• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Dumneavoatra intrebati, Gogu va raspunde

anuk said:
Cum explici visele premonitorii ?

Nu am avut asa ceva, asa ca pentru mine notiunea de "vis premonitoriu" este o notiune abstracta.

mod1 said:
Cati extraterestri avem pe forum?

In acest topic nu o sa raspund la intrebari despre strategia guvernului de relansare economica.

Gogule, ti-ai cumparat loc linga padure? Daca nu, vezi ca acum s-a schimbat schema, plecam in excursie la Brasov, la pensiune. Mergem sa ne antrenam in munti, sa stim cum actionam cind ne va lovi dezastrul atomic. Daca vrei, eu ma pot interesa de teren in zona, ca am prieteni sus pusi in Brasov. Te intreb: vrei?

nita said:
Gogule, ti-ai cumparat loc linga padure? Daca nu, vezi ca acum s-a schimbat schema, plecam in excursie la Brasov, la pensiune. Mergem sa ne antrenam in munti, sa stim cum actionam cind ne va lovi dezastrul atomic. Daca vrei, eu ma pot interesa de teren in zona, ca am prieteni sus pusi in Brasov. Te intreb: vrei?

Nu. Am eu un locsor mult mai bine plasat si utilat ;)

Cate muste incap intr-un borcan de 370 ml?

mod1 said:
Cate muste incap intr-un borcan de 370 ml?

Doar am spus mai devreme ca nu o sa raspund la intrebari despre strategia guvernului de relansare economica.

Iti plac oamenii prost? si daca da ,te intovarasesti cu ei?

anuk said:
Iti plac oamenii prosti? si daca da, te intovarasesti cu ei?
Bineinteles. Daca toti oamenii ar fi destepti, cine ar mai munci ca mine?

Gogu said:
anuk said:
Iti plac oamenii prosti? si daca da, te intovarasesti cu ei?
Bineinteles. Daca toti oamenii ar fi destepti, cine ar mai munci ca mine?

Stii ca nu ma multumeste raspunsul? :P

Banuiam. Dar pot sa-ti sugerez aprofindarea tezei marxismului leninist privit prin optica malaxorului multiax trifazat continuu, asta luand in calcul eucledianismul timpuriu al renasterii.

mod1 said:
De ce nu tot ce zboara se mananca?

Cine a spus asta?
Absolut tot ce zboara se mananca. Bine, la unele chestii, doar continutul.

Cum se pare manca un avion de mici dimensiuni?

mod1 said:
Cum se pare manca un avion de mici dimensiuni?

Avionul face parte dintre acele chestii la care se mananca doar continutul. Bineinteles, iti trebuie optica de canibal...

gogu, cat e la tine ora de meditatii in seismologie? spun sincer. stiu care e strategia. primele sedinte gratis...pe urma iei pielea de pe om. hhiihihihi. esti scump?

mod1 said:
Unde se afla "buricul pamantului"?

La Slobozia. Mie asa mi s-a tot spus si repetat :D

bodo said:
gogu, cat e la tine ora de meditatii in seismologie? spun sincer. stiu care e strategia. primele sedinte gratis...pe urma iei pielea de pe om. hhiihihihi. esti scump?

Mai frate, de cate ori sa spun ca nu o sa raspund la intrebari despre strategia guvernului de relansare economica?

anuk said:
Adam avea buric ?
In principiu, avea. Numai ca nu era Adam, ci Eva. Si nu era la burta, ci mai jos. Si nu se numea buric.

Back