• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Discutii cu Gepaco

..incep sa cred ca o sa ajung la vorba ...tot raul spre bine...va salut pe toti userii care va puteti demarca de o influenta sau alta..cu atat mai mult cu cat nici unii nici altii nu stim ce planuri are Providenta pt noi,si nici cat de aproape e scadenta..

.....sa inteleg ca s-a ingropat securea razboiului ? :P

Mare om Gepeto asta! Ma intreb, cum de s-a certat el cu Jana? Omul este o valoare, nu stiu cum de dau istratii cu piciorul la asa o mina de aur. In toata nebunia lui, omu' a mai zis si neste adevaruri. Acuma cred ca-i pare rau ca ne-a dat cu tesla la coaste. Daca stia el ce palitura ii va da Jenica, de mult sarea parleazul acilea. Mai ales ca aveam si noi 2 feti dornice de senzatii tari cu Gepeto. Pacat ca nu mai sunt nici ele printre noi. Ce inseamna viata asta! Cum se intoarce roata! De aia e bine sa lasi loc de buna ziua peste tot. Dar deh, unii invata mai greu cum e cu trebili astea. Ei stiu sa se arunce doar cu capul inainte, fiind manati doar de impulsuri de moment. Chit ca ramane doar praful si pulberea de pe urma lor. Dar decat nimic, mai bine praf si pulbere. Au castigat si ei ceva care sa le gadile orgoliul.

Gepeto, am si eu niste pamant pe langa Bucuresti. Mai esti ancorat in proiectul AS? Ii putem schimba numele, ii spunem "proiectul Pinochio"! Ce zici?

Draga Nita, cred ca s-a strecurat o mica greseala in postul tau, respectiv ai pocit numele proiectului, ai uitat un "S" proiectul AS a expirat , la ora actuala este in vigoare proiesctul AS-Survival (sau Survival-AS), numele proiectului venind de la dorinta de ai transforma pe participanti in asi ai supravietuirii post apocaliptice ), avand initialele ASS.
Un pic de atentie pe viitor daca se poate.

Multumesc.

abcabc said:
Draga Nita, cred ca s-a strecurat o mica greseala in postul tau, respectiv ai pocit numele proiectului, ai uitat un "S" proiectul AS a expirat , la ora actuala este in vigoare proiesctul AS-Survival (sau Survival-AS), numele proiectului venind de la dorinta de ai transforma pe participanti in asi ai supravietuirii post apocaliptice ), avand initialele ASS.
Un pic de atentie pe viitor daca se poate.

Multumesc.

:D ai dreptate abc-ule .... asa am vrut sa zic si eu, dar m-am grabit un pic si a iesit ce-a iesit !! Oricum, eu sunt glumet de felul meu, gepeto cred ca a inteles asta si si-a dat seama despre ce vorbim noi acilea.... :D

Back