• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Dorinte pentru Mos Craciun

mod1

Administrator
Reaction score
0
sa vedem ca ne dorim de Craciun :heart:

Anul acesta, eu vreau 500 membrii pe forum, din care minim 300 sa posteze zilnic :)

Mosule ,pana-n craciun
tot omul se face bun
(nu-i uita
ca te asteapta)
sa aduci la fiecare
ce crezi tu ca n-are
mie daca ai avea
o punguta cu cafea
nu cer mult
ca nu-i frumos
ramai mosule sanatos

eu imi doresc un parfum deosebit, dar nu stiu ce anume. dati-mi niste sfaturi va rog

Kenzo, favoritul meu. Si au cateva ce se potrivesc cu tine.

Opium ------yves saint laurent.e prefaratul meu. Asta daca nu preferi parfumurile dulci .

nu dulci. f feminine, calde si proaspete

mod1, Issey Miyake - L'eau d'Issey . este preferatul meu :heart: sper sa iti placa.

Eu anul asta de Craciun imi doresc in primul rand ca fiecare copil din lume sa primeasca ceva, oricat de mic, care sa ii faca sa zambeasca. Apoi imi doresc ca oamenii sa fie mai buni si mai atenti cu cei din jurul lor. Pentru mine, imi doresc ca parintii, prietenii si cunoscutii mei sa fie sanatosi, si, daca nu intrec masura, mi-as dori ca la anul sa am mai multa rabdare si sa daruiesc mai mult decat anul asta. Sper ca Mosul sa citeasca si scrisoarea mea. :2:

Frumoase ganduri in general ,cu atat mai mult de sarbatori. Roaga-l pe Mos sa nu-i uite pe cei varstnici care au nevoie de un strop de bucurie.
Si daca il vezi cumva , roaga-l sa dea gand bun copiilor care si-au uitata parintii .

Back