anuk said:Cum explici visele premonitorii ?
Nu am avut asa ceva, asa ca pentru mine notiunea de "vis premonitoriu" este o notiune abstracta.
anuk said:Cum explici visele premonitorii ?
mod1 said:Cati extraterestri avem pe forum?
nita said:Gogule, ti-ai cumparat loc linga padure? Daca nu, vezi ca acum s-a schimbat schema, plecam in excursie la Brasov, la pensiune. Mergem sa ne antrenam in munti, sa stim cum actionam cind ne va lovi dezastrul atomic. Daca vrei, eu ma pot interesa de teren in zona, ca am prieteni sus pusi in Brasov. Te intreb: vrei?
mod1 said:Cate muste incap intr-un borcan de 370 ml?
Bineinteles. Daca toti oamenii ar fi destepti, cine ar mai munci ca mine?anuk said:Iti plac oamenii prosti? si daca da, te intovarasesti cu ei?
Gogu said:Bineinteles. Daca toti oamenii ar fi destepti, cine ar mai munci ca mine?anuk said:Iti plac oamenii prosti? si daca da, te intovarasesti cu ei?
mod1 said:De ce nu tot ce zboara se mananca?
mod1 said:Cum se pare manca un avion de mici dimensiuni?
mod1 said:Unde se afla "buricul pamantului"?
bodo said:gogu, cat e la tine ora de meditatii in seismologie? spun sincer. stiu care e strategia. primele sedinte gratis...pe urma iei pielea de pe om. hhiihihihi. esti scump?
In principiu, avea. Numai ca nu era Adam, ci Eva. Si nu era la burta, ci mai jos. Si nu se numea buric.anuk said:Adam avea buric ?