• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Dumneavoatra intrebati, Gogu va raspunde

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Topicul e simplu. Voi puneti intrebari aici si eu va raspund.
Cate o intrebare pe fiecare postare.

Gogu felicitari pentru acest topic , o sa ne fie de ajutor pentru noi.

=)) Cum vei proceda ca acest topic ,sa ne fie de ajutor pentru noi ?

Simplu anuk, Gogu cu siguranta in alte domenii este mult mai informat decat noi .

anuk said:

Nu voi proceda. Scopul acestui topic nu este acela de a fi de ajutor :d

Care e distanta maxima la care se aud cainii in giurgiu? :D

Gogu said:
anuk said:

Nu voi proceda. Scopul acestui topic nu este acela de a fi de ajutor :d

Pot sa multumesc? :P

mod1 said:
Care e distanta maxima la care se aud cainii in giurgiu? :D

Distanta maxima la care se aud cainii in giurgiu depinde de o multitudine de factori, fiind direct proportionala cu intensitatea bataii incasate. Multi contemporani sustin in special in procesele verbale de la politie ca au auzit foarte bine cainii din giurgiu in zona RFG (Rahova- Ferentari- Giurgiului).
Totusi, un izvor istoric datand din urma cu vreo 500 de ani povesteste despre un pasa turc ce a luat asemenea bataie in Istambul incat si el a auzit cainii in giurgiu. Este cea mai veche datare istorica si totodata unul din recordurile de distanta.

Ghici ghicitoarea mea:de la cine am primit acest dragalas mesaj? Cum le-ar veni camarazilor tai cocalari si manelisti de la gogu sa stie ca esti inscrisa la avertizarea prin sms ? ai ma ? iti tremura chilotii pe tine ca si lu manuela .......... Apropo - o anunti si pe manuela prin telefon daca da alarma liviu ?
dar la cat e ea de inteligenta si ”dassshteapta” .... nu are nevoie de avertizari... noooo .... ea intra la istrate prin contul fratelui ei numai ca sa faca bascalie........
Panarame de oameni ce v-ati adunat acolo la premonitii si pretindeti veleitati de premonitori si vizionari si-i huliti pe cei de aici care chiar fac o treaba umanitara.
huooooooo

emerem said:
Ghici ghicitoarea mea:de la cine am primit acest dragalas mesaj? Cum le-ar veni camarazilor tai cocalari si manelisti de la gogu sa stie ca esti inscrisa la avertizarea prin sms ? ai ma ? iti tremura chilotii pe tine ca si lu manuela .......... Apropo - o anunti si pe manuela prin telefon daca da alarma liviu ?
dar la cat e ea de inteligenta si ”dassshteapta” .... nu are nevoie de avertizari... noooo .... ea intra la istrate prin contul fratelui ei numai ca sa faca bascalie........
Panarame de oameni ce v-ati adunat acolo la premonitii si pretindeti veleitati de premonitori si vizionari si-i huliti pe cei de aici care chiar fac o treaba umanitara.
huooooooo
Am voie la 2 incercari? :D
cristinateodora sau "cel ce pretindea ca nu e ea" :D

mai gogut, pot sa te intreb si eu de ce nu-ti prea plac animalele de companie? mentionez ca nu esti inclus in aceasta categorie. sau esti? vreau un raspuns sincer.

bodo said:
mai gogut, pot sa te intreb si eu de ce nu-ti prea plac animalele de companie? mentionez ca nu esti inclus in aceasta categorie. sau esti? vreau un raspuns sincer.

Eu sunt nascut si crescut la tara. Pentru mine, un animal care nu-ti da lapte, carne, branza, oua si ce ne mai da gaina noua (sic!) nu-si are sensul in a sta pe langa mine. Exceptie de la regula fac cainii utilitari si pisicile (tot utilitare), dar acestia ofera paza si controlul daunatorilor. Deci, sunt adeptul pragmatismului, carevasazica.
In schimb, un pet ce ofera? Poate un catalizator al afectiunii. Dar pentru asta cred ca nevasta/barbatul si copii sunt suficienti.
Poate pe viitor mi se va schimba optica, dar in acest moment asta este parerea mea.

Back