regulament.eu stiam ca acesta este un forum unde se poate spune orice in limitele unui bun simt, pe care l-am apreciat de la inceput.poate esti atat de dragutza sa ma luminezi si pe mine.

ogarule...era vorba de un"daca"...urmat de discutiile aferente...in plus,aici nu primesc ban cei care nu sunt"pe aceeasi lungime"cu restul grupului.daca nu te superi,acest topic este special pentru discutii si comentarii directe cu gepaco,noi-ceilalti-avem chatul,si alte rubrici.

emerem ,apreciez efortul de echitate...
ogarul, nu pari sa cunosti subiectul..restul e semantica
mod1, ai diparut...deja?abia recent am inteles ca nu esti o lady ci doar o fem...noroc ca am clarificat din timp acel PE,ca cine stie la ce te-ai gandit /eu nu
...sa inteleg ca asta-i tot ??

probabil a aplicat teoria cu cel mai intelept cedeaza.da, este adevarta nu cunosc subiectul de aceea am cerut si lamuriri .era asa de greu?nu ma face sa-mi schimb impresia.

Gepaco, ai zis ca lasi lumea sa judece (cine oare are dreptul s-a o faca, oricum?). Hai sa-ti zic eu cum se vede realitatea (evident , asa cum o percep eu): pe tine te mananca rau si vrei sa tachinezi. Pe cine, nici tu nu stii Tu ai doar o pata pusa. Nu esti deloc asa intelept cum vrei sa pari. Incerci, zici tu , sa-ti arati bunele intentii, dar, in fapt, nu explici nimic concret. Esti pus doar pe harta. Nu inpresionezi cu aceasta atitudine.Din contra, esti enervant. De ce atitudinea asta? Si ce cauti tu aici, in fond? Caci nu ne-ai demonstrat nimic, sau poate nu intelegem noi (deh, suntem incababili pentru asa discutii...). Si inca ceva. Pentru un om asa de ocupat (cum pretinzi ca esti), ai cam mult timp sa "te ocupi de noi".

@bodo,nu sunt de aici de fel..doar f recent am aflat de asertiuni facute pe acest forum in legatura cu mine ...despre tot felul de comentarii de la voi auzisem deja pe celalalt forum dar nu ma interesa..acum era insa altceva si mi-am zis ca e cazul sa raspund dat fiind faptul ca se refereau la mine...ma gandeam ca POATE exista probitate si echitate aici...sunt pe aici unii care sunt chiar mai "inspirati de planurile superioare" decat cel/cei de care se hilizesc ..si debiteaza enormitati fara probe ..lasitati,sa fiu politicos la ora asta !
Astept in continuare sa vad probe..si asa cum am promis ,voi reveni pana aflam cine a facut ce...sau conclud ca sunteti SIN-ISTRATI aici.

@ogarul..ce lamuriri sa dau eu?
cerele lui mod1,cat despre proiectul AS de pe celalat form nu am ce sa zic ca e totul postat acolo...iar aici nu am fost intrebat cu obiectivitate despre nimic !!

...va amintesc doar ca frumusetea depinde de ochiul privitorului...in traducere libera...idem si pt actiunile "intelepte" de retragere

stiam de proiectul tau dar nu stiam ca se numeste as.la vremea cand am aflat mi s-a parut buna ideia ta, am aplaudat-o si mi-am dorit sa ti-o poti pune in aplicare asa cum si altii incearca.chestia cu banii mi se pare corecta pt ca nu cred ca cineva este dator sa faca o investitite mai mare decat i-ar trebui lui si familiei lui numai pt a adaposti si pe altii.regula este :vrei = platesti.din pacate s-a intamplat ca femeile au sarit cu gura pe tine fara sa ai decat vina ca aia avut o initiativa si spre binele altora.sincer eu nu o inteleg si tare m-as bucura sa-si recunoasca greseala fiecare cum si eu sunt gata acum daca am spus ceva grasit.eu mi-as cere scuze si in numele altora dar mi-e teama sa nu fiu alaturi de motivele care au generat acest conflict.oricum, eu iti doresc succes.

Gepaco,te rog sa accepti scuzele mele si sa facem pace
Stiu ca te-ai oferit sa ajuti,si alta total dezinteresat
Asa cum spunea si Rama,iti urez bine ai venit la noi

asta*

Back